Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tagata faʻatau nonogatupe - faʻafefea ma o fea le faletupe e sili atu ai le aveina i se tau maualalo tului + TOP-5 aitalafu faʻalapotopotoga e mafai ai ona e maua se tagata faʻatau nonogatupe e aunoa ma ni tupemaua tusipasi ma faʻamaoniga

Pin
Send
Share
Send

Le aoauli manuia, au faitau pele o le Manatu mo le Olaga mekasini tupe! O le tusitusiga o lenei aso e faʻatatau i se mataupu lauiloa - tagata nonoina tupe... Matou te taʻu atu ia te oe poʻo le a le mea e faʻaaitalafu ai tagata faʻatau, o fea ma faʻafefea ona maua ai i luga o tuutuuga lelei, o le faletupe e mafai ai ona maua se tagata faʻatau nonogatupe e aunoa ma ni tusi pasi maua ma tagata e faʻamautinoa i se tului maualalo.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Mai le tusiga fuafuaina, oe o le a aʻoaʻo:

  • Le mea e taʻu ole loan tagata faʻatau ma o a mea e lelei ai ma mea e le lelei ai;
  • O a ituaiga ma ituaiga o nonogatupe a tagata faʻatau;
  • O a laʻasaga e tatau ona pasia e maua ai tupe mo tagata faʻatau manaʻoga;
  • O le fea faletupe e sili atu le ave o se tagata faʻatau nonogatupe ma le maualalo tului pasene;
  • Le mea e faʻatupeina ai nonogatupe e aunoa ma ni tusi pasi ma ni tagata e faʻamaonia;
  • Faʻafefea ona fai saʻo faʻamatalaga talafeagai.

O le a e mauaina foi faʻamatalaga e uiga i le toe faʻatupeina (refinancing) tagata faʻatau nonogatupe ma tali i fesili e masani ona fesiligia.

O le tusitusiga o le a fiafia i ai latou e mananaʻo e faia se nonogatupe ma maualuga penefiti ma faʻamafanafanaga. E le gata i lea, o le faʻaaliga lolomiina o le a aoga e faitau i tagata uma o e fiafia i ai tupe, aofia ai totino.


I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


O le a le loan a tagata faʻatau ma le auala e maua ai, le faletupe lea e mafai ai ona e ave se tagata faʻatau nonogatupe i tinoitupe e aunoa ma tusi pasi o tupemaua ma tagata e faʻamaonia - e uiga i lenei ae le gata i le faitau

1. O le a le loan a tagata faʻatau ma o a ona foliga vaaia? 💰

Aso nei o se tagata ua siomia e ofo mo se nonogatupe. O telefoni e apalai mo se nonogatupe o loʻo liligi mai mai soʻo se mea: mai TV ma nusipepa, mai faʻasalalauga faʻasalalau, mai Initaneti meli. I le taimi e tasi, e leʻo malamalama tagata uma i latou aitalafu a tagata faʻatau.

I le taimi nei, o lea tagata faʻatau aitalafu aso nei o se tasi o sili ona folafolaina tautua i le faletupe maketi. Mo le tagata o tausia, o le faʻafaigofieina o sea nonogatupe taʻoto i le mafai ona faʻaaoga le tupe na mauaina e pei ona ia manaʻo ai.

A o le faauigaga, tagata faʻatau aitalafu o se nonogatupe, lea e avatua e se faʻalapotopotoga aitalafu (faletupe) i se tagata e faʻafetaui o latou manaʻoga. O faʻatonuga o le faʻaaluina o tupe maua e ono 'eseʻese, faʻapea, totogiina mo soʻo se oloa poʻo ni tautua.

Autu vaega tagata faʻatau aitalafu o leai se tau faʻamaonia le faʻatonuga o le faʻaaluina o tupe nonoina... E oʻo lava i mataupu e fesili ai le faletupe e faʻailoa mai le mafuaʻaga o le nonoina o le talosaga, e leai seisi na te siakiina lenei faʻamatalaga.

E le gata i lea, mo se tagata faʻatau nonogatupe, le lesitala faʻagaioiga faigofie atunai lo mo isi ituaiga o nonogatupe. Oe e manaʻomia le foaʻi sili atu laʻititi lisi o pepa, ma sina taimi o le a faʻaaluina i le mauaina o tupe.

