Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Mea e mafai ona e faia e maua ai tupe

Pin
Send
Share
Send

Talofa lau au faitau! I lenei tusitusiga, o le a tatou talanoa ai i mea e fai e maua ai ni tupe. A maeʻa ona faitau le tusi, fai se sitepu i lea laasaga ma se lisi o auala fiafia e maua ai tupe i le fale.

A e suʻea se gaioiga o le a maua ai tupe, ia mautinoa ia uai atu lau faʻafiafiaina. O se totogi faʻafiafiaga o le sili ona lelei galuega i le lalolagi.

Faʻafetai i le initaneti ma fesoʻotaʻiga, tagata maua tupe remotely, e oʻo lava i lalo. A e maua se auala talafeagai e maua ai tupe, aua le faʻamoemoe i se manuia tele i le taimi nei. Ia mautinoa e sauniuni mo ituaiga uma o faigata ma agaʻi pea i luma ma le faifai pea. Ia togafitia mea toilalo uma o se mea taua. O lenei auala o le a fesoasoani ia te oe e ausia ai ni sini tetele.

Lisi o faʻataʻitaʻiga mauaina manatu

Lenei o le lisi o faigofie manatu e maua ai tupe. O nei auala e faʻaleleia ai lau tulaga tautupe e le o se mea e le masani ai pe faʻateleina foi, ae le tatau ona e alo ese ai.

  • Ofisa pule... Galuega sau i lalo i le faʻamaopoopoina o le galuega a le kamupani faʻapitoa nofoaga ma tautua. O se tagata faigaluega e malamalama i mea tau eletise e taua ia.
  • Tagata faʻatau fale... Faʻatau fale faʻatau o se tagata faufautua. Taʻitasi fefaʻatauaiga aumai se komisi. Afai o aiga poʻo uo o loʻo faʻatau atu se fale mautotogi, ae leai se taimi e suʻe ai se tagata o tausia, faʻaali atu lou agavaʻa, maua lelei fautuaga, ma maua tupe.
  • Auala o felauaiga... E faigofie lava i tagata e iai la latou taʻavale tumaʻoti ona saili se auala e maua ai se tupe. Faʻatulaga se vaʻaiga tumaʻoti pe alu i se taxi.
  • Tausitusi mamao... Leai se kamupani e mafai ona faia e aunoa ma se teutupe. E leʻo kamupani uma e faʻafaigaluega a latou tausitusi. Afai e i ai sou poto masani ma le poto i le matata o teuga tupe, ia mautinoa ia uai atu i lenei filifiliga.
  • Taifau savali... E leʻo se tautua e manaʻomia tele, ae e sili le totogi. Savalivali i maile, o le ae mauaina, ma o le ana le manu o le a maua le taimi e malolo ai.
  • Gaoioiga gaioiga... E leʻo iai ni avanoa faʻapenei i taulaga uma. Afai e te alualu i luma, ma faʻaali au taleni, e mafai e oʻo i se tamaʻi matafaioi o le a maua. Ole avanoa lelei lea e maua ai ni tupe lelei.

Ou te leʻi lisiina uma filifiliga, ona e tele. Manatua, o lou iʻuga o loʻo i ou lima. Afai e te le malolo ma atuatuvale pe a tulaʻi mai faigata, mea uma o le a mautinoa lava ona sologa lelei.

Mea e fai e maua ai tupe i le fale

I olaga o tagata uma, ono i ai se manaʻoga e tuu le galue ma tuuto le taimi i le aiga. Ina ua mavae sina taimi, o le toesea o se fiafia i ai gaioiga faamalosia ia tagata e mafaufau e uiga i le mea e fai ina ia maua tupe i le fale.

E iai le manatu e le mafai ona maua se tupe i le fale. O se taufaasese. Ioe, e le o tagata faigaluega uma e tele mea e maua. Ae ui i lea, o nisi tufuga latou te mauaina le tele i le fale e pei o tulaga faʻatautaia.

