Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese o lapopoʻa o pusi, filifiliga faʻavae i le maualuga ma le matua

Pin
Send
Share
Send

I se miti, o le tamaititi o loʻo tupuolaola, faʻafouina le malosi pe a uma ona pisi i le ao gaioiga. O le saʻo o le tulaga o le tino e maua ai le tele o malologa o maso uma, e mafai ai e le pepe ona ala i luga faʻafouina. A filifilia se moega o tamaiti, e taua tele itu, aua o le a latou avatua i le tamaititi le mafanafana, ae o le fasi meaafale o le a le faʻaaluina tele tele avanoa. O le filifiliga o itu e faia ma sina laʻititi, i lenei tulaga o le a faigofie mo le pepe ona liliu i se miti.

Fua faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga

O fua o oloa e faʻamoemoe i le ituaiga o moega pepe. O le aupito itiiti o moega pepe. Lua-fogafale ma transformer faʻataʻitaʻiga avea maualuga avanoa. A filifilia le moega sili ona lelei, o tausaga ma manaʻoga o le tamaititi e tatau ona amanaʻia, faʻapea foi ma le mauaina o avanoa avanoa i totonu o le potu o le tamaititi.

Tulaga faatonuina

Nofofua-moega oloa e talafeagai mo tamaiti o le tulaga lua ma le aoga lua vasega. I le lapoʻa, e mafai ona faʻatatau ia oloa a tagata matutua, ae tatau ona faia i ni mea sefe. Mo tamaiti e ova atu ma le 5 tausaga le matutua, o loʻo tapunia fale e le toe manaʻomia. O le mea e moe ai o le a faʻaaogaina e ia e le gata mo malologa o le po, ae faʻapena foi mo le taimi paganoa i taimi paganoa.

Ole fua masani ole moega pepe e tasi e 90x190 cm O le lautele ole 90 cm e lava mo se moe lelei e oʻo foʻi ile tamaititi lapoʻa. O le umi o le 190 cm e sili ona lelei pe a mafaufau i le ola ola i le vaitaimi o le 7-12 tausaga. Afai e faʻatagaina le avanoa, ona filifilia lea o se moega 2 m umi.O sea nofoaga moe o le a lelei mo se talavou ma se tamaititi aoga.

Afai e te faʻatauina se moega mo se tamaititi 5-6 tausaga le matua ma maua le avanoa e suia ai ina ua mavae ni nai tausaga, ona mafai lea ona e vaʻavaʻai atu i le faʻataʻitaʻiga ma le lautele o le 70 cm, o le umi o le 1.6 m, pe filifili se oloa ma se sliding fausaga. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o loʻo i totonu o tuʻufaʻatasiga o mea tetele gaosi meafale, e aofia ai Ikea. O latou tino e mafai ona faia i uʻamea poʻo fafie. O se laupapa laupapa e faia i le beech, oak, hornbeam o le a matagofie i le paʻi atu, siosiomaga faauo ma matagofie. O aitema uamea e taugofie ae mamafa tele. O sliding oloa e 80 cm le lautele, o lea e le tau popole ai matua e tusa lava pe le mapu pepe.

O le maualuga o le moega e tatau ona filifilia ina ia lelei le nofo i luga o le oloa. Afai e malosi tele le pepe, ona ave lea o le fiafia i ata pupuu. I le maualuga o le 30-40 cm, o le pepe o le a le mafai ona lavea malosi, tusa lava pe pa'ū mai le moega i lana moe. O oloa ma pusa moega ma faʻataʻitaʻi talavou o loʻo iai le maualuga o le 50-60 cm.E faigofie ona tuʻuina pusa i lalo ifo o latou mo le teuina o mea e moe ai ma mea totino a le tagata. O le maualuga o le moega e mafai ona fetuʻunaʻi ma se faamalu orthopedic. O oloa ma le mafiafia o le 15-25 cm o loʻo avanoa mo le faʻatau atu. Afai e te manaʻomia le faʻateleina o le tulaga, ona maua lea o se mafiafia mafiafia.

