Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Multifunctional loft moega mo tagata matutua, foliga ma ituaiga

Pin
Send
Share
Send

O totonu o le potu e faʻamoemoe i lona tele, faʻatinoga ma mea e fiafia iai tagata o loʻo nonofo. Afai o le potu e laʻititi i le lapoʻa, pe e te manaʻo e tuʻufaʻatasia ni vaega aoga i le tasi nofoaga, e toʻatele filifilia se tagata moega malolo luga ma le sili ona talafeagai fausaga ma tisaini. O le "fogafale" pito i luga o meaafale ua fuafuaina mo le moe, i le itu i lalo e ono i ai se kesi, kapoti poʻo se sofa. Lenei faʻataʻitaʻiga fofo e sili ona lelei mo e ona o ona po nei potu potu, tamaʻi potu.

Features ma penefiti o le oloa

Faʻataʻitaʻiga ma le tele-tiered fausaga e masani ona faʻaaogaina i falemaʻi. O oloa mo tagata matutua e lapoʻa ma le tutoʻatasi i le faiga. O elemene autu o faʻataʻoto maualuga o:

  1. Le faavaa e fuafua ai le malosi ma le faʻatuatuaina o le atoa fausaga. O ona fata e faia mai i laupapa mafiafia o laupapa poʻo paipa uʻamea. O le mautu i le vaʻalele e faʻataunuʻuina e ala i le faʻamau o le fausaga i le puipui i le tele o vaega ma faʻapitoa togafiti mai le pusa.
  2. O se mea e moe ai ma se faʻavae faʻamalu faia i se pepa malo (laupapa laupapa) laupapa malulu poʻo le lamella lattice. Mautu o le a faʻatuatuaina, ae o le a le faʻaavanoaina ea mo le faʻamalu. O le lattice base e le faʻalavelave i fesuiaʻiga o le ea masani, puipuia le faʻamoe mai le sagging.

O le aoga sili o le tele-tiered fasi meaafale ma le potu i le pito i luga, tagata faʻaaoga aofia ai:

  1. Sefe avanoa, lea e taua mo laiti potu.
  2. Le ata faʻaonapo nei e faʻatagaina ai oe ona faia se tulaga ese totonu ma se siosiomaga mafanafana.
  3. Fetuutuunai o le ata, fuafuaina e le i ai o fata eseese, drawers, kapeneta ma kapoti i le pito i lalo o le loft moega poʻo totonu o le faasitepu mo talafeagai teuina o mea.
  4. Sefe le faʻatauina o se laulau, sofa poʻo le kapeneta eseʻese.
  5. Se lautele lautele o ituaiga mai eseese gaosi mai fafie, palasitika, laminated chipboard, uʻamea.
  6. Umi auaunaga umi.
  7. Le agavaʻa e filifili ai le faʻavae o le maualuga maualuga. O oloa ma le lona lua o vaega e le itiiti ifo i le 1.6 m e maua ai le tele o avanoa avanoa i luga o le tulaga muamua, lea latou te faʻatulagaina ai se vaega galue pe faʻapipiʻi se sofa. Maualalo faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei mo potu ma maualalo faʻalo. O le teuina teuina o loʻo tu luga o le muamua vasega o ia oloa.

O le sili le le lelei o le tele-tiered moega o le le saogalemu le faʻaogaina o se moe nofoaga tu i le maualuga. Tagata o loʻo iai musculoskeletal system e le mafai ona aʻea sitepu. Ma i le leai o se saogalemu itu, e i ai le aʻafiaga o le paʻu i se miti.

O faʻataʻitaʻiga moega mo tagata matutua sili ona faʻatuatuaina e masani ona faia. Latou te faʻaaogaina le apefaʻi apefai ma lautele sitepu ma le alofilima, ma o le maualuga o le saogalemu itu e le itiiti ifo i le 40 cm.

