Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Freedom Beach Phuket - o se matafaga matagofie ma lona umi 300 m

Pin
Send
Share
Send

Freedom Beach (Phuket) e 300 mita le sili ona lelei, pei o le falaoamata, oneone paʻepaʻe. O le tasi itu o le talafatai o loʻo tanu i totonu o le togavao mafiafia, ma leisi - sosolo malie i le sami. O le igoa o le matafaga o lona uiga saolotoga. Masalo, a o le gataifale sa olaola, o le igoa e tutusa ma le atemosifia o loʻo tupu iinei, ae o le aso ua avea le matafaga ma nofoaga fiafia mo turisi mai le lalolagi atoa, o lea e faigata ai ona e maua le filemu ma le filemu iinei. E ui lava i le mea moni o le Saʻolotoga i Phuket e tu na o le 30 minute mai Patong, o le taunuʻu mai iinei e fai lava si faigata. Aisea e matua lalelei ai le Freedom Beach Phuket, ma aisea e naunau ai turisi e totogi e ulufale ai i le matafaga?

Faʻamatalaga lautele e uiga i le Freedom Beach

O loʻo tu i le Saʻolotoga i sisifo o Patong, o loʻo faʻaali mai ai se pupula pupuni o le togavao. O le lauiloa o le Freedom Beach i Phuket e mafua ona o le matagofie o vaʻaiga ma le matagofie o latou natura. Afai e te manaʻo e malolo luga o le matafaga i le tuʻua toʻatasi, sau vave i le taeao ma sauni mo lau toe foʻi malaga i le 11-00. O le 11-00 ua taunuʻu vaʻa ma turisi, ua tumu ai. E i ai faʻamatalaga i luga o Initaneti o le talafatai ua vaevaeina i ni nai vaega, ae o le mea moni o le ata e fai si ese. O vaʻa e taula i le ogatotonu o le matafaga, o lea e masani ona potopoto tagata tafafao i le pito o le matafaga.

I le itu taumatau o loʻo iai se tamaʻi vaega, e oʻo atu i le 20 m le umi, vavaeʻese mai le matafaga autu i maʻa. E mafai ona e sau ii ile tele o auala - savali ile vai (na ole tulivae loloto), savali ile ala saʻo ile togavao. O le auala lona lua e faigata, aemaise pe a e manatu e tatau ona e alu i lalo o le vevela o le la.

Ata: Freedom Beach, Phuket

Faʻamatalaga e uiga i le Freedom Beach i Phuket

O le tele

O le umi o le gataifale e na o le 300 m, i le tepa muamua, e le tele se nofoaga, ae a faʻatusatusa i isi totogi ma faigata-ona maua ai matafaga, Freedom Beach o le sili ona tele.

O le talafatai e lautele, ufiufi i le oneone vaivai, ufiufi i le togavao, ae o le matafaga o loʻo tu i totonu o se faga e faʻatuatuaina tapunia le nofoaga mai matagi ma galu malosi. I le auala, seia oo i le aoauli e mafai ona e mauaina se vaega o le talafatai e mafai ona e malolo ai ma litaea.

Le mamā ma le aofaʻi o tagata

Freedom Beach e le mafai ona taʻua o tuʻua ma filemu, e toetoe lava o malo uma iinei. Tusa lava foi ma le anoanoaʻi o turisi, o le gataifale ma le sami e tumau lava ona mama ma teuteu lelei.

O le a le oneone

O le talafatai e ufiufi i oneone paʻepaʻe matagofie, leai ni maʻa, otaota, ia e lagona le saoloto e savali e leai ni seevae ma fiafia i le kapeta malūlū, oneone. I le tele o matafaga o le motu, o le oneone e tutusa - matagofie mo vae. I le auala, o le sami e ufitia foi i le paʻepaʻe oneone, lea e atagia mai ave o le la, ma mai lenei vai maua mai se le masani ai paolo - lanumoana ma lanumeamata lanumeamata. E suia le lanu o le sami fuafua i le taimi o le aso ma le tikeri o le malamalama.

