Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Winperl fiafiaga motu i Nha Trang

Pin
Send
Share
Send

O le sau i Vietnam ae le asiasi i le Vinperl amusement park (Nha Trang) o se mea sese le mafaamagaloina. O se ofoofogia lenei nofoaga e mafai ona e alu ai mo se tiʻetiʻega luga o mataaga, asiasi i se fale tifaga, faʻasologa, fiafia i faʻafiafiaga susulu ma na o le fiafia i le matagofie natura. Tele turisi ina ua maeʻa asia vaaiga vaʻaia miti o le nofo iinei e nonofo. Ma, tatou o atu i se malaga i le Winperl faʻafiafiaga paka.

Ata: Vaʻaiga o Winperl, o se faʻafiafiaga paka i Vietnam.

Faamatalaga lautele

O le paka na fausia i luga o Winperl Island (Hon Cho) i se faga matagofie. O le teritori e silia ma le 200 afe sikuea mita. Lenei oe mafai ona maua faʻafiafiaga ma mataaga mo soʻo se tofo ma mo soʻo se tausaga. Tele o ulugaliʻi filifilia le paka mo a latou tafaoga; o se nofoaga tafaoga fiafia mo aiga ma fanau. O le motu e i ai lona matafaga ma faletalimalo, o lea e fiafia ai i le "paie" aso malolo tafaoga sau iinei. Vinperl i Nha Trang o se tulaga tulaga ese o loʻo i ai se mea mo tagata uma. Lenei o le a e toe foi i se le popole fanau, olaga o le a tumu i vavega ma le mafaagaloina lagona.

E taua! E faʻasa ona aumaia meaʻai ma vai inu i le paka. Taitasi tagata tafafao maimoa pasi i se asiasiga o mea ae le i nofo i se nofoa i le uaea taavale fale. E i ai faleʻaiga, faʻamau, faleʻaiga ma faleoloa vave i totonu o le paka e ofaina meaai i tau taugofie.

E amata vavega pe a e tiʻetiʻe i le uaea uila - o le umi i le lalolagi e ova atu i luga o le sami. O oe i le maualuga o le sili atu ma le 50 mita, o le atoa aʻai o loʻo vaʻaia, vaʻa o loʻo folau i lalo ifo o oe. I le pogisa, o le auala i Winperl e matagofie suluia, faʻamamafaina le siʻosiʻomaga o tala fatu ma faʻataulaitu. Ole faigamalaga e 15 minute le umi.

Fautuaga! Ia mautinoa e ave ma oe se faʻafanua o le Winperl Amusement Park (Nha Trang), o loʻo latou i ai i soʻo se ofisa tiketi. O le faʻafanua o loʻo iai faʻamatalaga atoatoa e uiga i itula amata o faʻafiafiaga uma ma faʻaali polokalame.

O le malaga i luga o le sami ua maeʻa, ae o le malie ua faʻatoa amata. O se uaea taʻavale pepa faʻatagaina oe maua ai le aia tatau e asiasi ai i uma mataaga o Winperl - o se koneteina, se vai paka, faʻaali polokalame, mataʻina. Savalivali ma fiafia a o lava le malosi ma le lagona. Faʻamolemole manatua o nisi gaioiga e mo naʻo tagata maualuluga nai lo 120 cm. Mo tamaiti laiti, o loʻo i ai atavili masini puʻeina, ata faʻasolo, se ata 4D (faʻaalia i le Igilisi) ma se papau papalagi tamaiti.

Faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga

Vasa o le Vasa

I luga o le motu o Vinperl (Nha Trang), o tagata eseese o le loloto o le sami mai le atoa lalolagi o loo potopoto.

O aso uma lava i se taimi atofaina, e fagaina ai iʻa e le au vai i lalo o le sami, ma e mafai e turisi ona maimoaina le gaioiga.

  • O loʻo teu le vai i totonu o se fale fogafalelua i ona po nei.
  • O le eria e toeititi 3.5 sq. Km.
  • O le aofai o tagata nonofo e ova ma le 300 ituaiga.

Mo se manino atili, o tagata o loʻo nonofo i le sami e tufatufaina e tusa ai ma tau o nofoaga ma nofoaga - North Asia, South Asia ma Amazonia. Lenei o le natura nofoaga na toe fausiaina, ma turisi mataʻituina masani o iʻa ma uiga eseʻese o latou olaga.

