Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻatauga i Dubai - faleoloa faʻatau, faleoloa, faleoloa

Pin
Send
Share
Send

Faʻatauga i Dubai o se tasi o mea sili ona fiafia i ai turisi e asiasi i le UAE. I le sili tele emirate o le atunuʻu, oe mafai ona faʻatau mea uma: mai mea manogi i tekonolosi, ae le o oloa uma e aoga ma faʻatuatuaina e faʻatau iinei.

E aoga le alu i Dubai mo mea teuteu lelei, fualaʻau mata ma fualaʻau mago, mea manogi eseese, taga taugofie ma atopaʻu, teuteu auro i le tau siliva i SND ma taimane. O ofu i le UAE e faʻatau atu e sili ona lelei, ae le tatau ona e alu iinei mo ni aupega igoa (outlets e le faitauina) - o latou tau iinei e le ese mai a matou. O le tulaga e tutusa ma tekonolosi - e leai se aoga e faʻatau ai i Dubai i fafo atu o le vaitaimi faʻatau.

Aua le tafea! A e vaʻaia le paʻu i luga o ofu mafanafana poʻo le kofe taugofie i le mamafa, ia manatua le tau mo kilokalama taʻitasi o sili atu i le malae vaʻalele.

O le mea moni, faʻatauga i se tasi o atunuʻu mauʻoa i le lalolagi e le o se taugofie fiafia, ae faʻafetai i le maualalo lafoga i oloa faʻaulufale mai, faʻatauga tau i Dubai e sili atu taliaina nai lo le tele o Europa atunuʻu. O fea e faʻatau ai mea lelei i le UAE? O le a le eseʻesega i le va o le faleoloa poʻo le mall, ma o fea faleoloa faʻatau i Dubai e matua aoga tele e asia? Mea uma na e manaʻo e iloa e uiga faʻatauga i le lotoifale o loʻo i lenei tusitusiga.

Dubai faleoloa

E mafai ona e nofo i le fale faʻatau ma faʻafiafiaga mo ni nai aso. Mea uma ua iinei:

  • Le maketi auro e tele - 220 faleoloa;
  • Paka autu ma se vaega o le 7600 m2;
  • Faʻatau Island - 70 faleoloa taugata;
  • Nofoaga faʻafiafiaga a tamaiti, o loʻo nofoia le 8000 m2;
  • Tele o fale tifaga;
  • O se tele tele sami ma sili atu.

O le talanoa e uiga i faʻatauga ma faʻafiafiaga sili ona tele i le lalolagi e mafai ona umi se taimi - ua tatou feagai ai ma lenei i se isi tusitusiga.

Dubai Mall o le Emirates

O le faleoloa faʻatau lona lua lona lua tele i Dubai e aofia ai le 600,000 m2. O loʻo iai vaʻavaʻaiga uma o ituaiga lauiloa - Debenhams, CK, Versace, D&G, faʻatasi ai ma isi H&M, Zara, ma isi mea faʻapisinisi i le Mall of the Emirates o loʻo i ai le faleoloa maualuga ma le anoanoaʻi o oloa fou, i se faʻaopopoga, e mafai ona e maua se taumafataga o le aoauli manaia se cafe.

Fautuaga! O oloa taugata faʻailoga o loʻo faʻatau atu i faleʻoloa o loʻo tu i le fogafale lona lua o le fale faʻatau, e tele atu ituaiga taugofie o loʻo muamua.

O le tele o mea uma, o le Faleoloa o le Emirates e fiafia i ai tagata femalagaaʻi ona o le tele o ituaiga o faʻafiafiaga filifiliga. Ma, o loʻo tu ai le fale muamua faaseʻe i Ski Dubai i Sasaʻe tutotonu, ma lona lautele e 3 afe sikuea mita, lea e 1,5 afe tagata e malolo faʻatasi ai. I le tausaga atoa, o lona snowboarding, tobogganing ma faaseʻe auala e ufiufiina i le faafoliga kiona, ma le vevela o -5 ℃ i le atoa Ski Dubai, e aofia ai le ana ana.

