Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻataʻitaʻiga o tioata TV tu, taua nuansa

Pin
Send
Share
Send

A filifilia se tulaga mo mea fai ata i le fale, e fautuaina e te mataala i se mea i totonu e pei o se tioata TV tulaga, tusa lava pe o loʻo alualu i luma tekonolosi i le gaosiga o meaafale, e toʻatele e le talitonu lava i meaafale ma ia luga. I le tasi itu, e foliga mai e maaleale, ae i leisi itu, e fefefe tagata faʻatau i maʻai maʻai tulimanu o tioata, fefefe i manuʻa i le fale. E talafeagai le fefefe? Matou te fuafua e mafaufau poʻo a filifiliga e mafai ona maua i le faʻatau atu, o latou le lelei ma lelei. I le amataga, sei o tatou filifili o lenei ituaiga meaafale foliga sili ona lelei i ona po nei, maualuga-tekonolosi, minimalistic po popi totonu totonu. Pedestals ma tioata, maeʻa ma LCD TV ma plasma panels, e atoatoa tuʻufaʻatasia. Afai e te manaʻo e aumai se vaʻai manino i totonu o lou potu malolo poʻo le potumoe, ia o lenei filifiliga e mautinoa lava oe.

Lelei ma le lelei

A o e filifili poʻo a ituaiga meaafale e faʻatau mai mo lou fale, e lelei le fuafua lelei poʻo le a le aoga o faʻafitauli e te manaʻo ai. Glass TV fausiaina i ai ona drawbacks:

  • ua malulu luga pe a paʻi i ai - ae maise lava pe a paʻi i ai, afai e malulu le fale, e mafai ona e iloa ni sekone le lelei;
  • tioata, tusa lava pe o le a le maualuga le tulaga o iai, e i ai le agaʻi e valu le eleele;
  • le lona lua taua le lelei o le TV kapeneta ma tioata o lona manaʻoga mo le tumama. Efuefu, tulagalima, mataua mataua o le vai - oe mafai ona vaʻaia atoatoa mea uma ma afai e te le soloieseina le facade ma luga luga i taimi, o le pito i fafo o le moega laulau o le a matua matitiva. I leisi itu, o tagata e ona, oe le maua le mausa o le kiina o le TV i luga o le tioata, ma tamaiti ua matua tupu tele latou te le toe tuua ai lima, e leai se mea e fefefe ai.

Sei o tatou talanoa e uiga i le matagofie itu o le mauaina. O le tioata TV tu e tele tele mea lelei:

  • e leai se mea o latou fai mai ai, ae o vailaʻau o aso nei i le fale e matua faʻafaigofieina ai le vaʻaia o kapeneta i tioata faitotoʻa ma fata. O mea uma e faigofie ona fufuluina ma e i ai foi le anti-static aafiaga. O lamolemole luga mo glossing manaʻomia le itiiti ifo o taimi - o lenei o se faʻamoemoe faʻaopoopoina;
  • mamanu matagofie - tioata faʻatagaina mo le tele o filifiliga i foliga, lanu, teuteuga, tuʻufaʻatasia ma isi mea;
  • Kapeneta TV faia i tioata vaʻai vaʻai avanoa avanoa. Tuʻu i le malamalama, luga foliga foliga ea;
  • agalelei i le siosiomaga - o tioata e le faʻailoa mai ni mea leaga ma e le faʻaputuputuina ni vailaʻau leaga;
  • fetuutuunai mo totonu - tusa lava pe i ai sau aitia e matua suia le mamanu o le potu, ipu tioata e ono tumau i le manaʻomia i le toe faʻaleleia tulaga;
  • e faigofie lava ona tuʻufaʻatasia le tioata ma isi mea - laupapa, uʻamea, maʻa, e oʻo lava i le rattan;
  • ma lisi uma o tulaga lelei, tioata tulaga TV e gafatia foi i le tau. Ole isi lea mafuaʻaga mo lenei ituaiga meaafale.

Pei ona e iloa atu, o le aofaʻi o uiga lelei e sili atu lona maoaʻe nai lo mea le lelei. A filifilia se oloa faapitoa, oe mafai ona ave le fiafia i se faʻataʻitaʻiga o le tioata fata o lo o i ai i le sonoma oak shade, pe filifili se open type ma agamalu tioata fata faʻataʻitaʻi tioata taniolo.

