Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Moega a tamaiti, teuteuina i se ituaiga o sami, foliga teuteu

Pin
Send
Share
Send

E masani ona feagai matua ma faigata pe a taumafai e teuteu matagofie le potu o tamaiti. Afai e fiafia le tamaititi i katuni e uiga i tafaoga a Nemo, e fautuaina e tepa totoʻa i le autu o le vai. O le ogatotonu nofoaga o le a avea e se moega o tamaiti i se ituaiga sami, matagofie ma le masani ai. O le a avea ma sili teuteuga o le potu ma maua ai se lelei malologa.

Mamanu ma lanu

O le faiga a le sami e sili ona faʻaalia i se potu vateatea, potu susulu ma faʻalo maualuga. Mo se tama, filifili le lanu o le lagi ma ao, mo teine ​​e sili atu le faʻaoga o ni oneone vaivai (mo se faʻataʻitaʻiga, okiter).

O le teuteuina o se moega i totonu o le sami, o le tuʻufaʻatasia o le paepae ma le lanumoana e masani ona faʻaaogaina, o nisi taimi e faʻaopoopoina e le mumu ma le uliuli. O fale-pei o meaafale e faʻataʻitaʻi i vaʻa tuai e foliga manaia. E le gata i lea, o elemeni teuteu e fetaui ma le autu a le sami o loʻo faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se pulou poʻo se taula i luga o le ulu ulu, pou mo kapeteni tama poʻo aluga-foliga atigi, ata o mermaids ma isi teuteuga matafaga-teine ​​mo teine.

O le potu a tamaiti e tatau ona setiina le tama mo le malologa. Lua poʻo le tolu elemene teuteuga pei o se telesekope poʻo se maʻa tetele e lava e fausia ai se siosiomaga fealofani.

E fautuaina e vali le taualuga i le paʻepaʻe poʻo le susu susu, ufiufi fola i le malamalama enaena lamalama poʻo kapeta, filifili meaafale mai papaʻe pe paʻu laupapa. O se potu i se ituaiga vaʻa na o le a le faʻalavelave i se tamaititi, ma o le mamanu o le a le tele se taimi e faʻaalu ai.

O aga masani uliuli ma paʻepaʻe o uiga masani o le sami autu. Afai o le moega e faia i se teisi ese sitaili, oe mafai ona faʻapipiʻi luga o puipui ma pepa puipui o lenei lanu lanu. Ma o potu a tamaiti i se tulaga o le sami o le a vaʻaia atoa foliga.

Eseese

O le sofa bed ma se drawer i totonu o se vailaloa faʻapitoa e tatau ona i ai se mautu faʻusaga ma e faia mai siosiomaga faʻauo mea. Tele taimi latou te filifilia ai se faʻataʻitaʻiga ma le fa vae, tuʻu i le ogatotonu o le vasega pepe. O matua aoga o le a fiafia i le faʻalauteleina o mea e faʻaaoga moega ma le toso-i fafo pe toso-i fafo ni drawers mo le teuina o tagamea poʻo meataʻalo.

Lauiloa faʻataʻitaʻiga o moega pepe:

  1. O le moega maualuga e aofia ai nofoaga e lua e momoe ai. E fautuaina e tumau i luga ole transformer models faʻatumuina ile falefaigaluega, moega i autafa, fata poʻo le taʻaloga puipui. O meaafale o le a sili atu ona ofi i totonu o le vavalalata sitaili pe a fai e te vaʻaia teuteuina fata i upega, o le barometa ma le taula.
  2. O le moega ole pepe o se ituaiga moega malolo, e aofia ai ni fasitepu se lua, e i ai se nofoaga mo moe ma faʻafiafiaga, faʻatulagaina i drawers ma fata.
  3. O le nofoa o se filifiliga sili lelei mo paketi malamalama matua. Atoatoa mo tamaiti laiti. O le faʻataʻitaʻiga e gaosia e aunoa ma se tua ma itu, e iloga i le tele o drawers mo meataʻalo ma ie lino. O mamanu gaugau e lauiloa, lea e mafai ona liua faigofie e avea ma se mea e moe ai tusa lava mo se tagata matua.
  4. Sofa - o le faʻataʻitaʻiga e pei o se sofa tuʻufaʻatasia ma armrests ma backrests o le tutusa maualuga. O tagata gaosi o loʻo iai ni filifiliga ma le leai o ni vae, e mafai foi ona e mauaina ni faʻataʻitaʻiga e aunoa ma lima.
  5. O le playpen ua fuafuaina mo pepe. I lenei mamanu, o le tama moe moe lelei, ma maua foi lava avanoa mo taʻaloga. O faʻataʻitaʻiga ua faʻaauupegaina i vae malosi, e taofia ai le malae mai le see i luga.
  6. O moega vaʻa e masani ona fausia i luga o laupapa laupapa, o tala faʻatatau o tupe e ufiufiina i le palasitika, o tagata maualuluga e faʻafouina i le paʻu poʻo le leatherette. O meaafale e fai ma sui o ituaiga tuai o schooners, modern liners poʻo yachts.
  7. Tama o le a fiafia i se vaʻa pirate ma mast-foliga fata, folau ma itu tafatafata. O ni faʻataʻitaʻiga e iai portholes, maea ma foe.

E fautuaina le filifilia o se moega faʻataʻavalevaa ma lau tama. Teine e le fiafia i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, ae saili se mautu fausiaina ma se manaia foliga o le a tumau mo se taimi umi. O se moega e faia i laupapa paʻepaʻe ma se pupula malamalama, faʻatulagaina i totonu-toso, e talafeagai mo le pepe. I tulaga o sitaili, o se kesi ma se nofoa e filifilia, lea o le a avea o se nofoaga mo suesuega po o faʻafiafiaga.

