Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili mea saʻo a meaafale a tamaiti mai fafie mau

Pin
Send
Share
Send

O miti uma a matua o le tuʻuina atu ia latou fanau le mea sili. Faʻapea, mautu fafie meaafale mo tamaiti e iloga i le faʻatuatuaina, saogalemu ma fausia faʻamafanafanaina i le pepe le potu. O le lautele o ituaiga o tamaititi taliga e faʻatagaina oe e filifili oloa i se tulaga masani sitaili poʻo se taʻaloga faʻamatalaga. O le malosi o fafie faʻamautinoaina le umi o le ola tautua o meaafale, e ui lava i faʻatamaititi faʻatamaiti.

Lelei ma le lelei

Meafale faia mai masani laau e tele sili lelei nai lo faʻataʻitaʻiga faia o chipboard, MDF:

  • faʻateleina le teteʻe o ofu - o oloa e faigata ona gagauina e ala, oso pe osooso;
  • leai ni vailaʻau oona e faʻaaogaina i le gaosiga. A faʻamafanafanaina, e le faʻailoa mai e le laʻau ausa leaga;
  • maualuga matagofie apili - o le tele o ituaiga laʻau auala e faʻatagaina oe e faia matagofie meaafale i sitaili eseese. Latou i ai se tulaga ese faʻanatura mamanu ma fetaui fealofani i soʻo se totonu;
  • laupapa e saogalemu mo le soifua maloloina, e manava ma fesoasoani i le fausiaina o se lelei microclimate;
  • umi le ola tautua - i lalo o le fautuaga mo le tausiga, faʻaaogaina o laulau, moega, laupapa laupapa, o le a latou tumau i se umi tele taimi;
  • o le laʻau o loʻo i ai se homogeneous mafiafia faʻusaga, e mafua ai lea o faʻamaumauga uma lava o loʻo taofia ai le latou amataga foliga mo le tele o tausaga. O laulau ma nofoa o le a le maluelue, femoumouaʻi pe ova.

O meaafale a tamaiti ua faaleagaina e faia i laupapa masani e faigofie lava ona toe faʻafou ma toe faʻaleleia. E mafai ona sanded ma ufiufi i laʻau laʻau ma varnish.

O mea le lelei o mea laupapa i totonu e aofia ai:

  • le manaʻoga mo togafitiga luga ma faʻapitoa mea e puipuia ai;
  • avanoa o faʻagaioiga manaʻoga: faapipii ese mai masini faʻavevela ma tuusao susulu o le la;
  • meaafale mo potu a tamaiti mai mautu laupapa e taugata tele.

Peraimeri manaʻoga

E tatau ona filifilia meaafale mo tamaiti mafaufau i le maualuga ma tausaga o le tamaititi. Mo le faʻatulagaina saʻo o le tulaga, e taua tele le maualuga o le tua ma le nofoa o le nofoa e faʻatatau i vaevaega o le pepe. O fata o le kapeneta e tatau ona i ai i se maualuga pei o le tamaititi mafai ona aapa le mea manaʻomia na o ia lava.O le fesuiaʻi o meaafale laupapa e avea ma tulaga lautele, e mafai ona suia ai le lapoʻa ma le tuputupu aʻe o le pepe: toso i fafo moega, nofoa, laulau ma faʻalelei vae.

Ina ia mautinoa le saogalemu faʻaaogaina, o oloa laupapa e tatau ona le togafitia pe togafitia ma vai-faʻavae varnish ma vali. Ina ia suʻesuʻeina uiga o oloa i le faleoloa, oe mafai ona vaʻaia le lelei tusi faʻamaonia. Aua neʻi galo o le tamaititi ua uma ona ia lava manaʻoga ma manaʻoga. Ia mautinoa e feutanaʻi ma ia ae e te leʻi faʻatauina le manaia ma le matagofie o se faʻataʻitaʻiga. Ona fiafia lea o lau tama e moe ma faʻataʻitaʻi.

