Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga masani a meaafale, oloa gaosi

Pin
Send
Share
Send

O le tele o fale ma fale mautotogi i aso nei o loʻo faʻatumuina i mea masani e ofi atoatoa i le tulaga o iai nofoaga. O meaafale e le masani ai onapo nei o se mea e seasea tupu, ae o na oloa e faʻaopoopoina i le amataga ma le eseʻesega i totonu o le ituaiga lava e tasi e le manaia. Matou te fautua atu e tagaʻi totoʻa i le aoga o le faʻaaogaina o ia aitema i totonu o se fale mautotogi.

Vaega:

O le 'eseʻesega tele i le va o ia mea ma tulaga masani filifiliga o le i ai o se zest e tele eseʻeseʻese ai le oloa mai le tele o isi totonu mea. O se auala e le masani ai i le faia o meaafale e tusa ai ma se faʻataʻitaʻiga e maua ai le tagata lava ia, o le mea lea, o ia oloa e masani ona faia e oka mai tagata taʻutaʻua atisi.

O foliga taua o oloa e le masani ai o:

  • foliga faʻapipiʻi faʻatasi ma laina saʻo;
  • faʻaopopo elemene e le masani ai o template, mo se faʻataʻitaʻiga, vaega mai mea masani;
  • laupapa meafale chipboard laupapa o loʻo faʻasolosolo i elemeni laʻau laʻau;
  • faʻailogaina o oloa mo faʻatusa o manu ma tagata;
  • o se tuʻufaʻatasia o lanu eseʻese e pei o le tepa muamua e le tutusa.
  • o le faʻaaogaina o mea e le masani ai, pei o pepa malo poʻo palasitika.

Fai-o-oe meaafale e fetaui lelei i totonu o le vaega o le le masani ai, aua a faia le tagata lava ia gaosiga, o le aliʻi e faʻamoemoe lava i ona mafaufauga. E leai ni stereotypes ma faʻavae i lenei pisinisi, ma o le uluaʻi foliga mai e fealofani faʻatasi ma galuega.

Faʻatasi ai ma vaega o meaafale meaafale, sofa, nofoa faʻataʻavalevale ma moega teuteuina i ie le masani ai, e pei o lapisi, e le masani ai. Foafoa meaafale o lenei ituaiga foliga mai o se lapoʻa fulufulua ao ma o loʻo manaʻomia e tagata fiafia i le susuina o ie vaivai.

O a sitaili e talafeagai mo

O oloa e iloga i le tulaga muamua o le a apili i le aufaʻataua o mea fou ma tulaga ese. Aitema faia faʻafetai i le fatufatu mafaufauga mafaufauga o le foafoa mafai ona faʻaaogaina i le nei totonu sitaili:

  • minimalism - o se filifiliga lelei o se fatufatu nofoa faʻavae lea ua tupu ai le moli moli. Fausia i papaʻe laupapa, o lenei fesoasoani e faigofie, ae i le taimi lava e tasi e le masani ai. E faigofie le nofo ii, ki le moli ma faitau se tusi. O le oloa ua tuʻuina atu e fai ma meaafale mo le potu malolo, ae o le a ofi atoatoa i isi vaega o le fale;
  • atunuʻu - o mea uma e anaina i lenei ituaiga faʻatonuga e lelei e tuʻuina i le atunuʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau mananaia na faia i laupapa, o ona vae e matua piʻo lava e faigata ai ona malamalama i le mea e faʻavae ai le mea. O le oloa lava ia e gaosia mai le tele o laʻau manifinifi. Faʻatulaga se laulau i le atunuʻu o le a lelei fofo;
  • o meaafale sili ona le masani ai o loʻo fai ma sui o le faʻaaliga faʻaaliga. O lenei faʻasinoga e iloga mai i le tuʻufaʻatasia o mea le mafaia ma le le laugatasia. Faʻalogo totoʻa i se faʻataʻitaʻiga manino: o se pusa o drawers mo se auala savali po o se potu malolo luga maualuga manifinifi vae. O lona uiga eseʻese o le gaosia o pusa taʻitasi o se eseʻese tele. O le pito i luga e sili ona vaapiapi, o le isi mulimuli ane lautele. O le taunuʻu atu i le ogatotonu o le oloa, o le pusa suia toe fua, ae i le isi itu;
  • hi-tech - i lenei sitaili e mafai foi ona e mauaina oloa o mea le masani ai meaafale e lelei mo le faʻaaogaina i ofisa ofisa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasia o ni mea i luga o le tasi laulau: uʻamea uʻamea, o se lanu i luga tioata, ma laupapa teuteuina fausiaina se sili lelei mea e ofi i totonu o le potu fono.

O meaafale laupapa e le masani ai e mafai ona maua i toetoe lava o soʻo se ituaiga totonu, e faʻapena foi ona faʻaaoga i taugata taugata. Lenei, o oloa o loʻo fai ma sui o laulau mananaia ma nofoa ma lagolago i le tulaga o manu manu poʻo tagata silhouettes.

