Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Yas Waterworld Abu Dhabi

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o fausaga sili ona maoaʻe o Abu Dhabi's Yas Waterworld Water Park o loʻo tu i le UAE. E $ 245miliona na vaʻaia mo le fausiaina, o lona uiga o faʻafiafiaga uma lava iinei e manatu e sili ona lelei i le atunuʻu.

I luga o le 15 hectares o fanua, o loʻo i ai se lalolagi manaia o le 40 gaioiga vai, ma o le 5 e matua tulaga ese e te le mauaina ni analogues i soo se mea i luga o le paneta. O le paka vai a Yas WaterWorld o loʻo tu i fafo o Abu Dhabi, e latalata i le Formula 1 track, faʻafesagaʻi ma le paka a Ferrari World.

Faʻafiafiaga i le Abu Dhabi vai paka

I le faitotoʻa i le vai paka, o loʻo i ai se vai maulu, lea, i le lotolotoi o le fiafia ma galu fiafia, e mafai ona e auai i le sailiga fiafia mo maataua i le fesoʻotaʻiga tafailagi ata Pearlmasters. Cannons, vaʻa paelo, tapasa, pusa 'oa ma ato tupe o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le eria.

I le Abu Dhabi Water Park, e fiafia tagata tafafao e tiʻetiʻe i galu i totonu o vaitaʻele. E oʻo lava i tamaiti e mafai ona tiʻetiʻe i se vaitaʻele faigofie. I le faʻatanoa lona lua, o galu e laʻititi, faia e faʻataʻitaʻi i le faaseʻe ma le malologa. Ae o le vaitaʻele lona tolu e talafeagai mo naʻo tagata faaseʻe faʻapitoa, aua o galu iinei e oʻo atu ile 3 m le maualuga.

Ua faʻatinoina e le faʻatulagaina o le vai vai a le Yas WaterWorld se manatu sili ona lelei - ina ia le faʻalavelave faʻatasi tamaiti o tausaga eseese, Tot's Playground ma faʻasologa a le Yehal na tufatufaina. Tamaiti matutua e fiafia i Marah Fortress, o loʻo i ai vai fana o loʻo tosoina ni tamaʻi tamaʻi mama.

Faitau foi: Waterpark Atlantis i Dubai - mataaga ma tau.

Faʻafiafiaga

E masani ona asiasi atu ma faʻafiafiaina foliga e aofia ai:

  1. Auala o Dawwama mo suli o kulupu. O tagata asiasi e tosina mai i le lagona o le lele ma le tele o faʻatumu latou te pauu i ai.
  2. Falcon's Falaj. Lenei umi, faamaapeina solo solo mafai ona paʻu atu i le 6 tagata i luga o se keke keke tele.
  3. 6 Slither's Slides ma faʻataʻotoga. Na teuteuina muamua i gutu taufaafefe, e lele mai ai tagata tafafao fiafia.
  4. Hamlool's Humps ma Jebel Drop. O le tiʻetiʻega o le pa'ū fua e maualuga tele - o le au maimoa i lalo e matua le vaaia lava.
  5. Tafuna sola ese afi. E naʻo le 238 m le umi o le vai e faatosina mai mo le 6 tagata.
  6. Liwa Loop. O tagata na maileia i totonu o le kapusi latou te lagona le fefe ma le fiafia, aemaise pe a maeʻa le pito i lalo ma e toʻulu i totonu o se auala umi.
  7. "Vaitafe paie" ma lua vaitafe - filemu, lamolemole ma afa, ma tafega ma galu.

Oe o le a fiafia i: Wild Wadi i Dubai o le sili paka vai i le UAE.

Faʻafiafiaga tulaga ese

Yas Waterworld Abu Dhabi o se tasi o sili ona mataʻina mataʻaga e te le mauaina i seisi faʻafiafiaga vai paka i le UAE. Mo se faʻataʻitaʻiga, maulu mo penina. O faiaʻoga poto masani o le a aʻoaʻoina oe i le maulu lelei, taofi lou manava, aʻo e suʻeina atigi i le pito i lalo ma tatala molluscs.

