Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona maua se inisiua penisione tusi pasi

Pin
Send
Share
Send

O le faigata o taualumaga mo le mauaina o se inisiua litaea litaea faʻamoemoeina pe o le tagata e manaʻo e mauaina le pepa na faʻaalia o galue. E faigofie i le tagata faigaluega ona mauaina nai lo le faigaluega.

Mo se mafuaʻaga, na ou filifili ai e mafaufau auiliili i le autu o auala e maua ai se tusi pasi penisiona inisiua. Mo le ola, o se tagatanuu Rusia e manaʻomia ni pepa: o se tusifolau, inisiua faʻafomaʻi ma se penisiona penisiona.

E le faigata ona maua se pepa faʻailo, ae na ou taʻuina atu e uiga i le lesitalaina o se tulafono faʻafomaʻi muamua. Mauaina "inisiua penisiona" ei ai ana lava uiga eseʻese.

Ina ua maeʻa faʻauuga mai le iunivesite, e faigofie ona maua se tusi faʻamaonia ae le i faigaluega - o le falefaigaluega o loʻo aʻafia i le galuega. Faatumu pepa, saini ma maua le kata ile sefulu ma le afa tausaga.

Laʻasaga i lea laʻasaga fuafuaga fuafuaga

O se tagata le faigaluega e iai foʻi lana aia tatau e maua ai se tusi pasi. Ae o le faʻafitauli e foia tutoatasi.

  • Saili le numera telefoni a le ofisa faʻaitulagi PF, faʻafesoʻotaʻi sui ma faʻailoa mai le mea e faʻafesoʻotaʻi ai. Asiasi i le matagaluega, faʻaali lau tusi folau ma faʻatumu pepa. O le a tumau pea e mauaina i totonu o le vaitaimi atofaina.
  • Kamupani e manaʻomia le tuuina atu o se tusi faʻamaonia i tagata fausiaina se matata i pisinisi. E fautuaina e faia lenei mea i totonu ole 14 aso mai le aso na faigaluega ai.
  • Muamua, asiasi i le ofisa o le faʻavae lea ua lesitala ai le kamupani. Maua se fesili mo tagata faigaluega taʻitasi. A uma ona faatumu le pepa, ave i le PF.
  • Lua sefulu tausaga mulimuli ane, o le a tuʻuina atu e sui o le faʻavae tusi pasi i le ofisa o le kamupani faʻatasi ai ma se pepa o loʻo sosoʻo mai, lea o le a saini ai tagata faigaluega, o latou igoa na fesiligia le pepa fesili. Faʻafoʻi le faʻamatalaga i le lala tupe.

Ou te fautua atu i tagata e le o faigaluega e le o fuafuaina e saili se galuega i se taimi lata mai ina ia maua se tusi pasi, a leai o le a le mafai ona latou faʻauuina konekarate galuega. O le lesitala e faʻatagaina i luga o le faʻavae o le lesitala le tumau, ae i le faʻaopoopoina i se tusi folau, e tatau ona e tuʻuina atu pepa e faʻamaonia ai

Tusi pasi penisiona mo se tamaitiiti

Inisiua penisiona - o se pepa faʻamaonia le resitalaina o se tagata i le penisiona inisiua. O se pepa tuʻufaʻatasia faia i palasitika lanumeamata.

Talu ai, naʻo tagata faigaluega matutua e mafai ona mauaina se tusi pasi. O lenei e oʻo lava i tamaiti e mafai ona maua se pepa. O le fou na mafua mai i le atinaʻeina o le setete polokalama o le lagolago lautele mo le faitau aofai o tagata, o le tagata auai o le a mafai pe a fai o iai se kata.

  1. Alu i le ofisa penisiona, feiloaʻi ma se sui, ma tuʻu mai au pepa. E masani lava, e faʻasalalau le pepa pe a maeʻa le sefulu ma le afa tausaga talu ona faila le pepa talosaga. I lenei tulaga, ua tofia le tamaititi i se teuga tupe.
  2. Oe mafai ona tuuina atu se pepa aloaia mo se tamaititi ua i ai tagatanuu Rusia. Tamaiti o tagatanuu mai fafo pe nonofo le tumau i le teritori o Lusia e iai foi le aia tatau e maua ai pepa.
  3. I nisi itulagi o le atunuʻu, o tusi faʻamaonia e tuʻuina atu e ala i aʻoaʻoga faʻalapotopotoga: iunivesite, aʻoga ma kindergartens. I lenei tulaga, oe le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le pulega faʻateritori.
  4. O le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le teugatupe a le tagata lava ia o le inisiua tagatanuʻu ua manatu e agatapuia. E le mafai ona tuʻuina atu se talosaga mo le lesitalaina i le taimi nei auala e ala i le Initaneti.
  5. O le lisi o pepa mo le mauaina e le faʻalavelaveina o se tusi pasi o loʻo taua mai e le tusi folau a matua, faʻatasi ai ma le tusi fanau ma le tusi talosaga mo le auai o le tamaititi i le inisiua. Afai o le tama ua silia ma le 14 tausaga le matua, ua lava se tusifolau.