I le amataga, o tagata asiasi i le Vinperl Aquarium e faʻafeiloaʻi e laumei ma apogaleveleve, gata ma pili, naʻo le taimi lava na oʻo ai turisi i totonu o le lalolagi ofoofogia o le sami.

E faigofie ona fealualuaʻi i totonu o le pusa vai - o se auala savali savali e aoga. E pei lava o loʻo e alu i totonu o le pusa vai - o iʻa ma tagata o le sami e feoaʻi ma luga atu o oe. I le taimi atoa o le faigamalaga, tagata tafafao e o mai ma musika matagofie. E mafai e turisi ona suʻesuʻe tulaga uma o le atinaʻeina o malie. E tele ata mataʻina ma faʻamatala e uiga i le Winperl i luga o le Initaneti, e aofia ai ma le sami.

Mea moni manaia! O le tele o tagata tafafao maitau mai o le fagavai i Vinperl Island (Vietnam) e sili atu ona manaia ma manaia nai lo aquariums i Nha Trang ma Pattaya.

Vaitaele

Na o le pau lea o le paka vai i le talafatai o Vietnam, lea e aofia ai le 50 mano sikuea mita. Ua vaevaeina le teritori i ni sone se tolu:

  • faaseʻe mai le 13 i le 21 mita maualuga;
  • aiga faatosina;
  • malaetaalo mo tamaiti.

Vaitaʻele, sun loungers ma se "paie vaitafe" o loʻo faʻapipiʻi i tafaoga i le Winperl vai paka.

Ae e te leʻi alu e asi le paka vai, e mafai ona sui ou lavalava, tuʻu au mea i le loka ma soloi solo. Totogiina o se loka e 20 afe VND, ae o se faʻaopoopoga faʻaopoopo o 100 afe VND e manaʻomia. O aitema laʻititi e te le manaʻo e tuʻu ile pusa teu e tuʻu i totonu o koneteina e leai se vai, e tuʻuina atu i le paka vai.

Faʻasologa i Winperl o loʻo avanoa i soʻo se maualuga ma faʻatulagaina. O le alu i lalo, e mafai ona e atiaʻe se saoasaoa tele ma faʻataʻitaʻia le malosi o le neula. Tele tietiega e faʻatagaina mo naʻo le 2 poʻo le 4 tagata.

Taitasi faaseʻe i ai faʻapitoa tekonolosi mo masini tausiga. O le taimi malologa o loʻo faʻailoa mai i le faʻasologa.

I totonu o vaitaʻele, tusa lava poʻo le a le vaitau o le tausaga, o se mafanafana mafanafana e tausia, e oʻo lava i tamaiti laiti latou te lagona le fiafia. E i ai le cafe i le paka vai, ae o le tau o meaai iinei e fai lava si maualuga. Ia manatua foi o le paka vai o se nofoaga fiafia tafaoga, o lea e matua tele tagata tafafao mai iinei.

E taua! I luga o ni ata faʻasolosolo, lea e manatu e alu ifo ai e aunoa ma se "sled", e mafai ona e maua i le maʻa, e mautinoa lava, o faʻamau e le masani ona faia ma le maualuga.

Faʻaali polokalame

O Vinperl e taʻua saʻo lava o le motu o faafiafiaga - o ata felanulanuaʻi e faia iinei i aso uma.

O le faʻasologa ma le nofoaga o faʻafiafiaga e ono fesuisuiaʻi, siaki le 'upega tafaʻilagi aloaia nhatrang.vinpearlland.com mo auiliiliga.

Mo le vaitau o le 2020, o loʻo faʻaalia polokalame nei i le paka.

NofoagaFaʻaali le polokalamaA pasiTaimi
Lotoa FunicularFaʻaupese aualaAso uma18:45 — 19:15
19:45 — 20:15
Faʻatino savali savaliAso uma09:30 — 09:45
10:00 — 10:15
10:30 — 10:45
Vasa o le samiFaatusa tupuaAso Faraile ma le Aso Toʻonaʻi15:00 — 15:30
15:40 — 16:10
16:20 — 16:50
Taulaitu fai togafitiAso uma10:30 — 11:00
Uiga o le aualaAso uma16:30 — 17:00
FaʻafiafiagaPunavai PeseAso uma19:00 — 19:25
KoneteinaFaʻaaliga teineAso uma11:00 — 11:10
15:00 — 15:10
Fafagaina iʻaAso uma10:00 — 10:15
17:00 — 17:15

O le mea e sili ona faʻafiafiaina, e tusa ai ma turisi, o le vaipuna. Lenei faʻaaliga o loʻo aofia i le tiketi tau. Faatasi ai ma se numera toaitiiti o tagata asiasi, tasi faʻatinoga e faia, tumau 30 minute, amata i le 19-00. Afai e tele turisi, o se faʻaaliga faʻaopopo e faʻatulagaina i le 18-30, o le faʻaaliga lona lua e amata i le 19-30. O le potu tetra e ofi ai le 5 afe tagata.

