Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o tulimanu kapeneta mo le poletito, nuances o filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Fale mautotogi masani ona aofia ai mea tuai e manaʻomia e aveese i se nofoaga tuufua. E manaʻomia le nanaina mai mata o isi ma e le faʻaleagaina foliga vaaia o le potu. O le poletito mafai ona avea ma lelei teuina nofoaga, ae i le taimi lava e tasi e le tau manaʻomia e lapisi, o le eria o lenei potu e tatau ona faʻaaogaina tatau. Oe mafai ona faʻapipiʻi se tulimanu kapeneta i ai, ma lelei gafatia. Oe mafai ona faʻapipiʻi se tulimanu kapeneta luga o le poletito i le toeititi lava soʻo se tulimanu, o le mea sili ona taua e le o faʻaletonu le potu atoa. O lenei aitema o le a mafai ona faʻatino galuega o le teuina o mea eseese, faia le loggia aoga ma faʻalelei.

Vaega:

O tagata e ona fale mautotogi taumafai e faʻaaoga le avanoa o potu taʻitasi i se tulaga talafeagai, e aofia ai le poletito. O tulimanu uma o lenei potu e tatau ona nofoia i mea mananaia - o se tamai laulau, nofoa poʻo se sofa, ma e aoga foi le faʻapipiʻi o se ofu mafanafana avanoa i totonu. Afai e manaʻomia le tuʻuina atu i se angular fausaga, ona muamua o mea uma e aoga le iloiloina o le autu foliga:

  • le mafai o loka i totonu. I luga o le poletito, e masani ona e teuina poti eseese, umukuka mea faigaluega e seasea faʻaaogaina, taumalulu sauniuniga, fualaʻau ma sili atu isi. E taua o vaega ia i ai se avanoa tele mo le faʻapipiʻiina o aitema uma;
  • faitotoʻa talafeagai - e tatau ona matala faʻamalama faitotoʻa, pe a faʻapipiʻi se sofa poʻo se laulau faʻafesagai ma le kapeneta, ona sili atu lea o loʻo seʻe pe faʻatatau i se maliega;
  • totonu e tatau ona i ai ni drawers ma niva. E mafai ona faʻaaogaina ni drawers laiti e teu ai mea faigaluega, mea e fausia ai fale;
  • meaafale mamanu - o le tulimanu fausaga e tatau ona ogatasi ma le mamanu o le poletito, e le tatau ona tu i fafo faʻasaga i le lautele talaʻaga, e tatau ona faʻaopoopoina puipui, faʻalo, foloa, meaafale.

O se taua vaega o lenei mamanu o le mea mai lea o le a faia. O le faʻavae e mafai ona fesuisuiaʻi, ae o le mea taua o le e malosi ma umi.

Faʻapipiʻi lenei mea ina neʻi faʻalavelave i luga le potu. Ina ia tuʻuina, e mafai ona e filifilia le tulimanu e seasea faʻaaogaina, latalata i le faitotoʻa, i lenei itu e le faʻalavelave ai, o le a avea ma sili lelei filifiliga mo le teuina o mea eseese.

Eseese

Ina ia filifilia se ofu talafeagai i luga o le poletito, o le ata filifilia o le a fesoasoani, e aoga le iloiloina o le autu ituaiga o lana mamanu. Taʻitasi ituaiga ei ai foliga taua ma e talafeagai mo se ituaiga tele ma le ata o le loggia. Tusa lava pe o le a e faʻatauina lenei oloa pe faia oe lava, muamua faʻamasani ia oe lava i ituaiga o tulimanu tisaini, e tele i latou, ae o le a tatou mafaufauina lauiloa lauiloa.

Tanu i totonu

Lenei filifiliga meaafale e talafeagai mo se laʻititi loggia, lea e leai se aoga fua centimita. O le faʻavaeina o lenei ituaiga e mafai ona faia tutoʻatasi, naʻo le tilotilo i ata i luga ole Initaneti.

Fale teuina i totonu o loʻo i ai le tele o lelei foliga:

  • fausia-i fausaga mafai ona maualuga i le taualuga po o lalo o faamalama sills. O oloa e oʻo atu i faʻamalama e manatu e sili ona talafeagai, e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i lalo o le faʻamalama e oso ai faʻamalama;
  • lautele. O oloa e fausia i totonu e masani lava ona i ai se lautele avanoa i totonu e mafai ai ona e tuʻuina mea, ipu, mea faigaluega;
  • fausia-i fausaga e le nofoia se tele vaega o le potu ma aua le faʻalavelaveina le moli;
  • fausaga mafai ona vaʻaia nana e ala i le tuʻuina ia i latou o se monochromatic mamanu. Mai fafo, o nei oloa atonu e le o vaʻaia, aemaise pe a fai e faʻapipiʻiina i lalo o le windowsill.

Tulimanu

O ofu tulimanu o tulimanu o loʻo taʻua o multifunctional design e faʻalelei ai le potu. O nei oloa o le a ofi atoatoa i totonu o se laʻititi loggia, latou te vaevaeina le potu i sone.