O se tagata amata amata i lalo o le vaitaʻele tutoʻatasi ave ese se tapu ma se maataua moni, mai lea e mafai ona e faia ai se muamua teuteuga. O le Penina Diving Experience ua molia eseese.

Pomu pomu

O le "Bandit Bomber" e sili ona taufaʻamataʻu 550 m le umi o ona tupuʻaga, lea e fefefe ai tagata asiasi, e ui lava o le saoasaoa o le saoasaoa e le sili ona maualuga. Extreme Bandit Bomber 4 nofoa ma e lauiloa, o le laina e toeititi lava umi mo ia. I tafatafa o le Jabha Zone, lea e mafai ai ona e fanaina vai mai geysers ia i latou oe tiʻetiʻe i le Bandit Bomber.

Kafe ma faleʻoloa

I se faʻaopopoga i mea faʻatosina i le vai vai a le Yas WaterWorld, e mafai ona e asia faleoloa e tele ma manatua ai mea ma malolo ai i totonu o le cafe, lea o le a ofoina atu ai ia oe ni taumafataga manaia. O faleʻaiga e ofaina initia Initia ma Asia.

O le faleoloa o Gahwat Nasser e tumu i meaʻai manaia. Lenei e mafai ona faʻatau Arab Kofe, fou aso ma e oo lava i kamela susu sukalati o se manatuaga pe o se meaalofa i uo.

Le aisakulimi kulimi suamalie e mafai ona tofoina i Farah Flavors confectionery. E tele ituaiga aisa kulimi e iai ituaiga eseese o topping e mafai ona maua i le Dhabi's Ice Cream cafe. Mo se 'ai e' ai, alu i le Dana's Diner mo meaai tunu, BBQ apaʻau ma salati.

Faitau foi: Maualuga mea taua ma faʻafiafiaga i Abu Dhabi.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau tiketi

O tau nei:

  • Tiketi a tagata matutua - 250 AED;
  • Tamaititi (lalo o le 1 m 10 cm) - 210 AED.
  • A faʻatau se tiketi mo se aso faʻapitoa 3-14 aso muamua atu, o le a e mauaina le 10% paʻu.
  • Afai e te faʻatau se tiketi mo le 15 aso pe sili atu foi, e tuʻuina mai le 15% pau.
  • Skip-the-line tiʻetiʻega manaʻomia se tau faʻaopoopo o AED 150.
  • Totogiina o se solo o le a tau oe 40 dirhams.
  • Faʻaaogaina o ofu o ofu - 45 dirhams.

O le lanu o le pepa o loʻo tuʻuina mai pe leai se aia e faʻamavae ai le laina. I le faʻatauina o se pepa auro, e mafai ai lava ona e lafoa le laina i soʻo se slide, faʻatasi ai ma le mea o le a e maua ai se meaalofa - o se solo solo ma se ato. O se pepa pasi siliva e avatua le aia tatau e faamisi ai le laina faʻatolu. Faatasi ai ma se pasese apamemea, oe o le a taimi uma lava e faʻaalu taimi queuing.

Tagata tuʻuina atu e tuʻuina i ai taulima, e mafai ona faʻaaogaina o se kata, totogi mo isi tautua, meaʻai poʻo meainu. E le gata i lea, o le tapulima e leai se vai o le ki i le pusatu mo le teuina o au mea totino. E faʻatupeina iai tupe, e toe faʻafoʻi tupe i tagata tafafao pe a tuua le paka.

Totogi

A faʻatau mai tiketi, e mafai ona e maua se tau paʻu pe a fai i luga ole upega tafaʻilagi www.yaswaterworld.com/ru. Lenei oe o le a vaʻaia uma tau ma faʻapitoa faʻapitoa. E mafai foʻi ona sefe a le faʻalauiloa o loʻo faʻatulagaina e le vai o le Yas WaterWorld.