Goto o le la i le sami, galu, loloto

E tusa ai ma lenei faʻataʻitaʻiga, Freedom Beach mafai ona saogalemu valaʻauina lelei. O le loloto iinei faʻateleina ma le optimum malosi mo aau. A maeʻa le 10 m, o le vai e oʻo i le ua, ma i le taimi o le tai, e tatau ona e alu laʻititi. Freedom Beach e le loloto pe papaʻu foi, ae o le a le sili sili ona lelei matafaga e tatau ona i ai.

E maitauina o le galu ma le tafe o le Freedom Beach e le amanaʻiaina, o lea o le matafaga e talafeagai mo aau e tusa lava poʻo le a le taimi o le aso.

E i ai ni galu laiti i luga o le sami, ae latou te le faʻalavelave i le aau, pe a e manaʻo e aau i le vai malu, savali latalata i maʻa, i le agavale.

E eseʻese, e taua le taʻua o le manino o le vai, ua matauina e tagata tafafao maimoa e le o toe iai se sami manino i Phuket.

Moega o le la ma paolo

I le agavale o se faleʻaiga falemaʻi e alu uma paolo i luga o le matafaga. Sun loungers e faʻapipiʻiina i lalo o niu, i le mea e te lafi ai mai le la. Totogi mo le aso atoa o le tau 120 baht. O isi vaega o le gataifale e ana turisi e omai e malolo ma solo, faamalu ma kapeta.

Lelei e iloa! E leai se paolo i le ogatotonu o le matafaga, o laau ma le papa ua faʻatutuina i se auala latou te le faia ai se paolo.

E i ai le paolo masani i le naʻo le afa muamua o le aso, i le aoauli e lolovaia ai le la atoa e le la ma e faigata ona lafi mai ai. O le totogiina o sun loungers ma faamalu e le aofia ai i le ulufale ulufale, o lea e tatau ai ona totogi eseese. Ia mautinoa e aumai le sunscreen ma pulou.

Snorkeling ma le sami

Ona o le tulaga o le manino o le vai, atoa ai ma le aofai o meaola o le sami e latalata i le talafatai, e masani ona latou omai iinei ma ni vai maulu ma manava i totonu o le sami. Aau i se sami manino lava, sau i le matafaga i le susulu o le tau ma, ioe, i le maualuga vaitau - mai ia Tesema i le amataga o le tautotogo.

E tele iʻa i le sami, ae i Thailand e matua faasa ona fafagaina i latou. O loʻo vaʻaia lelei e le aufaigaluega i le matafaga. Ia mautinoa e ave se meapueata puʻe ata ma mea e sua ai vai, ae a leai sau ufimata, aua e te popole - e mafai foʻi ona e vaʻai i lalo o le sami e aunoa ma se ufimata.

Ata: Freedom Beach, Phuket Island, Thailand

Atinae Eseese

E i ai le tasi nofoaga sili ona manaia luga o le Freedom Beach - o se ituaiga o vaʻaia vaʻaiga. O loʻo tu i le agavale, i le tuluʻiga o le matafaga. Ina ia e sau iinei, e tatau i se tasi ona aʻe i le tumutumu sitepu i luga o le maupuepue. O se matagofie vaʻaiga matala mai luga, oe mafai ona puʻeina ata matagofie ma naʻo le fiafia i le natura.

E leai ni isi gaioiga masani i luga o le matafaga, naʻo le fofōina, maulu ma faʻasusu. I se faʻaopopoga i le tele o ituaiga iʻa, o loʻo i ai amu i totonu o le vai, ae ia manatua o le talepeina ma aveʻese mai le atunuʻu e faʻasa.

E i ai le faleʻaiga i le agavale i luga o le matafaga, o tau e fai si maualuga, o le lisi e aofia ai tele ipu o atunuʻu taumafataga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaega o araisa ma aano o manu e tau ile 200 baht, vai inu mai le 50 baht. E mafai ona 'ai mai le 9-00 i le 16-00.