Talu mai le 2012, ua faʻalauiloa pepa eletise e maua ai avanoa i auaunaga o se municipal ma setete natura. O le pepa e faʻafaigofie ai mo lē anaina ona auai i inisiua ma polokalame lagolago.

I le lumanaʻi, o le pepa faʻamaonia o le a tuʻufaʻatasia ai se tulafono faʻafomaʻi, faletupe pepa, pepa malaga ma tamaiti aʻoga ID. O lona iʻuga, o le tuʻuina atu o tautua e aunoa ma faʻamatalaga e uiga i le inisiua numera o le a le mafai. O se tusi pasi, faʻatasi ai ma se numera a le tagata lava ia, e manaʻomia e mauaina ai auaunaga lautele i le numera i luga ole laiga.

Mauaina o se tusi pasi penisiona inisiua mo se tagata le faigaluega

E i ai le inisiua penisiona polokalama i Lusia. Soo se tasi e manaʻo e auai i le polokalame e tatau ona maua se pepa, ma tagata le faigaluega e leai se tuusaunoa.

E mafai ona e mauaina le pepa i auala eseese. E faʻamoemoe lava i le matua ma mafuaʻaga na tusia ai le pepa.

Tagata le faigaluega - leai ni galuega, tamaiti ma penisiona. Tusa lava poʻo le a le vaega, e iai le aia a tagata uma e maua ai inisiua penisione. Ole faʻataʻitaʻiga ole faʻamaumauga e masani ona iai faʻalavelave, ae a e agalelei ma tele onosaʻi, e lelei mea uma.

  • O tagata le faigaluega e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le ofisa lata mai o le PF ma se pepa e faʻamaonia ai o latou tagata. Faʻatasi ma le tagata faigaluega o le penisiona tupe, faʻatumu le pepa ma lesitala i totonu o faʻamaumauga. Oe o le a mauaina se tusi pasi i le afa masina.
  • I se auala faʻapena, talavou i luga 14 tausaga maua se tusi pasi. I le tulaga o tamaiti i lalo o le tausaga faʻatulagaina, matua faʻaali. I lenei tulaga, oe o le a manaʻomia se tusi folau matua ma se tusi fanau o se tamaititi.
  • Ua fautuaina le au litaea i le lumanaʻi e aumai se pepa ae leʻi oʻo i le tausaga litaea Pei o mataupu muamua e lua, vaʻai totonu ole PF, ave lou tusifolau, faʻatumu le pepa. O le tusi faʻamaonia o le a tuuina atu i totonu o le sefulu tausaga.

Aua le lagona e pei e mafai ona e alu e aunoa ma inisiua. Faʻatasi ma ia, o le a e mauaina le tele o penefiti, lea o le a ou talanoaina i lalo.

Mauaina o se inisiua penisiona penisiona ala i le Initaneti

Tusi pasi penisiona inisiua - o se palasitika pepa e manaʻomia mo galuega, mauaina o se nonogatupe, mauaina o inisiua, mo le lesitalaina i luga o le Setete a le Setete faitotoa

Ou te fia fuafua pe mafai ona fai ni pepa i luga o le Initaneti.

