Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le mea e mafai ona avea o se slider ofu, tulafono filifilia

Pin
Send
Share
Send

O lavalava laʻei sili ona lauiloa o taimi e te manaʻomia ai ona fausia se ergonomic ma talafeagai nofoaga e teu ai le tele o mea ma mea a le fale. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi meaafale kapeneta o le a fesoasoani faia lou nofo i le sili atu le mafanafana mafai.

Faamoemoega ma foliga vaaia

O sliding wardrobes o le sili ona lelei ma matagofie filifiliga mo le faʻasaʻolotoina aoga aoga avanoa. O le faiga e teu ai totonu e matua eseese lava: fata eseese, drawers, ofuvae, lavalava auala.

O faitotoʻa e faʻaseʻe ai o loʻo iai ni faʻata faʻata e sili atu ona pupula tele ma malamalama ai se tamaʻi potu. O le loloto o le faiga e oʻo atu i le tasi mita, o meaafale mafai ona suia e se tamai potu aoga mo le suia o lavalava.

O ofu faʻa onapo nei, 'ofu faʻaofuofu, pe a faʻatusatusa i isi meaafale, e iai lava mea lelei:

  • compactness - laiti fua, sliding ituaiga o faitotoʻa matala faʻatulagaina kapoti i tamaʻi potu;
  • mamanu sili ona lelei - fetuʻunaʻiga faʻatulagaina avanoa i totonu ua vaevaeina i ni vaega aoga;
  • faʻatumu i totonu - teuina o masini e aofia ai drawers, faʻapitoa pusa mo tamaʻi mea fale, fusi uʻamea;
  • matagofie - o le faʻataʻitaʻiga mai le foloa i le taualuga o loʻo iai se faʻata faʻaata maoaʻe. Ae e te leʻi tuua le fale, e mafai ona e vaʻai ia te oe lava mai fafo, iloilo ou foliga vaaia.

O se potu tuʻu eseʻesega mo mea totino o le miti lilo a le tele o fafine. Faʻavae-i faiga e le o se taugata, ae o se atoatoa fetuʻunaʻi filifiliga e faʻatagaina ai oe e taofia le tele aofaʻi o lavalava. I totonu o se tamaʻi potu, e mafai ona e filifilia se ofu ae e te leʻi alu i fafo, ma fai ou ofu i le fale pe a e toe foʻi.

O ofu faʻaseʻe e faʻaalu ai e manaʻomia tele avanoa nai lo ofu e masani ai, e suʻe se nofoaga talafeagai muamua.

Eseese

O fale gaosi meaafale e ofoina atu le tele o ituaiga o oloa, e mafai ai ona e filifilia le filifiliga sili ona lelei, faʻavae i mea e te manaʻomia ma le sitaili lautele o le potu.

  • kapeneta - o se ofu tuʻu avanoa leai se tele avanoa saoloto, ae i le taimi lava e tasi e i ai se mautinoa gaioiga. A manaʻomia, e mafai ona toe faʻafou meaafale i soʻo se nofoaga talafeagai;
  • fausia-i totonu - faiga o lenei ituaiga faʻasaoina tele aoga avanoa. Kapeneta o loʻo faʻapipiʻiina i le tusiata fale poʻo luga o se tasi o puipui. E sili atu le faʻatuatuaga o le fausiaina o se fausaga i se faʻapitoa e i ai sona mautinoa poto masani i lenei vaega;
  • modular - o se tali lelei mo le faʻavasegaina o se tamai potu. O le savali-i totonu o kapoti o loʻo iai se tisaini talafeagai, e aofia ai ni nai modules. Luga poʻo lalo kapoti mafai ona faʻaaogaina o se tutoʻatasi fasi meaafale.

Walk-in wardrobes for the hallway are a ideal storage container for outdoor or seasonal lavalava, seevae, faamalu, pulou, ma faaopoopoga. O mea i totonu uma e saogalemu ona nana i tua o le faitotoʻa o faitotoʻa. O se lelei sili atu o le faʻataʻitaʻiga o le sili ona mata faʻata faʻataata.

I totonu o le potumoe, o le a faʻatagaina oe i se potu e fai ai ofu e tuʻu ai meaafale tetele. E mafai e mea e teu ai mea teu ona mafai ona suia se pusa fata, penitala, penitala poʻo laulau e moe ai. I le ata o loʻo i ai ni faitotoa mananaia teuteuina i le sandblasting, susulu lacobel, uluaʻi tioata tioata.

O lavalava e faʻaaogaina o se faʻatuatuaina e teu ai se masini, ae i le taimi e tasi e tatau ona ofi i totonu o le tino i totonu o le faiga.