Saolotoga Beach Phuket Fua faatatau ma Features

  1. Le faitotoʻa i Freedom Beach e totogi - 200 baht mai tagata tafafao taʻitasi.
  2. Mo faitotoʻa naʻo turisi e omai i vae, tagata tafafao e omai i vaʻa, e le totogia se mea.
  3. Ae e te leʻi ulufale, e le suʻesuʻe malo, e le aveʻesea meaʻai, vai inu. O se le faʻamalieina gaioiga mafai ona feagai i luga o se isi totogi matafaga - Parataiso.
  4. O malo uma e tuʻua le matafaga o loʻo tuʻuina atu iai fagu vai.
  5. Savalivali i le matafaga e fai si vaivai - e muamua manaʻo e alu i lalo o le sitepu, ona e alu aʻe lea i luga i le vevela.
  6. E leai ni faletalimalo i luga o le matafaga, o faletalimalo lata ane o Patong.
  7. E i ai le faleʻaiga i le agavale, e mafai ona 'ai ai manogi, ae o tau e fai si maualuga.
  8. O le sun lounger e mautotogi ese mai le totogi ulufale.
  9. O le matafaga e leai se taʻele taʻele ma faletaele.

Tau o le ulufale ma faʻafefea ona e ulufale fua

E tusa ai ma tulafono a Thai, o le ulufale atu i le matafaga e tatau ona leai se tau, ae o le au fai pisinisi a Thais ua latou maua se auala e sao ai mai lea tulaga. Latou te totogia se totogi i le vaega tumaʻoti. O le tau o le asiasi atu i le Freedom Beach i Phuket e 200 baht. I se tulaga sili atu ona lelei, o malo e feoaʻi i le vai e le totogia le matafaga, ae latou te manaʻomia le totogi mo le totogiina o le vaʻa.

E mafai ona e alu fua i le matafaga? E mafai ona e tietie atu i luga o le sitepu, paka le felauaiga mamao ese ma toʻafilemu alu ifo i le sami. A e faia lenei mea e sili atu i le 7-00, e ono mafai ona sefe lau tupe. Ae ua oʻo nei i le 8-00 le aufaigaluega i le matafaga ua amata ona galulue ae le gata i lea o malo ua faʻafeiloaʻi e maile.

O le a le auala sili ona lelei tau tupe e alu ai i le Freedom Beach - i luga o vae pe i luga o vaʻa? Ma, o se kamupani o le ono o le a totogiina tusa 350 baht taʻitasi. O le tietie taxi ma ulufale o le a tau foi 350 baht. O le mea lea, e sili atu ona talafeagai mo turisi e malaga e aunoa ma a latou lava uila afi ma tamaiti e totogi se vaʻa.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu i le matafaga

Freedom Beach i luga o Phuket Island i luga o le faʻafanua o Thailand o loʻo tu i se faga matagofie e latalata i Patong. O loʻo ufitia le faga i vaomatua mafiafia, tapuni e maʻa, o le mea lea, e le mafai ai ona oʻo saʻo le taʻavale i le sami i se taʻavale, ae o loʻo iai ni faʻamatalaga o loʻo tiʻetiʻe atu nisi tagata i le sami. Peitai, turisi e tolu filifiliga.