Eseese

Tali fofo i le gaosiaina o tioata TV tu maofa le mafaufau. Afai o faʻataʻitaʻiga na faia i Saina e sili atu laconic ma aoga, ona fai ai lea e tagata faufautua papalagi ni kapoti i ni faʻavae saʻo. Faʻaaogaina tioata faʻapitoa e faʻaogaina mo le gaosiaina o mea i totonu. O le gaioiga e pei o le tasi e faʻaaoga mo uʻamea: silicate tioata e vevela i le vevela manaʻomia ma malulu faʻamaʻa. O le tioata lattice maua faʻatiga, e mautinoa ai le malosi o mea i le taimi o isi faʻagaioiga. Ae o le mea e sili ona taua, o tioata agamalu e mafai ona taʻu o le sefe. Afai o le pito i luga e gaugau pe malepelepe i luga o aʻafiaga, o pito o le a i ai ni pupula pito, o lona uiga e i ai sina avanoa o manuʻa.

O faʻataʻitaʻiga o faʻavae o loʻo ofaina i luga ole maketi e tele ona eseʻesega. Mafaufau e te le mauaina se atoa tioata kapeneta, talu ai e le gata i tioata, malosi lagolago e manaʻomia e mafai ona tatalia le mamafa o le faapipiiina masini, uma ituaiga o tuʻufaʻatasia o mea e taua. O le TV kapeneta o le ai ai se tioata luma poʻo luga luga, ma o le toega o le kapeneta mafai ona fausiaina pe faia i le sonoma oak MDF.

Faavae i meafaitino

Matou te fautua atu e mafaufau faʻapitoa ituaiga o mea e masani ona faʻaaoga faʻatasi ma tioata. O uamea chrome ma matt auiliiliga e masani ona faʻaaogaina i ona po nei, totonu o taulaga. Faʻasaga i le pito i tua o tekonolosi, o le TV laulau i luga o le laulau o le a avea ma se le mamafa ma aoga faʻaopoopoina, teuteuina i felanulanuaʻi pupula tulaga. E mafai ona e mauaina uʻamea vali e foliga mai e laʻititi ifo i lona manaia.

Chipboard e sili atu le faʻatuatuaina ituaiga i lenei tulaga. O ituaiga laʻau maualuga e tuʻufaʻatasia ma tioata saili se nofoaga i aso nei i totonu fofo o loʻo fai mai o ni mea masani. O le tele o taimi, i lenei vaifofo, o le a tuʻu faʻatasi se laupapa laupapa pogisa ma le laulau tioata malamalama. Faʻapea foi tioata mafai teuteuina le faafoliga. O se isi fofo mo malamalama i totonu o le sonoma oak o lo o tuʻufaʻatasia ma le pogisa tioata tioata. O le faafoliga e masani ona tapunia.

O le tuʻufaʻatasia o palasitika e masani ona maua i aso nei, maualuga-tech, eclectic faʻaliliuga ma elemene o pop art. E masani lava o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le amataga o ata tetele ma lanu susulu o le tino. I lenei tulaga, o le ipu malamalama mafai foi ona lanu uliuli poʻo lapis lazuli. O ia aitema e filifilia ma le faʻaeteete, taulaʻi i le lautele o le potu o se atoa pe o se feteʻenaʻi fofo.

Faʻafefea le tioata ma maa TV tulaga? E tele taimi o lenei tuʻufaʻatasiga e ofoina atu o se tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasia o talosaga mo se vaega i totonu. O le maʻa e mafai ona masani ma faʻasolosolo. O ata o ia meaafale mautu e mafai ona faʻaali mai i faʻamaumauga malamalama ma faletupe a tagata lauiloa i totonu o latou fale. Ona o le taugata o tau o mea, o sea TV tu mafai ona avea moni "taua".

Poʻo a lava mea e filifilia o se soa i tioata, o le oloa atoa e tatau ona ofi uma i totonu o le aotelega o totonu.