Faʻapega

Moega e lua fola e fiafia iai aiga e toʻatele tamaiti. E masani ona filifilia i latou mo totonu o se tamaʻi potu. E laititi ifo le lua tau o pusa pepe. O le lelei o ia oloa o le mafai ona sefe avanoa avanoa. O pusa tuʻu i totonu ma fata o loʻo taofia le tele o mea ma fesoasoani e faʻatulaga lelei le faʻasologa.

Moega faʻataʻitaʻi ma lua tiers mafai ona i ai ni mamanu eseese:

  • o le muamua vasega o se taʻaloga poʻo se galuega vaega ma se laulau, fata, pusa mo le teuina o meataʻalo. O le vaega lona lua e faʻaaoga mo moe ma malologa. E mafai ona aveʻese mai le foloa e le 1.40 poʻo le 1.60 m .. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e mo tamaiti e sili atu i le 7 tausaga le matutua. O loʻo faʻaauupegaina i latou i pa saogalemu ma apefai;
  • o le muamua ma le lua vaega e mo moe. O ia oloa e faʻapipiʻi i potu moe mo le fanau e toʻalua. O isi taimi o le muamua laʻasaga o loʻo faʻatusalia e se lua poʻo le tasi ma le afa moega faʻavae 1.4-1.6 m lautele. Ona talafeagai lea o le moega mo moe mo matua ma se tamaititi.

O le lautele lautele o le moega moega moega o 90 cm, umi - 190 cm. O le iloiloina o pa, mea teuteu, o le lautele o le oloa maeʻa mafai ona oʻo atu i le 110 cm, o le umi e oʻo atu i le 2.05 m. , 5-1.8 m. O le filifiliga e faia e amanaʻia le maualuga o faʻalo o le potu. E tatau ona nofo saoloto le tamaititi i luga o le tulaga maualuga. O fuataga o le apefai o loʻo ofoina atu i le tele, mai lauiti faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga ma faasologa sitepu i lautele lautele ma se maualalo tulimanu o tulaʻi.

O le fausiaina o le apefai e tatau ona malosi e mafai ai ina ia le lavea le tamaititi a o alu ifo. O nisi apefai ua i totonu ni pusa teuoloa poʻo fata.

Mo pepe faatoa fananau mai

O le mea sili ona faigata mo matua talavou o le filifiliga o se moega mo se pepe fou, aua o ia lava e le o mafai ona iloiloina lenei poʻo lena faʻataʻitaʻiga, ma o se atoa malologa lelei malologa e taua tele mo ia. Tele o matua faia le mea sese o le filifilia o se oloa na o mo lana vaʻaiga vaʻaia ma sili atu le lautele poʻo le vaʻai oloa.

O le le lava o le avanoa avanoa e mafai ai ona faʻatelegese le ola ola o le pepe. I se isi itu, o se moega pepe e telē tele o le a le maua ai le mafanafana talafeagai mo le pepe, atonu e malu i totonu.

O oloa gaosi oloa a le pepe latou te ofoina atu moega e 4 mo le pepe fou.

  • moega pepe:
  • moega faʻaleaganuʻu ma pe leai se penitala;
  • faʻapipiʻi faʻatusa;
  • moega taʻalo.

Taʻitasi faʻatusa i ai lona lava tulaga masani itu, lelei ma le lelei. Seʻi o tatou iloiloina auiliili.

Moega pepe

O le filifiliga pito sili ona lelei mo se pepe faatoa fanau o se tamaʻi pepe. Ua leva na faʻaaogaina mo momoe ma luelue pepe. O fua masani o ia oloa e manatu 47x86 cm O le nofoaga mo le moega pepe e faigofie lava ona maua e oʻo lava i se tamaʻi potu. O tamaʻi pepe e sili atu nai lo le 80 cm le umi ae tusa ma le 43 cm le lautele .. E faigofie ona ave pe ave pe a talafeagai. O le maualuga o oloa e ofaina i le va o le 50-90 cm O le laʻititi o avanoa i totonu o le moega pepe e faʻamanatu ai i le pepe o le manava o le tina, o lea o lana moe o le a toʻafilemu ma lelei. E mafai ona faʻaaoga le ato mo le 5 masina.