E le masani ai potu taʻutaʻua Iapani ua sili ona lauiloa. O le ogaoga ma le maʻamaʻa o fomu e iai i le uluaʻi aganuu a Iapani, o laualuga o le faʻafoliga e vali i paʻepaʻe, uliuli pe mumu. Ina ia tuʻuina atu i meaafale se tofo a le atunuʻu, e mafai ona e teuteuina ni fagu e fue i ni hieroglyphs Iapani ma fugalaʻau sakura sili ona maaleale. I totonu o le potu a le talavou, oe mafai ona tuʻu i ai pusa ma ata talafeagai ata i le sitaili o mafaufauga. I ona po nei, o loft poʻo high-tech sitaili, o lavalava potu ma iviini poʻo uʻamea tuʻuga o le a sili ona lelei.

Mataupu

Fausia i totonu

Faigofie

Gaosiga mea

O le autu mea mo le fausiaina o se laei faitotoʻa laʻau o le masani lava mautu laupapa, agamalu tioata, chipboard, palasitika poʻo uʻamea:

  • tioata - o foliga mataina e faʻatagaina ai oe ona vaʻai faʻalauteleina se tamai potu, ia atili lautele ma susulu. O tioata malulu e faʻamaonia le nanaina totonu o le kapeneta mai fafo;
  • laupapa mautu masani - o laupapa laupapa e masani ona faʻaaoga e faʻaavanoaina ai ni mea matagofie i totonu o totonu. O le malamalama lelei backlight totonu i le faiga o le a fesoasoani ia te oe vave maua le mea saʻo;
  • chipboard - o fausaga na faia i le laupapa laupapa e manatu faʻaleaganuʻu ma sili ona taugofie. O mea e faigofie ona faʻagasolo, e mafai ona faʻaaoga e fai ai fata ma faʻafoliga o soʻo se foliga ma faʻatulagaina;
  • lacobel - o le tioata agamalu e ufiufi mai fafo ma se varnish e tele lanu. O foliga faʻalelei e ofi tino i soʻo se ituaiga totonu. Fou tekinolosi fausia se ofoofogia ma tulaga ese teuina faiga;
  • palasitika - o foliga na fausia mai ni palasitika faʻamalama panels, latou foliga monolithic ma aso nei. O foliga faʻafoliga o loʻo avanoa i lanu eseʻese ma lanu eseese. Afai e manaʻomia, soʻo se ata o le natura, manu poʻo se tagata lava ia-ata mafai ona faʻaaogaina i le palasitika faʻavae;
  • uamea - mo se taimi umi, uʻamea fausiaina na fesoʻotaʻi naʻo ma se kapeneti afi, ae faʻaonapo nei loka e matua eseese lava i le tulaga lelei, siosiomaga agalelei, ma fafo fuafuaga.

O se savali-i totonu o ofu e aliali mai ai ni mata susulu matagofie e lelei mo le hi-tech, loft poʻo le minimalism. O le laualuga o le faafoliga e mafai ona ufiufi i vali o soʻo se paolo, ae o le mea e le deform, o le a tumau mo le sili atu ma le sefulu tausaga tausaga.

Palasitika

Wood

Laupapa

Tioata

Faʻaata

Lakobel

Fomu

O se potu teuteuina lautele e mafai ona i ai ni fomu eseese:

  • saʻo;
  • angular;
  • faataamilosaga

Saʻo

Radial

Angular

Saʻo o le sili ona lauiloa ituaiga o ofu faʻa ofu. O meaafale e sili ona lelei mo le teuteuina o se potumoe, ala savali poʻo le potu a tamaiti. O foliga i luga e teuteuina i se faiga faʻaonapo nei poʻo se ituaiga masani. Afai e te tuʻuina se fasi meaafale i luga o se puipui puʻupuʻu, e mafai ona e faʻaitiitia vaʻaia le vaapiapi avanoa faʻalautelega.

E masani lava, a maeʻa faʻatulaga meaafale i totonu o se tamaʻi faapaologa poʻo le potu malolo, naʻo le tulimanu e tumau fua ma e le mafai ona tuʻuina mea masani meafale iina. I lenei tulaga, o se talafeagai tulimanu faʻatulagaina o le a faʻateleina ai le faʻaaogaina o avanoa avanoa. Tulimanu kapeneta mafai ona: L-foliga, tafatolu po o trapezoidal.

O meaafale o loʻo i ai se maliega puʻupuʻu, felavasaʻi, lapoʻa poʻo le tutusa foliga. Ofu o ofu ma se manaia galu-pei foliga o faitotoʻa faʻaeeina atu i le tele i totonu tusi. E pei ona mafai ona e vaʻai i le ata, o meaafale mananaia o loʻo i ai se uluaʻi ata ma e mafai ona suia ma teuteuina se ata matagofie i tua atu o le amanaʻia.

A filifilia se lavalava, o le auala sili ona faigofie o le filifili i le maualuga o meaafale. I le avea ai o se tulafono, o le tino o le oloa e faia i le taualuga lava poʻo ni nai centimita i lalo. I tamaʻi potu, e sili atu le faʻapipiʻi o se mea vaapiapi ma maualuga. Vertical solid laina o le a fesoasoani e vaʻaia "faʻaloaloa" le potu ma tuʻufua ese aoga vaega.

