Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Ituaiga o mea e faʻatumu mo se taga fatupi, o se algorithm mo le faʻafouina granules i se faʻavaa

Pin
Send
Share
Send

O se taga fatupi poʻo nofoa nofoa e sili ona lauiloa, ae a filifilia, ono faʻaaogaina tagata masani ona uai atu naʻo foliga ma lapoʻa o le oloa, tiaʻi le faʻatumu. I le taimi nei, o le tumau o le faʻagaioiga o le faʻafouina meaafale faʻalagolago i le density o le mulimuli. E le gata i lea, naʻo le faʻatumuina maualuga mo se taga fatupi e mautinoa ai le faʻamafanafanaina o le faʻaaogaina o le "pear": faʻamamaina le maso maso ma le lelei faʻamalologa aoga pe a maeʻa le aso faigata. O le mafuaaga lena, pe a filifilia lenei lauiloa meaafale, e taua le amanaʻia e le gata o ona foliga vaaia, ae faʻapea foi ma meatotino ma uiga o le vaega i totonu.

O le a

Tagata faʻatumu mo mea e leai ni meaafale e leai se aoga o se mea taua i le faʻafaigofieina ma le aoga o le oloa - latou te fuafuaina le faʻamafanafanaina o le nofo, e nafa ma le tumau ma le siosiomaga faʻauo o le nofoa. I le aluga o taimi, o le faʻatumuina tauau ina faʻaititia le aofaʻi, o se faʻaiuga, ottomans ua faʻaletino ma avea le talafeagai mo nisi faʻaaoga. Ina ia aloese mai le le fiafia, i le tulaga o oloa filifilia, e manaʻomia le suʻesuʻeina o a mea e fai ai taga fatupi ma o le faʻatumuina o loʻo maualuga ona uiga. O mea taua manaʻomia mo soʻo se tasi o latou e faʻaititia i le tolu tuutuuga:

  • paleni o le agavaivai ma le faʻalelei;
  • saogalemu le faʻagaioiga;
  • maualalo pasene o le paʻu.

O se tasi o mea sili ona vaivai o le polystyrene foam: e tuʻufaʻatasia le uila ma le palasitino, e teteʻe ile mimigi ma faʻaali lelei le lelei pe a tofotofoina le tumau.

O se foliga iloga o le maualuga-lelei oloa o le mauaina o tusi pasi, o se faamaoniga o le oloa na tofotofoina ma suesueina. O lona uiga o le tagata faʻatumu mo le nofoa e saogalemu, talafeagai mo mea e le faʻafanua, ma usitaʻi i tulafono faʻavaomalo taliaina ma faʻataʻitaʻiga. Masini faʻaonapo nei ma tekinolosi faʻagasolo saunia mo ia faʻatagaina 100% polymerization o le styrene aofia i le oloa. O vailaʻau mataʻutia i le soifua maloloina e matua faʻaumatia lava, o mea e le faʻailoaina ni mea leaga.

Faʻatumu ituaiga

A filifilia se mea e faʻatumu mo se penina, e mafai ona e ave le fiafia i mea masani ma mea e gaosia. O se tuutuuga taua mo soʻo se tasi o nei filifiliga o le tatau ona matua faʻamago uma mea masani. O le oloa masani o le keke vave ma ono mafai foi ona atiaʻe suia. O ona uiga o le a faʻalagolago tuusaʻo i le faʻatumuina o meaafale.

O mea e masani ona faʻavae i luga o le granular polystyrene foam - o ni tamai polo ia o tioata-pei o mea, lea e iloga mai i le lelei mafai... La latou faʻaputuga fausiaina voluma ma i ai se orthopedic aafiaga i le tagata tua. O se faʻatumu mo le nofoa faʻatagaina ai tagata gaosi ona alu i tala atu o le mamanu o le fausiaina meaafale ma fantasize ma foliga.

E tele taimi faʻailoga e tuʻu mai ai a latou tagata faʻatumu o se polo mautu, o le mea moni e mafai ona tuʻimomomoina foam pe chips. Naʻo le malamalama ile eseʻesega o vaega niniʻi o le a mafai ai ona malamalama i le mea o le taga fatupi e aofia ai:

