Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Matafaga uma o Sihanoukville - aotelega ma ata

Pin
Send
Share
Send

O Sihanoukville o se tasi o nofoaga taʻutaʻua lauiloa i Kemupotia. O le vevela o le ea i lenei 'aʻai e seasea paʻu i lalo + 30 ° C, o lea e omai tagata mai i fafo i lea tausaga e fiafia i le susulu o le la o Asia. Otres, Serendipity, Independence ma isi matafaga o Sihanoukville e le gata o ona autu autu, ae faʻapea foi le mitamita o Kemupotia uma. O le fea e sili ona mama ma o fea le nofoaga sili e malolo ai ma tamaiti? Faitau i lenei tala.

Manaia le iloa! O Sihanoukville, pei o isi taulaga i le talafatai i sautesisifo o Kemupotia, e fufuluina e le Fagaloa o Thailand. E papaʻu (10-20 mita i le averesi) ma e mafanafana lava, lea e faʻateleina ai le gaosiga o 'amu ma avea ai ma mea lelei mo tagata fiafia e maulu.

Otres

O le matafaga ua vaevaeina masani i ni vaega se tolu.

Otres-1

Lelei le teuteuina o le sami i le sami ma ata faasolo a tamaiti ma le taugata faʻafiafiaga a tagata matutua (vaʻa folau, vaʻalele faaseʻe, maulu, fagotaga ma snorkeling). E tele faleʻaiga eseese ma fale talimalo e iai ma potu malolo e leai se tau i autafa o latou fale.

Matafaga vao

O le lua kilomita i le talafatai ma tamai laʻau totō ma alofilima, e masani ona malolo ai tagata o le nuʻu i tamaʻi vaʻa. I lenei itu, o le talafatai o Otres e fai si vaʻaitiiti, lapisi tele i limulimu ma isi otaota faʻaleaganuʻu, ma o le mea lea o le oneone e aumai iinei mai isi matafaga (tusa lava pe seasea). E i ai paketi faʻaalu e pei o le White faletalimalo faletalimalo, ae leai ni faleʻaiga faleʻaiga.

Otres-2

Lautele lautele lautele ma sili atu atinae atinae. O iinei o loʻo avanoa ai le tele o faletalimalo, faleʻaiga ma filifiliga mo gaioiga i fafo. Sun loungers e leai se totogi, oe mafai ona tusi tafaoga i motu tuaoi (5-6 itula tusa $ 15 i le tagata). Tau e sili atu le maualuga nai lo le muamua sone.

Otres Beach (Sihanoukville) e lelei tele mo aiga ma tamaiti: o le vai e toʻafilemu ma manino, o le oneone e lelei ma squeaky, e matua leai ni jellyfish (latou seasea aau i le po). O se nofoaga filemu lea e mafai ona e malolo ai mai le vevesi ma pisi ma fiafia i le goto matagofie o le la.

le lelei

  • Otres e 8 kilomita mai Sihanoukville;
  • E leai ni supamaketi lata ane e te faʻatau ai meaai masani (pe oʻo foʻi i le vai);
  • I nisi vaega o ia, aemaise i luga o le matafaga matafaga, auala o loʻo le faʻasaina lava, lea e mafua ai le tele o faʻalavelave i le timuga vaitau;
  • I le taimi nei o Otres o loʻo galueaina luga ma faletalimalo eseese, o lea o turisi e tatau ona onosaʻi ma leo o faʻaauau fausiaina i le aso atoa.

Serendipity

O loʻo tu i le ogatotonu ma tele le faitau aofai o tagata o Sihanoukville, o se tasi o nofoaga sili ona asia i Kemupotia uma. O le pito i lalo e papaʻu, o le vai e mama ma manino, e ui lava o taimi o le āu e aumai ai lapisi, lea e aveʻese i totonu o ni nai aso.

Serendipity o le tutusa Sihanoukville matafaga e faʻatagaina oe e faʻatofuina oe lava i le siosiomaga siosiomaga. Lenei e le taofi le olaga o le olaga e oʻo lava i le po - i totonu o faleʻaiga, seti i se laina umi i luga o le talafatai o le faga, e faia i taimi uma discos, musika o taimi uma e usuina, ma faʻalauiloa afi i aso malolo.