Afai e te manaʻo e aʻoaʻo atili e uiga i le aganuʻu a Vietnam, asiasi i le pagoda, o se maota tapuaʻi na fausia i luga o le motu ma teuteuina i se tu ma aga masani i sasaʻe. O se maoaʻe atemosifia o le faʻaleagaga e nofotupu iinei. E mafai ona e savali faʻataʻamilomilo i le nofoaga faʻalelotu; e matala mai iinei le matagofie vaaiga.

Maota Fairytale

O le maota matagofie na tatalaina i le tautotogo 2016, ae ua avea ma sili sili ona lauiloa nofoaga e asiasi i ai. O le fale atoa o loʻo nanaina i totonu o se mauga e 24 mita le maualuga. O fanau e eseese tausaga ma matua e omai iinei ma le fiafia.

I le fola o le eleele o loʻo i ai:

  • malae taalo;
  • se cafe.

O se ata 4D o loʻo faʻaalia i le fogafalelua. I le fogafale lona tolu o loʻo iai le fale mataaga ma 3D volumetric atavali.

O le taʻaloga o loʻo maua ai le manatu o se kasino - o se avanoa atoa tapunia, e leai se faʻamalama e tasi ma o se avanoa tele o loʻo nofoia e masini masini. E mafai ona e taʻalo i le ea hockey, pasiketipolo, auai i tuʻuga solofanua ma faʻataʻitaʻia lou vave i se tamaʻi povi. Afai e fesili lou agaga mo pese, alu i le Winperl Karaoke Club - o se tamai potu ma tioata puipui ma se TV. O le a le mea e manaia i le au malolo o loʻo iai le faʻamama leo lelei.

O se ata e faʻatatau i se motu manaia o amu o loʻo faʻaalia i le fale tifaga i le fogafalelua. Aafia loloto faatofuina ala vaʻaia, kinetic ma auditory metotia. O le au maimoa o le a mautinoa lagona e pei o tagata auai i le ata, o le a aveina atu i se ofoofogia nofoaga e nonofo ai mermaids ma sami tagata nonofo, o le a avea tuusao tagata auai i le malaga. O le fale tele, faʻatotogaina i le tolu domed pupuni, mafai ona ofi ai 200 tagata.

Faʻamatalaga aoga mo matua! E i ai le potu taʻalo ii. Lenei o se tamaititi aoga faataʻitaʻi ma animators tomai faapitoa. E i ai foi le potu e momoe ai tamaiti i le ao pe a latou lelava i le tele o lagona. O le vasega pepe e tatau ona tusi i lalo numera o telefoni a matua ina ia mafai ona latou faʻafesoʻotaʻi pe a manaʻomia. E maua fua le 'auʻaunaga ma sili atu le mafanafana - e mafai e matua ona malolo ma fai sina meaʻai i totonu o le cafe.

O le taʻaloga faigata faʻaavanoaina le tele o ituaiga o mea manaia ma faʻafiafiaga:

  • luga o afi eletise e mafai ona e faʻatulagaina tauvaga moni ma tuʻuga;
  • i le togalaʻau, i le faʻaopopoga i mea ofoofogia laʻau, ata o faʻiry-tale tagata o loʻo faʻaalia.

Mo se tamaititi, o se savaliga i totonu o sea togalaau o se avanoa e alu ai i le faʻiry-tale lalolagi o miti. O tagata faʻataʻitaʻi e galulue ma tamaiti e fesoasoani ia latou fetuʻunaʻi ma faia ni uo.

O le nofoaga i totonu e i ai se supamaketi ma meataalo ma faʻamanatuga.

Faʻafiafiaga i fafo

O le motu o faʻafiafiaga Winperl i Vietnam e tosina mai tagata tafafao ma le tele o ituaiga taʻaloga. Tusa lava pe faʻaleagaina lau tama mo malaga i le paka, o se asiasiga i mea mataʻina i Vinperl o le a mafua ai le le mautonu faʻanatinatiina o lagona. Sili ona lauiloa faʻafiafiaga.