  1. Afai e te vaʻavaʻai totoʻa i tagata na fausia se pisinisi manuia fale, o le a manino mai latou te leʻi mafaufau i ai mo se taimi umi, ae na o le faia o la latou mea fiafia i ai o se galuega totogi. E faia e se tasi foliga matagofie mai lopa, o isi tagata fiafia e o atu e kuka se fasimoli manaia, ma nisi e faʻataʻitaʻia le metotia o le fausiaina o fualaʻau.
  2. O a isi galuega e mafai ona e faia i le fale? O nisi suʻesuʻe komipiuta ma galulue o faʻataʻitaʻi, fai tisaini poʻo ni kopi. Ae, faʻamatalaga tekonolosi faʻatagaina oe e maua sili atu mai le olaga. E mafai ona e tatalaina se faleoloa i luga ole laiga ma faʻatau atu soʻo se oloa.
  3. O se gaioiga tutusa aoga o le fausiaina o 'upega tafaʻilagi luga o le Initaneti. E mafai ona e faia se tulaga maualuga tulaga faʻapitoa tuʻuina atu i lauiloa mataupu. Moni, tupe maua faʻalagolago tonu i le manuia o le poloketi.
  4. O se auala sili e maua ai tupe i le fale o le blogging. Afai o oe o se tagata poto faapitoa i se faʻapitoa matata, avea ma blog blog ma faʻasoa atu lou poto masani i fou.
  5. Afai e i ai lou alofa mo fagafao, oe mafai ona faʻatau ma faʻatau atu. O se filifiliga lelei o le tatalaina lea o se faletalimalo mo manu. E tele tagata e masani ona o i ni pisinisi malaga pe i tafaoga, ae leai seisi e tuʻua a latou fagafao. Latou te fiafia e totogia lau tautua, aua o lenei mea o le a taofia ai i latou mai le manaʻoga e popole e uiga ia latou fiafia i ai.

Ou te manatu ua e malamalama lelei o loʻo tele manatu mo le mauaina o fale. Suʻe ou mafaufauga, iloilo tomai ma avanoa, mafaufau i mea e fiafia iai ma manaʻoga, ma o se manatu lelei e le faʻatali ai oe.

E pei ona faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga, o le tele o tagata o loʻo faʻatautaia se pisinisi fale e mafai ona maua ni tupe lelei e aunoa ma le tuʻua o puipui o le fale poʻo le teritori o le fanua. Teu i luga le lototele, onosaʻi, ma o le a lelei mea uma.

Faʻafefea ona maua tupe i le fale i tina failele

E ui i le lelava ma le le lava o le moe, ae o loʻo taumafai tina e vane sina taimi ma faʻaalu i le sailia o tupe. E maitauina o le aofaʻi o taimi paganoa e fuafuaina ai le auala e maua ai tupe i aso malolo livi.

  • Kuka... Pasi, keke ma keke faia i luga o le faʻavae o se uluaʻi tusi e okaina e matua manaʻomia. Lenei o le a manaʻomia ai le poto, o se atiina ae mafaufauga ma se tulaga ese atisi tofo. Peitai, o le taimi ma taumafaiga alu ai o le a totogi. O le tau o le tasi kilokalama o lole o lole e lelei. Maua se igoa taʻuleleia ma o le a omai tagata faʻatau i le taimi o tuʻuaga.
  • Maketi tau tupe... Afai o oe o se tina atamai ma le ono lamatia, galue o se tagata e faia fefaatauaiga. Ina ia maua se polofiti, oe o le a manaʻomia se auiliili mafaufau, muamua laumua ma le sapalai o taimi avanoa.
  • Aoga tumaoti... Tele tina o tagata faipisinisi latou, e oʻo lava i tina failele, e pulea mataupu taua. A maeʻa ona maua se tamaititi, latou te ono faʻafaigaluegaina se tausi tama pe vaʻaia mo se aoga tumaoti. O se sili lelei filifiliga o le tatalaina o lau oe togalaau tumaʻoti.
  • Galue fiafia... O le auala sili ona faigofie e suʻea ai se faʻailoga o se fafine i le faʻatama fanau aso fanau ua i ai se tuinanau. O loʻo manaʻomia tele galuega taulima. O loʻo matou talanoa e uiga i mea teuteu, meataʻalo, fasimoli. O le gaosia o nei oloa e aumaia ai tupe lelei, naʻo faigata e mafai ona tulaʻi mai i le sailia o tagata faʻatau.
  • Initaneti i le Initaneti... Afai e le mafai ona e mitamita i se talenia kukaina fuʻa, ma e leai ni mea e te fiafia iai, e le o lona uiga e le mafai ona e mauaina tupe i le aso fanau tina. O loʻo ofaina e le Initaneti avanoa silisili: tusia tusitusiga ma faʻasalalauga tusitusiga, fausiaina o faʻailoga faʻailoga ma atinaʻe 'upega tafaʻilagi.
  • Fono poʻo le 'au faʻataʻitaʻi... E le o tina uma e faʻaeeina iai taleni e tusia ai ni tusitusiga e sili ona lelei pe fai ni kalafi. Afai e le o oe o se tasi o latou, mataala i le galuega o le moderator. E faʻaavanoaina mo le faʻatumauina ole poloaʻiga i luga ole upega tafailagi poʻo le upega tafailagi O ia gaioiga o le a le aumaia ai le tele o tupe, ae o lenei ua uma se mea.