Ituaiga

E taumafai le au gaosi oloa e faʻamalie uma manaʻoga tagata manaʻomia i le tele e mafai ai ma gaosia oloa i sitaili eseese:

  • Provence - o uiga taua o le faʻaaogaina o lanu masani i le teuteuga: susu, lavender, pistachio. Moega, ofu o ofu, ofu e teuteuina i atavali ma fugalaʻau. Provence style headset fausia ai se mafanafana ma malolo siosiomaga;
  • meaafale laupapa mautu masani na fuafuaina mo tamaiti aʻoga ma talavou. O oloa e teuteuina i ata vaneina ma i ai se lanu mautu i lanu malamalama. I lenei sitaili, o faʻataʻitaʻiga e gaosia e aunoa ma le toning, na o le ufiufiina i le leai o ni lanu varnish;
  • taʻalo meaafale i le tulaga o solo fale, nofoa maualuga, moega taʻavale faʻapitoa. O oloa ua maeʻa e valiina i lanu uma, teuteuina i atavali, appliances, maea apefai.

E ala i mea faigaluega, meaafale a tamaiti e faia i le paina paina, beech ma isi laʻau e mafai ona vaevaeina i vaega e 2:

  • kapeneta e vavai ma umi. E mafai ona suia headset tuʻufaʻatasi e tusa ai ma manaʻoga o le tamaititi: sui le kapeneta i se laulau kofe, se moega mo se talavou talavou. Pusa o drawers, lavalava, kesi tumau le suia. Ituaiga ie, moli teuteuina, fou fugalaʻau fesoasoani e faʻafouina totonu o le potu;
  • modular e aofia ai laulau, nofoa, kesi, pusatu, moega. O elemeni o ulutala e tuʻufaʻatasia o ni vaega o mea fausia, mai lea e mafai ai ona faʻatasia se tagata i totonu. Le tele o vaega, compartments i le loka e faʻatagaina oe e fuafua lelei le teuina o faʻamaumauga. E mafai ona toe suia ia metotia ina ia fetaui ma manaʻoga o le pepe.

I le mamanu, ua vaevaeina oloa fafie i vaega nei:

  • mo malologa ma moe: moega moe, nofoa maualuga;
  • mo meaʻai: laulau ma nofoa;
  • mo vasega: kesi, kesi, nofoa;
  • faʻatulagaina o teuina o mea: kapoti, kapoti, ofu.

Le seti laʻititi mo le vasega pepe aofia ai: se sofa poʻo se transformer moega, se laulau tusitusi, se nofoa.

Kapoti

Laulau ma nofoa

Kesi

Moega

O a ituaiga laʻau e sili atu

I le gaosigaina o meaafale mai mautu Birch, paina, ma isi ituaiga, laupapa laupapa e faʻaaogaina. Latou te mausali ma matagofie. O le lelei o talita faʻalagolago tuusaʻo i mea masani: o le aofaʻi o nonoa, o le tele o taimi o mama, o le i ai o aofia ai i le faʻasologa. Faʻatasi ai ma le tele numera o nonoa, o le malosi o talita faʻaititia.

O pale puipui e maua mai ile faʻasaʻosaʻoina o poloka laupapa taʻitasi i luga o kelu, ona faʻaalia lea i le veni. O le malosi o ia panels e matua maualuga; e talafeagai mo le fausiaina o soʻo se elemeni o meaafale seti. O oloa maeʻa e teteʻe atu i suiga o le vevela, aua le faʻaleagaina.

O le tau o oloa maeʻa faʻamoemoe e le gata i le lelei o laupapa meaafale, ae faʻapea foʻi le ituaiga laʻau o loʻo faʻaaogaina. Mo faʻamoemoe tau alamanuia, e ova atu ma le 40 papa e faʻaaogaina, e vaevaeina i ni mea vaivai ma faigata. O le kulupu o mea vaivai e aofia ai: poplar, pine, cedar, spruce. O le mautu vaega aofia ai: boxwood, yew, sinasina akasia. Malulu papa e talafeagai mo luga o laʻititi ma sina faʻamamafa, faigata mo faʻavaa ma faʻavae.