E le gata i lea, o mea le lelei e masani ona mafua mai i le taugata tele o le tele-tiered loft moega faʻatusatusa i se masani masani. Ae ui i lea, o le i ai o teuina pusa poʻo se laulau luga o le muamua laʻasaga faʻatagaina oe e sefe i luga o le faʻatauina o nei fasi meaafale, o lea o le tau faʻafitauli o se toʻesea fesuiaʻi.

Sefe le avanoa

Galue e tele

Siosiomaga mafanafana

Tumau o le fausaga

Fesoʻotaʻiga ma soʻo se totonu

Eseese

O le faʻalautelega o loft moega mo tagata matutua mai eseese gaosi e aofia ai oloa eseese. A o iloiloina se faʻapitoa faʻapitoa, e fautuaina e suʻesuʻe ona lelei ma leaga. O le filifiliga e masani ona faʻatinoina e tusa ai ma le 2 faʻataʻitaʻiga - o le vaega o le moega ma mea faʻapitoa o le ata.

I le numera o moega

Eseesega o meaafale masani i lenei faʻavae e leai se eseesega mai le tele masani o moega. E iai foʻi faʻatasi, tasi ma le afa ma faʻalua faʻataʻitaʻiga:

  1. O le tasi nofoa maualuga mo tagata matutua ei ai le lautele o 0.7 x 1.8; 0.7 x 1.9; 0.7 x 2.0 m O oloa e iai le umi o le moega e laʻititi ifo i le 2 mita e talafeagai mo tamaiti poʻo talavou. O le lautele o le sofa mafai ona i ai.
  2. Tasi ma le afa afa faʻataʻitaʻiga o loʻo ofoina atu ma fuataga o le 1.1 x 1.8; 1.1 x 1.9; 1.1 x 2 m. O sea nofoaga moe o le a lelei mo le tagata e toʻatasi.
  3. O le tagata matua faʻalua moega ma le faʻalo maualuga e mafai ona fuaina: 1.4 x 1.8; 1.4 x 1.9; 1.4 x 2; 1.5 x 2.1 m.

Afai e leai se oloa o tulaga masani e talafeagai mo se potu faapitoa, e mafai ona okaina le ata e tusa ma fua a le tagata. O le umi o le moega e tatau ona 12-13 cm umi atu nai lo le maualuga o le tagata mo le moega ua faamoemoe i ai.

Mo le lelei faʻaaogaina o le vaega moe, o le mamao i le va o lona fogafale ma le faʻalo e tatau ona sili atu ma le 0.7 m.

Faalua

Tasi ma le afa

Tasi potu moe

E ala i le mamanu

Faʻamoemoeina i le ata faʻatinoina o fale teu meaafale, o ituaiga nei o oloa e iloga:

  1. Luga moega ma se nofoaga galue. Le faʻataʻitaʻiga masani, lea e tuu ese ai le avanoa i luga o le tulaga muamua i lalo o le potu mo se kesi poʻo se kesi komepiuta. Drawers poʻo se curbstone, o se tu mo le iunite sisitema ua tuʻuina i lalo o le laulau. Afai o le fausaga e maualalo i le maualuga, le nofoaga galue atonu e latalata i le moe vaega. Nisi faʻataʻitaʻiga aofia ai se toso-mai laulau.
  2. Loft moega ma sofa lalo. O lenei fasi meaafale e faʻamoemoeina mo le malologa i le ao pe faʻaaogaina foi e fai ma mea e moe ai. O lona mamanu mafai ona faʻasaʻo pe faʻasolosolo. O le faʻavae o le sofa mafai ona tu pe gaugau. O le masani tusi tusi auala e talafeagai ma faʻatuatuaina. O taʻavale faʻasolosolo e talafeagai mo se moe lelei i le po. "Eurobook" e faigofie ona tatala ma fausia ai se faʻavae faʻavae.
  3. Moega i luga o le fale ma lavalava poʻo fata. O le faʻavaʻa o ia oloa e tatau ona malosi e mafai ai. O le tele o mea e teuina i kapoti ma luga o fata, o le uta i luga o le faʻavae e maualuga. O le avanoa i totonu o le kapeneta e faʻatumuina i fata, matau, se pa. Faʻamoemoeina i le masini mo le tatalaina o faitotoʻa, e i ai: swing swinginet, sliding compartments, models with gaugau faitotoʻa.