  1. Granule Peraimeri. Ole polo mautu lea. O lona eseʻesega o loʻo taoto i le mea moni aʻo leʻi faʻataʻitaʻia ia elemeni taʻitasi, o le mea na faʻataʻatia i totonu o se manifinifi vaega. A maeʻa ona faʻaalia le vevela, e faʻateleina le lapopoʻa o polo. Loose fasimea ei ai se lamolemole luga, ma o latou lapoa e le sili atu i le 1 cm.O le muamua mata mea mo taga pi o ofuvae. O nei granules e maua ai le tele faʻamafanafanaga. Faʻafetai i le ituaiga o nofoa faʻatumuina i polo, latou te faigofie ona toe foi i latou muamua foliga, aua le goto ma aua le leiloa eletise e ui lava ina maeʻa faʻaaogaina malosi. A nofo se tagata i lalo, o le granules salalau tutusa luga o le nofoa ma tuu faataamilo i le liʻo o le tino. E leʻo iai ni mea leaga i mea muamua - e le aveʻesea le faʻafoliga ma le palu. I se faʻaopopoga, o le faʻalauteleina lopa polystyrene o lava-tineia.
  2. Granule lona lua. I le faʻaopopoga i le vaega autu, o loʻo i ai nutimomoia, o le toʻesea mai o lea e mautinoa e ala i le tuʻimomomoina atoa o mea mata i mea sili ona laiti. Ina ua uma olo, o le granules i ai se eseʻese foliga, o le mea lea, o sea oloa ua manatu e maualalo lona tulaga. E ui lava ina maeʻa le faʻagasologa, o le aoga o le polymer ua maeʻa ona faʻasaoina. Maulalo lua o le iʻuga o le faʻamaimauina-leai se gaosiga. A tumau pea mea masani a maeʻa faia ni meataʻalo mo Kerisimasi laʻau, ipu, ua saluina i latou i se faʻapitoa nutimomoia - o se faʻaiuga o le faʻagaioiga, o toega o loʻo avea ma toega.
  3. O le momomo pala e ese i ona meatotino ma galuega. O le raw mea e le toe foʻi faʻalelei i lona tulaga muamua, e vave lava ona leiloa i le taimi o faʻaaoga malosi. I lenei tulaga, e masani ona e faʻaopopo ni mea fou i le nofoa, o isi taimi e oʻo atu i le 4 taimi i le vaitau. I se faʻaopopoga, suia pe faʻaopopo laititi foam i le fale e mafai ona avea ma se faʻafitauli moni, talu ai o le ea e faʻatumuina i le taimi nei i luga o fasimea o lenei lapisi.

Faʻamamaina polystyrene foam vave leiloa ona palasitika meatotino palasitika, liliu i se mautu vaega. O loʻo iai le filogia o kelu, suia ma kulimi e faigofie lava ona faʻaofiina i mea masani. I se faʻaopopoga, o le mea nutimomoia e le o le afi.

Granule Peraimeri

Granule lona lua

Fua nutimomoia

Ina ia faʻamaluluina meaafale faʻafuaseʻi, o loʻo faʻaaogaina ai mea eseese o le a avea ma avega o le tino, faʻaitiitia ai le maʻaʻa. I le gaosiaina o lima, o mea nei e masani ona faʻaaoga:

  1. O se lapisi o paʻu paʻu. E mafai ona faʻatumu faʻatumuina ia va na fausia ai ni polo paʻu polystyrene. Le lelei - vave leiloa ona foliga, mitiia manogi.
  2. Holofiber O mea e sili ona lauiloa e faʻaaogaina e faʻamalulu ai le mea e faʻatumu ai mea ia e faʻalauteleina ni polo polystyrene poʻo ni chips. O lenei vailaʻau faʻamalieina ana gaioiga lelei, faʻalelei meaafale. E taua le fuafua saʻo pe fia le mea e manaʻomia mo le nofoa - afai e le lava, o le oloa o le a tumau faigata. O le lelei o le holofiber aofia ai hypoallergenicity ma teteʻe atu i le susu. I se faʻaopopoga, e manava, e le taofia le lona tolu-pati manogi. O le le lelei o lenei mea e le taofia le umi mo le umi.
  3. Pooh. E mama, ae mafai ona mafua ai se faʻaletonu tali ma fesoasoani i le foliga mai o efuefu mites. I se faʻaopopoga, i le aluga o taimi, o le fluff leiloa, o lea e tatau ai ona suia soʻo.
  4. Synthepukh. O le i ai o lenei mea i totonu o le oloa o lona uiga o le polo-tumu nofoa o le a tautua mo se matua umi lava. E aofia ai fluffy elemeni e puipuia shrinkage. Synthepuh ei ai meatotino hypoallergenic, o le nofoa e le nofo i lalo, e le suia i le taimi, o le mea lea, leai ni meaafale faʻatumuina i lenei mea e sili ona lelei foliga vaaia.
  5. Vao O sea faʻatumu o le a i ai se faʻapitoa manogi ma agamalu, peitaʻi, le lelei mago mea mata mafai mafai ona taitai atu ai i suia ma agamalu.
  6. E tafia fafie. Cedar ma pine sawdust - o le fesuiaʻiga taugofie o lenei mea, ei ai vailaʻau meatotino. O le sili ona lauiloa o nila o le paina, o lona manogi lea e faʻafilemuina ma faʻamamaina le tiga o le ulu. Faʻatasi ai ma le le faʻamanuiaina o fafie fafie o le vaivai, maualalo le faʻaaogaina o le ea.