Autu sini o ia nonogatupe o tuputupu aʻe o tagata faʻatau avanoa... O le mea lea, e mafai ona maua se nonogatupe mo tagata faʻatau faʻamoemoe e le gata i totonu faletupeae faʻapea foi i totonu faleoloa... E le gata i lea, o aso nei o sea tautua ua avatua e faʻatauga i luga ole laiga i luga ole laiga faiga

2. Lelei ma le le lelei o tagata faʻatau nonogatupe кредитов

Pei o seisi lava tautua tau tupe, o le tagata faʻatau nonogatupe i ai numera o mea lelei ma le lelei... Ae le i faia se filifiliga i se loan o lenei faʻatulagaina, soʻo se tagatanuʻu e tatau ona faitauina ma le faʻaeteete i latou.

2.1. Lelei o (+) tagata nonoga tupe faʻaaitalafu

Faʻatasi ma mea lelei o se tagata faʻatau nonogatupe o mea ia:

  1. O le agavaʻa e faʻaaoga ai tupe i le pule faitalia a le tagata nono o le autu aoga.
  2. E leai se mea e manaʻomia e tuʻuina atu ai se faamalumaluga ma se tagata e faʻamaonia. I le taimi o tauiviga mo tagata taʻitoʻatasi, o loʻo faʻafaigofieina lava e faletupe auala e maua ai aitalafu a tagata faʻatau. O le afifi o pepa mo le mauaina o sea nonogatupe e laitiiti, e tele lava naʻo le tusifolau e manaʻomia.
  3. Maualalo taimi faʻaalu. Talu ai ona o le tuʻuina atu o le maualalo o faʻamatalaga, faletupe faʻatupeina aitalafu tagata faʻatau vave. O le taualumaga atoa e masani ona alu ai nai itula. O isi taimi e te manaʻomia e faʻatali lua i le tolu aso.

Pe a faʻatupeina se tagata faʻatau nonogatupe, o loʻo faʻatautaia se siaki faigofie o tagata nono tupe. Faletupe o loʻo atiaʻe ni polokalame faʻapitoa mo le faʻavavevaveina suʻesuʻega o le mafai ona totogi aitalafu, ma o le tele o taimi e iai talosaga e tuʻuina atu faʻaalia loan... I lenei tulaga, oe mafai ona maua tupe i totonu o ni nai minute talu ona tuʻuina atu le talosaga.

E ui ina tele numera o faʻamanuiaga, o le faʻaaogaina o nonogatupe e tele mea leaga.

2.2. Le lelei o (-) tagata faʻatau aitalafu

Faatasi ai ma le leaga o:

  1. E fai si maualuga pasene. Faʻaavanoaina tuʻufaʻatasia, faʻapea foʻi ma le laʻititi o pepa o faʻamaumauga, e mafua ai le mea moni o le aʻafiaga o le le toe faʻafoʻiina o tupe faʻateleina tele. Ina ia puipuia i latou lava, e masani ona faʻapipiʻi faletupe e tusa ma polokalame tutusa maualuga tului
  2. E leai se auala e maua ai se tele tupe. Masani lava, o le aofaʻi maualuga o se tagata faʻatau nonogatupe e faʻatapulaʻaina i le lua selau afe rubles. I ni tulaga seasea tupu, e mafai ona aapa atu i ai 1,5 miliona
  3. E mafai komisi. E tatau ona manatua e le tagata nono, a talosaga mo se loan, e taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete o le feagaiga. O le iai o komisi eseese e mafua ai le maualuga o le tau o le nonogatupe. E le gata i lea, e masani ona manaʻomia e faletupe le tagata nonoina tupe e ave ni ituaiga inisiua, faʻapea ola, soifua maloloina pe mai le leai se toe foi. E masani lava, e oʻo i le vave totogiina o le aitalafu, inisiua totogi atu e le faʻafoʻiina.

O lea la, o loʻo i ai tagata nonogatupe aitalafu uma amio leleima le lelei... Ae e te leʻi sainia se feagaiga o nonogatupe, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le totoʻa i latou, fua uma mea lelei ma mea leaga.