Mo se aiga, o se auala sili e sefe ai tupe o le faʻatau o le Family Pass mo le AED 740 mo le fa. E mafai ona e faʻaopopoina iai tamaiti i totonu, totogi 187.5 dirhams mo tamaiti taʻitasi, lea e sili atu le taugata. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatauina o 4 tiketi i le pusa pusa (2 tagata matutua ma tamaiti 2), o le ae totogiina 920 dirhams. O le aoga o le Fast Pass o le aiga ua tuu i ai le aia tatau e asiasi ai i mataaga e aunoa ma le faʻatali i le laina.

O le upega tafailagi aloaia a le Abu Dhabi Yas Water Park o loʻo iai faʻamatalaga e le gata o tamaiti i lalo ole 3 tausaga le matutua, ae faʻapea foi ma a latou tausi soifua e mafai ona o fua. Oe tatau ona e iloa o le nanny tatau ona i ai sona visa ma galue i le Emirates.

Faʻamatalaga aoga

E tiʻetiʻe solo uma o ata faasolo ma auai i gaioiga uma, ua lava lea mo oe le afa aso. Afai o oe ma lau fanau e manaʻo e tiʻetiʻe faʻatele mai au ata e te fiafia iai, ona fuafua lea e faʻaalu le aso atoa i le Yas WaterWorld.

Mo le 600 AED e mafai ona e lisiina se tamai fale i le malulu malulu, moega ma le TV. E masani lava ona faʻaaogaina e malolo ai pe a maeʻa tiʻetiʻega televave.

E le faʻatagaina oe ona aumai sau oe vai i le fale faʻafiafia o le Yas Waterworld Abu Dhabi, ae le tatau ona e popole i lenei mea, talu ai e maua fua punavai ma vaiinu i soʻo se mea.

O a isi mea faʻasa mai le faia:

  1. E le faʻatagaina amioga mataga ma le mataga i luga o ata.
  2. E le mafai ona e aumaia ma au mea tioata, meaʻai ma vai inu. Tuusaunoa o vai mo tamaiti i totonu o se fale gaosi pusa.
  3. Ua onā I Abu Dhabi, o lenei matua faasaina i isi nofoaga faitele.
  4. E faʻasa ona ulaula i le teritori o le paka vai; mo lenei faʻamoemoe, e tele faʻapitoa faʻapitoa na faʻasoa.
  5. E faʻasa foʻi manu.

Faʻafefea ona e alu iina

Mo turisi, o le auala sili ona faigofie ma sili ona talafeagai e asiasi ai i le vai vai a le Yas WaterWorld o le okaina lea o se malaga faʻapitoa. Mai Abu Dhabi, o le faigamalaga e 30 minute, mai Dubai, e 50 minute le umi. O le tau o le malaga e $ 100-120.

Afai o loʻo e nofo i se faletalimalo i luga o le motu lava ia, e sili atu le faʻaaogaina o le "Yas Island shuttle", o le a ave oe e lenei pasi i le nofoaga e aunoa ma se totogi. E femalagaaʻi solo femalagaaʻiga i le motu atoa e ave i latou e manaʻo i le vai vai o le Yas WaterWorld. E ave foi oe i isi mea manaia: Yas Mall poʻo le Ferrari Park. Mai Abu Dhabi e mafai ona e alu i se taxi, o le tau o le malaga e 70-80 dirham.

E mafai ona e oʻo i le ogatotonu o le motu, ave le pasi # 190 ma alu ese mai i le Ferrari World, ona tatau ai lea ona e savali. O le aoga o le asiasi i le Abu Dhabi Water Park e leai se totogi e paka ai tagata asiasi i nofoaga faʻafiafia.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Tatalaina itula

Yas WaterWorld Water Park e tatala i aso uma mai le 10 i le taeao. Faʻamoemoe taimi e faʻamoemoe i le vaitau. Ma, mai ia Novema ia Mati ma i le taimi o Ramadan, e galue seʻia oʻo i le 18-00, i le tautoulu ma Aperila - e oʻo i le 19-00, ma le taumafanafana atoa seʻia oʻo i le 20-00.