Vavaeʻese, e mafai ona tatou maitauina faʻapitoa oloa e fausiaina e tusa ma ata taʻitasi. O le ata, mea e gaosi ma faʻatumuina e fuafuaina e le tagata faʻatau ia lava. Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o le tau o ia ituaiga faʻatusa e masani ona maualuga.

Ma se vaega galue i lalo

Ma le sofa

Ma lavalava

Gaosiga mea

O le faʻatuatuaina ma faʻatinoina meatotino a le oloa faʻalagolago i le mea mai le mea na faia ai le faʻavae. E tusa ai ma lenei mataupu faavae, o attics uma ua vaevaeina i vaega nei:

  1. Faʻataʻitaʻiga uʻamea. E iloga i latou i lo latou malosi ma le anagata, e i ai se tau maualalo, ma e avanoa mo tagata uma. O le minimalistic design faʻatagaina oe e faʻaaoga ia ituaiga ata i totonu o soʻo se sitaili. O paʻu uʻamea faʻapa'ū e faʻaaogaina mo le faʻavae o le faʻavaʻa, e faʻaititia ai le mamafa o le fausaga. O le ufiufi o le efuefu ma valivali ma lanu lanu e puipuia le uʻamea mai le pala. Ae ui i lea, o lenei mata mea o le a masani ona malulu, e le manaia tele le paʻi i ai.
  2. O oloa gaosi masani. O meaafale e foliga faʻaaloalo ma faʻatuatuaina. O le matagofie matagofie o laʻau masani ua faʻamamafaina e malamalama varnishes. O sea moega o le a tautua mo le tele o tausaga ma o le a matua saogalemu mo le soifua maloloina. Ae ui i lea, o le laupapa fausaga e matua mamafa, e le fautuaina e faʻapipiʻi ia ma le vaivai fola folau.
  3. Faʻataʻitaʻiga faʻavae luga laminated chipboard ma MDF. O mea mai chips laupapa ma se faʻamau e iai le malosi faʻamalieina, ae o laupapa maualalo le lelei e faʻatupuina formaldehyde, o se vailaʻau e afaina ai le soifua maloloina. O meaafale na faia mai nei mea mata, e ofaina i se ata e le masani ai, i lanu eseʻese, ma o lona tau e maua i taimi uma. Mauaina teuina faiga ma elemeni faigofie e maua mai i papatusi. O le faʻavaʻa mafai ona faʻamalosia faʻaopoopoina i laupapa laupapa poʻo faʻatonuga uʻamea.

O laupapa faʻavae laupapa e le afaina ai le soifua maloloina ua filifilia E-1. I ia oloa, o le emission o formaldehydes e laitiiti, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina i potu malolo. O lenei parakalafa e tatau ona faʻailoa i le tusi pasi poʻo le tusifolau o meaafale.

Maualuga-lelei faʻataʻitaʻiga faia i laʻau poʻo le uʻamea o le a tumau sili atu le umi nai lo loft moega faia i chipboard. A filifilia se filifiliga talafeagai, e aoga le mafaufau e le gata i lona tau, ae faʻapea foi le avega fuafuaina e tutusa ma le mamafa o tagata o le a nofoia le nofoa pito i luga.

Laupapa

Laupapa

Uamea moega loft

Manaoga apefai

O le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina o le falealuga e faʻalagolago lava i le faʻatuatuaina ma le saogalemu o sitepu. I le tele o faʻataʻitaʻiga o ia meaafale, e faʻaaogaina ai se mea faʻapipiʻi. E mafai ona faʻapipiʻi i itu uma o le moega pe aveʻese pe a manaʻomia. E alu ai sina avanoa, ae le saogalemu.

