Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona iloa pe a fiafia se tama ia te oe

Pin
Send
Share
Send

"Ma ou te fiafia ia te oe, ou te fiafia ia te oe, ou te fiafia ia te oe ..." Mai lava i tamaiti, o matou, teine, na faifai pea ona fai e matua: "O le tama e tatau ona muamua fai mai e fiafia ia te oe, o le alii e tatau ona muamua faaali atu ia te oe faailoga o le mafaufau, o le tamaloa tatau ona muamua e taʻu atu ia te oe e alofa ..." O lea o loʻo matou faʻatali - muamua teine, mulimuli ane teine, ma fafine - ae o lenei tauaso faʻamoemoe e tau atu i taimi lelei iuga lelei ma faʻafefea ona malamalama e fiafia se tama ia te oe?

O le aliʻi afa o tagata soifua, ona o le natura faʻalemafaufau uiga, e le o matala, lagona ma faʻamaoni e pei o le fafine tasi, ma e le masani ona tautala saʻo e uiga io latou lagona, sili atu e tuʻu mea. E faʻapefea la ona e iloa pe e fiafia se aliʻi ia te oe pe na o le faʻaaloalo e faʻaaloalo ai? Talitonu mai ia te aʻu, o le faʻaalia o lagona alofa tama e le faigata tele. O sina malamalama ma faʻavae mataʻupu o le a fesoasoani e malamalama ai i lenei mataupu.

Faʻailoga masani o le tigaalofa i tamaloloa

A e alu i se tafaoga faamasani, ia sauni e matamata ma le totoa. O aliʻi e masani ona faʻaititia lagona nai lo teine ​​ma e le tatau ona e tuʻuaʻia latou i lena mea. E tele faʻailoga e vave faʻalataina ai lo latou lagona faʻanoanoa.

  • Gestures. Le gagana tautala i gagana - o gagana faʻailoga e le pepelo lava: e mafai ona tatou faia se tala, pepelo, aua le pisa, ae o le a faʻavaivai pea le tino Afai o se aliʻi e alofa, na ia faʻanatinati moni agai i le mea o le tigaalofa: o le tele o taimi e tilotilo i ona mata pe i ona laugutu, ataata, ma le le iloa "faʻataʻitaʻi" au taga, taumafai e tago. E i ai foi le mea e taʻua o "gaioiga o le muaʻi foliga": e foliga mai ia i matou o lenei uiga ese na o teineiti, ae o se tamaloa, manaʻo e faʻamalie le mea o le tigaalofa, mafai foi ona faʻalelei lona lauulu, faʻasaʻo lona ofutino kola ma faia isi gaioiga na ia lava na te le o iloaina.
  • Taumafaiga O se tama i le alofa o se tagata tulimanu moni: na te manaʻo e faʻaalu le tele o taimi ma oe pe a mafai, o lea o le a amataina ai fesoʻotaʻiga tusa lava pe mo ni mafuaaga laiti. Matelaina? Tatou o i le cafe, o loʻo ou togafitia! Manaʻomia ona lipea se mea i le fale? E mafai ona ou taulimaina, o ia te aʻu mea faigaluega! Manaʻomia le mauaina o mamafa avega mai le faleʻoloa? Sau ia, e maseesee i luga o le auala, e te paʻu! Ma isi mea faapena ... Aua le amanaʻiaina nei faʻaaloaloga.
  • Tausuaga. O se tamaloa ma le aga malie o miti uma a fafine, ma tamaloloa malamalama lelei i lenei. E le o se mea fua le fai mai a latou: "afai e te manaʻo e alofa i se fafine, faʻatali ia te ia." Ia e ata faʻamalie ma ia mautinoa o loʻo e fiafia.
  • Tausiga. Talitonu mai ia te aʻu, oe o le a le fenumiai ia ma le faʻaaloalo aliʻi: o se tamaloa i le alofa e taumafai malosi e faʻamalie ia te oe, ma e faigata ona le matauina. O le a fesoasoani o ia i le olaga i aso uma ma i le galuega, tuu lona lima pe a alu i fafo o felauaiga, ave se tulilima i luga o se auala maseesee, uu se faamalu i luga o lou ulu, popole i lou soifua maloloina, lagona, ma fesili pe na a mai lou aso.
  • Meaalofa. O le mea moni, e sese le fuaina o le tigaalofa i meaalofa: e le o tagata uma ma e le masani ona i ai le tupe e gafatia ai e foaʻi ni meaalofa i le latou pele, aemaise lava pe a oʻo mai i le aʻoga maualuga poʻo se tausaga muamua tamaiti aʻoga e leʻi i ai le taimi e maua ai se galuega faavaitaimi. Ae talitonu mai ia te aʻu: afai e fiafia tele se tama ia te oe, o le a ia sailia se auala e faʻafiafia ai oe, pe a talafeagai ai - e oʻo lava i fugalaʻau mai se fugalaʻau.

