Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Matafaga taulaga o Sharjah ma faletalimalo tafaoga ma tumai tumatafaga

Pin
Send
Share
Send

Malolo i Sharjah o se avanoa e oso ai i totonu o le aganuu lalolagi o le Emirates, faʻaalu taimi malosi, sunbathe luga o le sami talafatai. O matafaga o Sharjah e iloga i atinaʻe tetele, o le tele o faʻafiafiaga, o le oneone paʻepaʻe ma le matagofie o le talafatai. O matafaga uma o Sharjah e mafai ona maua e turisi - o le tele o latou e leai se totogi, ae e mama uma ma teuteu lelei.

Features o malologa i Sharjah

Ina ia lelei lau tafaoga i le UAE, e tatau ona e mulimuli i nisi o tulafono. Sharjah Resort o se nofoaga e te matuaʻi lagona ai o loʻo e i se atunuʻu Arapi. E leʻo faʻatatau i tulafono matutu poʻo le faʻasaina o discos, ae faʻatatau ile aganuʻu i le lotoifale, e faʻaaloalo ma puipuia iinei.

Sharjah o le anamua aganuu laumua o Sasaʻe Tutotonu, le moega pepe o le aganuu aganuu aganuu. O le lona tolu sili ona tele Emirate i le Persian Gulf. O se paluga o tu ma aga, talaʻaga, ata ma faʻafiafiaga. Lenei ofoofogia tuʻufaʻatasia o le fou ma le tuai faʻafiafia turisi. Uma tuutuuga mo aiga malologa ua fausia i Sharjah.

O loʻo i ai i le atunuʻu ni tulafono faʻatapulaʻa o amioga: ii e te le maua le 'ava malosi, aua le ulaula i se matau, ma e tatau ona e faʻaeteete i filifiliga o lavalava. E leai ni pa i totonu o faletalimalo. O faʻatauga masani i sasaʻe e mauʻoa i oloa eseese ma paka faʻafiafiaga e fai ma faʻafiafiaga. Sharjah o le sili ona atamamai emirate. O se faʻaeteete sitaili o lavalava e talia fiafia iinei: tapuni tauʻau, ofuvae ma ofu e ufiufi tulivae. Ae tatau ona aloese mai faʻataʻitaʻiga faʻamaonia ma se loloto neckline ma tamaʻi ofu. E tusa ai ma matafaga ma vaitaʻele, e mafai ona e savali i totonu o ofu taele, ae e te le o tautala saʻo foi. E tatau ona galo ia te oe le mativa.

Ae mo amioga, e masani ona le faʻatulafonoina tulafono ma tulafono faʻataʻoto i turisi, ae le tatau foʻi ona e le mafaufau ma teteʻe foʻi. Oe manaʻomia le sili atu taofiofia i le taimi o Ramadan. I lenei vaitaimi, uma faʻafiafiaga pisa, hookah ma le 'ava malosi e faʻasa. Tagata tafafao maimoa i nei aso e sili atu le asiasi i faleoloa faapitoa mo tagata ese pe 'ai i se faletalimalo. Photography i Sharjah e matua faʻatapulaʻaina: oe le mafai ona fanaina i maota o sheikhs, i militeli ma le malo nofoaga. E faʻasa ona puʻeina ni ata o tagata o loʻo nonofo i matafaga o Sharjah, ae maise fafine. Alii - pe a fai latou te le popole.

O matafaga mama a Sharjah e tutusa lelei lona lelei. Le oneone lelei, lamolemole ulufale i totonu o le vai, agalelei ma le saogalemu galu - o le mea lenei o se turisi faʻamoemoeina i soʻo se tasi o latou. E mafai e tagata uma ona filifili mea latou te fiafia iai. E i ai uma filifiliga ma le maualuga tulaga o le tautua ma le tele o faʻafiafiaga, lea e masani ona tele ai le tele o tagata, ma filemu, leai se tumu "motu" o le talafatai, lea e mafai ona malolo ma galo e uiga i le taulaga pisi mo sina taimi.

Faʻafefea ona amio i luga o le matafaga

E tatau ona tatou faʻaalia le faʻaaloalo mo lotu i le lotoifale, amio e tusa ai ma tulafono o amioga mama na faʻaaogaina i le UAE. Muamua, leai se ava malosi, lona lua, leai se tino faʻaalia o le agamalu, ma le lona tolu, o se ofutaʻele talafeagai. Nei faigofie tulafono e tatau ona mulimulitaʻia. O le UAE o loʻo iai le faʻatulafonoina o faʻasalaga.

Taua! Aso Gafua i le Emirates o le "aso o fafine". E le faʻatagaina tane i le tele o matafaga.

Matafaga sili ona lelei a Sharjah

E i ai le tele filifiliga o matafaga - latou uma o loʻo i ai se lelei fausiaina atinae tetele, mama ma tumama, ma le malu malu, samasama (lotoifale) ma paʻepaʻe (faaulufale mai) oneone. I se faʻaopopoga i matafaga matafaga, o loʻo i ai faletalimalo 'matafaga, ua fuafuaina mo na o malo faletalimalo, ma mo isi o loʻo manaʻo e ulufale, e i ai le totogi.