I le ituaiga tioata

E mafai ona lanu mata o tioata ma ituaiga togafitiga eseese e mafai ona faʻaaogaina e maua ai ni teuteuga. Kapeneta TV mafai ona fai ma sui o le laconic manino luga pe liliu i se moni galuega a faatufugaga:

  • o le filifiliga faigofie o le tioata agamalu agamalu. Sili ona talafeagai mo televise meafaigaluega i se malamalama mamanu;
  • matt - o le pito i luga e gaosia e sandblasting metotia. E mafai ona e filifilia se homogeneous ituaiga o gaosi poʻo teuteuina i le faʻaogaina o se faʻataʻitaʻiga. Vaʻaia lava aulelei e oʻo lava i ona po nei totonu;
  • toning - ae tatou te leʻi filifilia le tone poʻo le lanu enaena enaena. O le filifiliga masani o le tuʻufaʻatasia o le pogisa tioata ma le paolo o sonoma oki i MDF. O le lanu uliuli o le ipu malamalama na tuʻufaʻatasia ma le ata masani o le tulaga o le tele o TV. O manatu e uiga i meaafale meaafale ua suia ma o lenei tioata ua valiina i le pupula pupula;
  • tioata lacquered - o lenei auala o teuteuina tioata mafai ona ofoina mai manaia tali fofo mo le faʻatinoina;
  • tioata tioata - "nutimomoia aisa aafiaga". I le tepa muamua, oe ono mafaufau o le pito i luga o le tioata malepe. I le faʻavae, e iai, ae faʻatasi ma se lapataiga: o fasi mea e tuʻu ile va ole faʻavaʻa o le ipu malamalama. O le iʻuga o se amataga luga maeʻa ma lava lava malosiaga mea.

O le teuteuina mamanu o tioata luga o loʻo faʻailoa mai ai foi le aoga o le oloa atoa.

Tusitusiga

Mata

Masani

Lanu samasama

E ala i fomu

I tulaga o fomu, o tagata gaosi tioata TV tulaga o loʻo taumafai e amanaʻia uma manaʻoga o tagata faʻatau. Oe mafai ona maua masani ma sili ona muamua fofo. O le kapeneta o se faiga o faʻataʻoto luga fola luga ma se mautu tapunia poʻo luga fata, lea e faʻapipiʻi ai le TV.

  • kapeneta ituaiga saʻo - masani ona tu i tafatafa o se tasi o puipui. Mafai ona tuuina atu o se faamafanafanaga lomiga, faapipii luga o le puipui. O lenei pepa e masani ma manaʻomia e tagata faʻatau;
  • curved countertop - o ia faʻataʻitaʻiga e masani ona iloga mai i se amataga faʻafanua e faʻaopoopo i le countertop. O faʻamatalaga e mafai ona saʻo - radius poʻo le oval, pe le faʻataʻitaʻia. O le faigata o le faʻatulagaina ma teuteuga faia ai se curbstone o se amataga faʻaopopoga i totonu o se potu malolo poʻo se potumoe;
  • angular configure - o se auala faʻapipiʻi e i ai se trapezoid poʻo se tafatolu i le vaega. O le faʻafoliga e faʻataʻamilomilo pe lautele;
  • tulaga plasma - iinei le fomu e mafai ona avea ma sili muamua. O le uamea faʻavae ma tioata e faʻatumuina e se faʻavaʻa faʻapipiʻi mo faapipii le TV. O le ata e faigata ma ono aofia ai fata tioata, faʻapea foʻi ma vaega o le tino;
  • o le faʻataʻamilomilo tulaga o se eseʻese lava faʻataʻitaʻiga o le tu mo masini vitio. I se faʻaopopoga i le avanoa mo se TV i le fata, o loʻo i ai le mea e tuʻuina ai toeititi lava o mea faʻasalalau masini i totonu o le fale.

E aoga le filifilia o se TV tulaga faʻavae i luga o uiga o le potu. Totonu stylistics ma avanoa TV masini mea.

Faasolo

Curvilinear

Tu Plasma

Saʻo

Tulimanu

Filifiliga o nofoaga

O tamaʻi laina o loʻo faʻapipiʻi ai le televise ma isi meafaigaluega e puʻeina ai ata video o loʻo nonofo i totonu o le potu malolo - ae maise o tagata uma o le fale mautotogi o loʻo aʻafia i matamata TV. Afai e sau i le potumoe, lona uiga o le nofoaga iinei faʻalagolago i le tulaga o le moega.