O le lelei o moega pepe o le iai o faʻapitoa auala e faʻatagaina ai oe e luelue lau pepe aʻo leʻi moe. E le tau tau aveina e Tina i ona lima. Faʻaopoopoga faʻaopoopoga, taʻaloga arcs faʻateleina le aoga o oloa. O le tamaititi o le a mafai ona nofoia o ia lava i le moega pepe i taimi o gaioiga i le ao taʻaloga.

Faʻataʻitaʻi mo tanaga masani

O le sili ona taatele faʻataʻoto o moega pepe fou o le masani masani. E mafai ona i ai masani vae poʻo pendulum seevae. O le moega e faia i laupapa masani, ufiufi i vali saogalemu ma varnishes.

O le foliga o le moega e faatafafa, o le pito i luma o le puipui e mafai ona tuʻu i lalo pe aveʻese. Lenei faʻaititia le popolevale o le aveina ese o le pepe mai le moega. O oloa tau fale o loʻo ofaina i faʻamatalaga e 2:

  • umi 1.2 m, lautele 60 cm;
  • umi 1.4 m, lautele 70 cm.

E mafai ona faʻaaoga cots lapoʻa e oʻo atu i le 3-4 tausaga, ae manaʻomia ni avanoa se tele. O le maualuga o autafa o loʻo ofaina i le va o 80-95 cm. O oloa faʻaulufale mai e sili atu le lautele. A filifilia se moega a tamaiti Europa, o lona lautele e 125x68 cm poʻo le 170x60 cm, e fai le faʻamoega e okaina.

O le lelei o faʻavae masani o le agavaʻa e faʻasaʻo le maualuga o le foloa. I le avea ai o se tulafono, 3-4 filifiliga mo le lipeaina o le pito i lalo o lalo ua ofoina. E mafai ona suia aʻo tuputupu aʻe le pepe, ina ia le mafai ona alu ese na o ia mai le moega na o ia.

Faʻataʻitaʻi faʻapipiʻi

O ia moega e filifilia e matua talavou e mananaʻo e momoe faʻatasi ma le latou pepe. I le taimi lava e tasi, o se isi nofoaga moe e maua ai le pepe ma le saogalemu, tagata matutua o le a le mafai ona faʻalavelave i lana moe. E aoga foʻi mo tamaʻi pepe i totonu o tamaʻi potu, pe a le mafai ona faʻapipiʻi se moega eseese mo le pepe. O le oloa i ai bumpers i le tolu itu, pito i lalo faavae. O le itu matala o le faʻavaʻa ua faʻamau i le faʻasoa a matua.

Faʻapipiʻiina faʻataʻitaʻiga e sili atu ona tauagafau itu nai lo le masani sikuea. O lo latou lautele e le sili atu i le 55-60 cm, o lo latou umi e tusa ma le 0.9 m. O le maualuga o autafa e le sili atu i le 80 cm.

E taua le filifilia o se moega pepe e mafai ai ona faʻatulagaina le pito i lalo i se maualuga e tutusa ma le moega o matua. O lona maualuga e masani ona 30 i le 50 cm mai le foloa. E mafai ona e faʻaogaina le faʻataʻitaʻiga lea e oʻo atu ile 2 tausaga. Le isi, o le lona fa itu e faʻapipiʻi i le oloa ina ia masani ai le pepe e moe eseese. Poʻo le oloa ua suia i se tasi moega.

Moega Playpen

Matua e mananaʻo i multifunctional oloa filifili playpen moega mo a latou fanau. E fetaui lelei mo tamaiti ile tolu tausaga muamua ole olaga. O fua masani mo ia ituaiga faataitaiga o: uumi - 120 cm, lautele - 70 cm O itu o le moega e faia i mesh, o le faʻavae o le oloa e faia i uʻamea.