A faʻapea e te togafitia le faʻagaioiga o nonogatupe ma le mea silisili ma le faʻamaoni, e mafai ona e aloese mai le tele o faʻalavelave ile lumanaʻi

3. Ituaiga ma ituaiga o nonogatupe a tagata faʻatau 💸📑

I aso nei o loʻo iai ofo i luga o le maketi mo le mauaina o 'auʻaunaga eseese aitalafu. Latou mafai ona faʻavasegaina faʻaaogaina eseese uiga.

O ituaiga nei o nonogatupe a tagata faʻatau:

  1. aitalafu a le tagata lava ia - o le masani masani nonoina filifiliga, pe a fai o se tusi apalai, ma ina ua maeʻa ona iloiloina, tupe faʻatupeina;
  2. credit cards - lesitalaina o se isi faletupe faletupe, lea e mafai ona e faʻaaluina ai tupe i le nonoina;
  3. ova - le agavaʻa e faʻaaoga tupe i se aofaʻi sili atu ile aofaʻi avanoa i luga o le teuga tupe;
  4. peleni faʻavae - faʻatau e ala i tupe totogi e masani ona faʻaaoga mo oloa maualuga-tau.

Ae mo le faʻatusatusaina o ituaiga o nonogatupe tagata faʻatau, o le auala sili ona faigofie e fai ai lenei o le faʻaaogaina o le laulau:

Ituaiga aitalafu a tagata faʻatauNofoaga o le lesitalainaIsi foliga iloga
Mo manaʻoga faʻanatinatiFaletupe1. E masani ona manaʻomia inisiua 2. Maualalo pasene totogi
Aitalafu o oloaFaleoloa ma isi mea faʻatau1. Vave iloiloga i totonu o minute

2. Maualuga tului pasene

3. E masani lava o le tusi talosaga o se konekalate foi
Numera tala tupeI le ofisa o le faletupe poʻo luga ole laiga1. Faʻamatalaga auiliili faʻafaigofie aitalafu

2. Mauaina o se vaitaimi leai se aia

3. Mafai ona faʻafou otometi le konekalate
Faʻailoa loanI le lala faletupe1. Le aofaʻi laʻititi

2.shortest vaitaimi

3. Faigofie talosaga gaosiga

4. Maualuga fua faatatau

O lea la, o le tagata nono faʻaonapo nei o loʻo i ai le numera tele o tagata faʻatau nonogatupe filifiliga.

Ina ia filifilia le lelei faʻaunegatupe, oe tatau ona iloiloina ia tuʻutuʻuga mo tulaga taʻitasi.

Faʻatupeina aitalafu a tagata faʻatau

4. Faʻafefea ona maua se loan tagata faʻatau - 7 vaega taua o le mauaina o se nonogatupe mo tagata faʻatau manaʻoga 📝

O i latou e filifili e maua se aitalafu a tagata faʻatau e le tatau ona galo o le saini o le maliliega, o le tagata nonoina tupe e faia le totogiina le aitalafu. Ae sainia o se maliega - o le tasi lea o laʻasaga mulimuli o le mauaina o tupe, e muamua i nai faigofie sitepu.

Talu ai mo le toʻatele, o le faʻataʻitaʻiga mo le mauaina o se nonogatupe foliga faigata ma le malamalama, na matou filifili e taʻu auiliili poʻo a vaega e aofia ai.

Vaega 1. Filifilia o se aitalafu faʻalapotopotoga

A filifilia se faletupe, oe tatau ona faʻalogo i le umi na i luga o le maketi. O na faʻalapotopotoga na mafai ona tatalia taua tele i le aluga o tausaga mafuaʻaga o le talitonuina... Atonu e lava le mautu.

E tele taimi e le tele ai ni mea e maua mai i nonogatupe maualalo totogi tului... A faʻafesoʻotaʻi ia faʻalapotopotoga, e tatau ona e matua faʻaeteete.

E masani lava, o le faʻaititia o le tului o loʻo faʻapaleniina e le numera tele o faʻaopopo totogi ma komisi. E le gata i lea, e i ai le aʻafiaga o le faʻafesoʻotaʻi scammers.

Sitepu 2. Filifilia o tulaga talafeagai

I totonu o le faʻavae o le tasi aitalafu faʻalapotopotoga, tele polokalama mo le mauaina o se nonogatupe ono ofoina atu. Faʻatusatusa i latou, e le mafai ona faʻalataina oe i luga o le pasene, aua o lona laʻititi maualalo e le o se mautinoa o se taugofie nonogatupe.