O le mea i totonu e tuʻu i tafatafa o se tasi o puipui pe i se tulimanu tulaga. E tatau ona manatuaina o le metotia e manaʻomia ai ni tulaga faʻagaioia - aunoa ma le tuusao o le susulu o le la ma e maua ai le ea lelei. A vaʻai i le lau, e le tatau ona faʻaalia i susulu susulu o le la.

Afai o le faʻataʻitaʻiga o le kapeneta o se faʻamafanafana ituaiga, o lona uiga, e faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le puipui, o lona uiga o le puipui e tatau ona avea ma avega, talu ai o se manifinifi laupapa faʻapipiʻi mafai ona tatalia le aofaʻiga mamafa o le faʻatulagaina ma faʻapipiʻi meafale ma masini.

Oe le tatau ona faʻapipiʻi se TV tu i autafa o se faʻamafanafanaga punavai. Manatua o mea mo gaosiga e tuʻufaʻatasia ma tioata. Afai o lau laupapa laupapa, MDF poʻo le palasitika o se soa, faʻapipiʻi aʻe i autafa o le maa mafai faʻaititia le ola o le kapeneta ma le masini faʻapipiʻiina i luga.

Lanu fusi o alaleo

O le lanu lanu mo le kapeneta e filifilia e tusa ai ma le masani lanu lanu o le potu. Filifiliga manino, e aofia ai fusi uʻamea ma tioata tioata, o le a foliga matagofie faʻatasi ma mea faigaluega i se moli mama - paʻepaʻe pe siliva. O sea auala auala o le a foliga malulu ma e le faʻalavelave.

Afai o le totonu e puleaina e leo pogisa, ona faʻatinoina uliuli, tint tioata i "mauga mu", asu poʻo enaena pupuni o le a faia. O le lanu uliuli ma le TV televise o le a tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi e fausia ai se tasi faʻatasi.A filifilia ni faʻataʻitaʻiga ma laʻau tino laʻau, pe a filifili pe filifili mo le mahogany poʻo le sonoma oak, alu ese mai isi fasi meaafale na tuʻu i totonu o le potu.

Mo i latou e fiafia i le vaʻaiga tisaini vaʻaiga, e mafai ona filifilia se paleta o faʻavae eseese ma totonu e mafai ona filifilia i ni teuteuga e pei o le tusia o le tioata poʻo le varnishing e faʻaaoga ai le maamora auala. O isi taimi, o tioata lanu eseese lanu e faia mo totonu totonu o tagata.

E taua le le feteʻenaʻi o le ata o le kapeneta ma le lau. O se lanu e sili atu lona susulu e mafai ona faʻalavelave ma faʻaoso ai le tagata vaʻai.

O nuances o filifiliga

Ina ua e filifili e faʻatau se tioata TV tulaga, faʻalatalata atu i le filifiliga gaioiga faʻaeteete. I le faʻaopopoina i le lanu ma foliga o le oloa, faʻalogo i ona faʻatekinisia uiga. Ia mautinoa o loʻo e faʻaaogaina le tioata agamalu mo le aveina i luga o itu faʻasolosolo ae le o ni filifiliga maaleale. E taua lenei, aua o le a latou aveina taugata meafaigaluega ma ia mautinoa o le tulaga mafai ona lagolagoina le mamafa o lau TV.

O le curbstone tatau ona lautele atu nai lo le pupuni. O le mea lea ia atili faʻamautu ai le TV ma puipuia ai mai le sosolo i luga.

O le lelei o le tipi pito e tatau foi ona sili ona lelei. Atoatoa le taʻamilomilo, e tatau ona lamolemole e puipuia ai manuʻa. Afai na e lavea faʻafuaseʻi se tulimanu. E le tatau ona i ai ni taʻetaʻei poʻo ni chips. Atonu o lona uiga o le oloa na i ai ni masini faʻaleagaina, ma ono i ai ni nanaina le atoatoa.

Totonu o le kapeneta tatau ona aoga. O le loloto sili ona lelei e manatu e oʻo atu i le 60 cm, mea uma o le a faʻaaluina tele avanoa, ae le faʻaaogaina. Le isi nuance - o le curbstone tatau ona matua fiafia i le ana. Avea o se nofoaga tutotonu, o le a vaʻaia i taimi uma i le vaʻai, o le mea lea, e tatau ona avatua lelei lagona.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Rākau moves (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com