Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Ulaʻi ma le le masani ai meaalofa mo lana tane

Pin
Send
Share
Send

Mafaufau i uluaʻi ma taugofie meaalofa mo lou toʻalua mo aso malolo faʻamanatuina. Na ou filifilia lenei autu mo se mafuaaga, aua o nisi taimi e fai ma faʻafitauli le teʻi o se tamaloa. Ma a oʻo mai se aso manatuaina poʻo aso malolo latalata, tamaitai feagai ma faʻafitauli.

Muamua, o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona filifili se meaalofa mo lou toʻalua ma le mea e vaʻai i ai. Ma, o le a ou faʻasoa atu ni manatu mananaia ma le masani ai lisi o meaalofa. E mautinoa lava, o le ae mauaina se filifiliga talafeagai i totonu o latou.

  • Taʻitaʻia e mea e fiafia iai lou toʻalua. Manatua o le mea e te fiafia i ai ono foliga mai o se dummy ia te ia. E le afaina le iloa muamua o le a le mea na te manaʻo e mauaina o se meaalofa. O se talanoaga faasamasamanoa o le a fesoasoani i lenei.
  • Mafaufau i le lagona e te fiafia ai i le meaalofa. Afai e i ai ni faʻafitauli matuia i le galuega pe o lou ulu e tumu i isi mafaufauga, o le malie malie filifiliga o le a le talafeagai. Tuʻu se mea e faʻafilemuina ma faʻamafanafanaina le agaga.
  • Tusa lava poʻo le a le filifiliga, manatua o le mea sili ona taua o le meaalofa e le faʻamanatu ai ia te oe vaivaiga o lou toʻalua. Afai e tauau ina mamafa tele, aua le faʻatau se fua. Afai e ala i le galuega, aua le faʻailo se mea faʻailo.
  • Mafaufau i fegalegaleaiga e aunoa ma le toilalo. Afai na e solitulafono talu ai nei, e tatau ona faʻalelei le meaalofa. Sili, faʻavasega mea i luma o le tele tafaoga faamasani, ae o se mea e teteʻi ai mafai foi ona avea ma mea faigaluega o le faʻalelei.

Na matou masani i mea faigata o le filifilia o se meaalofa mo se toʻalua. O lenei o le a ou faʻasoa atu aitia e fesoasoani ai i loʻu toʻalua faʻatau se meaalofa mo le Tausaga Fou, aso faʻamanatu poʻo le aso fanau faʻaipoipoga.

Le mea e avatu i lou toʻalua mo lona aso fanau, muamua ma le taugofie

Mo soo se tamaloa, aso fanau o le sili ona taua aso malolo. E le o se mea e ofo ai, aua o lenei aso e mafai ona ia toe foʻi i le tamaititi mo sina taimi. Mai lenei mea ua faigofie ona ia gafatia.

E oʻo lava i se tamaʻi meaalofa e mafai ona aumaia ai le maoaʻe o le fiafia, ma talu ai o se toʻalua o se tagata e masani ona lagolagoina ma fesoasoani, o le a ou taʻuina atu ia te oe le mea e faʻatau mo le aso fanau o loʻu toʻalua. Mo se malamalamaaga sili atu, o le a ou vaeluaina filifiliga i vaega.