O le Faleoloa o le Emirates o loʻo i ai foi se fale tifaga, tele faʻafiafiaga paka ma se ata tutotonu. Lenei e mafai ona taʻalo pileni ma le faipelega, tiʻetiʻe i mea faʻatosina, asiasi i se sailiga, taʻalo i nai taʻamilosaga tapolo pe malolo i se tasi o spa salons. E i ai lava se nofoaga mo se taʻavale i luga o se tasi o foloa o le 3-tulaga paka taʻavale.

Faʻaaliga! E i ai le tele o ea malulu i luga o le teritori o le faʻatau nofoaga autu, lea e mafai ona malulu totonu.

Ina ia iloa poʻo a ituaiga o loʻo fai ma sui o le Emirates Mall Dubai, o a faʻatau o loʻo faʻatali mai mo oe i le taimi o lau tafaoga, faʻapea foi ma le tulaga o faleoloa uma ma faleoloa, asiasi i le upega tafailagi aloaia www.malloftheemirates.com.

  • O le faleoloa e tatala mai le 10 i le taeao i le 10 i le afiafi mai le Aso Sa e oʻo atu i le Aso Lulu, seʻia oʻo i le vaeluaga o le po i isi aso.
  • Faleoloa o le emirates tu i Sheikh Zayed Road, e mafai ona e alu iina i le metro, pasi, taʻavale poʻo le taxi.

Atonu e te fiafia i: Vaaiga aoao ma se ata o itumalo o le taulaga o Dubai - o fea e sili ai ona nofo ai.

Ibn Battuta Faleoloa

Ibn Battuta Mall i Dubai e le na o se nofoaga faʻatau, o se faʻailoga moni o le UAE. E le eseʻese i lona lapoʻa tele pe maulalo tau, o lona faʻamamafaina o le ata i totonu. O le Faleoloa sili ona matagofie i le atunuʻu ua faʻaigoaina i le tagata malaga o Ibn Battuta ma ua vaevaeina i vaega e 6 na ia asia: Aikupito, Saina, Peresia, ma isi. ia iloa atili e uiga i le aganuʻu a le East East.

Ioe, e omai tagata i lenei nofoaga faʻatau e le gata mo le lalelei, ae faʻapea foʻi faʻatauga - o se tasi na o nai nofoaga e faʻaalia ai mea lelei i tau taugofie. E ese mai i faleoloa faʻailoga ma lavalava sili ona lelei ma seevae, e masani ona asiasi turisi i oloa ma faleoloa o loʻo tu i le fogafale muamua o le nofoaga faʻatau, lea e mafai ai ona faʻatau oloa mai vaitau ua tuanaʻi ma se tau paʻu tele. I se faʻaopopoga, o Ibn Battuta Mall o loʻo iai se supamaketi tele i Carrefour, naʻo le fale ata tifaga Imax i Dubai, o faleoloa spa, bowling ma karaoke, o se paka faʻafiafia, potu taʻalo a tamaiti, tele o faleʻaiga ma faleʻaiga, ma le aʻoga manaia o aisa kulimi. Taʻavale paka i luga o le teritori o le faʻatau nofoaga e leai se totogi.

Fautuaga! Ua fautuaina e turisi tagata uma o loʻo iai a latou fanau e o faʻatau i le fale tausi tupe a le Mothercare - e maualalo le tau nai lo faleoloa.