O le lelei o lenei moega o le agavaʻa e gaugau ma minoi le playpen pe a manaʻomia. A gaugau, e manaʻomia tele avanoa, e mafai ona faʻaaoga i fafo, i luga o le matafaga, totonu o soʻo se potu. O nei oloa e masani ona faʻaulufale mai ma taugata. Ae latou te faʻalelei tamaiti ma e le faʻaaluina tele avanoa.

Le-masani faʻataʻitaʻiga

Le-masani faʻataʻitaʻiga aofia ai Transformer moega. Latou te fai ma sui o se faʻavae e aofia ai se moega, pusa lino, pusa o drawers. O se pepe faatoa fanau mai e moe i le moega pepe ma ona itu maualuga. A o tuputupu aʻe o ia, o le moega e aveʻese mai le faavae ma faʻaaoga o se laulau i lalo. E tasi le moega e faʻaaoga e moe ai le pepe. O le lautele o sea moega e 60 cm, o le umi e mafai ona amata mai le 160 i le 200 cm. O le sili ona anagata ma siosiomaga faauo oloa o le a avea mautu fafie oloa. Chipboard models e taugofie, ae le faʻatuatuaina.

E mafai ona e faʻaaogaina le moega suia mo le 10-12 tausaga. O le aveeseina module ma teuina pusa ma fua o 50x60x50 cm na muamua faʻaaoga mo swaddling, ona avea ma se laulau i tafatafa o le moega. A faʻatauina se moega, e leai se mea e manaʻomia e sui ai taimi uma le teuteuga.

Fuafuaina mo le matua o le tamaititi

O fua o moega mo tamaiti o loʻo faʻamatalaina ile GOST 19301.3-94. Fautuaina moega moe mo tamaiti e mafai ona vaevaeina i le 4 tausaga kulupu:

  • mo tamaiti i lalo ole 3 tausaga. O le oloa e tatau ona i ai le lautele o le 60 cm, o le umi e sili atu i le 120 cm. O itu auala e le faia maualuga atu nai lo 95 cm.O le maualuga i lalo e mafai ona fetuʻunaʻi i le tulaga o le 30-50 cm mai le foloa tulaga. Afai o le itu puipui o le oloa i ai se lattice fausaga, lona uiga o le fautuaina fautuaina mamao o slats o 7.5 cm;
  • junior preschool kulupu 3-7 tausaga le matua. O le umi o le nofoa o 120-140 cm, o le lautele e le itiiti ifo i le 60 cm. O le maualuga o le faavae tulaʻi luga i luga o le foloa tulaga e 30 cm.O oloa a tagata gaosi mai fafo mo tamaiti o lenei tausaga kulupu e umi atu le latou nofoa, pe a ma le 5 cm;
  • tamaiti aʻoga tulaga muamua 7-10 tausaga. O le tele o moega mo se tamaititi o le 7 tausaga le matua e tatau ona 80x160 cm. O le maualuga e mafai ona fesuisuiaʻi i le va o le 30-40 cm.O le a talafeagai e tuu pusa mo ie lino i lalo o sea moega;
  • tamaiti aʻoga o le ogatotonu ma le matutua vaega tatau tatau ona momoe i luga o moega le itiiti ifo i le 90 cm lautele, 180 cm le umi.O le maualuga o le oloa e mafai ona 50 cm pe sili atu.

A o iloiloina le lapoʻa o pusi i tausaga, e tatau ona e amanaʻia uiga taʻitasi o le pepe. O le maualuga ma le mamafa o tamaiti o le tutusa tausaga mafai ona eseese tele. E tele mea taua e te mafaufau ai pe a filifilia se moega mo lau tama. I se faʻaopopoga i le mauaina o avanoa avanoa, latou suʻesuʻeina le fautuaina lapoʻa tulaga faatonuina. Ole moega fua e fai ma ki ile malologa lelei ma le tutupu aʻe o tamaiti.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Bengals Maualuga settles assault case (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com