  1. Faʻafiafia malie - e mafai ona e alu i ni nai itu i le taimi e tasi. Fiafia i le fiafia ma le adrenaline, maua le fiafia.
  2. Vaʻa Pirate - alu i luga o le vaʻa ma folau.
  3. O manu feʻaveaʻi o ni mea masani ia a tamaiti.
  4. O le roller coaster o se mafaufau-feula malaga ma ninivaing luga ma lalo. O se faʻagaloina aafiaga e mautinoa. O le fale e tu i le agavale o le uaea taavale.
  5. Swing Elephants e talafeagai mo pepe.
  6. Ole paʻu ole pa'ū o le a maua ai e oe le lagona o le paʻu, leai se mamafa ma tau laʻititi ifo le manava i le taimi e tasi.
  7. O le Hammer Carousel e tu latalata i le faitotoʻa mai le uaea taʻavale. Faʻafiafiaga lautele e le mo le amate, e le o tagata uma e mafai ona tatalia le vevesi o gaioiga i le vanimonimo.

Ae maise foʻi le maitauina o le "Eletise faasee uila" poʻo le Alpine Hill. Tagata tafafao maimoa ulufale i totonu o se trolley ma o atu i se manaia malaga, tutoatasi aveina o se taavale. I piʻo, e mafai ona e faifai lemu teisi, ma faʻatelevave le gaioi i mea laugatasi. I lona pito maualuga, o le trolley tulaʻi i le tulaga o le tele Vinpearl Fanua faʻailoga. Tulaga saoasaoa oʻo i le 30 km / h, afai e te fefe, faaaoga le lima tofitofi. Afai e te manaʻo e vaʻavaʻai poʻo a lagona e maua i le tosina atu, naʻo le matamata i le vitio e uiga ia Vinperl (Vietnam).

O nai fesoasoani:

  • e masani lava ona umi se laina i le "Eletise faaseʻe uila" (o nisi taimi e tatau ona e seleseleina le itula), o lea e le tatau ona tuʻu seʻia seʻia mulimuli ane ma le faʻamoemoe o le a mou atu;
  • afai e te fuafua e tiʻetiʻe i se savili, mataʻi o le Saina e le o tiʻetiʻe i ou luma, talu ai latou te masani ona tu, ma o lenei e faifai lemu ai le tiʻetiʻega a isi turisi;
  • ae e te leʻi alu i le malaga, faʻalogo lelei i faʻatonuga ina neʻi le mautonu i luga o le auala ae aua neʻi tupu se faʻalavelave.

E taua! Uma mataaga o loʻo aofia i totonu o le Winperl Fun Island ulufale ulufale, o lea tietie i soo se mea e te manaʻo ai, pau le mea e te manaʻo ai.

Matafaga motu

I le talafatai o Vinperl o loʻo i ai le matafaga eria 400 mita le umi, tagata eo mai iinei e susu i luga le papaʻe, oneone vaivai, aau i le vai mafanafana ma faamemelo i le matagofie o le goto o le la. E leai ni galu i lenei itu o le motu, o lea e faʻaalu ai e aiga ma fanau a latou aso malolo iinei. I se faʻaopopoga i se aso malolo malolo, e mafai ona e faʻaaluina le taimi i gaioiga gaioiga - tiʻetiʻe i le jet ski, catamaran, rent kayaks, faʻi poʻo vai faaseʻe. O faaseʻe vaʻalele e ofaina mo le totogi mo le le itiiti ifo i le 30 minute.

O le matafaga ua saunia lelei - o loʻo i ai sun loungers ma faamalu, ae i le maualuga vaitau i Vietnam, i le vaitaimi o le tele o le faʻatosina mai o turisi, latou le lava. Faʻapea foi, sauni mo le mea moni a maeʻa le tele o tagata tafafao, o lapisi o loʻo tumau pea i luga o le matafaga.

Faleʻaiga ma faleʻaiga

I tafatafa o le matafaga, o loʻo i ai le Food Village, e mafai ai ona 'ai i fafo i fafo o le' aʻai o loʻo vaʻaia Nha Trang Bay. Meaʻai e ofaina i tau taugofie - oe mafai ona 'ai i meaai suamalie ma faʻamalieina mai le 100 i le 250 afe VND. E i ai le cafe i luga o le auala ma faleoloa, latou te saunia ai mea faigofie ma fai sina manaia, mo se faʻataʻitaʻiga, araisa ma moa. E mafai ona faʻatau aisa kulimi ile VND 10,000.

