Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona aveʻese fuafua fuafua i le fale

Pin
Send
Share
Send

O tagata e iai fuafua e fai le faʻamamaina o ou foliga ile fale, e masani ona iʻu ai ile maʻila. Ua lava na o le faia o ni mea sese, ma o le tuʻimomomo poʻo le tuʻimomomo e aliali vave mai i le tulaga o le pimple. O le mafuaʻaga lena o le autu o auala e faʻateʻa ai fuafua fuafua i luga o foliga ma le tino i le fale e talafeagai.

Aisea e tuua ai e fuafua le maʻila leaga? O le aliali mai o maʻila i luga o foliga ma le tino e muamua i le faʻamamaina, lea e le mulimulitaʻia ai tulafono masani ma manaʻoga.

  • Faʻaheʻe le paʻu i luma ole faʻagaioiga.
  • Naʻo ou tamatamai lima e aveʻese ai pimples. Aua le faʻaogaina ou fao.
  • A maeʻa ona faʻamama, togafiti le paʻu i se vailaʻau oona ma solo i se fasi aisa e faʻapipiʻi ai pu.

E le o tagata uma e mulimuli i nei tulafono, taumafai e aveese le pimple i le vave e mafai ai. O lona iʻuga, o maosia ma maʻila foliga mai i luga o le foliga ma le tino, lea e tatau ona ufimata i le efuefu.

E le talafeagai le faʻateʻa atoa o maʻila ile fale. E naʻo le mafai ona faʻamamafaina le maʻila i le faʻafaigofieina o sauniuniga, ae sili ona aoga mo vaifofo a tagata.

Ua leva na iloa o pi oloa e lelei mo le tino. E oʻo lava ia Cleopatra, na faʻataʻele foi ma le meli ma le susu o le asini. O lenei paluga na i ai se vavega aafiaga i luga o le paʻu, toe faafouina ai. Fai mai Einstein, a leai ni lagomeli, e mafai e tagata ona ola e le sili atu i le fa tausaga.

Fuafua ma le meli ma beeswax mo maʻila

Faʻaaoga le meli ma le beeswax e faʻamalolo ai maʻila ma maʻila. O le mea taua o le meaʻai e le mafua ai se faʻamaʻi pipisi.

  1. Faʻafefiloi se tasi vaega o le gaʻo ma vaega e fa o le suauʻu fualaʻau ma liusuavai i totonu o le vai taʻele. A maeʻa ona faʻamalulu, afifi le mea na tupu i totonu o se solosolo ma faʻapipiʻi i maʻila. Faʻatasi ai ma le 15-minute togafitiga i aso uma, o le a e maitauina faʻaiuga.
  2. Tuʻufaʻatasia vaega e fa o le meli ma le tasi vaega o nutmeg grated, ma olo le faʻatupuina o mea i aso uma i totonu o maʻila. O le umi o togafitiga e tusa ma le lua vaiaso.
  3. O le isi palu e aofia ai le meli, calendula suauʻu, almond suauʻu, geranium, vitamini E ma muro. O le vailaʻau e faʻaoga i maʻila.

Faʻaaogaina nei matagofie fua, maʻila fuafua ma maʻila o le a avea ma tau le amanaiaina.

O mea e mafai ona fai i vailaʻau faʻaleaganuʻu e le gata iina. O le a ou faʻasoa atu ni fua faʻamaonia se tolu ma lelei.

  • O se fofo sili ona lelei mo maʻila fuafua luga o foliga ma le tino o se paluga faia mai le suauʻu ma maukeni fatu ma fuamoa. Fai se pauta mai le paluga o mea ma faʻaoga i le vaega ua faʻaleagaina i le tulaga o le oomi.
  • O le knotweed a le manulele e le mafaamatalaina ona toe faʻafouina meatotino. Faʻatau i le fale talavai, ausa ma faʻaoga i le paʻu. O le vailaʻau o le a fesoasoani foi e aveʻese tausaga matutua.
  • Suauʻu moa fuamoa. Faapuna le fuamoa, aveese mai le moa ma tipi i le afa. Aumai le afi i le yolk, o lona iʻuga, o le suavai o le a amata ona tu i fafo. Ao mai vai i totonu o se koneteina ma faʻaaoga e solo ai maʻila.