Aafiaga maua

E tele auala e maua ai tupe luga o tina failele livi o le a le mafai ona mafaufau i mea uma i le tasi tusitusiga. O le fea filifiliga e filifili e pule ia oe e fuafua i mea e te fiafia i ai, agavaʻa ma tomai.

Faʻafefea ona maua tupe i nuʻu i tua

E i ai le manatu o le tele o tupe o loʻo i totonu o le taulaga, ma nuʻu i tua ua leai ni galuega. Ou te manatu o lenei faamatalaga o se isi talafatu.

E matua faigofie lava mo tagata na auai i lio eseese i le taimi o laiti e saili se mea e maua ai tupe maua i totonu o le nuu. E mafai ona latou faʻaleleia o latou tomai sa iai muamua ma faʻataʻitaʻi. E mafai ona e aʻafia i le gaosiaina o mea faigaluega faʻatoʻaga, meataʻalo, ipu i totonu o le nuʻu. O le suʻiina o ofu, lalagaina pulou, faia o tioata, pa ma ufi e le tatau ona le amanaiaina.

O le lisi o gaioiga e aumai ai tupe i totonu o le nuʻu e le gata iina. E i ai filifiliga taua a, i le saʻo auala, o le a avea ma le maeʻea faʻavae o tupe maua. O le a tatou talanoa e uiga ia i latou.

  1. Faatoaga... E tofu lava le nuʻu ma se fasi fanua, ma o se tagata na te le faʻaaogaina na te faia se mea sese tele, aemaise pe a fai o le nofoaga e tu latalata i se taulaga tele. E leai se tasi e nofo i le taulaga lelei o le a teʻena fualaʻau fou ma fualaʻau e totoina e aunoa ma vailaʻau ma faʻaopoopoga. Ma oloa masani e taugata tele.
  2. Lafumanu... E i ai le faʻatoʻaga a le nuʻu, e faʻafofoa puaʻa, moa poʻo lapiti. O aano o manufasi ose mea e sili ona fiafia iai tagata nonofo ile taulaga, aua latou te iloa lelei ole fale gaosi moa e le mafai ona faʻatusatusa ile moa.
  3. Ofagapi lagomeli... Apiary o se sili lelei auala e maua ai tupe. Faʻatau le fia tasene ofagapi, faʻapipiʻi faʻaputuga pi ma faʻaputu le meli. I tulaga faʻaonapo nei, pe a tumu le maketi i sui eseese ma maualalo le lelei oloa, o le meli masani e sili atu i le tauvaga.
  4. Lauga lafo... Se ituaiga faigata o galuega i nuʻu i tua. E mafai ona e totoina fualaʻau, tausi moa, pe taofi se api. Faʻaaoga se taʻavale e tuʻuina atu ai oloa, e aofia ai aano o manu, susu, fuamoa, meli ma fualaʻau i tagata faʻatau. Ole mea lea o le a faʻatagaina ai oe e faʻatau atu faʻatau le oloa ma maua se taui lelei mo le tuʻuina atu. O le a mafai ona fausiaina se tagata faʻatau faʻavae faʻaaogaina se nusipepa poʻo le 'upega tafaʻilagi, tuʻu ai se faʻasalalauga.
  5. Fanaina taifau... Afai e te fiafia i fagafao, maua tupe i lenei. Faʻaputuputu ni pa ma faʻatau maile mama. Faʻatau atu fanau o le a maua tupe. Lenei ituaiga o tupe maua e le aunoa ma togafiti ma foliga. O le mea lea, e amata i, suesue le mataupu o le taifau fanafānauina auiliili.
  6. Auaunaga ma tafaoga vaega... Afai o nei filifiliga e le aoga, faʻataʻitaʻi lou lima i se tamaʻi tafaoga ma pisinisi tautua. E i ai ni nai faʻafiafiaga faʻavae i nuʻu i tua. Tatala se cafe mafanafana poʻo se tamaʻi pa. E oʻo lava i se laʻuluulu laʻititi poʻo se laumua masani aulelei e mafai ona taitai atu ai i le faʻaoaina.

Faʻaputu ma faʻatau fualaʻau fualaʻau ma pulouaitu, faʻaputuputu iʻa i se tamai vaituloto, pe fai mea taulima.

Vitio faʻataʻitaʻiga

Ou te le iloa pe o le lisi manatu o le a faʻamolemole, ae ou te faʻamoemoe moni lava. Maimau pe ana manuia oe i lenei galuega faigata! O le a ou faaauau le tala e ala i le iloiloina o auala autu o le mauaina o tupe i se tamai taulaga.