O ituaiga lauiloa e faʻaaogaina o:

  • Birch massif ei ai lona maualuga teuteuga aafiaga. I mea e leai ni nonoa e leai ni nonoa, o filo tutusa e sili ona lalelei. Birch e maualuga lona malosi, teteʻe i mea faʻaleagaina. O uiga faigata e tai tutusa ma laʻau, ae o le Birch e puʻupuʻu lona olaga. Laʻau leai se manogi, moli i le lanu, o le sili hypoallergenic mea. E faʻaaogaina ile gaosia o moega pepe;
  • E faʻaaogaina malosi le paina laupapa i le gaosiga o pusa o drawers, tamai kapoti, faʻavae o nofoa ma sofa. O le mea o loʻo i ai se le toniga foliga ma faʻamau, o se lanu samasama e faʻapogisaina i le taimi e faʻaaogaina ai. Pine e i ai se maualuga aafiaga teteʻe atu, o se maaleale pinia manogi, e le māvae. O le soifuaga tautua o oloa paina e tusa ma le 15 tausaga;
  • e mafai ona fai faʻafoliga fasi meaafale mai mautu beech, laupapa e fetuutuunai ma anagata. E i ai lona toniga foliga. Beech o se sui i le oak, ae o tau maualalo. O le fafie e mama i le lanu, ma le taimi e liua enaena. O le mea e tetee i le susū, e masani ona faʻaaogaina e aunoa ma se ufiufi lanu mo le gaosiga o mea masani ma meaafale tuai;
  • aluna laupapa e taua, faʻaaogaina i le gaosia o taugata meaafale. O le natura lanu o mea e i ai le tele oa: mai samasama i le enaena malamalama. E seasea faʻaaogaina i lanu masani, ufiufi i lanu lanu. O le laau e maualuga lona malosi, o le ola tautua o oloa e sili atu i le 30 tausaga.

Veneer veneer ma curved oloa e faia mai le mafuli lefulefu. O isi taimi e faʻaaoga ai mea masani e fai ai linden, cherry, ash ma maple laupapa.

Laʻau Birch

Paina

Beech

Oi

Lefulefu

Le mea e te manaʻomia le faʻalogo i ai pe a filifilia ni oloa

O tamaiti e matua feoaʻi, latou te taufetuli e oʻo lava i se tamaʻi potu. O le mea lea, o oloa mo le vasega pepe e tatau ona sefe: e faʻataʻamilomilo tulimanu, faʻamau faʻamalosi, e le seʻevae vae. O le pito i luga o laʻau sili ona lelei e lamolemole i le paʻi, e leai ni chips poʻo taʻei.

O meaafale e filifilia e faʻatatau i uiga taʻitasi, ma mafaufau i le faiga o le potu. I totonu o se tamai potu, e le tatau ona faʻapipiʻiina se tele ulu, o mea masani lava ua lava. O le tapulaʻa o le moega e tatau ona tutusa ma le maualuga ma le matua o le tamaititi. Moega ma taofi e fetaui lelei mo pepe, o le a fiafia talavou i se moega i luga o le fale.

A filifilia se laulau, e tatau i se tamaititi ona ave le fiafia i faʻataʻitaʻiga ma le sikuea sikuea laulau. O lona maualuga e tatau ona i le tulaga o le tulilima soʻoga o le tamaititi tu. O nofoa e filifilia mautu, ma le maualuga i tua ma le lagolago faʻapitoa mo vae. O le mamafa o le nofoa e faigata ona minoi, e mafai ona paʻu ese mai lima, ma manuʻa ai vae. O nofoa mama e leai se mautu ma e masani ona faʻamuta.

O meaafale a tamaiti e fai i laupapa e tatau ona faʻatau pe a maeʻa asiasiga, suʻesuʻeina o le faʻagaioiga ma le suʻesuʻeina o faʻatekinolosi uiga, tusi pasi.

Afai e te popole i le soifua maloloina o lau tama, ona filifilia lea o meaafale laʻau masani mo le vasega pepe. O ia oloa e siʻosiʻomaga agalelei, aoga ma matagofie. Afai i le taimi o le taʻaloga e valu le laupapa luga o le laupapa, ona lava lea e olo ma faʻapipiʻi i se vaega fou o varnish. O meaafale laupapa e faʻamaeʻa ai le potu o lau pepe.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 43c Youth combine 2017 - JohnsonvilleAOGCOS - tauloto (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com