O se mea e moe ai mo se tama e tatau foi ona faʻamalieina manaʻoga o le malosi, faʻatuatuaina ma le saogalemu. I totonu o tamaʻi potu, e fautuaina le faʻapipiʻi o le moega sofa, e faʻatagaina ai oe ona tuʻufuaina avanoa mo taʻaloga ola.

Moega o Pirate ma fana

Malae taalo

Sofa

Moega

Moega vaʻa pepe

Moega maualuga

Luga moega mo pepe

Fale moega

Mea ma elemeni

O le malosi ma le mautu o le moega faʻamoemoe i luga o le mea o gaosiga, lea, faʻatasi ai ma isi meatotino, e tatau ona tausisi i tulaga tumama ma tumamā. E sili le filifili o moega laupapa i se faiga vaʻa sami, e anagata ma lalelei i le taimi e tasi.

Filifiliga mea:

  1. Faʻataʻitaʻiga faia o MDF e manaʻomia faʻatasi ai ma fafie oloa, aua latou te le faʻaaogaina formaldehyde resin impregnation i le gaosiga. O meaafale e aoga ma faʻamalosia i le popole.
  2. Laminated chipboard moega e iai i le vaega o paketi. Afai i ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e leai se lamination e puipuia ai le faʻamamaina o vailaʻau vailaʻau, e sili atu le teʻena faʻapipiʻi i le vasega pepe.
  3. I le gaosiga o plywood partitions mo meaafale, adhesives e faʻaaogaina e le saogalemu mo le tino o le tamaititi. E aoga le tilotilo totoʻa i moega mai le faʻatuatuaina gaosi oloa o loʻo tuʻuina mai ai se tusi pasi lelei mo oloa.
  4. O mautu laʻau faʻataʻitaʻi o mea sili ona sefe mo meaafale a tamaiti. O moega lelei e le faʻailoaina ni vailaʻau, ma o le mafuaʻaga lea e masani ai ona filifilia e matua mo pepe.
  5. Mo le potu a le talavou, o moega ma le ufiufi uʻamea e fetaui lelei, ma mo tamaiti e sili atu le filifilia o mea laupapa e aunoa ma se maʻai tulimanu.
  6. O faʻataʻitaʻiga palasitika e faigofie ona faʻamama ma faʻafiafiaina i lanu susulu, ae i le taimi e tasi, o masalosaloga e tulaʻi mai e uiga i le lelei. O meaafale e faia i mea faʻapitoa e oso mai ai le asu ma e afaina ai le soifua maloloina.
  7. O le moega ma le ufiufi ufiufi o loʻo avea ma filifiliga sili ona lauiloa mo le teuteuina o se ituaiga o sami. Oe mafai tutoʻatasi upholster meaafale laupapa ma paʻu po o le eco-paʻu, faʻaopopo se teuteu matagofie i le ulu ulu.

O elemene teuteuina mai le ie afu poʻo le ietiga e lautele faʻaaoga i totonu o le sami. Oe mafai ona suʻi talatala nofoa ufiufi poʻo aluga, faʻaopoopoina le ata o le potu ma pupuni fale. O le isi mea manaia teuteu filifiliga o le afifiina o se moli paolo poʻo se ottoman i se maea maea, tusia faʻailo faʻailo faʻaaogaina se stencil.

Ma se ufiufi ulu

Laʻau mautu

Paʻu Moni

Laupapa

MDF

Palasitika

Plywood

O a totonu e tuʻufaʻatasia ma

O le autu o le sami e ogatasi ma Provence, atunuʻu ma le Metitirani sitaili. O le mea lea, i se faʻaopopoga, latou te faʻaaogaina foʻi meaafale paʻepaʻe ma le aafiaga o le matua, ie moega ma pupuni mai ie masani, lautele faʻamalama faʻavae e talia.

O le potu-style potu e faʻatumuina i meaafale talatala, o puipui e valivali i le efuefu poʻo le beige, ma o faʻalo e teuteuina i pou laupapa. Pogisa meafale faʻasaga i se talaʻaga o moli malamalama ma se filifiliga o valivali pepa puipui o loʻo manatu e talafeagai mo le faiga sami. Wicker nofoa, ato poʻo fatafata o le a avea o se faʻaopoopoga.

O le Metitirani totonu e faʻailoa mai e le tele o lanu paʻepaʻe ma lanumoana, o le laʻititi o teuteuga ma meaafale, o le faʻaaogaina o mea o le sami e pei o atigi poʻo amu. O pupuni lanu-oneone malamalama o le a faʻaopoopoina le potu.

O le turquoise palette o le a avea ma mulimuli leo o soʻo se sitaili. Gataifale mea faʻaaoga o le a aumaia susulu i le maualuga foliga, paleni le felanulanuaʻi totonu o pop art. O nai lanumoana ma paʻepaʻe aluga tapoleni o le a avea ma mea taua o le maualuga-tekonolosi sitaili ma le tele uʻamea fausaga.

Moega a tamaiti i se sitaili sami o le a avea ma se teuteuga muamua o le potu. O teuteuga faʻapitoa ma uiga e masani ona fiafia uma iai teine ​​ma tama. O sea mea e moe ai e mafai ona faʻaaogaina e le gata mo le malologa, o le a manaia mo le tamaititi ona taʻalo, fausiaina, faʻafiafiaina e uiga i atunuʻu mamao ma sami.

Provence

Faiga Metitirani

Atunuʻu

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Cardigan Pattern: The Eva Cardigan by Rebecca Langford. Yarn + Chai (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com