Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Potu faʻaofuofu i le potumoe, fautuaga faʻapitoa

Pin
Send
Share
Send

E moemiti uma fafine i se potu e fai ai ofu e tuu ai a latou mea e tele. O le potu laʻei i totonu o le potumoe e manatu o se tali sili ona lelei, aua o lenei mea o le a mafai ai ona e filifilia lelei ma faʻataʻitaʻi i seti eseese o lavalava. Na faia mai se isi tamaʻi potu poʻo le avanoa e vaeluaina i le potumoe lava ia.

Lelei ma le lelei

O le potu laei i le potumoe o loʻo i ai uma lelei ma leaga. O foliga lelei o le tali e aofia ai:

  • tamaʻi potu laʻei i totonu o le potumoe faʻamautinoa o loʻo i ai pea lavalava i taimi uma, o lea a maeʻa ala ma ave vai faʻagasologa, e mafai ona amata saili mo se ofu;
  • o totonu o se potumoe ma se potu laʻei e mafai ona matagofie, ma lua avanoa e faʻatagaina e faia i le tutusa sitaili;
  • leai se manaʻoga e faʻalavelave i isi tagata o se fale mautotogi poʻo se fale pe a suʻesuʻeina ni mea, talu ai o le potu fai lavalava o le a aofia uma ai mea talafeagai mo le tasi pe lua tagata;
  • afai e te saʻo faʻalatalata atu i le faʻatulagaina o le avanoa, ona le faʻateleina lea o foliga o le potumoe;
  • ona o le i ai o se potu laʻei, e le manaʻomia le tuʻuina o 'eseʻese pusa o drawers poʻo ni ofu i totonu o le potu, e le matagofie tele ma manaia i foliga vaaia.

O lenei manatu e mafai ona faʻamaonia mo potu eseese o potu ma eseese eseese. E faʻatagaina ona faigaluega i se potu e 25, 20 sikuea mita, 19 poʻo le 15 sikuea mita foʻi, peitaʻi, mo potu ia, e ono eseʻese le avanoa na tuʻuina mo se ofu tuʻufaʻatasiga. O se lauiloa lauiloa kamupani faʻagaioiga faʻagaioia i Moscow, ofoina eseʻese mamanu aitia pe a fausiaina se potu laʻei i le potumoe, ma se ata o le iʻuga o la latou galuega mafai ona vaʻaia i lalo.

O se potu laʻei i totonu o le potumoe ma le faʻatulagaina tatau e mafai ona faʻaaogaina e le gata mo le teuina o mea, ae o se nofoaga mo le suiina o lavalava. E le gata i lea, o lona tele e le mafai ona i lalo ifo o le 2 sikuea mita. Afai o lona lautele e le itiiti ifo ma le 18 sikuea mita, ona faʻatagaina lea e faʻatulagaina se potu laʻei i totonu o le potumoe ma ou lava lima i luga o le puipui, ma faʻasoa foʻi le tasi tulimanu mo ia.

Afai, i le taimi o le faʻagasologa o le faʻavasegaina, oe faʻaaogaina faʻapitoa ata, laʻau poʻo isi mea faʻaonapo nei mo le teuina o mea, ona mafai lea ona e faʻatulagaina le tele o aitema i se avanoa laitiiti.

Tulafono nofoaga

O le mamanu o se potumoe ma se potu laʻei e tatau ona mafaufau muamua i ai, lea e tusia ai se poloketi agavaʻa. E faʻatagaina ona faia e oe, lea e tele ata e matamata iai. E filifilia se poloketi maoti, lea e faia ai e le pule o le fale ona sui. E masani lava e le mafai ona faia gaioiga uma na o oe, ma e oʻo lava i le ata e le fesoasoani, ma i le taimi e tasi e manaʻomia le potu laʻei i totonu o se tamaʻi potumoe e faia e tagata polofesa.