I Aso Tofi, e tapunia le nofoaga faʻafiafia i le 17-00, ona tatala lea mai le 18-00 i le 23-00, lea e naʻo fafine e faʻatagaina. Tamaʻitaʻi aufaigaluega, e aofia ai ma tagata faʻataʻavale, tumau i le galuega. E leai se Ladies Po i le taimi o Ramadan.

Iloiloga

Olga

Sa matou fefefe ma tamaiti mo le taimi muamua, i le iʻuga sa na ona matou fiafia! O le tau na iu ina matua aoga tele, talu ai o tiketi na siitia i ni potu se lua - i le vai vai a le Yas Waterworld i Abu Dhabi ma le paka a Ferrari World. Na matou taunuʻu mai ile pasi, alu le numera 170, 178, 180 ma le 190, mai le pasi nofoaga ole pasese e naʻo le 4 dirhams. Matou te fautuaina oe e ave sau solo, aua e te faʻatau ai iina.

O ai e le masani ona malolo i ia vai paka, o faʻafiafiaga uma o le a foliga mai e sili atu le ogaoga. O faaseʻe e tifato, na matou tiʻetiʻe toetoe lava o tiʻetiʻega uma, ma sili ona fiafia iai e sili atu ma le tasi. Latou te leʻi sasaina se mea, a e alu ese, e te le lagonaina lava le suams. O le iai o tagata faigaluega e masani ona tiute ma e leʻi faʻatagaina tagata e manuʻa faʻafuaseʻi i latou lava na faʻafilemuina. Na fiafia foi le au laveaʻi na tautatala i le gagana Lusia.

Victor

Faʻaalu le aso atoa ma loʻu aiga i le Abu Dhabi Water Park. O le aso o le vaiaso ia Aperila, toeititi lava leai ni laina, o le ma fanau na fiafia i mea uma. O tiʻetiʻe lelei a le Yas WaterWorld tiʻetiʻe na faʻailogaina i le mumu i le tusi. I Loop na o se ofoofogia.

I le gasologa o le aso, olaola mo tamaiti ma atavili mataitusi galue, sa i ai eseese tauvaga, musika ma siva. E matua le mafai lava ona e fiu ii! Ou te fiafia e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i taimi uma le Lusia ma maua se tali, a o matou tautala Igilisi i se tulaga maualalo.

Tatyana

Matou te leʻi faʻanoanoa lava i le filifiliaina o lenei nofoaga i le taimi o latou tuʻuaga. Sa i ai le taimi i tamaiti e tiʻetiʻe ai i luga o ata faasolo. Sa ou fiafia i le malologa i le vai taele tele i luga o liʻo ma le galu faafoliga sili ona. I luga o le Lazy River, matou te fautuaina oe e faʻasolosolo ina ua maeʻa le 16-00 i le vevela lava, talu ai e masani ona i ai se paolo ma faʻasusu le vai, ma o le tamaititi e oʻoi sina malulu.

E leʻi umi na faʻailo. O faaseʻe sa i totonu o le paolo, o faasitepu uma na ufiufi i ie, e le mu o vae, ma e leai se tasi na taoina. Moni, na galo ia i matou ona ave solo ma matou, ma e tatau ona faʻatau i le faitotoʻa mo le 50 dirhams. E le gata i lea, o le paka vai a Abu Dhabi na faʻafiafiaina i ana faleoloa meaalofa ma le anoanoaʻi o aitema muamua.

Vitio: tietie i tietiega i mata o se tagata asiasi i le vai paka i Abu Dhabi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Waterslides at Miramar Weinheim in Germany (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com