Faleʻaiga o loʻo tu i talafatai i fale mananaia, matagofie, o tau e fai si maualuga (tele o taimi e maualuga ai nai lo Nha Trang).

O loʻo e feagai ma le fia 'aʻai, o loʻo i ai meaʻai vave ile paka. O iinei latou te saunia ai burger, o ituaiga pizza, ma tuʻuina ai vai inu.

Faleoloa

Mo faʻatauga i Vinperel, e i ai le auala ma faleoloa; iinei oe mafai ona faʻatau mea uma - lavalava, mea teuteu, faʻamanatuga. Vinpearl Land Shopping Mall ma le auala atoa faʻatau o loʻo tu i le agavale o le uaea taʻavale. O faleoloa uma e tatala mai le 9-00 i le 21-00. Tau iinei e na o sina maualuga atu nai lo faleoloa Nha Trang.

Faʻafefea ona e alu i Vinperl mai Nha Trang

Afai o loʻo e suʻesuʻeina le fesili pe faʻafefea ona e alu i Vinperl na o oe, suesue le auala o le pasi numera 4. E i ai le nofoaga mulimuli i le itu i saute o Nha Trang, ma o loo i ai foi se uaea taavale iinei. O le malaga o le a tau 8000 VND. Felauaiga tamoe faataamilo i le taulaga seia 18-00.

O leisi auala vave ma talafeagai o le totogiina o se uila afi i Nha Trang. O loʻo i ai paka mo uila vili i tafatafa o le uaea taʻavale, o le tautua tau na o 2 afe VND.

E tele auala e alu ai i le Winperl Island.

Taavale uaea

O le auala sili ona mataʻina e oʻo atu ai i le mea lea o loʻo tiʻetiʻe ai, o le faʻaaogaina lea o se uaea uʻumi ona umi i le lalolagi, e ova atu i le 3 km le umi ae ova atu i le 60 mita i luga atu o le sami. Tagata pasese e valaʻaulia i potu mo 6-8 tagata. I le aotelega, e 48 potu e momoli le averesi o 1,500 tagata i le itula. E 15 minute le umi o le faigamalaga. O le uaea taavale pasese o loʻo aofia i le Winperl Park tiketi.

O le uaea taʻavale faʻaaoga i aso o le vaiaso (Aso Gafua i le Aso Tofi) 8-30 i le 21-00, ma mai le Aso Faraile i le Aso Sa - mai le 8-30 i le 22-00.

Ferry

Mai le laufanua o Vietnam, le taulaga o Nha Trang, o le paka e na o le lua maila vaʻaia. Naroms tuua uma 15 minute ma taunuu i le 'upega tafaʻilagi i le kuata o le itula. O le ulufale ulufale i Winperl e aofia ai le tau o le tiʻetiʻega o vaʻa.

Taʻavale laʻupasese

Na latou lavea le auala peʻa toʻa 4 tagata. Afai e te le manaʻo e faʻatali mo isi pasese, e mafai ona e totogia faʻaopopo ona alu ai lea o femalagaaʻiga e aunoa ma le toe faʻatuai. O le tau o le malaga e 150 afe dong.

Vaa

Se auala vave ma taugofie e te alu ai i le paka. E 7 minute le umi o le faigamalaga. O se vaʻa taugata e alu atu mai le lauʻeleʻele i le motu.

E taua! O se auala talafeagai e faimalaga faataamilo ai i le Winperl Island e ala i le tuk-tuk, ae e avanoa mo na o malo talimalo.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Asiasi tau

O le tau o le ticket e faʻamoemoe i le matua ma le maualuga o le tagata asiasi, faʻapea foi pe o iai i totonu le cable cable.

Faʻailoga tiketiMatutua, tamaiti i luga atu 1.4mTamaiti (maualuga 1-1.4 m) + tagata sili atu ile 60 tausagaMo tamaiti i lalo ole 1m
Taʻavale taʻavale Roundtrip ma asiasiga paka880.000 VND800.000 VNDE leai se totogi
Tasi-auala uaea taʻavale ma asiasi i le paka800.000 VND660.000 VNDE leai se totogi

Tau ma faʻasologa i luga o le itulau e mo Ianuari 2020.

Itula faigaluega

Winperl Amusement Park i Nha Trang e tatala i aso uma mai le 8:30 i le 21:00.

E le masalomia, e sili le sau i le Winperl faʻafiafiaga paka i Vietnam i le taeao, i lenei tulaga:

  • leai umi queues mo le uaea taʻavale;
  • e i ai le taimi e asiasi ai i le paka atoa.