I totonu o kapoti o lenei ituaiga o loʻo i ai le tele o toso, fata lautele, vaega, pule. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai toso-mai vaega mo le teuina o aitema laiti. Nisi mamanu i ai faʻamau mo tautau lavalava.

Fogafale

Tulimanu fola fale e mafai ona faʻaaogaina e teu ai fualaʻau. Afai e faia e ou lava lima, ona tatau lea ona insulated ina ia waxes ma fualaʻau 'aua neʻi liu aisa i le taumalulu.

Vaega o fola tulaʻi:

  • tele gaioiga - o nei oloa e mafai ona faʻaaogaina e le gata mo le teuina o fualaʻau, mea, mea faigaluega, ae faʻapea foi ona faʻatulagaina i le tulaga o se laulau. Talu ai o le foloa fausaga e maualalo le maualuga, e mafai ona faʻaaogaina le laualuga o se laulau;
  • tele gafatia - totonu o loʻo i ai le tele numera o vaega, drawers ma ituaiga eseese, lapoa ma loloto, o le a avea ma sili lelei nofoaga e teu ai mea faigaluega, fausiaina mea;
  • faʻaopopo tamaʻi atigipusa. O nei potu o se lelei eria mo le teuina o faovilivili, samala, faovilivili ma tamaʻi faʻamau (faovilivili, fao, nati).

Faʻatasi ai ma pupuni pupuni

Lenei ituaiga o kapeneta o le a avea ma sili lelei filifiliga mo se laʻititi vaiti loggia le mea e te manaʻo e sefe avanoa. Ona o le mea moni o faitotoʻa le matala lautele matala, ae faʻasolosolo ese, o lenei oloa o le a faʻatagaina ai oe e faʻateleina le avanoa avanoa o le potu.

O mea lelei o le oloa e faʻapea:

  • e mafai ona faʻapipiʻiina se kapoti lavalava ma faʻaseʻe pupuni i luga o le taualuga pe oʻo atu i le tulaga o le windowsill. I le faʻatau atu o loʻo iai faʻataʻitaʻiga ma eseesega lapopoa e mafai ona filifilia mo toetoe lava o soʻo se poletito eria;
  • o lenei ituaiga o fausaga e masani lava ona soʻosoʻo faʻatasi ma le pa i luga ma e toeititi vaʻaia vaʻai;
  • o le i ai o faitotoʻa faitotoʻa faʻatagaina oe e faigofie tatala le kapeneta faitotoʻa, ae le faʻalavelave i isi;
  • anagata o le fausaga, nei oloa mafai ona tumau sili atu ma le 10 tausaga.

Gaosiga mea

A faʻatulagaina se polotito, e taua le faʻaalia e le gata o le mataala, ae faʻapea foi ma mafaufauga lelei. E manaʻomia lenei mea aemaise lava i mea e fai ai meaafale e le lima. Afai oe faʻalatalata i lenei mataupu ma tiute uma, ona mafai lea ona e faʻaliliuina lenei tamaʻi potu i se tulimanu o le parataiso.

Ae uma ane, ou te manaʻo lava i lenei tulimanu e tautua mo se taimi umi, faʻamalieina ma lona matagofie ma le mafanafana. Ina ia faia lenei mea, e aoga le filifilia o meaafale mai mea sili ona lelei o loʻo iai se umi o le olaga tautua.

Laupapa laupapa

E masani ona faʻaaoga Chipboard e fai ai meaafale. Ae e le o le aoga, o lenei mea e tele uiga lelei.

  • e umi lona ola tautua. Meaafale faia i papa e mafai ona sili atu ma le 15 tausaga, ma o nisi taimi e sili atu le umi;
  • faʻateleina le malosi - o ipu laminated e mafai ona tatalia avega mamafa, ae i le taimi lava e tasi latou te le taʻei, 'aua le gagau,' aua le loloʻu;
  • aua le leaga i lalo o le aafiaga o le susulu o le la, susu;
  • taugofie tau - o fausaga o loʻo faia i peleti laupapa faʻatau e i ai le tau maualalo.

O lenei mea e faigofie lava ona faʻaaogaina pe a fai sau oe lava meaafale. Papatusi e faigofie lava ona faʻafefiloi, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi. Mo le faʻamalosia, faʻamalosia pepa poʻo mesh palasitika e faʻaaogaina. A maeʻa le faʻapotopotoga, o meaafale e mafai ona maeʻa e te fiafia i ai, o le mea taua o le fetaui lelei ma le aotelega o le polotito.

Laʻau masani

O laʻau masani e manaʻomia o se siʻosiʻomaga faʻauo mea e sili ona taua i mea masani. Ua faʻamaonia mai le tele o tulaga lelei:

  • faʻamamaina ma mauoa foliga;
  • saogalemu le soifua maloloina;
  • mamanu manaia;
  • ola tautua maualuga;
  • faateleina le malosi.