O mea e sili ona lauiloa e faʻamaluluina o holofiber ma synthetic fluff - o mea ia e sili ona taugofie ma umi le aoga.

Holofiber

O se lapisi o paʻu paʻu

Fluff

Synthepukh

E tafia fafie

Vao

Faʻafefea ona fuafua le aofaʻi manaʻomia

O le lapoʻa masani e manatu o se ato nofoa ma le aofaʻi o 300-350 lita. Mo le faʻaopopoina o le polystyrene foam i le faʻaleleia o meaafale e leʻo iai ni mea, ua atoa le 100 lita. Lenei o le aofaʻi o se tulaga masani afifi o mea faʻatumu, lea e mafai ona faʻatau i faleoloa faʻapitoa, o le a lava e toe faʻafoʻi ai le nofoa pear i ana uluaʻi uiga ma meatotino.

Ae mo tamaiti faʻataʻitaʻiga, o le latou tusi o se faʻasologa o le maualuga laʻititi - 200 lita. Ina ia faʻafouina ia meaafale, ua lava lava le faʻatumu e tusa ma le tasi vaetolu o le aofaʻi o le aofaʻi o "polo". O le faʻafouina o le faʻatumuina o se pepe pouf e seasea lava, talu ai o le faʻapapaina e tupu lemu ona o le laʻititi mamafa o le tamaititi.

Faʻatumuina ma faʻateleina polo polystyrene o loʻo faʻasolosolo ona faia seʻia toe foʻi le nofoa i lona tulaga muamua.

Faʻatumu mo le faʻatumuina

Faʻatumuina fesoasoani

Tusa lava pe o le ufiufi na faia e tusa ai ma se tagata se ata pe faʻatauina ua uma ona saunia, e tatau ona e iloa pe faʻafefea ona faʻatumu le taga fatupi. E matua faigata lava ona faʻatumu agavaʻa pou pouts, e taua le mulimuli i le faʻasologa o sitepu, a leai o tamaʻi taga palasitika e mafai ona lele lele i totonu o le potu. O le algorithm o gaioiga e faapea:

  1. Sauni se fagu palasitika faʻamau i le ua.
  2. Tufatufa vaevaeina i ni vaega se tolu, otioti ina ia tumau le pito i luga i ou lima, pei o se masani palasitika faʻatumu fagu faʻapainuina apa.
  3. Faʻaofi le fagu saunia i le ua i lalo i totonu o le ufiufi o le taga fatupi, faʻamau i le mea faʻamau poʻo le maea.
  4. Lagona le saoloto e sasaa polo, faʻasolosolo ona faʻatumuina le lautele vaega o le palasitika container faʻatasi ma latou.

I se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻatumuina i le pepa poʻo se kalone tele e faʻainu palasitika, pe a maua i le fale.

E mafai ona e faʻatumuina mea i se isi auala. O le metotia aofia ai i le faʻaaogaina o se masini fufulu mama ma se nylon totini:

  1. Ave le paipa mai le masini faamama ma toso le nalon stocking i luga.
  2. Tatala le ato faʻatumu ma le ufiufi nofoa.
  3. Uu le paipa i le tasi lima, ki le masini i le isi.
  4. A aunoa ma le taofi e taofi le paipa, tuʻu i lalo i totonu o se koneteina ma polo - o le taga fatupi taga o le a pipiʻi i le totini.
  5. Tape le mea fulu uila, tuʻu le paipa i le ufiufi - na o le lulu laʻititi, aua o loʻo iai uma polo i totonu.

Faatasi ai ma lenei metotia, leai se tasi fualaʻau faʻamutaina i fafo atu o le ato. Ae e faigofie atu ona faʻatumu faʻatumu le mea e faʻatumu mo le nofoa faʻatasi, ia mautinoa e leai ni tamaiti ma ni meaola e latalata ane. O le a le soʻona tele e saunia se koneteina o vai ina ia mafai ona faigofie faaputuputuina le polo uila.

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Careers in Aquaculture Samoan Ulutala - VOS 7-3 (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com