Na ou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona aveʻesea fuafua fuafua i le fale faʻaaoga ai fofo a tagata e fa. I le isi vaega o le tusitusiga, o le a tatou mafaufauina tutusa lelei ma faʻamaonia metotia.

Auala Lelei e Aveʻese ai Maila Fuafua luga o Ou Foliga

Fuafua o le afa le faʻafitauli. Toatele, ua aveʻesea le leaga, amata ona fiafia, ae leai se aoga. Tele o taimi, o nei manua tuʻulafoaʻi tuua se auala i le tulaga o se lanumoana avanoa, o se nodule, o se mumu mumu sisila poʻo se faʻanoanoa i le paʻu.

O le iloa faʻafefea ona aveʻese fuafua fuafua i ou foliga ma pe faʻafefea ona togafitia le faʻafitauli oe lava i le fale e taua tele. O le mea moni, soʻo se lalelei faleoloa o le a ofaina se tele o teuteuina auaunaga e vave aveʻesea maʻila, na e le taugofie. I se faʻaopopoga, o faʻataʻitaʻiga e pei o phototherapy poʻo leisa toe faʻafouina e mataʻutia i luga o le foliga.

Afai e te fiafia i vailaʻau faʻaleaganuʻu, vaʻai i auala sili ona faigofie e feagai ai ma le faʻamaʻi, e fesoasoani e sefe ai le tupe ma le taimi, ma toe faʻafoʻi ou foliga i ona foliga muamua.

  1. Aloe... Olo le lau o le vavega laau, ma faapipii le taunuuga gruel i maʻila mo le tolusefulu minute.
  2. Vitamini "E"... Faʻatau atu i soʻo se fale talavai i le tulaga o capsule poʻo le suauʻu. Inu ni kapisi, ma fai kulimi i aso uma mai le suauʻu. E aoga le tuʻuina i totonu o meaʻai taumafa o loʻo iai le tele o vaitamini - apu, pasili, fua, pi ma fualaʻau lanumeamata.
  3. Ufimata Lemon... Faʻatasi le pulupulu i le kulimi oona ma fasi lelei i le paluga. O le aofaʻi o mea e fai e tutusa. O le mask e fautuaina e faʻapipiʻi i le paʻu o ou foliga i aso uma mo le tasi vaetolu o le itula.
  4. Lavender kulimi... Faʻasusu vavae polo palu i le lavender tatau suauʻu i aso uma i le faʻafitauli tulaga. O le suauʻu Camellia, lea e faʻatau atu i faleoloa, e talafeagai foʻi mo lea faʻamoemoe. Faʻaaoga tamaʻi tamaʻi cotton cotton fufui i le suauʻu e fai ai kulimi.
  5. Kukama po o le tamato masaki... Sasaʻe totoʻa le pulp o se kukama poʻo se tamato fou ma faʻapipiʻi i aso uma i le maʻila. Faafefiloi mea e aoga e faaleleia ai le aafiaga. O le ufimata faʻapena e faia mai le pineapa.
  6. Ufimata eseese vaega... Faʻafefiloi se sipuni o yogurt faʻapisinisi poʻo homemade ma le aofaʻi tutusa o sua o le tipolo, sua oona maualalo gaʻo ma le gaʻo. Fai le ufimata i aso taʻilua uma.

Vitio fesoasoani

A i ai sau tupe, alu i se faleoloa lalelei. A leai, faʻamalolo lou paʻu i le fale. Aua le faʻavaivai ma i soo se auala e mafai ai ona taofia le atinaʻeina o mea faigata.

Aveʻese o fuafua fuafua i tua

O le le sao o fuafua i fuafua, tineia, ma togafitiga e masani ona fesoasoani i faaletonu, maʻila, ma lua. Afai e te mafaia ona onosaia maʻila ma loloto lua naʻo le fesoasoani mai o faʻapitoa mata i lalo o le faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi agavaʻa, oe mafai ona aveʻesea oe lava faʻaiuga.