Serendipity o loʻo sili ona atinaʻe atinaʻe i matafaga uma o Sihanoukville (Kemupotia). E latalata ane iai faletalimalo, faleʻaiga, supamaketi, faleoloa e manatua ai mea ma nisi ofisa femalagaaʻi o loʻo faia ni malaga.

O le matafaga e fetaui lelei mo tagata fiafia i le po, ae o le a avea ma se le toʻafilemu mo tamaiti laiti ona o le leo faifai pea, manogi o le 'ava malosi ma le leai o faʻafiafiaga faʻapitoa.

Le lelei:

  • E toʻatele tagata i Serendipity;
  • Tagata faatau Pesky;
  • Le lava o le la malologa (nai lo i latou laulau ma nofoa ua faʻapipiʻi luga o le matafaga);
  • O isi taimi e iai vaitafe palapala ma otaota ma jellyfish.

Tutoʻatasi

Pei o Otres, e masani ona vaevaeina i ni vaega:

  1. Auai i le faletalimalo o le igoa tutusa. E i ai mea uma e te manaʻomia mo se lelei malologa: tele faleaiga ma le lotoifale meaʻai, sun loungers, o se malae taʻalo ma se tenisi malae, awning, fofō tautua ma se spa. O le matafaga e faʻamamaina i aso uma, o lona teritori e puipuia. Ae o mea lelei uma e mo tagata nofomau o le faletalimalo ma tagata e anaina sui o le Independence fitness club, mo isi tagata tafafao e totogi le faitotoʻa.
  2. E ana e le taulaga ma e avanoa mo tagata lautele. E le mama e pei o le sone muamua, e leai ni fale, ae e tele faleʻaiga eseʻese.

Pei o isi matafaga i Sihanoukville, Tutoʻatasi e ufiufiina i le paepae oneone paʻepaʻe ma fufuluina e le manino turquoise vai. O se nofoaga lelei tele lea mo aiga e iai fanau - e faʻapipiʻiina se vai e le mamao mai le talafatai, o lona uiga o le faga i lenei nofoaga e toʻafilemu lava. I luga o le auala i le matafaga o loʻo i ai se tamaʻi paka lautele ma se folauga mo mafanafana afiafi savali.

Le lelei:

  • Maualuga pili ulufale i le faletalimalo eria - $ 10 mo le tagata;
  • Le lava o malu tulaga i le saoloto vaega;
  • Atinae atinaʻe.

Ochutel

Le isi nofoaga lelei mo tagata fiafia ma siva fiafia. Tele o faleʻaiga taugofie, faʻafiafiaga ogaoga ma mea uma nei i tagata le lavavā - lagona le aso malolo masani o Kemupotia.

Mo i latou e fiafia e tanu i vai malu, Ochutel e le talafeagai, faʻapea foi mo aiga ma fanau. E ui lava i le mea moni o loʻo i ai se oneone oneone ma se talafatai mama, galu o eseʻesega otaota ma tamai jellyfish e masani ona tutuʻi i ai.

O loʻo tu i le ogatotonu o Sihanoukville, i fafo atu o Serendipity, Ochutel e tumu i tagata, e faʻaaoga e tagata aisi ma tagata faʻatauvaga leo tetele. I le taimi lava e tasi, e mafai lava ona saili se nofoaga tuʻufua, filemu - e fai si mamao mai le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se matafaga mataʻutia, ae e tatau ona e totogia le leai o se pisa ma le leai o ni mea lelei.

le lelei

  • Pisa ma le palapala nofoaga;
  • Sun loungers ma faamalu e totogi.

Sokha

O le matafaga sili ona matagofie i Sihanoukville, o se ata e masani ona faʻaaogaina e faʻasalalau ai se aso malolo i lenei nofoaga. Pei o le tulaga o le Tutoʻatasi Beach, e ana ia le Sokha Beach Resort, ae o le faitotoʻa iinei e matua saoloto lava mo tagata uma.

O Sokha e i ai se matafaga sili ona mamā, lea e faʻamamaina i aso uma e le aufaigaluega faletalimalo. I le itu tauagavale o le matafaga, o loʻo i ai se tamaʻi paka ma ona laʻau eseese ma ni ulugali foliga faʻatagata. O le vai i luga o le matafaga e manino, o le pito i lalo e malulu lemu ma mafanafana e oʻo lava i tamaiti, ae ona o le tele o maa i lenei eria, malosi galu aliaʻe. O le matafaga nofoia se tamaʻi vaega ma puipuia i le uati; e leai ni pisapisao pisa po o soesā tagata faʻatau.