Faʻamatalaga ata vitio

Faʻafefea ona iloa pe a fiafia se tama ia te oe i le aʻoga

Talu ai ua uma ona tatou manatuaina tamaiti aʻoga maualuga, tatou talanoa e uiga i le aʻoga. Ua tatou masani i le mafaufauina o tama talavou faʻaalia le tigaalofa le faʻaaloalo, o nisi taimi e malosi tele: latou tausuaga, pine i luga, ma o nisi taimi "tino" tui ", tosoina le lauulu, tulei a o latou pasi ane. E foliga mai ia latou o lenei auala o le a latou nanaina ai o latou lagona, ae o matou teine ​​e iloa lelei: o le mea moni, o faʻailoga muamua ia o le fealofani. Oe le tatau ona ita i lenei amio, aua e matua tausaga.

Peitai, o nisi tamaiti aʻoga faʻaalia le tigaalofa i se isi auala. E mafai ona latou puipuia le mea o latou lagona mai osofaiga a isi tama, ave "valentines", fesoasoani aumai se ato i le fale, ofo fesoasoani ma fesili mo se tali ("tuu mai ia te aʻu e tusi ese le fisiki, ma o le a ou avatua ia te oe se Lusia").

E leai se laina saʻo o se laina saʻo: o le aʻoga o le taimi ua amata ona "faʻamalosi" homone, o lagona fou ma lagona e foliga mai e le malamalama ma faʻafefe, ma e manaʻomia e aliʻi le tele o taimi e talia ai latou ma malamalama ia latou lava.

Faailoga o le fiafia i penpals

O le 21st seneturi, o lona uiga o se tele vaega o le olaga tupu i totonu o 'upega tafaʻilagi upega tafailagi. Lenei, o uo uo ma fealofani uo e fusifusia. Ae afai i le moni olaga e mafai e fuafua ai le alofa o le tama i le tele o fafo faʻailoga ma amioga, o lona uiga o loʻo i ai uiga eseʻese i Initaneti fesoʻotaʻiga.

  • Tusi muamua. Afai e fiafia ia te oe se aliʻi talavou e te lua fesoʻotaʻi i talanoaga, ma o ia le muamua e faʻavave e fai atu taeao lelei ma fesili pe ua lava lau moe ma o a au fuafuaga mo le aso, e mautinoa lava e le o le fiafia ia te oe.
  • Fiafia i talanoaga. Fesili i fesili a le tagata lava ia, aumai ni auiliiliga tali, e le faʻamamaina mo se taimi umi. I se tulaga lautele, o tamaloloa e le talanoa tele, latou te fiafia e tausuaga ma talanoa i luga o mataupu lautele, ae afai e te maitauina o au talanoaga na amata ona umi, loloto, paʻi i itu vavalalata o le olaga, ia mautinoa: e fiafia o ia. I se faʻaopopoga, o se aliʻi i le alofa o le a matua musu e faʻataga oe e alu i se pisinisi po o le moega. O le a ia taumafai i auala uma e mafai ai ona faʻatuai ia te ia e tusa lava mo sina taimi.
  • Smily, pepa faʻapipiʻi, ata. O le Initaneti ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o se sili avanoa e faʻalautele ai fesoʻotaʻiga ma audiovisual mataupu. Afai e fiafia se tama ia te oe, o le a ia mautinoa faʻaaogaina lenei avanoa: o le a ia tuʻuina ni emoticons, lafo pepa faʻapipiʻi, faʻaali ata matagofie ma malie, faʻasoa musika ma ata vitio.
  • E fiafia i ai, toefaʻamau, manatu. O leisi auala e faʻaalia ai le tigaalofa: talitonu mai ia te aʻu, o le aliʻi e alofa o le a mautinoa lava le tusiaina o au faʻafouga i luga o VKontakte ma Instagram ina ia mafai ai ona avea ma se tasi o muamua e fiafia i ai, toe tusia pe tusi i tala: "E ese lou lalelei!".
  • Lotovale. E leai se mea faigofie nai lo le faʻamautuina i fetusiaʻiga pe lotovale se aliʻi ia te oe: faʻailoa ia te ia o le a e alu i le fale tifaga i le afiafi, ae aua le taʻuina ma poʻo ai tonu. Afai e lotovale se tauleʻaleʻa, faʻamalamalama fesili o le a vave sasaa mai i totonu.

Vitio fesoasoani

Faʻafefea ona faʻailoa i se aliʻi le mea na te fiafia i ai

O lea ua e fuafuaina e fiafia le tama ia te oe. O le a le mea manaia - e te fiafia foʻi ia te ia. Faʻafefea ona faʻaali faʻaletino, ae faigofie? Nei o fesoasoani masani.