Afai o le oloa o le a faʻaaogaina e tagata talavou, e mafai ona e filifilia se faʻasologa i luga faʻasitepu. E i ai foi le aofaʻi laʻititi o avanoa, e mafai ona i ai ni tamaʻi manifinifi e le faʻaleagaina foliga vaaia o meaafale. Ae peitaʻi, e manaʻomia ona e alu ma le faʻaeteete.

O se filifiliga sili atu le mafanafana ma le saogalemu o le faʻaosoina sitepu fausaga. O se moega malolo ma lua nofoa, e mafai ona i ai se laʻititi tulaga o le faʻananau o sitepu ma o latou fanua lautele. Afai e le tele se avanoa avanoa i totonu o le potu, ona avea lea o se mamanu ma le tele o le tulimanu o le faʻananau ma vaapiapi sitepu o le a sili ona lelei.

O apefai o le auala e faʻaaoga ai i luga o le moega o loʻo moe ai ma fale teu tetele. O atigipusa o loʻo i lalo o sitepu uma, latou te tumu i lavalava, seevae, tusi. O le a saogalemu ma lelei le faʻaaogaina o lenei mamanu. A filifilia le ituaiga saʻo o sitepu, e tatau ona e mafaufau i le avanoa o avanoa i totonu o le potu ma le manaʻoga mo faʻaopopo pusa teu.

A iai le fanau a le aiga, e manaʻomia foʻi alofilima. O mea e fai ai sitepu ia e le tatau ona maseesee. O filifiliga e manatu saogalemu pe a mafai ona tuʻu atoa vae i luga o le sitepu.

Faasitepu faʻasolosolo

Apefai tūsaʻo

Apefai-podium

Faʻaaoga totonu

O le multifunctional lotoa fausaga mafai ona tuʻufaʻatasia i soʻo se totonu. Ae e sili ona aoga i tamaʻi avanoa. Afai o le vaega o le potumoe e laʻititi, ona mafai lea ona faʻatulagaina se potu ese i lalo o le fogafale lua. E mafai ona faʻaaogaina o se suʻesuʻega, o tafaoga. E fautuaina pa e faia i mea e faʻaliliu e pei ole palasitika poʻo le polycarbonate. E sili atu pe a fai o latou e seʻe pe feaveaʻi, ona mafai lea ona aveʻese pe a manaʻomia.

O tagata atamamai e leai ni latou potu suʻesuʻega taʻitasi i totonu o le latou fale mautotogi e mafai ona faʻatulaga se potu potu i lalo ole latou moega ma faʻamalamalama lelei ma faʻamafanafana. Faʻamoemoeina i mea e fiafia i ai, mea fai musika, o se faʻafaigofieina poʻo se komepiuta ua tuʻuina i totonu.

Afai e teuteuina le fale mautotogi i se sitaili faʻaonaponei o se potu potu, ona faʻaopoopo lea o le potu 'ai ma le nofoaga faʻafiafiaina i totonu. I le faʻapipiʻiina o se laulau ma nofoa i lalo o le moega, e mafai ai ona e faʻatulagaina se tulimanu mafanafana mo le aoauli poʻo le ti, a o sefe le taua avanoa. E le gata i lea, i totonu o le potu potu, e mafai ona tuʻuina i lalo o le potu i luga o le afifi le potu tele, ina ia aua neʻi toe faʻapipiʻi pusa ma kapoti i le toe potu.

Fale faʻaonapo nei ma potu e moe ai e le gata ina lalelei, ae faʻateleina foʻi ona faʻatinoina, faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi i le ata ma le teuteuga, faʻaauupegaina oe i se "potu i totonu o se potu" mafanafana.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Add Space and Style with Chelsea Vanity Loft Beds. PBteen (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com