Laititi togafiti! Ina ia aloese mai le totogiina o le totogiina o le la potu malolo uma ma isi mea lelei (aofia ai ma le faletaalo), totogi mo le matafaga le aso atoa ($ 10 i le tagata). I le avea ai o se meaalofa mo aoga uma o le agavaʻa, taʻitasi tafafao maimoa o le a tuʻuina atu foi i ai se inu vai inu malie.

Le lelei:

  • O mea lelei uma e totogi;
  • Atinae atinaʻe - e matua leai lava se faʻafiafiaga i Sokha.

Hawaii

Faʻatulagaina, e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: i le taumatau, o le matafaga e ufiufi i le mafanafana paʻepaʻe oneone, ma i le agavale - ma tetele ma laiti maa. Nofoaga o loʻo i ai le kuata muamua a Lusia, e le mamao mai le alalaupapa o igoa tutusa ma le Motu o Gata. E le toʻatele tagata, ae o le matafaga e palapala - o lapisi mai le uafu o loʻo tu lata ane e fufuluina i le matafaga, ma e aveʻesea e le sili atu ma le tasi i le vaiaso.

E ui lava e le o se matafaga sili ona manaia i Sihanoukville (Kemupotia), e mafai foi ona e maua se malologa lelei i luga. O laʻau lautele-laʻau ola i tafatafa o le matafaga, fausiaina o se natura paolo, ma i luga o le vai e tele faleaiga ma suamalie ma taugofie ipu (aofia ai Rusia taumafaina). I se faʻaopopoga, tagata o le atunuʻu ma, e le gata i lea, faʻasoesa faʻatau atu e seasea sau iinei, o lea na o le leo e mafai ona faʻalavelave ia te oe o le leo o le vai.

Le lelei:

  • E leai ni mea lelei, faʻafiafiaga poʻo ni atinaʻe tetele i se tulaga lautele;
  • Loloto nai lo le tele o matafaga.

Ratanak

O se tasi o matafaga sili ona laiti i Sihanoukville, masani ona faʻaaogaina e tagata o le atunuʻu mo tafaoga. O loʻo tu i tua atu o le tutoʻatasi matafaga. E i ai le oneone eleelea ma palapala, vai le mapu, e le tele faʻafiafiaga mo turisi. O le talafatai e ufiufi i alofilima ma isi laʻau, e mafai ona e nofo i se tasi o nai gazebos ma faʻatulaga se 'aiga mafanafana i fafo.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Manumalo

O loʻo tu i tafatafa o Sihanoukville, ile nofoaga e mafai ona e feiloaʻi ai ma le tele o tagata mai fafo ua siitia atu i Kemupotia mo nofoaga tumau. O lenei nofoaga e matua mama ma mafanafana, talu ai o le tele o turisi e le oʻo mai iinei ma, masani lava, tagata tafafao maimoa i le lotoifale.

Tele faletalimalo taugofie ma fale mautotogi na fausia i tafatafa o le talafatai, ma e leʻi mamao atu na maua ai foʻi le matafaga - o le malae vaʻalele, na fausia i le tulaga o le hangar ma se vaalele moni i totonu. O lea ua tapunia, na ave le vaʻalele i le taualuga o se fale taʻavale latalata ane.

O le Manumalo e foliga mai ua lafoa talu ai le lapisi lapisi, leai ni faleʻaiga ma isi lava mea taua. O le matafaga e tu e le mamao mai le taulaga (o loʻo faʻamatala ai le palapala), mai le mea e tuʻu ai vaʻa e malaga i isi motu.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

O matafaga o Sihanoukville o se mea moni faatosina i Kemupotia. Asiasi i le Otres, Serendipity, Sokha ma isi nofoaga e te fiafia iai - fiafia i se aso malolo matagofie i le talafatai o le Fagaloa o Thailand. Manuia lau malaga!

Ua faʻamatalaina uma matafaga ma mataaga o Sihanoukville ma ona siʻosiʻomaga luga o le faʻafanua i Lusia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: HO CHI MINH CITY View Today 2020. SaiGon. Vietnam. Phát Triển Quá Thần Tốc (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com