  • Ibn Battuta Mall e matala mai le 10 i le taeao i le 10 pm Aso Sa e oʻo atu i le Aso Lulu ma le 10 i le vaeluaga o le po o le Aso Tofi e oʻo atu i le Aso Toʻonaʻi.
  • O loʻo i totonu o ia e le mamao mai le ogatotonu o Dubai, i Jebel Ali Vilage, o le metro stop o le igoa lava e tasi e alu i le laina mumu o le lona lua sone.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Wafi City Mall

O le miti a le shopaholic ma le nofoaga e faigaluega ai tagata sili ona taua i Sasaʻe - Wafi City Mall ma ana faleoloa e 230 ma faleoloa e faʻatosina mai le silia ma le 30 miliona tagata asiasi mai i tausaga taʻitasi. O iinei e mafai ona e faʻatauina uma ai faʻailoga lauiloa e pei o Chanel, Givenchy ma Versaci, ma tele-maketi: Zara, H&M ma Bershka. I se faʻaopopoga, o le nofoaga faʻatau faleoloa e i ai 4 nofoaga faʻafiafiaga mo le aiga atoa, lea e mafai ona e fiafia ai i luga o tiʻetiʻega, faʻanofoina lou bowling, piliati poʻo le tapolo tomai, ma alu i le vanimonimo, foʻia uma tupua o le X-Space sailiga. Carrefour o loʻo tu i le foloa lalo.

Wafi City Mall e teuteuina atoa i le sitaili o Aikupito Anamua, o aso uma ile 21:30 e i ai le moli faʻaali "O le Toe Foi o le Falao", lea e sili ona fiafia iai tamaiti laiti.

Faʻaaliga! E i ai le ufiufi taʻavale i luga o le teritori o le Wafi City Mall, ae e mafai ona e tuʻuina se taʻavale iinei mo le maua fua mo na o le lua itula.

O itula amata i le Wafi City Mall e tutusa lava ma isi fale faʻatau i Dubai - e mafai ona e sau iinei e faʻatau mai le Aso Sa e oʻo i le Aso Lulu mai le 10 i le 22¸ i isi aso - seʻia oʻo i le 24.

  • O le lisi saʻo o faleoloa ma aso faʻatau e mafai ona maimoaina i luga o le upega tafaʻilagi faleoloa (www.wafi.com).
  • Fale tuatusi - Oud Metha Road.

Faʻaaliga: 12 faletalimalo sili ona lelei Dubai ma se matafaga tumaʻoti e tusa ma iloiloga a turisi.

Marina Faleoloa

O Dubai Marina Mall o se faleoloa tele ma faʻafiafiaga tele o loʻo tu i luga o le matafaga o le taulaga e ala ile tuatusi Sheikh Zayed Auala. E tu i fafo atu o le au tauva mo lona malu ma le filemu siʻosiʻomaga, le toesea o laina ma pisapisao motu o tagata. E 160 faleoloa faʻatau atu i Dubai Marina Mall, e aofia ai faleoloa taugofie, Patrizia Pepe ma Miss Sixty butiketi, faʻaititia o taʻaloga ma laʻei masani Nike, Adidas ma Lacoste, mea fai fale ma faleoloa eletise, o se faleoloa tele i Waitrose. Lenei e mafai ona e mauaina le tele o oloa i le lotoifale. Mai faʻafiafiaga i Dubai Marina Mall turisi ua ofaina i ai aisa rink, fale tifaga, autu paka ma tele faleaiga.

Hack olaga! O faleoloa ma faleoloa tetele i Dubai e lauiloa e le gata i turisi ae faʻapea foi ma tagata o le atunuʻu. Ina ia aloese mai le motu o tagata ma fiafia i le toesea o laina i faleoloa, asiasi i le Ramadan.

Dubai Marina Mall e matala i aso uma mai le 10 i le 23, i le Aso Tofi ma le Aso Faraile - seʻia oʻo i le 24. E mafai ona e alu i le nofoaga faʻatau i le metro, alu i fafo i le nofoaga o le igoa lava e tasi, i le pasi poʻo le taxi. O le lisi o faʻailoga ma igoa o faleoloa e faʻatau ai faleʻaiga e mafai ona maua ii - www.dubaimarinamall.com/.