Mafaufau auiliili i auala e feagai ai ma le mala faʻailoaina. Malamalama o le a sau i totonu ono, aemaise pe a fai o le taumafanafana i fafo o se sili lelei taimi mo se lelei malologa. Mo tagata mai fafo i luga o le matafaga, tilotilo i se maʻila tua e le manaia tele, o le faʻafitauli e le lagolelei ma e tau atu ai i le matamuli.

  • Green ufimata ma Rosemary manaʻomia masks masks... Le a fesoasoani e faʻafetauia fuafua fuafua i tua. Faʻafefiloi se sipuni 'ele ma le sipuni vai ma lima mataua o le suauʻu. Faʻaoga le paluga i le vaega o faʻafitauli mo le 15 minute.
  • Faʻamalamalamaina ufimata... Ina ia saunia le filifiliga muamua, tuʻufaʻatasi le fuamoa paʻepaʻe ma le lua sipuni ti o le tipolo sua. O le lona lua ufimata ua saunia mai se sipuni o le teuteu vali, o le sipuni o vai ma fa sipuni sipuni o sua o le tipolo. O le lona tolu e faia i le masoa ma le tamato i tutusa tutusa. O masks e faʻaoga i le vaega o faʻafitauli ma faʻatali le kuata o le itula.
  • O se palu o suauʻu taua... O se fofo lelei mo maʻila i tua. Faʻafefiloi se sipuni o le sunflower suauʻu ma lua mataua o le rosemary suauʻu, o se mataua o le peppermint suauʻu, o se mataua o le lavender suauʻu ma le tutusa aofaʻiga o fualaʻau suauʻu. Uʻu le oloa i le paʻu.
  • Meli ma ufimata sinamoni... O le a fesoasoani faʻateʻaina o ila ina ua maeʻa fuafua. O mea lisiina e paluina i le tutusa tutusa, ma o le maeʻa faʻafefiloi e ufiufi i le paʻu mo le 20 minute. O le faʻataʻitaʻiga e faʻatinoina i isi aso uma.
  • Vineka apu... Tuufaatasi le tasi vaega o le apple cider vineka ma tolu vaega o le vai. Fufulu le paʻu faʻafitauli i se fofo saunia i taeao uma.
  • Faamalolo laau... Liligi lua sipuni o matutu St. John's wort ma le ipu ava malosi ma tuʻu ai mo le afa masina i se nofoaga pogisa. Faʻaaoga tincture fualaʻau e solo ai le paʻu.

Faatonuga vitio

Afai e le fesoasoani metotia lisi, ua oʻo nei i le taimi e vaai ai se fomaʻi. Ua mafai ona ia faʻamaonia le mafuaʻaga o le faʻamaʻi ma faʻatonuina se faigata togafitiga.

Faʻafefea ona aveese maʻila fuafua luga o le tino

Pimples ma isi ituaiga faʻavae faʻavae e masani ona le amanaʻiaina. I nisi tulaga, o maʻila maʻila e tumau pea pe a maeʻa ona faʻamaloloina. Tele o taimi, latou aliali mai pe a oomi ese fafo le lapoʻa fuafua. Faʻatosina mai fafo i le pito i luga vaega o le epidermis faʻaosoina le foliga mai o le faʻagasologa o faʻafitauli ma isi maʻila o le manuʻa.

E mafai ona aveʻese maʻila ile foliga ma le tino e ala ile vailaʻau, e ui lava ole a fesoasoani metotia ile fale. Ina ia matua aveʻesea le le lelei aʻafiaga, oe e tatau ona faʻaaogaina teuteuina faʻasologa faʻatasi ma faʻapitoa kulimi, omea ufimata ma tagata fua.