Afai o le fale mautotogi e maualuga faʻalo ma o lavalava e faʻaalu uma ai le avanoa, ona faigata ai lea ona faʻaaoga fata i luga. I lenei tulaga, fautua mai tagata atamamai faʻaaoga se pantograph. O se faʻapitoa masini poʻo le eletise boom mafai ona sologa lelei tuʻuina i lalo pe faʻalauteleina. O le masini faʻaonapo nei o le a faʻatagaina ai le faʻaaoga tatau o le atoa totonu avanoa o le kapeneta. O le totoe fua o le kapeneta faʻamoemoe i luga avanoa avanoa ma le mafuaʻaga o le potu.

Afai o le faʻataʻitaʻiga e i ai se tafatolu koluse-vaega, ona o le laʻititi maualalo o itu e fesuiaʻi i totonu o le 120 cm. A leai, o totonu o fata o le ai ai sina laʻititi gafatia.

O se potu e fai ai ofu teuteu lelei mo le tamaititi potu o le a fesoasoani i se tamaititi aʻoaʻo ia ia lava, toe faʻaleleia ma tausia le faʻatonutonuina o lona potu. Ae i lenei tulaga, e tatau ona faʻaauupegaina lelei le avanoa i totonu. O tamaiti laiti e faigata ona aapa i le fata i luga atu o lo latou maualuga, i lenei tulaga, oe tatau ona vaʻaia lelei se faʻaonapo nei teuina faiga. O le filifiliga pito sili ona lelei mo le faʻavasegaina o potu a tamaiti o le a iai ni ato lapoʻa poʻo ni koneteina i totonu e mafai ai ona e teuina meataʻalo, mea fai o lavalava vaitau, aso malolo poʻo mea masani.

Tulafono nonofo ai

O le filifiliga o le nofoaga o le fausia-i totonu lavalava faiga e aafia i le faʻatekinisia agavaʻa o le potu, o le tagata lava ia fiafia i latou e ona.O le tele o taimi, e faʻapipiʻi totonu o ofu tuʻufuga i ala savali poʻo potumoe; o potu ia e masani ai ona teu se tele o mea, mea a le fale. O le filifiliga pito sili ona lelei o le suʻeina o se fasi meaafale kapeneta i se fausaga fausaga. I lenei tulaga, oe mafai ona sili sefe i luga o le faapipiiina o auta puipui o le kapeneta. O le tulaga o le kapeneta tele faʻalagolago i le auala e tatala ai faitotoʻa. O le swing system e faʻatagaina ai oe ona vaʻai uma mea i totonu i le taimi e tasi, ae i le taimi e tasi, o faitotoʻa matala e faigata ai ona pasia le auala vaiti.

O faitotoʻa tauaso pe faʻafiafiaina e sili atu ona talafeagai mo fale lautele o le atunuʻu. Mo le faʻavasegaina o ni tamaʻi auala, e fautuaina ai e le au mamanu le filifilia o ni ituaiga faitotoʻa. I totonu o le potu o se masani sikuea foliga, o le radius sliding ofu faʻatasi ai ma se ata lolomi faʻapipiʻiina i le faʻafoliga o le a fausia ai se matagofie i totonu o aso nei.

I potu vavalalata potu, e mafai ona e faʻapipiʻiina se tamaʻi ottoman mo le suia o seevae. O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o se potu lautele avanoa. O moli moli e tuʻu i totonu o meaafale a le kapeneta e faʻatagaina oe e saili le mea tatau e aunoa ma se faʻafitauli.

Afai e faʻatagaina e le eria, oe le mafai faʻatapulaʻaina oe lava i le faʻatulagaina o le tasi potu laʻei. I totonu o le potumoe, e mafai ona faʻaaoga se ofu mafanafana faʻaseʻe e teu ai lavalava, palanikeke tele, ofuvae, ofutino poʻo ofu o pati. E sili ona talafeagai le teuina o seevae, ofu i fafo poʻo mea faigaluega i totonu ole fale i le hall.

I totonu o se tamaʻi fale mautotogi, o ofu faʻaaoga o le a avea ma potu teuoloa o mea totino a tagata uma o le aiga. I le avea ai o se tulafono, o ia meaafale ua faia e okaina, ma le numera manaʻomia o drawer fata ma potu.

O le lautele faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina mo le faʻavasegaina o ona po nei totonu, ae i le tele o oloa faʻaalia, e mafai ona e filifilia ni mea taugata o meaafale teuteuina i vaneina ma teu fugalaʻau. O se sili matagofie o kapeneta meaafale o le a ofi faʻalelei i totonu o soʻo se totonu totonu. O le ata o loʻo faʻaalia ai le sili ona manaia ma faʻavae o fofo o tali.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Prophecy 114 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com