Mo faʻatusatusaga, e sili atu ona saʻo le amanaʻia o le tau atoa o le nonogatupe, lea e aofia ai, faʻaopopo i le tului mo le faʻaaogaina o tupe:

  • komisi mo le teuina o tupe;
  • Totogi inisiua;
  • komisi totogi muamua;
  • isi totogi na saunia e le loan loan.

Vaega 3. Tuʻuina mai o le talosaga

Ina ia faʻaititia taimi tau i lenei taimi, e fautuaina ia faʻaaoga le avanoa e lesitala ai apalai muamua... Faʻamaonia i luga e le mafai ona mautinoa le mauaina o tupe, talu ai o le faʻaiuga faaiuga e faʻatoa faia pe a maeʻa le aiaiga ato atoa o pepa... I le taimi e tasi, o le teena o le a fesoasoani sefe taimi ma le malosi.

Ole tele o faletupe e ofaina le muamua faʻaoga i ni auala se tolu:

  1. I le lala faletupe le tagata faigaluega o le a taʻu atu ia te oe e uiga i tuutuuga o nonogatupe, taʻu atu ia te oe pepa o loʻo e manaʻomia. E le gata i lea, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia loa se suʻesuʻega muamua. O nisi faletupe faʻavae e le nonoina atu i ni vaega o tagatanuʻu; oe mafai foi ona vave faʻamalamalamaina pe mafai ona faʻatumu le aofaʻi manaʻomia. O le faigata o lenei metotia o le manaʻoga e faʻaalu se taimi e asiasi ai i le faletupe, faʻatali i laina.
  2. I le faleoloa. Faletupe tagata faigaluega e masani ona i faleoloa faatau. E mafai ona latou lolomiina fesili ma se lisi o pepa, faufautua i tuʻuga o le nonogatupe. Ae ui i lea, o faufautua faʻapitoa i faleʻoloa e masani ona le lelei ona faʻatonutonuina i oloa faletupe uma, talu ai latou te taulaʻi atu i nonogatupe o oloa.
  3. I luga ole laiga faiga O lenei filifiliga e sili ona lelei. E leai se mea e te tuua ai lou fale e apalai ai. E mafai ona faia lenei mea i soʻo se taimi e ala i le asiasi atu i le 'upega tafaʻilagi o le aitalafu faʻalapotopotoga e fiafia i ai.

I soo se tulaga, i totonu o le vaitaimi faʻatulagaina o le taimi, o le a nonoina atu o le a tuʻuina atu se faʻaiuga faʻaiuga i lana talosaga. Afai o le tali o le ioe, e mafai ona e alu i luma.

Vaega 4. Sauniuniga o se afifi o pepa

O le afifi o pepa manaʻomia e tele lava ona fuafuaina e le aofaʻi o le nonogatupe. Afai e laʻititi, masalo o le faletupe o le a naʻo le manaʻomia tusifolau ma pepa lona lua.

Atonu e te manaʻomia foi faʻamatalaga o tupe maua ma kopi o le tusi galuegao loʻo faʻagasolo i le falefaigaluega.

A faʻapea e ono manaʻomia e le tagata nono tupe se aofaʻiga tele o tupe, o le pepa o faʻamaumauga e ono i ai ofoofogia.

Vaega 5. Resitaraina o le mulimuli talosaga ma fesoʻotaʻiga ma le tagata faigaluega faletupe

A faʻaputuputu uma le pepa o faʻamaumauga, e mafai ona e alu i le ofisa latalata i le credit credit. Lenei e tatau ona avatu talosaga mulimuli ma talanoa i se tagata ofisa nonogatupe.

O le taimi lea ua faia le talanoaga mulimuli o tulaga uma o aitalafu. E tatau ona manatua e le tagata nono tupe afai e i ai se le malamalama, e tatau ona foia i lena taimi. A maeʻa ona saini le maliega ma tuʻuina atu le nonogatupe, e leai se mea e mafai ona toe faʻasaʻo.