Lou'Louʻa Beach Resort

O le vasega muamua tumaʻoti matafaga auai i le faletalimalo. Ofoina se toafilemu ma toafilemu atemosifia. O le ulufale sologa lelei i totonu o le vai, o le oneone sinasina ma tamaʻi galu e faʻamalieina ai le toega o le sami. O le matafaga e toeititi lava tumu. Totogi ulufale o 50 dirhams. Faʻamalu ma sun loungers o loʻo aofia i le tau, ae o meainu ma meaʻai e tatau ona faʻatau i le faletalimalo. Aua la neʻi galo e aumai ni vai ma se mea e 'ai. O le matafaga nofoia se vaega laʻititi, ae e lava le avanoa avanoa mo tagata uma.

I le itu taumatau o le faletalimalo o loʻo iai se matafaga leai se tau, lea e toʻatele tagata e malolo ai. Faʻafiafiaga tulaga i ai e matua eseʻese - leai ni atinaʻe tetele, ae o le tumama ma le maopoopo i soʻo se mea.

Al cornish

O le matafaga o le taulaga, tu i tafatafa o le ogatotonu o Sharjah, e toetoe o taimi uma e tumu ai tagata. O niu i tafatafa o le oneone e tuueseese ai le itu tafaoga mai le taulaga pisi. O iinei e mafai ona e faʻaaluina ai se aso fiafia ma tamaiti i le paolo o lauolaola pama. O le matafaga umi e amata atu i le Ladies Club i Coral Beach. O le oneone mama, oneone o le emerald ma le ulu malie i totonu o le vai e sili ai ona lauiloa le matafaga. Mai lea taimi i lea taimi, o vaitafe i lalo o le sami e alia latalata i le talafatai, ae e tatau ona logoina turisi e uiga i lenei ma faʻailoga faʻailo. Atonu naʻo le pau lea o le matafaga o le Al Cornish.

O loʻo lelei atinaʻe atinaʻe iinei. E mafai ona e faʻaaogaina se sun sun, o loʻo iai faleʻoloa ma faleʻaiga, o loʻo iai taʻele ma fale taele, e tuʻu paka taʻavale i le apitagalu lava. Ae atonu e le mafai ona e paʻu i lalo i totonu i se ofutaʻele. O le tele o matafaga e tumu i tagata. O lona uiga e tatau ona e mulimuli i tulafono o le amio lelei. I le amanaʻia ai o uiga eseʻese o lenei atunuʻu, e sili ai le filifilia o faletalimalo ma o latou lava matafaga mo malologa i Sharjah.

Al Cornish Beach mafai ona oʻo i ai taʻavale poʻo se taʻavale laʻititi. Nisi faletalimalo aumai a latou tagata asiasi mai fua i pasi.

Al-khan

O le matafaga e latalata i le mataaga mataaga ma aquarium, i le va o le emirates o Sharjah ma Dubai. O se vaega o le teritori e leai se totogi, ma o vaega puipuia o le faletalimalo lava matafaga. O le ulufale ulufale e 5 dirhams. Ose aofaʻi laʻititi. Tamaiti i lalo o le ono tausaga le matutua leai se pasese.

O lenei nofoaga o le a faʻatosina tagata fiafia i vai ola faʻamalositino. E feololo lava iinei, o lea e tatau ai ona e sau muamua. O se filifiliga sili ona lelei mo i latou e mananaʻo e fiafia i le mafanafana o le la ma le sami, o se nofoaga lelei mo taʻaloga tenisi i le matafaga, volipolo, faʻapea foʻi vaʻa. E i ai suiga fale, fale taele ma taʻele. O le matafaga ua saunia ma se malae taʻalo taʻaloga.

Faʻaaliga! O teineiti i le faʻaalia o bikini ma tamaloloa o loʻo fusifusi i totonu o pusa e le mafai ona tu mai luga o le matafaga. A leai, e tatau ona e totogia se sala.

Al Muntazah

O le umi ma lautele lautele o le talafatai o Al Cornish, ma le faasologa o matagofie pama, e le mailoa tuufaatasi i Al Muntazah. O loʻo tu i se eria taumamao mai le taulaga tutotonu, e fai si faigata. E naʻo le taʻavale poʻo le taxi e te mafai ai ona e sau ii. E leai ni faleoloa poʻo faleʻaiga lata ane. Lenei o le nofoaga e fiafia turisi i le natura, la ma le sami manino.

Faletalimalo sili ona lelei a Sharjah ma nofoaga tumaʻoti

4-fetu faletalimalo i Sharjah ma se tumaʻoti matafaga o loʻo manaʻomia tele e turisi. Sharjah resort e latalata tele i Dubai, ma o mea e nonofo ai iinei e sili atu le taugofie. O le lalelei o faletalimalo i Sharjah o le tau talafeagai, latalata i le sami ma le tupu tautua.