O le kapeneta tulimanu laupapa i luga o le loggia o le a lelei pe a fai o le ata o le potu teuteuina i se siosiomaga-faiga. Ae ui i lea, e faigata tele ona faia meaafale mai laʻau masani ia oe lava, mo lenei mafuaʻaga e sili atu le tuʻuina atu o lenei galuega i polofesa.

Uamea-palasitika

O kapoti tulimanu e mafai ona faia mai se ituaiga aoga o faʻavae - uʻamea-palasitika. O lenei ituaiga o mea e i ai ni uiga lelei:

  • o se kapeneta faia i uamea-palasitika ua faʻateleina teteʻe atu i le susū;
  • o le alumini faʻavae, lea e valiina ma vali, atoatoa onosaia susulu o le la, maualalo vevela;
  • malosi lelei - fausaga mafai tatalia faʻateleina avega, o le regiment mafai ona faigofie ona tatali e oʻo atu i le 40 kilokalama. Latou te le faʻaleagaina, aua le taʻei;
  • tau maualalo

I le faʻatau atu o loʻo i ai le tele o tulimanu fausaga faia i uamea-palasitika, e eseese i le tele, maualuga, mafai o totonu pusa. E mafai e tagata uma ona filifili gofie meafale e tusa ma o latou tofo ma mea tautupe gafatia.

Afai e te filifili e faʻapipiʻi sea kapeneta i luga o le poletito, ona sili atu lea ona muamua suʻesuʻe ia ata o nei fausaga, filifili se nofoaga mo lona faʻapipiʻiina, ave fua.

Tulafono nonofo ai

O tulimanu tulimanu e manaʻomia ona faʻapipiʻiina ina ia latou faʻatinoina ma logolelei le loggia. E le tatau ona tuʻuina se faʻaputuga tele i totonu o lenei potu, aua o le a poloka ai le potu ma faʻatupuina faigata tele.

A faʻapipiʻi tulimanu tulimanu i luga o le poletito, ia mautinoa e amanaʻia le tele o taua fautuaga:

  • mo le faʻatulagaina, e sili atu le filifilia o se nofoaga e seasea faʻaaogaina. O se filifiliga lelei o le faʻapipiʻi lea o se kapeneta i le itu i le va o le faʻamalama ma le faitotoʻa i talaane o le puipui;
  • afai e i ai se lautele lautele faʻamalama sill i luga o le loggia, ona mafai lea ona e tuʻuina i totonu ni ofu tuʻufatu i lalo tonu o le faʻamalama faʻamalama i autafa o le puipui ma i le tulimanu lava;
  • a lelei filifiliga o le a maualalo tulimanu kapeneta, lea e mafai foi ona tuʻu i le va o le faʻamalama ma le faitotoʻa. Ae i le taimi e tasi o le a avea ma se lelei laulau.

O le tuʻuina atu o tulimanu fausaga e tatau ona matua mafaufau loloto i ai, o lenei aitema e le mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se nofoaga, a leai o le a avea ai le potu faʻapipiʻiina. E le tatau ona tu matilatila tele le kapeneta puʻupuʻu, e sili le faʻatulagaina ina ia aua neʻi vaʻaia.

Tulaga manaʻomia mo mea teuteu fale

Ina ia mafai e le kapeneta tulimanu ona avea o se tuʻufaʻatasia vaega o le polotito, faʻalauteleina lona mamanu ma faia lenei potu aoga, e taua manatuaina o manaʻoga mo lenei meaafale:

  • gafatia - e tatau ona i ai le tele numera o atigipusa ma eseese eseese i totonu. O nei oloa e tatau ona i ai fualaʻau, mea faigaluega, ipu eseese, ulo ma e oʻo lava i lavalava;
  • nei oloa tatau ona puʻupuʻu, e taua latou te le faʻapipiʻiina le potu. Afai e laʻititi le poletito, ona tatau lea ona ave le faʻamuamua i se ofu tuʻu tulimanu ua fausia i totonu;
  • maualuga mea lelei - o mea o meaafale e tatau ona tatalia suiga faafuaseʻi o le vevela, faʻapea foi ma le faʻaalialia i le susū;
  • tuʻufaʻatasia ma le ata - e tatau ona ofi atoatoa meaafale i le sitaili o le potu, ma e sili atu le mafai ona vaʻaia.

Afai e te faʻamalieina uma manaʻoga manaʻomia, ona o le tulimanu fausaga o le a faia ai le poletito o se potu mafanafana. Faʻatasi ai ma le faʻatulagaina lelei o lenei potu, o le a mafai ai ona le gata i le teuina o mea le manaʻomia, fualaʻau, sauniuniga o le taumalulu, ae o le a sili le faʻaaluina o taumafanafana afiafi i totonu. Ma afai e te faʻaalia le atamai ma mafaufauga, lea mai lenei potu oe mafai ona faia se suʻesuʻega, o le mea autu o le filifili ma faʻatulaga saʻo meaafale.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tupai Faasalafa u0026 Pili - Check this Out u0026 laugh out load - Video to follow. (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com