  1. Fofo faamalu... Sili faia i le suauʻu olive. O le a fesoasoani faʻateʻa maʻila luga o le tino ma tua ma faʻamaeʻa maeʻa le paʻu.
  2. Vitamini "E"... Fesoasoani faʻamalolo maʻila, aveʻese mumu ma faʻamalulu le paʻu. Liligi ifo nai mataua o suauʻu i ou lima ma fofo. A maeʻa le taualumaga, aveʻese tupe sili atu ma le cotton pad po o le solosolo.
  3. Aloe... Fai se ufiufi uumi i luga o le lau o le laau, faʻaoga le pulp i le vaega ua faʻaleagaina.
  4. Faʻasaʻo le epidermis... O le kukama sua e fesoasoani e aveʻese maʻila ma maʻila luga o le tino. Tufa le kukama i totonu o le grater ma faʻapipiʻi le tulaga faʻafitauli. O meatotino faʻapena e maua i le sua o tamato.
  5. Paʻu o le paʻu... O taeao uma soloiese le paʻu i le mint sua poʻo le aisa teuteuina, e faʻamalosia ai pu ma faʻafoliga ai maʻila i le tino ma foliga.
  6. Clay ufimata... O le a fesoasoani faʻamamaina ma faʻasusu le paʻu ma faʻapipiʻi pu. Faafefiloi se sipuni o le meli ma lua sipuni o le teuteu vali, ona palu faʻafefiloi ma le kulimi oona ma le vai. Faʻapipiʻi le ufimata i le tino poʻo tua, ma a maeʻa le afa itula faʻamama i le vai.
  7. Ufimata kulimi masima... Faʻafefiloi se sipuni o kulimi oona, o le aofaʻi tutusa o le meli ma le sipuni ti o le vineka. Tufatufa e palu i luga o le paʻu ma le cotton pad i se liʻo faʻataʻamilomilo. Fufulu ese pe a maeʻa le 15 minute.
  8. Ufimata papaʻe fuamoa... Ia sasa faʻamalosi se tasi polotini ma faʻaoga i le tino e faʻaaoga ai se ie vavae. A maeʻa le paluga, faʻapipiʻi le peleue lona lua. A maeʻa le tasi vaetolu o le itula, mulumulu ile vai.
  9. Ufimata Yogurt... Meaʻai - kulimi oʻona, meli, yogurt ma le sua o le tipolo i le aofaʻi tutusa. Faʻafefiloi ma faʻapipiʻi i le paʻu, fufulu ese pe a maeʻa le 10 minute.

Afai o tupe e le aumaia le aʻafiaga, saili agavaʻa fesoasoani mai se fomaʻi tipitipi.

Faʻafefea ona aveese maʻila fuafua luga o ou vae

Fuafua maʻila i luga o vae e seasea lava. A faʻagasolo gaioiga e tupu i le tino o le tagata, e faʻaolaola vave sela i totonu o le vaega o meaola. O lona iʻuga, o le tele o le manuʻa faʻaititia, ae i lenei taimi o le aofaʻi o elastin ma collagen alava faʻateleina. I lenei tulaga, o le suia o le epidermis e telegese, lea e tau atu ai i maʻila.

E tele auala e faʻafetaui ai faʻailoga pe a maeʻa fuafua i foliga, tino ma vae i mea matagofie, ae o tagata fofo e aoga foi le iloiloina.

  • Sua o le tipolo... Fufulu le paʻu i mea leaga i le sua o le tipolo. A le o lea, 'otiʻoti le fualaʻau i le afa ma olo le afa i le paʻu. Lemon fesoasoani faʻamalosia maʻila ma faʻamama le paʻu.
  • Sua o tamato... O sua fou tamato, ona ufiufi ai lea o vaega ua afaina. O le fofo masani o le a faʻalauteleina le faʻaleleia atili o gaioiga pu.
  • Upu kukama... Faʻaoga i vae mo le 15 minute. Ona fufulu vae lea i le vai malulu. O le metotia e sili ona aoga e faʻasaga i maʻila uliuli luga o vae.
  • Pasili... Olo ma sasaa se ipu vai pupuna. A maeʻa le afa itula, faʻatumu le aisa kulimi i le vai ma faʻisa i totonu o le pusaaisa. Aisa-olo ou vae i aso uma mo le kuata.
  • Paʻu sandal... Le fofo sili ona aoga mo maʻila vae. Faʻasusu paʻu sandalwood i le vai i le po. Faʻaaoga se paluga e faʻasusu ai le paʻu faʻafitauli. A maeʻa le oloa, faʻamamago ou vae i le vai.
  • Suauu almond... Faʻaoga i le taimi o le moli māmā. Faʻalauiloa vave le aveʻese o fuafua. Fofo le paʻu o vae i se liʻo. E mafai ona faʻaaogaina le suauʻu almond e faʻafetauia ai lanu uli.
  • Fenugreek fatu... Fesoasoani e aveʻese maʻila fuafua, suia foliga o vae. Liligi fatu i le vai ma kuka sina. A maeʻa ona faʻamalulu, fufulu ou vae i le supo. Ina ia faʻalauteleina le aʻafiaga, toe fai le faʻasologa i le tele o taimi ile aso.
  • Faʻi puree... Fai fualaʻau mamago fou ma faʻapipiʻi i le vaega o loʻo afaina ai vae. A maeʻa le 10 minute, fufulu ese ile vai malulu.