Faʻafefea ona maua tupe i se taulaga laʻititi

Tagata talitonu o nuʻu ma tamaʻi taulaga e talitonu e faigofie atu ona maua ni galuega ma maua ni tupe lelei i se taulaga tele. E masalosalo le faamatalaga, ma i taulaga tetele e toatele e leai ni galuega.

Itumalo taulaga faʻaavanoa maua avanoa. Afai e te masalosalo, faitau le mea o le a tatou mafaufau ai i autu filifiliga mo gaioiga.

  • Maketiga fesootaiga... Faʻatau atu teuteuga, e aofia ai oloa mai Avon ma Oriflame. O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata fealofani oe mafai ona mauaina tagata faʻatau i aiga ma uo. O le aoga sili o ia galuega o se opeopea taimi.
  • Faufautua faʻatau... Tama e mafai ona fai eletise ma komipiuta faʻatau, aʻo teine ​​e mafai ona tufatufa atu lavalava poʻo meaafale. E le masalomia lava, o se tamaʻi taulaga o le a le aumaia se tele tele o faʻatau, ae o totogi foi e laʻititi.
  • Initaneti i le Initaneti... Tusitusiga tusitusiga, fausiaina o 'upega tafaʻilagi ma polokalame. A iai sau mea puʻe ata, puʻe au ata ma faʻatau atu luga o ata o ata. Latou te mauaina le tele o tupe mo faapitoa ma tulaga ese ata o le tusitala.
  • Amataina se pisinisi... Afai e te le popole i mea laiti, fai se pisinisi atoatoa. Saili poʻo a oloa ma tautua e manaʻomia tele i le itulagi. O nisi o latou ua avea ma faufautua faufautua mo se amataga, ma i le aluga o taimi, mauaina o le poto masani, fausia a latou lava pisinisi. Laʻititi taulaga ofoina itiiti avanoa e amata ai se pisinisi, ma le tauvaga e maualuga. Ae, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le taulamua ma le poto, o le a e aʻe i le pito i luga, ma tuʻua ai au tagata tauva i tua.

Afai o manatu lisi o mea e fai e maua ai tupe i se taulaga laʻititi e le talafeagai, saili fesoasoani mai ou matua, uo ma uo. Latou te lagolagoina ma mautinoa fesoasoani ia te oe saili se mafanafana nofoaga i se lelei kamupani o le a faʻaleleia ai lau tulaga faʻaletupe tulaga.

Masalo, a maeʻa ona faitauina le tusi, o le a aliaʻe mai se manatu i loʻu ulu, o lona faʻatinoina o le a saofaga ai i le ausiaina o le autu sini. Ou te le tuʻueseina lenei avanoa, aua oe le mafai ona mautinoa ma iloa tonu le mea o loʻo faʻatali i le isi tulimanu.

Le mea e le mafai ona maua ai ni tupe

I le faaiuga, o le a tatou iloiloina auala e maua ai tupe, lea, a matua uiga ese, o le a le fesoasoani ia te oe maua tupe. A o suʻea e se tagata se galuega, latou te masani lava ona feagai ma faʻasalalauga faʻatupu-oa. O loʻo matou talanoa e uiga i pyramids ma polokalame o tupe maua saoasaoa. E le tatau ona faʻafesoʻotaʻi i latou.

Tele taimi, e fautuaina e teu se laʻititi aofaʻi o tupe mo le amataga pusa ma valaʻaulia ni nai uo. O se taui ua folafolaina mo se fou auai i le faiga. O le mea moni, o ia polokalame ma pyramids na vave ona pa, ma naʻo latou na fausiaina tupe na mauaina.

Ou te fia maitauina le i ai o '' upega tafaʻilagi o loʻo ofo atu ai fefaatauaiga auro. E foliga mai o le mea lea e maua ai ni tupe lelei, ae pei o le mea na tupu muamua, ole pepelo lea e masani ai. Manatua, e leai se auala e vave ai ona avea oe ma milionea. Afai latou te ofaina se mea faʻapena, latou te taumafai e faʻasese.

Ua uma laʻu tala. Ou te leʻi mafaufauina uma filifiliga mo le mea e fai e maua ai tupe, ae na ou taʻuina e uiga i sili ona faʻatuatuaina ma taimi-tofotofoina metotia.

Afai e te maua oe i se tulaga faigata tautupe, aua le fiu. Taumafai i luma, avea atamai atili ma sili atu, ma o le iuga, oe o le a ausia taunuʻuga. O le a ou fiafia e faitau ou manatu, faʻaopopoga ma mea teteʻe, lea e mafai ona e tuʻuina i tala. Faʻafetai mo le faʻalogo. Feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Peace Chapel - E le mafai (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com