  1. I le sami i totonu o se vaʻa. O vaʻa e tuʻua mai toetoe lava o matafaga uma i Phuket, e le faigata le totogiina o se vaʻa. E mafai e le vaa ona ofi i le 8 i le 10 tagata. O le tau o se malaga taʻamilo e eseese mai le 1500 i le 2000 baht. O loʻo fefaʻasoaʻi tagata o le nuʻu, o lea e mafai ai ona tuʻituʻi le tau i le 1000 baht. Ia mautinoa e faʻatulaga ma le aliʻi vaʻa le taimi e piki ai oe ma tusi i lalo le numera o le vaʻa.
  2. E ala i le alovaa. O lenei metotia e talafeagai mo naʻo latou ua sauniuni tino ma mautinoa i o latou lava agavaʻa. I se faʻaopopoga, e le o matafaga uma mafai ona lisiina se kayak. I le Freedom Beach, o le tele o alovaa e sau mai Paradise Beach.
  3. Afai e te mautotogi felaʻuaʻiga, e tatau ona e alu i faasitepu e tau atu i le sami e pei ona taʻua i lalo: tuua Patong ma alu i le talafatai, mulimuli i faʻailoga mo Parataiso. Liliu i le taumatau i le tui ma ui atu i faletalimalo e lua. Ona uma lea o le auala lelei ma e tatau ona e tiʻetiʻe i maamaa i le faitotoʻa. E mafai ona e ulufale i le faitotoʻa, tuʻu le felauaiga ii, totogi mo le ulufale ma alu i le alu ifo i le matafaga. Sauni - o le auala e tau atu i le togavao.
  4. O le auala e pito sili ona faigofie o le alu i se taxi poʻo le tuk-tuk, o le malaga mai le 250 i le 400 baht.

O le matafaga e mafai ona aapa atu i ai vae. O le auala e faʻapea: mai le itu i saute o Patong e oʻo ifo i le Freedom Beach, na o 2 km. Ae e tele gafa i le apitaogalu. O le latalata ia Patong o le itu i matu. O faasitepu e ui atu i totonu o le togavao, ae e lava le toʻafimalie e maua ai. O le alu i lalo e faigofie lava, o le gafa e faigofie ma e oʻo foi i le fiafia, o le aʻeaʻe e sili atu ona faigata, ae le faitio. E i ai ni taufaʻafefe iloiloga i luga o le Initaneti e uiga i le taufaafefe ma le mataʻutia sitepu. Talitonu i ai pe leai, o le tupuʻuga e fai si talafeagai.

E iai foʻi le isi tupuʻaga i le ogatotonu o le Freedom Beach - e mamafa atu talu ai e leai ni sitepu.

O tau ile itulau e mo Tesema 2018.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. A tatau-i ai i le Freedom Beach: vai, pulou, ufimata ufimata, sunscreen.
  2. Sauni mo se numera tele o turisi, aua e tele tagata o loʻo mananaʻo e asiasi i le Freedom Beach.
  3. O le numera pito sili ona tele o turisi na taunuʻu mai i le matafaga pe tusa o le aoauli, o lea mai le 7-00 i le 12-00 o le gataifale e leai se mea.
  4. O ata sili ona manumalo e maua mai ile 10-00 i le 12-00. I lenei taimi, o le lanu o le sami e sili ona matagofie.

Fuafua lau malaga i le taeao ina ia mafai ona teu au ato ma toe foi i lou faletalimalo pe alu tafaoga i le 'aiga aoauli. Afai e leai se mea e te faʻataʻalise ai, malolo i le Freedom Beach ma mafaufau e leai se mea. I tua atu i na mea uma, e totogi le matafaga, o lea e aoga ai le faʻaaluina se tele taimi e mafai ai iinei.

Aotelega

Masalo i le tepa muamua, Freedom Beach, Phuket o le a le fiafia ia te oe, ae faʻatali mo ni nai minute ma faʻatali mo le la e oso mai i fafo. I le susulu o le la, o le talafatai ma le sami ua suia atoa. I le aotelega, e mafai ona tatou fai atu o le Freedom Beach o se tasi o sili ona matagofie matafaga i Phuket ma e aoga le totogiina 200 baht e vaʻaia ai le matagofie ma malolo ese mai le vevesi ma pisi. Ma e tusa ai ma nisi iloiloga, snorkeling i Freedom Beach e sili atu ona manaia ma sili atu nai lo luga o le lauiloa Phi Phi, o lea o se ufimata i au masini tatau tatau ona faamalosia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Is this the best hotel in Thailand that is located on Koh Lanta? (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com