  • Faʻataʻamilomiloina o ia ma le faʻaeteete ma le mafaufau lelei i lona taui. Faʻaali atu e te fiafia, fesili e uiga i ana mea fiafia i ai, vaʻai i le olaga, vaaiga a le lalolagi, manatu i ni mataupu faapitoa. Valaaulia o ia i le fale mo le 'aiga o le afiafi, kuka se mea manaia. Faʻatau le mafanafana pulou poʻo le vitio taʻaloga ua leva ona ia moemiti i ai. Faʻalogo i ona manaʻoga - o lea o le a ia malamalama ai o oe foi e le amanaʻiaina oe.
  • Ataata, faʻapipiʻi le mata ma le tino. O le vavalalata faʻaletino o se taua vaega o se vavalalata sootaga. Afai e manaia le aliʻi ia te oe, faʻasolosolo tapunia le mamao: faʻatagaina se fusi faʻamavae, sogi i le alafau, faatalofa lemu lou lima.
  • Fealoaʻi, tausuaga, faʻamalo. Malolo ma faʻamalolo. O le a ia mautinoa le talisapaia o lou mafaufau ma lau fiafia.

Features o le faʻaalia o le tigaalofa i aliʻi o eseʻese zodiac faʻailoga

Faʻafefea e tamaloloa a latou faʻailoga o le zodiac ona faʻaalia le tigaalofa:

  • Aries - naunautaʻi, malosi, faʻamaoni, o nisi taimi e mafai ona faʻasaga i ou manaʻoga ma galue i luma.
  • tamaʻi povi - e le fiafia e faʻailoaina lagona ma lagona, e faigofie atu ona faʻamautinoa lona lagona alofa e ala i le sign sign ma uiga ia te oe.
  • Masaga - ma lenei mea uma mea faigofie: o le a ia tuusao fai mai na te fiafia ia te oe.
  • Kanesa - agalelei, mataala, vaivai.
  • o le leona O se maelega ma umiaina zodiac saini, o lea e le gata ia te oe, ae o tagata uma o siomia oe o le a iloa e uiga i lona tigaalofa.
  • Virgo - faʻailoaina, faʻailo faʻaataata, tausuaga le faʻatosinaina, agamalu taumafaiga e toe aʻoaʻoina oe mo oe lava, manino faʻailoa mai e le o ia le amanaʻiaina oe.
  • Libra - lagona ma alofa, o lea o le a na o lofituina oe i le faʻamalo.
  • Scorpio - e tele lava ina lilo, o lea e sili ai le fesili tuusao e uiga i le tigaalofa, pe a fai - o le fesili o le a foia, pe a e fiafia i ai - o lau faʻatonutonu o le a atili ai ona faʻaaloalo.
  • Sagittarius - lotovale ma le lotovale, saili e faʻaalu le tele o taimi e mafai ai ma le autu o lona alofa.
  • Capricorn - aoga, o le mea muamua la e fai o le faanatinati e fesoasoani i feau i le fale.
  • Akarasi - tutoʻatasi, ae afai e te fiafia i ai, o le a faʻaali e uiga i ai ma le saʻo faʻaletonu.
  • Iʻa - masani a le matamuli, e sili le fesili saʻo.

Faʻafefea ona amio i se muamua tafaoga

Seʻi tatou talanoa e uiga i le aso muamua - faʻafefea ona amio i se auala e maua ai se lagona lelei ma manumalo ai i le tigaalofa na matou talanoa tele i ai?

  • Muamua lava, malolo ma taumafai ia avea ma masani. E pei ona e malamalama, o le sign sign o le auala sili lea e faitau uma lagona ma lagona, o lea e taua ai le faʻamalolo ae le o le popole. I le uma, o le muamua tafaoga faamasani e le o se faʻaipoipoga, ma o lou iʻuga e le o filifilia i inei ma le taimi nei. Afai e te le fiafia le tasi i le isi, e mafai i taimi uma ona faʻasalalauina le tiga ina ia e le toe fevaʻaiaʻi.
  • Afai e talosagaina oe e filifili se fonotaga, e le tatau ona paʻu le filifiliga i luga o le faleʻaiga sili ona taugata i le taulaga. O le aso o le, muamua lava, fesoʻotaʻiga, ma le le mauaina o mea tautupe gafatia o se ono ono paʻaga. Ia e lotomaulalo.
  • Saili muamua pe o le a le mea e fiafia iai le aliʻi talavou lea lua te tafafao. Afai o lana mea faʻafiafia e le masani ai ia te oe, faitau e uiga ia te ia ina ia i ai sau mea e talanoa ai. Ia e sauniuni foi e faaleo atu ma talanoaina au oe lava manaʻoga.
  • Ia mautinoa ia maua sina moe ae e te leʻi tafao faamasani aua o le aulelei e taua ia te oe. Faʻalelei oe lava, filifili ofu saʻo. Aua le faia ofu leaga i lalo o soo se tulaga!
  • Ia tausi taimi. O le tala e faʻapea e tatau ona fai sina tuai a le fafine o se talafatu.

I le faaiuga o le tusitusiga, ou te fia fai atu o sootaga o se mea faigata, ae le pei o le tele o tatou mafaufau. Aua le fefefe e faʻaalia le tigaalofa ma faamasani le tasi i le isi, tafafao, faʻamalieina aliʻi, tali atu - o le a sili atu le susulu o le olaga i lenei!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SISDAC Worldwide. Online Leoleo Taeao July 7, 2020 - Min. Luma Mao-Uka (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com