  1. I le galuega muamua, o le kamupanī faia inisiua. E mafai ona e mauaina se pepa pe a fai o le sootaga i le va o le falefaigaluega ma le tagata faigaluega ua faʻamau e se konekarate faigaluega.
  2. Tagata e le faigaluega aloaia, le leai ni galuega ma i latou e faia a latou lava saofaga mafai ona apalai mo se inisiua penisione tusi pasi. O loʻo avanoa le kata mo le lesitalaina ma tamaiti.
  3. Oe mafai ona maua se tusi pasi i le lotoifale paranesi o penisione tupe. O tuatusi o paranesi o loʻo faʻailoa mai luga o itulau o le ofisa faʻapitoa. O loʻo iai latou i nofoaga tetele uma.
  4. Ile taimi ole apalai, ave lou tusifolau ma le pepa talosaga ua uma ona saini. Sii mai le pepa talosaga i luga o le setete o auaunaga a le Setete. Afai e te faʻamoemoe e tuʻuina atu se pepa mo se tamaititi, o le a manaʻomia se tusi fanau.
  5. O le talosaga i le eletise o loʻo tuʻuina atu e ala i le 'upega tafaʻilagi a le Setete o Auaunaga.

Aua le fefe. O le taualumaga e faigofie. Afai e lelei mea uma ile faʻamaumauga, fofo le faʻafitauli i ni nai itula ma maua sau tusi pasi ile vaiaso.

Faʻafefea ona maua se tusi pasi penisiona mo se tagatanuu mai fafo

I le taimi atoa o latou olaga galue, e tatau ona maua e tagata se penisiona litaea, e faʻavae i luga o inisiua saofaga mai le kamupanī. Totogi e faia i se oe lava teugatupe tatalaina e se penisiona tupe.

Uma tagatanuu o le atunuu mauaina se inisiua tusi faamaonia. O loʻo iai le numera numera, igoa ole igoa, mataitusi amata, aso ma le nofoaga fanau o le ana. O le pepa e matua tulaga ese. E talafeagai mo le faʻaaogaina i le teritori o le atunuʻu, ma le nofoaga o le nofo ai ma galuega e le afaina.

E oʻo lava i tagata mai fafo o loʻo faigaluega i Lusia, e mafai ona maua inisiua penisione.

  • Ina ia maua se inisiua, e fautuaina le tagata mai fafo e faʻatumu se pepa faʻatumu o pepa talosaga ma faʻamaoniga pepa.
  • O le pepa fanau, tusi sulufaʻi, o le militeli ID poʻo se tusi pasi a le ofisa, o se tusifolau poʻo isi pepa na faʻatuina e le Matagaluega o le Lotoifale o le a le faʻalavelave.
  • O metotia o le mauaina o se inisiua penisione tusi faʻamoemoe faalagolago i le tele o itu. Afai o se tagata ese nofo tumau i le Rusia Malo, oe o le a manaʻomia se pepa nofomau ma se pepa faʻailoga.
  • O na tagatanuu mai fafo o loʻo le tumau i Lusia, latou te manaʻomia se pepa faʻailoga ma se pemita nofomau le tumau.
  • Ae mo tagata e leai ni sitiseni e nonofo le tumau i le atunuʻu, e le mafai ona latou faia e aunoa ma se visa ma se pepa faʻailoga.

Soʻo se tagata mai fafo e le tumau pe tumau i Rusia e mafai ona faʻaaogaina le algorithm.

E tusa ai ma tagata o loʻo nonofo mo se taimi le tumau i Lusia, o le a ou fai atu na latou tuuina atu sea ituaiga pe a maeʻa le tuʻuina mai o se konekarate faigaluega, o le vaitaimi maualalo o le 6 masina. Ua maeʻa le konekalate ma le falefaigaluega.

Faʻafefea ona sui pe maua se faʻalua tusi pasi

I le faaiuga, o le a ou mataituina tulafono mo le suia o se inisiua penisiona tusi faamaonia ma mauaina se kopi, lea na tuuina mai e faavae i luga o le faamatalaga faʻamaoti i le fesili.

Afai e suia le faʻamatalaga, e tatau i le tagata e ona le faiga faʻavae ona tuʻuina atu faʻamatalaga fou i le penisiona i totonu o le lua vaiaso. O sui o le matagaluega, ina ua mauaina le faʻamatalaga, o le a tuʻuina atu se tusi pasi fou i totonu o le luasefulu tausaga, o le sui e fautuaina i le tulaga o le itupa suia pe o se suiga o le faaiu.

O nisi taimi e mafua ona o le leiloa. O lona iʻuga, ua maua e le tagatanuʻu se kopi. A faʻapea ua e iloa ua leiloa le tusi pasi, faʻafesoʻotaʻi le ofisa penisiona ma se talosaga e toe faʻafoʻi le pepa. Afai e te mauaina mulimuli le pepa leiloa, o le a le aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Curso Presencial de Energia Solar em Pernambuco Início 0212 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com