  1. Atamai... Faʻatau se faʻaputuga o au tusi e te fiafia iai poʻo se tusi lelei. A e i le masalosalo, filifili se i-tusi. O sea meaalofa e masani ma faʻaonapo nei. Ou te fautua atu foi ia te oe e faʻamalie lau mafaufau atamai ma se paso poʻo le laupapa taʻaloga.
  2. Mea kuka... Afai e fiafia lou toʻalua e kuka, filifili se mea e faʻaaoga ai le eletise, se tusi kuka, se seti o spatula ma naifi, ma se pusa lapoʻa.
  3. Teuteuga... Matou te le o talanoa e uiga i kulimi, pauta ma coupons mo le asiasi atu i le SPA-salon. O le uiga o laʻu tala o le eau de toilette ma mea manogi.
  4. Tomai Faapitoa... E faigata ona maua se tamaloa e le fiafia i mea tekinolosi. Faʻatau se USB flash drive, tapeleti, taʻaloga faʻamafanafana, mea puʻeata, komepiuta sipika, se taʻavale fufulu uila poʻo se mea faʻalogologo.
  5. Aoga... Mo lou toalua pele, faʻatau se ato ato, uati, ato poʻo se faʻatulagaina mo se taʻavale. O lavalava e paʻuʻu foʻi i lenei vaega. O le tane o le a talisapaia se fusiua, fusipaʻu, ofutino manaia poʻo se peleue faia i le paʻu moni.
  6. Taʻaloga... O se lesitala faaletausaga i se vaitaʻele poʻo se faletaalo, masini faʻamalositino, seti o le taʻavale, tuʻi taga, laulau tenisi seti, ofuvae poʻo ni sneakers.
  7. Tamaoaiga... I olaga o soʻo se aliʻi, e oʻo mai i le taimi e uaʻi ai le uaʻi i le fale. Tuʻu mai se mea aoga, pe o se mea faigaluega, o se vili, poʻo se seti o afifi.
  8. Tafaoga... I le avea ai ma se ava, oe tatau ona iloa le fiafia o lau tane. Afai o lea, e faigofie ona faia se uluaʻi meaalofa. Mo le faifaiva ma le tulimanu, faʻatau se faleie, seti pikiniki, toʻotoʻo, pusa fana, naifi poʻo se tulaga palasitika mo mea faʻaaoga.
  9. Fiafia... Meaalofa e paʻu i lenei vaega mafua ai le afa o lagona ma le tele o lagona. Lenei ole polo polo, alu-karting, vevela vevela paluni, osooso maʻa, vaitafe rafting.
  10. Faaleuo... O se afiafi faʻamalieina, o le polokalama faʻafiafiaga e aofia ai le taumafataga ma se siva tumaoti. I le iʻuga, aumai se mama faʻamau poʻo se asoa.

Ou te manatu o lenei lisi o le a fesoasoani ia te oe e sailia se meaalofa filifiliga mo lau pele paʻaga. Tau lava aua neʻi galo e teu matagofie ma faʻalelei ma se kata i se kata mafanafana. Talitonu mai ia te aʻu, o sea aso fanau o le a tumau pea i le manatuaina o se paʻaga mo se taimi umi.

O le a se mea e mafai ona e avatua i lou toʻalua mo le aso faʻamanatu o lau faʻaipoipoga?

O le aso fanau o le faʻaipoipoga o se faʻapitoa taimi. O nisi ulugaliʻi e faʻatali mo le aso taʻamilo, o isi e faʻamanatu tausaga. Taʻitasi tagata togafiti lenei aso mataala ma le popole. E sauniuni muamua le ulugaliʻi mo le aso malolo, sau ma se tusitusiga, filifili meaalofa.

E le atoa le aso fanau o le faʻaipoipoga e aunoa ma ni meaalofa i le tasi. Seʻi tatou mafaufau poʻo le a le mea e avatu i loʻu toʻalua e uiga i lenei. Ou te manatu o le fesili lenei o loo feagai ma le tele o fafine faaipoipo.

Vaʻai mo se faʻaaliga i le tofo ma mea fiafia i ai lau pele tagata. E le afaina le fesoʻotaʻi o mafaufauga.