O le vaega muamua o le poloketi o le filifilia o se nofoaga mo le pusatu lavalava i le potumoe. Mo lenei, o se tasi o filifiliga filifilia:

  • tulimanu filifiliga - o le fausaga nofoia tasi avanoa saoloto o le potu. O le tele o taimi e tapunia i le taupega poʻo le faʻalata o faitotoʻa. O lenei ata foliga foliga lelei i soʻo se potu, ma e le leaga pe afai o loʻo tu i se tulimanu tu latalata i le ulu o le moega. Filifiliga talafeagai mo se sikuea poʻo le le masani potu;
  • i luga o se puipui umi ma avanoa - o lenei filifiliga e talafeagai mo se potu tele. O le vaeluaina o le a faia a le mai drywall po o plywood, pe a maeʻa ona ufiufi ma soʻo se maeʻa mea filifilia muamua. E taua le uaʻi totoʻa atu i malamalama malamalama, talu ai o le a le maua le malamalama faʻanatura i le vavaeʻese avanoa;
  • i autafa o se puipui ma se faʻamalama - vavaeʻesega o avanoa i autafa o le faʻamalama e manatu o se lelei fofo. E sili ona lelei le fausiaina o se tamaʻi fausaga e tai pei o se niche. O se laei laei e faʻapipiʻi i tafatafa o le faʻamalama, lea e maua ai le avanoa e le gata e taumafai ai lavalava, ae faʻapena foi ona selu, vali pe faʻatino isi gaioiga e manaʻomia ai se faʻata ma se maualuga moli.

I tafatafa o le puipui ma le faʻamalama

I autafa o le puipui

Tulimanu

E masani lava, o potu e fai si lapoʻa, o lea o le potumoe o le 18 sq. Potu o 18 sikuea mita e manatu e faigofie ona toe faʻaleleia, talu ai e mafai ona vavaeʻese le tele o avanoa mo se potu ma mea.Afai o lenei avanoa ua faʻatulagaina lelei, ona mafai lea ona faʻaaoga lelei e le gata mo le teuina o lavalava ma seevae, ae o le a mafai foi ona faʻatulaga iinei ni atopaʻu ma ato, o se suʻisuʻi masini ma isi mea e faʻaaoga mo aso uma olaga e seasea maua.

Faʻatulagaina o avanoa i totonu

O le potu laʻei i le potumoe e manaʻomia le suʻesuʻe maeʻaeʻa i le gaioiga o le faʻatumuina ma le fuafuaina. O le tele o taimi o se matua tuʻufuaina ma tapunia avanoa, vavaeʻese mai potu malolo e vaeluaina poʻo vaʻavaʻa.

O le tisaini o se potumoe o le 18 sq m e mafai ona iai se potu tuʻu eseʻese, ma tele o taimi e tuʻu eseʻese ai vaega mo le teuina o lavalava e fausiaina mo le tasi potu poʻo le fale.

Afai o foliga vaaia, anotusi ma le mamanu o le 17 sq m potumoe suia, ona tatau lea ona e faia toefausiaina galuega, talu ai e tatau ona e galue ma se faʻatapulaʻa ma laʻititi avanoa. O le lautele o le kapeneta o loʻo mafaufauina, faʻatagaina oe e tuʻu iinei uma manaʻoga mea, seevae ma isi aitema fuafuaina mo le teuina i lenei eria.

E oʻo lava i se potumoe potopoto, o se potu e fai ai ofu e tatau ona multifunctional, faʻalelei ma lalelei, o lea o le nofoaga o aitema taʻitasi i totonu e mafaufauina ma le faʻaeteete ma muamua. O le faʻagasologa o le fuafuaina e amanaʻia le tele o manatu ma fautuaga mai polofesa:

  • i le tulimanu mamao atu o loʻo iai le kapeneta poʻo fata o loʻo iai mea e le masani ona faʻaaogaina;
  • o lenei sone e le tatau ona lalo ifo i le 2 sq m, a leai o le a faigofie lava ona faʻaaogaina ia mo lona faʻamoemoe faʻamoemoeina;
  • tamaʻi mea e faigofie ona faʻavasega faʻaogaina pusa, ma mo le vave faʻamasaniina i totonu o aitema uma, e fautuaina e saini ia latou;
  • potu faʻapitoa mo le teuina o fusi e tele, fusipaʻu poʻo sikafu e faʻatau pe faia i o latou lava lima, talu ai o nei mea e masani ona leiloa;
  • pe a faʻaogaina ni fata poʻo ni kapoti ma se maualuga taua, ona faʻapea lea mo le faʻafaigofieina o latou faʻaaogaina, o se apefai gaugau poʻo se nofoa e faʻapipiʻiina;
  • e faʻatagaina ona faʻapipiʻi se tamaʻi pusa fata poʻo se penitala pe a fai o le potu teu lavalava i le potumoe e telē tele, ma o se sofa poʻo se pouf o loʻo tu i se avanoa gaogao;
  • i luga o ata pito i luga ma fata mea ma mea e leʻo faʻaaogaina mo aso uma o le olaga ua faʻapipiʻiina, ae o seevae e mautinoa lava o loʻo tu i lalo, ma e manaʻomia ia tofu paga i totonu o se pusa eseese poʻo se potu faʻapitoa;
  • lalo o le faʻatautau, uʻamea poʻo palasitika paipa o loʻo faʻaaogaina, fuafuaina e faʻapipiʻiina i le crossbars;
  • ina ia faʻafaigofie ona maua ni mea, e fautuaina le faʻaaogaina o mesh poʻo ni pusa malamalama;
  • e tatau ona faʻapipiʻi ii se faʻata lapoʻa ii ina ia toʻafimalie ai e faʻataʻitaʻi ofu eseese.