Mea e masani ona fai ai galuega

O meafaʻavae o le faʻavae mo le fatufatuaʻi, ma lima faʻaʻa atamamai liliuina i se galuega o faatufugaga. Tagata taʻutaʻua taʻutaʻua ma naʻo tagata fiafia i le foafoaina o fatufatuga, o aso nei latou te faʻaaogaina ia mea masani mo meaafale:

  • lava o le maugamu - mo le taimi muamua, o oloa mai mea na aliali mai i Italia, lea na filifili ai le au mamanu lauiloa e taumafai e fai a latou mea teuteu mai ai. I le uma ona faʻagalueina ma lolomi le pele, na avea o se mea sili sili ona lelei mo meaafale. Faʻatasi ai ma oloa, e taua le faʻamamafaina o laulau kofe laupapa ma le tumutumu mauga mu; nofoa ma nofoa;
  • meaafale palasitika o se fou upu i 3D faʻataʻitaʻiga. O ai e leʻi mauaina se mea faʻapea se 3D lolomiga? I aso nei o lenei tekonolosi o loʻo faʻaaogaina foi i meaafale gaosiga. Mo le taimi muamua, o se tisaini mai Solovakia na taumafai e faʻatino le manatu o le fausiaina o meaafale e faia i le palasitika, faʻataʻitaʻi i mea taalo pepe. Mo le gaosiaina, polystyrene foam ma epoxy resin na faʻaaogaina;
  • meaafale ufiufi o se le masani ituaiga e faia mai le tele o ituaiga o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Iapani, na fausiaina meaafale tioata. O le mea lea, na fausiaina e le tisaini ni nofoa faʻata tioata ma nofoa e faʻaaoga ai faʻapitoa fofo na faʻaaoga e faʻagasolo ai meaafale faʻafanua.

O oloa e faia mai mea e le masani ai o loʻo manaʻomia e tagata lautele. Tagata taumafai e tu ese mai le motu o tagata ma faʻatau taugata meafale na faia i le tasi kopi.

Valivali tali

O meafale sa muaʻi faʻailoaina e le gata i mea e le masani ai, sitaili poʻo le lapopoʻa, ae faʻapea foi i lanu lanu. Afai o le tisaini ua filifili e faʻatauaina ia lava mai isi, aisea la e le faia ai se oloa ma se uluaʻi lanu.

Le masani ai - e masani ona susulu, o lea o le tele o meaafale o loʻo faʻaalia i le tele-lanu style solution. Taʻalo luga o le eseʻesega ua manatu foi lauiloa - e faʻamamafaina le aʻafiaga o le oloa, e teuteuina i se fua faʻatusatusa. Ata o loʻo faʻaalia manino mai lenei lanu vasega vasega e mafai ona vaʻaia i la tatou tusitusiga.

O filifiliga lanu e sili ona lauiloa ole:

  • moli - o le lanu e faʻaaogaina luga susulu meafale pupula, o iinei e sili ona maitauina ona o le lautele perimeter o le tapulima;
  • tuʻufaʻatasia o mumu ma uliuli - o le maliega masani malie o nei lanu e mafai ona maua i uluaʻi meafale pa ma se faʻailoga mo se TV poʻo nofoa i se minimalist style;
  • i oloa faʻaonapo nei o se ituaiga e le o ni tulaga masani, e mafai ona e suʻesuʻeina le faʻaaogaina o le samasama: o nofoa ma tua e faʻapipiʻi fafo, laulau ma le laulau tafatolu, teuteuina i lanu susulu, faʻatosina mai atili manatu;
  • o le faʻaaogaina o se nuanua tuʻufaʻatasiga o ni lanu i le taimi e tasi o loʻo faʻaaogaina foi e le au mamanu o le lalolagi - e masani lava o meaafale lea mo potu a tamaiti i le tulaga o tulaga ese malulu nofoa ma nofoa mafanafana nofoa.

O fasi meaafale e le masani ai e gaosia i soʻo se lanu, ma mo e fiafia i paleti masani, e fautuaina e tilotilo i le fatufatuina o tufuga latou te mananaʻo e fai meaafale na o laupapa mautu.

O oloa gaosi laupapa o le a masani ona manifinifi lo latou manogi masani o laʻau, lea o le a faʻatumu ai le potu i le manogi o le togavao.

Tusitusiga o mea fou

O aso uma lava, e aumaia e le au mamanu ia tatou mafaufau le selau ma selau o oloa, e iloga mai i le i ai o le zest ma se auala tulaga ese i le foafoaga. Faʻatasi ai ma suiga fou, e aoga le uaʻi atu i meafale masani e faʻavae i luga o le Aikupito tafatolu faiga. O ia elemeni e mafai ona fesoʻotaʻi ma isi ma suia nofoaga, ae le suia le faʻatulagaina ma manatu o le tusitala.

O se aitia lelei na faʻatinoina e se tisainiina mai Isaraelu. Na tuʻufaʻatasia e le fafine laʻau o laʻau ma elemene alumini. O le mea lea, o loʻo iai a matou laulau ma nofoa faʻatasi ma le pito i luga e faia i laʻau masani, ma o vae o oloa e faia mai i le cast aluminium.

Laminated chipboard e faʻaogaina foi e tisaini. Ona o le gafatia o mea, o oloa o le uluaʻi foliga e tipi ese mai ai: piʻo pe saʻo. O tusi ma numera mai ia mea mata e masani ona faʻaaoga mo totonu o le potu a tamaiti.

Ae e te leʻi faʻatauina ni laulau e le masani ai, nofoa, sofa, nofoa, mafaufau pe o fea e sili ai le tuʻuina. Ina ia mafai e tagata asiasi ona talisapaia atoatoa le auala a le e ona e faia ai mea i totonu, faʻapipiʻi oloa i le potu malolo poʻo le umukuka.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Meth Houses: This is what a house looks like when its used as a meth lab (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com