Sheraton Sharjah Beach Resort ma Spa

  • O le fuaina o lenei faletalimalo laʻasaga i luga o le booking.com tautua o le 8.2.
  • O le tau maualalo mo se potu faʻalua e tusa ma le $ 78.

O le faletalimalo valaʻaulia ana malo i fale mautotogi ma sili atu le lelei tulaga nonofo ai ma le maualuga-lelei auaunaga. O lenei nofoaga e lelei tele mo aiga. I le auala, tautala le aufaigaluega Lusia. I tafatafa o le faletalimalo faʻafitauli o loʻo iai faleʻoloa, mataʻaga o Sharjah, faletalimalo ma le tumaʻoti matafaga i luga o le 1st laina - o nei mea uma e mautinoa ai tagata asiasi se nofo lelei i le tulaga o lagona o le saolotoga o gaioiga. E le o lona uiga e mafai ona galo ia te oe tulafono ma tulafono a le UAE, ae e te le tau popole i se ofutaʻele ofutaʻele. I luga o le matafaga, umiaina e le faletalimalo, oe mafai ona saoloto sunbathe ma aau.

O le umi o le matafaga e 100 mita. O le faletalimalo faʻaavanoa malo ma mea uma latou manaʻomia luga o latou lava matafaga. E i ai a latou faamalu, sun loungers ma solo o lo o latou mauaina. O le nofoaga o loʻo i ai vaitaʻele mo tamaiti ma tagata matutua, o le terraces, leai se paka taʻavale. E maua e le au malo le avanoa e faʻaaoga ai le nofoaga tutotonu, taʻalo tenisi laulau ma piliati.

Afai e te le nofo i lenei faletalimalo, ae manaʻo e faʻasusu luga o le matafaga lelei, o lona uiga o le ulufale ulufale o le 100 dirhams (poʻo le 24 tala).

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Copthorne Faletalimalo Sharjah

  • Ole averesi o togi mo talimalo ile 8.2.
  • Tau amata apitaga i le $ 50.

I le fatu o Sharjah, latalata i le aloalo o Khalid, o loʻo i ai se fale matagofie o Copthorne Hotel Sharjah. Tele o potu e iai se vaʻaiga matagofie i le aloalo. O le savali i luga o le nofoaga savali latalata i le faletalimalo o le a maua ai se maoaʻe le poto masani i malo o Sharjah, ma ata o le taulaga ma le matafaga o le a manatua ai aso na faʻaalu i Sasaʻe tutotonu.

O le faletalimalo e 255 potu vateatea ma matagofie. O loʻo iai faleʻaiga e 2, leai se totogi e paka ai taavale, ma se tamaʻi vaitaele i luga o le fale. O le faletalimalo tumaoti matafaga mafai ona oʻo atu i le 15 minute i le taxi poʻo pasi pasi fua mai le faletalimalo.

O le Tulafono Faletalimalo

  • Faletalimalo fua ile booking.com - 8.4
  • O le tau o le po e faʻafou ai e amata mai i le $ 62.

O le faletalimalo o loʻo tu i le taulaga tutotonu. Potu mamā, vai taele, nofoaga faʻamalositino, tapu vevela, tautua sili ona lelei, sefe fua i le faletalimalo tumaʻoti poʻo le taulaga matafaga - o nei mea uma o loʻo ofaina e le faletalimalo i ana tagata asiasi. O potu ofoina atu se matagofie vaʻaiga o le Khalid Lagoon eria.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Sahara Beach Resort & Spa

  • O le fua o le faletalimalo i luga o le booking.com tautua o le 8.0.
  • O le tau maualalo mo le potu faʻalua e $ 74.

O se faletalimalo taugofie ma se tumaʻoti matafaga tu i luga o le faga. O le faletalimalo ofaina potu mafanafana tele, o se tapu vevela ma se potu malolo. Mautinoa ma faʻauo tagata faigaluega o le a latou mautinoa i taimi uma potu mama. O le matafaga ua saunia ma se vai i fafo, o ata faasolo mo tamaiti. E lava faamalu e mafai ona lalafi ai tagata tafafao mai le la o le la. Tagata uma o le a mauaina sun loungers.

A o sauni mo se malaga i Sharjah, matou te fautuaina oe e suesue totoʻa ia faʻamatalaga e uiga i le aliʻi, filifili se taimi lelei mo femalagaaʻiga, saili poʻo fea o matafaga o Sharjah e tatau ona vaʻai i ai, ma sili atu foi - filifilia se faletalimalo ma se matafaga tumaʻoti. Ona faʻamalieina ai lea o lau tafaoga, e aunoa ma se mea e teʻi ai.

Vitio: o se aotelega o le Low Low Beach Hotel i Sharjah.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Unknown Brain - MATAFAKA. PUBG EDIT - Mr. Vicke Edits (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com