O le mea lea, afai e te saʻo ona faʻalatalata atu i le faʻatulagaina o le avanoa, o le ae mauaina se potu laʻititi laʻititi faʻalelei. E mafai ona laʻititi i mita, ae ui i lea, ma le faʻatulagaina saʻo o aitema uma, o le a multifunctional ma lelei e faʻaaoga.

Teuteuga ma teuteuga

A maeʻa ona faʻatulagaina le nofoaga mo nei faʻamoemoe, oe tatau ona amata faʻamaeʻaina ina ia aulelei ma matagofie mo le faʻaaogaina pea. O loʻo faʻaalia i lalo le ata o potu moe ma le potu e fai ai lavalava, ma o le filifiliga o se faʻatonuga faʻapitoa e fuafua ile auala tonu na fai ai le potu.

  • potu lilo;
  • potu eseese;
  • o le avanoa e tapunia ma se pupuni, vaeluaina, tioata faitotoʻa poʻo se pupuni;
  • o se vaega o le potumoe, o le mea lea, o le sui o se masani lavalava.

I le taimi o le maeʻa faʻagasologa, eseʻese mea e faʻaaogaina, ae o le tele o taimi e faʻaogaina palasitika poʻo puipui pepa puipui mo teuteuina puipui. O le foloa e masani ona tuʻua ma le ufiufi lava e tasi mo isi potu.

Oe mafai ona faia se potu i se faʻaonapo nei poʻo sitaili sitaili, e faʻatagaina e filifili seisi faʻasinoga i le ata, e faʻalagolago lava i mea e manaʻomia ma tofo i ai e anaina fale nofo. Nisi tagata fiafia e tuʻufaʻatasia le teuina potu ma le faletaele, e vavaeʻeseina e se faʻapitoa susu pupuni po o palasitika panels.

Moli

O le isi itu taua i le agavaʻa faʻalapotopotoga o avanoa o le fausiaina o susulu ma maualuga-lelei moli. E masani lava, i totonu o le potumoe, o se potu faʻapitoa e fai ai lavalava e le o iai ni faʻamalama, o lea e taua ai ona malamalama lelei i mea tau meafale. Talu ai o tagata o le a fai lavalava ma vaʻai faʻata ii, e matua manaʻomia lava e leai se pogisa.

Pe a fuafuaina se potumoe ma se potu laʻei, o nisi manatu e amanaʻia pe a fuafuaina moli:

  • e sili ona lelei le faʻaaogaina o moli uila TAITAIINA i le taimi e tasi e tu i tulaga eseese, ma ua manatu i latou e tamaoaiga ma maua ai ni malamalama lelei;
  • ia vaʻaia faʻateleina le avanoa, backlighting o loʻo faʻaaogaina, ma e manaʻomia ia i totonu o pusa, talu mai lena taimi o le a le faigata ona maua ni mea talafeagai i totonu o latou;
  • o se faʻata tele e tatau ona faʻaaogaina;
  • e masani ona faʻaoga le faʻalo o le taualuga ma moli tuʻufaʻi mo le avanoa tuʻuina atu.

O le mea lea, afai e te iloa pe faʻafefea ona fai potu laʻei i totonu o le potumoe, o le a e maua ni potu faʻafiafiaina ma multifunctional mo soʻo se potu. O le a latou mananaia, mafanafana ma malamalama lelei. E le gata o mea o le a teuina iinei, ae o seevae, ato ma isi aitema e seasea faʻaaogaina. Faatasi ai ma se agavaʻa auala, o le tutoatasi fausiaina o sea avanoa ua mautinoaina e tusa ai ma o latou tofo ma manaʻoga o tagata e ona fale.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 300 USEFUL FILIPINO PHRASES AND SENTENCES. TALK TO ME IN TAGALOG (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com