Lelei e alu i aso o vaiaso, i faaiuga o vaiaso ma aso malolo tagata mai iinei e omai. E fai lava si faigata ona oʻo i ofisa o pasese o le uaea taʻavale ma mea e faʻatosina mai.

Vaʻai totoʻa i le tau pe a fuafuaina lau malaga i le paka. O le mea moni o le paka eria tapunia i le timu. Tele turisi e le iloa lenei mea ma o mai fua i le motu. Oe le tatau ona faʻataʻitaʻia e le uaea taʻavale - e aoga i soo se tau. E manaʻomia lenei mea aua o loʻo iai se faletalimalo i luga o le motu ma ona malo e manaʻomia ona o atu i le laueleele tele.

E foliga mai, e te fiafia e fia iloa poʻo le fea faletalimalo na filifilia e turisi sili ona lelei i Nha Trang - o le tali i lenei itulau.

Faletalimalo i Winperl Island

Afai e te le manaʻo e tuʻua le Winperl Island, nofo i se tasi o faletalimalo 3 5 ***** o loʻo iinei. O le tau o le soifuaga e aofia ai:

  • ulufale i le uaea taavale;
  • malaga i vaʻa ma vaʻa;

Vinpearl Resort Nha Trang

O le faletalimalo e 4 faleʻaiga ma le 4 faʻamau, o se tasi o na tu tonu i tafatafa o le vaitaʻele. E tusa ai ma iloiloga a malo, e tatau ona avatu i ai le faamalo faapitoa. O potu ua uma ona faʻatulagaina lelei: ea maluluina ma tamaʻi kesi, saogalemu, solo ma taʻele, o loʻo iai faletaʻele.

Tau amata i le $ 135 i le po i le lua potu ma le 'aiga o le taeao. Afai e te tusi na o oe, le asiasiga i le Winperl Park e le aofia ai i le tau.

Vinpearl Resort & Spa Nha Trang Bay

O le faletalimalo o loʻo lelei ona teuteuina lanumeamata eria, o se vaitaʻele vaʻavaʻai atu i le matafaga, o lona lava nofoaga tutotonu. Oe mafai ona 'ai i se tasi o 5 faleaiga. I le 'auʻaunaga a le auvalaʻaulia: 24-itula i luma ole laulau ma le aufaigaluega faʻauo

Potu e mafanafana ma mama i mea fou o aso nei. E tofu i latou ma le lautele potu taele ma hairdryer ma faletaele. O potu e i ai ea maluluina ma leai se totogi Wi-Fi.

O le tau o le soifuaga e amata mai i le $ 135 i le aso.

Vinpearl taugata Nha Trang

O le faletalimalo o loʻo i totonu o se nofoaga tuufua ma se tumaʻoti matafaga. E maua e le au asiasi le avanoa e taalo tenisi ai ma fai se fofo. O le vai taele tele i fafo o loʻo faʻaauupegaina i vaʻalele hydromassage, ma e iai foʻi le pa.

O fale uma o loʻo faʻatulagaina i ni meafale laupapa masani, vai tumaʻoti ma le togalaʻau, ma se poletito e vaʻai i le sami.

O le tau o le soifuaga e amata i le $ 270 i le po, ma o lenei tau e matuaʻi taʻuamiotonuina.


Fautuaga Asiasi

  1. O le paka e telē tele, e faigata tele ona faʻataʻamilo ia i le aso e tasi, e sili ai la ona tuʻu ese ni nai aso. Asiasi i le paka vai i le aso muamua, ma le Winperl mataʻina ma slot masini i le lona lua.
  2. Meaʻai ma vai inu e le faʻatagaina i luga o le motu, uaea pasi pasese e talosagaina e faʻaali a latou lava meatotino ma ato. Oe mafai ona 'ai i le paka.
  3. Taumafai e taunuʻu i le paka mo le tatalaina - i le 8-00, o lea e sili atu ai lou avanoa e aloese ai mai laina.
  4. Ia mautinoa e aumai lou ofutaʻele, sunscreen, solo ma tupe.
  5. Winperl Amusement Park (Nha Trang) e talafeagai ona taʻua o le penina o Vietnam. Tagata tafafao maimoa mai le salafa o le lalolagi o mai iinei, o augatupulaga uma, mo se lelei lagona ma lelei lagona.

    Vitio: Vaaiga aoao i mea e mataʻina, vaʻalele ma fesoasoani aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nha Trang: Vietnams No 1 Beach Resort (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com