Vitio fua

Ina ia agamalu ma faifai malie togafitiga i le fale, faʻaopopoina faʻaaoga oloa e aofia ai fualaʻau acid. Lenei o le a faʻatopetopeina le taua faasaga i maʻila, e oʻo lava i le paʻu o le paʻu, ma faʻamalosi pupuni.

Togafitiga faafomai mo maʻila

O le vaega mulimuli o le tusitusiga o le a tuʻuina atu i le faʻaaogaina o kulimi, kulimi ma togafitiga faʻafomaʻi. Latou te fesoasoani pe a fai e le aoga pe le aoga fualaʻau i le fale.

  • Tagata laveaʻi... O se fofo lautele faia mai masani sauniuniga. Fesoasoani e faʻamalolo manuʻa ma faʻamalolo maʻila.
  • Contraubex... O vailaʻau faʻavae e faʻavae i luga o le heparin ma le aniani aveese. O le fofo e faʻailoaina e se faʻamalologa ma le resorbing aafiaga.
  • Clearwin... Vailaau manogi mai Initia.

Afai o nei vailaʻau vailaʻau e le aoga, oe tatau ona faʻaaoga le fesoasoani a ona po nei vailaʻau, lea e ofoina mai le tele o auala e feagai ai ma maʻila ma maʻila luga o le tino ma foliga. O le metotia ua filifilia faʻavae i luga o le loloto o maʻila.

  1. Fofoina o vailaʻau... Faia i falemaʻi poʻo faleoloa faʻalelei. Faʻaavanoaina mo le faʻaaogaina o se faʻapitoa acid, faatasi ai ma le fesoasoani o le pito i luga o le paʻu ua aveʻesea. Ole umi ole faiga e le sili atu ile 3 minute. Peeling mafai ona faia i le fale, ae le o vailaʻau.
  2. Totogi tupe... O le metotia o le feagai ai ma maʻila e faʻaititia i le tuʻuʻeseʻeseina o faaletonu mai le paʻu, ma o le toto mulimuli ane faʻaputuputuina, lea fausia fesoʻotaʻiga aano.
  3. Fufuluina leisa... Sili ona aoga e faʻasaga i maʻila tuai. Ae peitaʻi, afai e i ai ni faʻafitauli i ala toto poʻo isi faʻamaʻi o le paʻu, o le faʻaaogaina e faʻafitauli. O le faiga e aveʻesea ai vaega faʻaleagaina o le paʻu, lea e mulimuli ane suia i ni mea fou.
  4. Faʻateleina... O le togafitiga e mo se taimi umi ma e faʻaaogaina mo ogaoga faʻaletonu. Ina ia aveʻese le sela a le tagata maʻi i lalo o le maʻila, e faʻamaluluina le paʻu.
  5. Fofoina o le ultrasonic... O loʻo faʻatinoina se masini faʻapitoa - o se mafuaʻaga o leo tetele e teteʻe ile leo. O vaega keratinized o le paʻu e aveʻesea, lea e faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o sela fou.
  6. Dermabrasion... Togafitiga e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o se masini e aveʻesea paʻu mate. A maeʻa togafitiga, o le vaega na togafitia e ufiufi i le paʻu. I le aluga o taimi, e exfoliates, ma nai lo se maʻila, o se paʻu foliga aliali mai.

O le tala i le auala e aveʻese ai fuafua fuafua i le fale ua maeʻa. Talosia ia fesoasoani fautuaga ia te oe ia foliga sili ona lelei. Feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: OTMGirls - ふわふわ. Fuwa Fuwa (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com