Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le tuʻufaʻatasia o se sofa turquoise ma totonu o aso nei

Pin
Send
Share
Send

O le sili ona fiu mamanu o se potu mafai ona faigofie ona sefe e ala i le faʻaopopoina o se elemeni o le le masani ai lanu i ai e tosina mai ai le mafaufau. E mafai ona e taʻalo ma faʻatusatusaina pe filifili se paolo susulu pupula e faʻamamafaina ai le faigata o se mea masani poʻo le matagofie o totonu o aso nei. Soʻo se potu o le a faʻaola e se turquoise sofa, lea e faigofie lava ona le matauina. Ma e le afaina pe na latou filifilia e amanaʻia le lautele palette ma sitaili fofo pe na o le faʻaopoopoina o se "susulu malamalama" i le maeʻa maeʻaina o le potu - o ia meaafale o le a foliga matagofie i soʻo se tulaga.

Foliga lanu

Tiffany, Persian green, moray eel, aqua, mint - o nei mea uma o se le atoa lisi o paolo o turquoise. Mo se taimi umi na galo le faʻagaloina e meaafale ma totonu tisaini. Ae o aso nei, ua i lona tumutumu lanu.

Feng Shui manatu o le turquoise o se faʻatinoga o le tamaoaiga ma tamaoaiga. I se faʻaopopoga, o le lanu lea o le itu i sasaʻe - o elemene turquoise meaafale na tuʻuina i lenei itu o le fale mautotogi o le a tosina mai ai tupe.

Turquoise o se tuʻufaʻatasia o lanumeamata ma lanumoana. Ae mo le vaega muamua, o le lanu lea o le toʻafilemu. O totonu, fuafuaina i na leo, malolo pe a maeʻa le aso pisi, fesoasoani e sola ese mai popolega. Blue e fesoʻotaʻi ma le lagi taumafanafana lagi, ua manatu o se faʻailoga o le mama, filemu. Pei o lanumeamata, e fesoasoani e maua le filemu, aveʻese le itaitagofie, lelava. E masani ona faʻaaogaina e tagata mamanu lanu uma i totonu o le fale: o le "lanumoana" e faʻalauteleina le avanoa, ma e lanu lelei le lanumeamata i le vaʻai a tagata.

Turquoise ua mitiia uma lelei o uma paolo. E manaia le lanu ile mea lea, faʻamoemoe ile moli, a fai o le lanumoana poʻo le lanumeamata e i ai. O lenei vaega faʻatagaina oe e faʻafouina se potu i le na o le toe faʻavasega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sofa turquoise, e tu faʻasaga i le puipui, o le a feʻila mai ma lanumoana paolo, ae o le taimi lava e toe faʻatulaga latalata ai i le malamalama, o le potu o le a faʻatumuina i le emerald overflows. E masani lava, o le aʻafiaga o mea fou e mafai ona maua e aunoa ma le aveina o meaafale - ua lava lea e faʻaopoopoina ai le ottoman i se pogisa teuteu aluga, ma o le sami galu "tali" ma mauoa lanumeamata paolo.

O le mea e malie ai, i le mea e le iloa, o le turquoise e fesoʻotaʻi ma le mama atoatoa. Tele o tagata le mafaufauina mafaufau lanu o se faʻailoga o le faʻateʻaina o masaniga leaga, mamafa tiute.

E tusa ai ma le mafaufau, o lenei lanu ei ai sona aoga i lagona. E faʻamalieina le lelava, fesoasoani e faʻafetauia ma le itaitagofie. I taimi 'eseʻese o le aso, turquoise ei ai lona lava aʻafiaga i se tagata: i le taeao o le a fesoasoani e ala i luga ma avatu se lelei faʻatonuga, ma i le afiafi o le a aveʻesea le feteʻenaʻi ma maua ai se lagona o le mafanafana ma le filemu o le mafaufau.

Oloa gaosi

A filifilia se sofa, e tatau ona mataʻituina faʻapitoa i le ie, o le lelei e fuafua ai le ola auauna o meaafale e faʻafefiloi. I se faʻaopopoga i le malosi, pe a filifilia se mea mo se turquoise sofa, e taua le mafaufauina o nisi o latou e sili ona faʻamamafaina le mamalu o lanu. E masani lava, o mea nei e faʻaaoga e fai ma ufiufi mo ia meaafale:

  1. Cotton e matagofie valiina mo lanu loloto ma saturation. O le sofa turquoise "laei" i lenei mea o le a avea o se susulu faʻaali i totonu o le potu malolo totonu. Lenei o se siʻosiʻomaga faauo faʻanatura, ma e matua taugofie foi ie. Ae le tatau ona e faʻamoemoe i se umi auaunaga olaga - o mea na vave ona mu ma leiloa lana vaʻaiga vaʻaia.
  2. Jacquard fiafia faʻamamafaina le matagofie o turquoise sofas faʻafetai i le le masani ai lalaga o filo. Ona o le textured mamanu luga o le mea, meaafale foliga faigofie. O le aoga sili o jacquard o le malosi ma le anagata, e le mou i le la, e fai lava mafiafia. Ae ui i lea, e i ai foi se taua iloga - o se tau maualuga.
  3. O le ie e pei o se ie jacquard, ae e tele atu alava e faʻaaoga i ona lalaga. E faʻamamafaina foi le faigata o le lanu, faʻafetai i faʻataʻitaʻiga e avatua ai i le sofa se aristocratic sophistication. O le mea e anagata, o le aoga tulagalua e tausia ai, fou stains mafai ona na ona fufulu ese. I se faʻaopopoga i le tau maualuga, o le le lelei o ia mea teuteuina o le vave susunuina i le susulu o le la. Mo sofashi tumau uumi e ufiufi i le ie, e le tatau ona tuʻu i tafatafa o le faʻamalama.
  4. Lafu, ona o ona uiga, faʻaalia atoatoa lanu pupula. E le mafua ai allergy, o le mea e le fefe i fagafao 'mativa ma isi faʻaleagaina. O le le lelei tele o le lafu o le faʻapipiʻi vave o faʻaputuga. E le tatau ona e tuʻuina se sofa i luga o le umukuka i luga o le ie - o le a matua mitiia manogi.
  5. Corduroy faʻaalia uma itu o turquoise ona o ivi asoaso. O le ie e tetee i le gaioiga o le "kemisi", e faigofie ona fufulu, o le a ola i luga o le tapili ma atigilima o lau pusi e te fiafia i ai. Ae leʻo corduroy uma e tutusa tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea e lalagaina i le tasi filo ono le tumau umi.
  6. O le paʻu gaosia o paʻu e foliga mai i le turquoise. O se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o le ufiufi masani e faigata ona ese mai le amataga, ma o lona tau e matua paʻu lava. Eco-leather e le fefe i le vai, e faigofie ona tausi mo ia, e teteʻe i le maʻamaʻa, manaia i le paʻi ma foliga taugata. Ae o mea e iai foi mea le lelei - e matua mu gofie lava, o lona uiga o le potu malolo ma se magalafu e le o se filifiliga sili lea mo se sofa ma ia mea teuteuina. E le gata i lea, o le leatherette e vave ona mu i lalo o le malosi o le susulu o le la ma e mafai ona taʻe.
  7. Moni paʻu o se aloaʻia taʻitaʻi i totonu o sofa ufiufi i le vaega maualuga. O le sili ona faigofie fasi meaafale i lenei mamanu mimita matagofie matagofie. Pei o se sui, natura mea foliga ese mai i le turquoise; e mafai ona faʻaaogaina e faʻalelei ai le ottoman o soʻo se sitaili. Paʻu e anagata, ma itiiti tausiga o le a tumau mo le tele o tausaga. O le faʻaletonu autu o le taugata o tau o mea, lea, tusa ai, e atagia mai i le tau o meaafale. O le moe i luga o le paʻu sofa e le toʻafilemu aua e maseesee tele.

O le lelei o mea e faʻamaonia ai le umi o meaafale - pe a fai e maualalo, o le a faʻapipiʻi vave le fale.

Lafu

Velours

Paʻu Moni

Paʻu paʻu

Veloveta

Vavae

Jacquard

Laulama

Sitaili lauiloa

E faigata ona maua se lanu e le sologa lelei ma le sofa turquoise. O le agavaʻa o paolo ma le agavaʻa e suia faʻalagolago i le moli faia agavaʻa. Turquoise nonofo faatasi ma susulu moli ma lanu viole, seti ese beige, faaolaola efuefu. E talafeagai mo umukuka, vasega pepe, potumoe, potu malolo. O le sofa o lenei lanu o le a fetaui lelei i soʻo se sitaili: mai masani i maualuga-tekonolosi. 5 faʻataʻitaʻiga mataʻina:

  1. Rococo o se tuʻufaʻatasia o tautupu chic, mama, taʻalo ma le le mafuʻaina vavalalata o boudoirs ma tuinanau alofa tunoa. O le sitaili ua tumu i mea teuteu auro. O le tele o susulu leo ​​malulu o se tasi o ona uiga foliga. I le ata o le potu malolo, lagolagoina i le agaga o le vaitaimi o Louis XV, turquoise canapes o le a ofi atoatoa. O le faʻautauta foliga e sili atu nai lo le tauia e le pupula lanu ma matagofie teuina i luga. Faʻataʻitaʻiga lauti, o se tuʻufaʻatasia elemeni o le rococo, foliga sili ona lelei i le ie ma le jacquard. O mea e faʻamamafaina ai le taugata ma le loloto o le lanu, ae o le sofa e ufiufi i le auro faʻaopoopo i le aotelega o lagona. Bergere armchair o le a fesoasoani e faʻamaeʻaina le ata o le Farani maualuga-sosaiete salalau o le 16 seneturi.
  2. Farani atunuu (Provence) e iloga i le paleni o galuega ma le matagofie. Airy lightness e faia e tagata maaleale ma le malie. O le siʻosiʻomaga o le mafanafana mafanafana mafai ona maua e ala i le faʻaopoopoina o le turquoise sofa ma laupapa laʻau ma papaʻe aluga ma cutwork poʻo lace embroidery. Manuia faʻamavae ese le turquoise piniki, o lenei tuʻufaʻatasiga ua na ona manatu o se masani mo le Provence sitaili.
  3. Turquoise o se masani mo oriental style. O le susulu ottoman o le a paleniina e teuteu aluga i mauoa eseesega tone. O le anoanoaʻi o lanu e maua ai le lagona o se nuanua. Sili i mea uma, Sasaʻe eclecticism e talafeagai mo se potu malolo po o se potumoe.
  4. O se sofa ma le faʻamatalaina foliga geometric e fetaui lelei mo le taofiofia o le siʻosiʻomaga o le minimalism. Deep turquoise ma se lanumoana samasama o le a avea ma se susulu faʻaali i totonu o le potu laconic. E mafai ona e faʻatosinaina le mafaufau i se potu malolo laitiiti ma faʻaopopo i ai se paʻu o le malamalama fiafia i le na o le fesoasoani o le sofa turquoise i totonu. A teuteuina se potu i lenei sitaili, aua neʻi galo o meafale meafale mafai ona naʻo le avea ma monochromatic.
  5. Futuristic hi-tech ma le anoanoaʻi o uʻamea auiliiliga o loʻo ia tuʻufaʻatasia lelei ma le aqua. O le turquoise tulimanu sofa o le a maua ai se lagona pei o le fale i se umukuka faia i lenei sitaili. I totonu o le potu malolo, o le a vaʻaia foi sili atu i le talaaga o le asymmetric auiliiliga ma le susulu limasene limasene.

E taua le aua neʻi aveina oe ma le "toe faʻaolaola" o totonu, a leai o le a leai se faʻailoga o le hi-tech taofiofi.

Provence

Tekonolosi maualuga

Atunuʻu

Rococo

Minimalism

Faiga i Sasaʻe

Manuia tuʻufaʻatasiga

A filifilia ni meaafale, tele tagata e i ai se fesili - e mafai ona tuʻufaʻatasia turquoise ma le lautele sitaili ma totonu. Ae o le mea ua tupu, o nei fefefe e le aoga - o le lanu atoatoa "fealofani" ma toeititi lava o isi uso. O le a faʻaopopoina pupula i mutel lanu pastel, ma malosi pupuni o le a faʻapaleniina, le faʻatagaina uma isi auiliiliga ia mitiia. Turquoise foliga sili ona lelei i le tuʻufaʻatasiga nei:

  1. Ma papaʻe. O le tuʻufaʻatasiga e pei o se lagi manino o le taumafanafana ma ao malamalama, na te faʻatumuina le potu i le ea, tulei ese le avanoa.
  2. Faʻatasi ma le samasama, o le turquoise e faʻatupuina ai le manatuaina o le sami ma seti oe i luga mo malologa i lalo o ave o le la mafanafana.
  3. O le mint lanu e nonofo faʻatasi ma se sukalati paolo o le enaena. Lenei duet faasino i le kuka autu, o lea o le a sili ona foliga sili atu i le umukuka poʻo le potu 'ai.
  4. O le tuʻufaʻatasia ma efuefu e foliga lalelei foʻi ma e fetaui lelei mo le vasega pepe a se tama. E mafai ona e faʻaatoaina le teuteuina o le potu i ata puʻe ata ma ata lautele o le taulaga.
  5. Lanumoana ma malamalama turquoise e lelei mo le potu o se teine, malu malu o le a faʻamamafaina le vaivai o se tamaʻi purinisese.
  6. Puluuli ma moli faatasi ma le turquoise o le a faatofuina oe i le atemosifia o Initia po o Sasaʻe, fuafua i le faʻaopoopo teuteuina.
  7. O totonu, fuafuaina i lanumeamata ma lanumoana tone, foliga foliga manaia foi. Ae i lenei tulaga, o le mea autu e le o le soona faʻatamaia, a leai, nai lo se potu manaia, o se "aquarium effect" e ono tupu.

I se tulaga lautele, pe a filifilia se sofa tapuni i le leo o le galu galu, oe le mafai ona fefefe o le a le ofi i totonu o totonu. O le lanu e sili ona "faʻauo", e maofa o ia i le mafanafana agamalu poʻo le loloto pogisa, ma e oʻo lava i pupuni pupuni oona. I le filifilia o le filifiliga saʻo, e mafai ona faigofie ona e mauaina le manaʻoga manaʻoga o avanoa. E mafai foi ona e setiina le lagona i aluga - latou te foliga lelei mai ma le turquoise sofa tuʻufaʻatasia ma geometric mamanu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Leather vs Poly Fabric Sofa. MF Home TV (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com