Taimi tuai! Tele faletalimalo faʻatulagaina le fesiitaʻi i ma mai faleoloa tetele i Dubai. Afai e te manaʻo e faʻaaogaina ia poʻo pasi o faʻatauga latou, aua le faʻamoemoe e te o ese i se taimi lata mai - e masani ona le lava le avanoa mo tagata uma.

I luga o se tusi: O fea o matafaga o Dubai e sili atu ona malolo i ai - vaʻai i le toe iloiloga i lenei itulau.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Outlet Nuu

O se tasi o tamaititi pito i laititi a Dubai ua avea ma nofoaga faʻatau sili ona fiafia iai tagata faimalaga tupe. O iinei e mafai ai ona e mauaina le au mamanu ma faʻailoga mea ma paʻu e oʻo atu i le 90%, faʻatau ie taugofie ma teuteuga fale, faʻafiafia i se paka i totonu poʻo malolo i se tasi o cafe. O faʻailoga tau turisi taʻutaʻua na faʻatau atu ile The Outlet Village o Michael Kros, New Balance, Carolina Herrera, Hugo Boss ma Armani.

Faʻaaliga! E le ofaina e le Outlet Village ni oloa faʻatau tele.

O le Outlet Village Dubai o se tulimanu o Italia i Sasaʻe - o lona fausaga e faʻalogoina ata o le taulaga o San Gimignano, o le UNESCO World Heritage Site.

  • Alu i le outlet tu i Sheikh Zayed Rd, e mafai ona e alu fua i se pasi mai faleʻoloa tetele poʻo faletalimalo.
  • O le Outlet Village Dubai e matala i aso uma ma masani tatala itula.
  • O le 'upega tafaʻilagi aloaia mo nisi faʻamatalaga i luga o faʻatauga i fafo o le www.theoutletvillage.ae.

Outlet Mall Dubai

Afai e te manaʻo e mauaina ni aitema faʻailoga i tau maualalo i le UAE, lagona le saoloto e alu i le Dubai Outlet Mall. E leai ni faleoloa taugofie poʻo ni faleoloa tutoatasi ma mea a le Gucci, ae e tele filifiliga o lavalava lelei ma seevae mai i faʻatasiga e le faʻatauina. E le pei o le Outlet Village, pe a faʻatau i le Dubai Outlet Mall, e le mafai ona e faʻatauina ni ofu taugata. Ae ui i lea, o le faleoloa faʻatau faleoloa ofaina le tele o oloa tele-maketi oloa i taugofie tau, i se faʻaopopoga ia o loʻo iai ofo lelei mo le faʻatau atu o soʻo se tasi po o le lona tolu iunite i le siaki mo fua.

Fautua mo tagata faimalaga! Tagata faʻafiafia o mea manogi manogi e tatau ona asiasi i le faleoloa o mea manogi Arapi i le pito i luga o le faleoloa - e mafai ona faʻatauina ni mea manogi sili ona lelei iinei ma le paʻu e oʻo atu i le 50%. Vaʻai foʻi mo seevae paʻu ma mea faʻaaoga i le fogafale lona lua.

  • Dubai Outlet Mall o loʻo tu i fafo o le taulaga, le tuatusi saʻo Dubai Al-Ain Auala.
  • E pasi fua pasi i fafo, ae e mafai foi ona e alu i se taxi.
  • O itula faigaluega e masani ai, o le 'upega tafaʻilagi aloaia o le www.dubaioutletmall.com.

Faʻatauga i Dubai o se mea manaia ma o nisi taimi e matua aoga tele gaioiga. Faʻaalu taimi i tafaoga ma le fiafia ma penefiti. Tele paʻu mo oe!

O le a le foliga a le Dubai Mall mai fafo ma totonu - maimoa le iloiloga o ata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: UAE Training Camp. Episode 2 (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com