  • Calico faʻaipoipoga... Mo le faʻamoemoe, aumai se mitiafu mananaia, mitiafu manaia, poʻo ni ofu e fai i ofu manaia. O sea meaalofa o le a aumaia ai le tele o le fiafia i se toʻalua paʻaga ma o le a aoga, talu ai i le muamua tausaga o le aiga olaga e le masani ona mafai ona faʻatau taugata ofu ona o le leai o se tupe.
  • Pepa faʻaipoipoga... Mo le taimi nei ia tutusa ma le aso fanau o le faʻaipoipoga, e tatau ona faia i pepa. O se ata matagofie ata poʻo ni fuafuaga faalevaiaso, tusi poʻo le tusi faʻakomepiuta o le a faia.
  • Paʻu faʻaipoipoga... O oloa e faia mai i le paʻu paʻu e matua taugata lava, ae mo le lelei o se tama pele, e mafai ai ona e tuli ese. Filifili se fusipau, atotupe, peleue, seevae poʻo se ato paʻu. Afai e leai ni tapulaʻa tautupe, filifili mo se sofa paʻu.
  • Lino faaipoipo... Mea talafeagai a le fale, e aofia ai le ie afeafua poʻo mea e momoe ai. Afai e te taumafai e faʻamalie lou toʻalua, saili mo se suti lino masani i faleʻoloa. O aso nei o laʻei o loʻo i le maualuga o laei.
  • Faaipoipoga laupapa... Afai na e faaipoipo i lau toʻalua mo le 5 tausaga, saili mo se meaalofa i totonu o se meaafale potu. E faʻafiafiaina o ia pe a e filifilia se nofoa faʻalue malie, laulau komipiuta poʻo se fata.
  • Apa faʻaipoipo. Tuʻu i lou toʻalua se fasi uʻamea mo le sefulu tausaga o lau faʻaipoipoga. O le keychain, a barbecue set, a flask or a personalised spoon o le a faia.
  • Porcelain faʻaipoipoga... Afai o loʻo e faʻamanatuina se porcelain faʻaipoipoga faʻamanatuina, faʻamolemole lou toʻalua ma se ipu poʻo se mug, o se fagu uisiki poʻo le cognac.
  • faʻaipoipoga siliva... E leai se mea faigata pe faʻamatalaina ii. Tau lava ina manatua i tua atu o le kuata o le seneturi o le nonofo faʻatasi. O mama siliva e sili ona lelei. Mo se tane e ulaula, faʻatau se siliva sikaleti pusa poʻo se faʻamanatu mea naifi ufiufi i le siliva.

Tele tamaitai talavou avatu ia latou tane ni mea faapitoa mo o latou aso faʻamanatu, ae le mafaufau i ai o le meaalofa mafai ona faʻaletino. O se malaga tuʻufaʻatasi i le fale tifaga, fale faʻafiafia poʻo le faleʻaiga e tatau ona uaʻi iai.

Afai e le galue ma le fiu lou toʻalua, fai se malologa. E faʻatatau i se malaga i le sami poʻo ni mauga. Tusi muamua le siaki siaki ma faʻateia lau pele i le afiafi o le manatua pea aso.

Afai e leai sau manaʻoga poʻo se avanoa e te alu ai i fafo, totogi se potu faletalimalo mo ni nai po ma faʻatulaga se "faaiuga o le meli faaiuga". Ou te fautua atu ia te oe e te alu i le faletalimalo i le limousine, a o inuina siamapaina.

O le a se mea e mafai ona e avatua i lau tane mo le Tausaga Fou

O loʻo lata mai aso malolo o le Tausaga Fou ma o loʻo mafaufafau ava e mafaufau poʻo le a le mea e avatu i a latou tane.

Sa i ai tagata uma i se tulaga, i le taimi saʻo, le maua ai ni mafaufauga, ma e le oʻo mai ni aitia muamua. Lenei fasi vaega o le tusitusiga o le a aoga mo ava oe ua lelava latou lava.

E mafai ona e paʻi atu i lou toʻalua i se mea matagofie e te manatuaina, ae o se mea aoga e maua ai le tele o le fiafia.

  1. Mea e fai i fafo... Afai o lau pele e i ai se olaga ola, tuʻu mai ni aisa fagota aisa, se faleie, se ato moe, tile galue, poʻo se seti mo kukaina fanua.
  2. Mea taalo taʻaloga... Afai o loʻo moemiti lou toʻalua i se uila fou poʻo se uila i le mauga, alu i le faleoloa ma faʻatau. O sea meaalofa o le a faateʻia ai o ia.
  3. Mea e faʻaaoga mo taʻavale... Afai o se paʻaga e ana le "solofanua uʻamea", o le a fiafia o ia i se vevela mug, o aso nei faʻataʻavale, o multifunctional faʻatulagaina po o se vitio puʻeina. E taua le aoga o le mea faʻaaoga. E sili le faʻafitia o taʻaloga tautau.
  4. Inisinia ma eletise... E faigata ona faʻateʻia se tagata i se mea fou faʻapitoa, ae o se komepiuta feaveaʻi, telefoni poto poʻo se laupapa e le afaina ai se tasi. Ou te fautuaina loʻu toʻalua e faʻatau se komipiuta feaveaʻi faʻaonapo nei ma faʻauʻu le faʻafeiloaʻiga o le Tausaga Fou o se sefe screen.
  5. Mea aoga... O le vaega o ia meaalofa o loʻo faʻatusalia e ato faʻafafa, faʻalapotopotoga, ato, ato ma isi oloa. A filifilia se mea faʻaopoopo, mafaufau i le ata ma le sitaili. A e faʻatau se atotupe, tuʻu iai se pili lapoʻa, se pepa faʻafeiloaʻi ma se ata tuʻufaʻatasia i totonu.
  6. Uati... E i ai le manatu o le uati o se leaga meaalofa. Peitaʻi, e toʻatele e fiafia e talia le faʻavae fou e faitau le taimi ma teuteu le lima. Aua neʻi galo e uiga i le uati kesi, lea e alu ai i luga se aofaʻi talafeagai o avanoa i luga o lau desktop. Le mea e fai atu ai e uiga i tulaga eseese, faʻavaʻa, mo ata ma faʻatagata faʻatulagaina ma uati.

O le a se mea e te mafaia ona avatu i lau toʻalua-muamua

E feiloaʻi tagata, fausia ni aiga, o nisi taimi e valavala. O le teteʻa e le masani ona o mai ma le iʻuga o le mafutaga. O ulugaliʻi muamua e masani ona faʻaauau fesoʻotaʻiga, aemaise pe a fai e fesoʻotaʻi tamaiti, galuega ma mea lelei e manatua ai.

Tusa lava pe e te iloa vaʻaiga a lou toʻalua muamua, filifili se meaalofa na te vaʻaia ai se uiga lilo poʻo se faʻaata. O le a ou tuʻufaʻatasia se lisi o meaalofa sili ona aoga ma sili ona lelei, faʻafetai ia e te vave filifili ai i le filifiliga.

  • Tafaoga Tuʻuina atu se tusi manaia i le faitau fiafia, o se faifaiva moni o le a fiafia fagota fagotaga ma mea faʻaaoga, ma se tagata taʻalo - o se sui auai faletaʻalo poʻo se tiketi i taʻaloga tauvaga.
  • Tusi o ata ma ata o tamaiti. Faatasi ai ma le fesoasoani a ata, na te iloa ai le auala na matutua ai le fanau, ma le auala na ola ai le olaga pe a toesea lona tama.
  • Malologa... A leai sau faʻafitauli i le tupe, faʻatau sau toʻalua faʻalua se pepa malaga ma faʻataga i laʻua e ave lou alo ma oe. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e talanoa ma lau tama ma faʻaalu taimi faʻatasi. I lenei tulaga, o le a manumalo tagata uma.
  • Taʻavale... Afai o lau toʻalua-toʻalua sa i ai se taʻavale, o le a fiafia o ia i se taʻavale fesoʻotaʻiga, o se ea ionizer poʻo se pusaʻaisa pusaaisa. O ia masini mo le taʻavale o le a faʻafiafiaina ai se malaga umi poʻo le le malie i le tu i totonu o poloka taʻavale.
  • Mea Faʻaaoga... Ou te manatu o mea e aoga i le galue e le o se leaga filifiliga. O se faila faʻamaumauga, api, lau oe lava peni, USB flash drive, poʻo se mea faʻapena o le a faia. Tuʻu atu se uulima i se tagata fai pisinisi masani.
  • mea fale... Aua neʻi galo mea aoga e mafai ai ona faʻafaigofie le olaga mo se tagata malaga. Tuʻuina i se aliʻi nofo toʻatasi se uʻamea, se seti o matatioata, se kofe, se ulo, se ie mafanafana mafanafana poʻo se tausi fale.

A o e malamalama, e mafai ona faʻamalie lou toʻalua-toʻalua ma meaalofa eseese. O le mea taua o latou e tutoʻatasi. O le nofo ai ma lenei tagata mo se taimi mautinoa, oe ono suʻesuʻe ana mea fiafia ma faʻamasani i le ituaiga o gaioiga. O nei mea uma o le a aoga tele fesoasoani. Ia maua se laki.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: RSA Band Samoa - Fia Mafuta I Se Uo Official Lyric Video (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com