Vaega 6. Sainia o le feagaiga

Afai e saini e le tagata nono tupe le konekalate, ua manatu o ia e malilie i aiaiga uma ua faamaoti mai i totonu. O le mafuaaga lena taua suesue totoʻa i tusitusiga o le maliega ae e leʻi sainia.

Aua neʻi galo afai e le faʻamalieina tuʻutuʻuga o le maliega aitalafu, e ono faʻaleagaina le igoa o le tagata nono.

Vaega 7. Mauaina o tupe

O le ituaiga o mauaina o tupe e fuafuaina i tuutuuga o le nonogatupe maliega. O le tele o taimi, e aumai tupe tinoitupe ala i le kesi tupe a le faletupe pe ala ile fesiʻi ile kata.

Talu ai nei, o nisi faletupe ua amata ofoina le tautua o le tagata faigaluega alu 'ese i le fale poʻo le ofisa o le nonoina.


O lea la, e leai se mea faigata i le taualumaga mo le mauaina o se tagata faʻatau nonogatupe. E taua le alu i le fitu laʻasaga faʻasologa, ma matau tulafono talafeagai.

5. O le fea faletupe e sili atu le ave o se tagata faʻatau nonogatupe - faʻatulagaina o le TOP-5 faletupe i Moscow ma le maualalo tului pasene 📊

A e talosaga mo se tagata faʻatau tupe, e taua le amanaʻia o le filifiliga o se faletupe pe a mafai. Aua neʻi galoe tatau ona tatou galulue faʻatasi ma lenei faʻalapotopotoga mo se vaitaimi umi lava.

Le auala sili - faletupe e nonoina atu i le faitau aofaʻi o tagata mo le sili atu ma le tasi le tausaga. O lenei faʻatagaina se tasi e faʻamasino e le gata i lo latou lauiloa, ae faʻapea foi i lo latou faʻatuatuaina.

E i ai le tele numera o ofo i luga o le maketi mai eseese aitalafu faʻalapotopotoga. E toetoe lava a le mafai ona faʻatusatusa latou uma. O le mafuaʻaga lena na matou faʻaalia ai se faʻavasegaina o faletupe sili ona lelei o loʻo faʻagaioia i Moscow ma isi taulaga o Lusia, i tulaga ia sili ona tele manuia

# 1. Sberbank

Sberbank o Lusia - tumau pea o le sili lauiloa aitalafu faʻalapotopotoga i lo tatou atunuʻu. I le avea ai o se vaega o se non-fuafuaina nonogatupe, oe mafai ona iinei muamua tasi ma le afa miliona rubles... I le taimi e tasi, o le tului i ia nonogatupe o 14,9 i le tausaga, lea e maualalo ifo nai lo le tele o isi aitalafu faʻalapotopotoga.

E le gata i lea, mo i latou e mauaina totogi e faʻaaogaina ai pepa Sberbank (ma e tele naua tagatanuu faapena), o le tului ua faʻaititia iinei.

O le tapulaa maualuga o le aitalafu o le a lima tausaga. O le talosaga e oʻo atu i le lua aso pisinisi.

# 2. VTB

E mafai ona e mauaina se aofaʻi maualuga o tagata faʻaaoga i le VTB i luga 3 miliona rubles ona oʻo atu i 60 masina. O le tului o le a 16,9%.

E i ai tuʻutuʻuga eseʻese e faʻamanuiaina atili ai le nonogatupe.Afai la e te manaʻo e faʻaititia le tului i le faletupe, e te mafaia inisiua le ola ma le soifua maloloina.

E le gata i lea, o tagatanuu e mauaina totogi i luga o pepa a le VTB Bank e mafai ona faʻamoemoe i tulaga sili ona lelei mo aitalafu.

Numera 3. Svyaz-Faletupe

Svyaz-Faletupe faʻapitoa na atiaʻe se tele numera o polokalama eseʻese mo le nonoina atu i tagata taʻitoʻatasi.

O se nonogatupe le talafeagai e mafai ona faʻatulagaina iinei i lalo 15,5% i le tausaga e oʻo atu i le 60 masina. I lenei tulaga, oe mafai ona maua tupe i le aofaʻi muamua 750 afe rubles.

Nu. 4. Citibank

Ina ia apalai mo se tagata faʻatau nonogatupe, o lea ua lava e tuʻuina atu lua pepa - tusifolau ma faʻamatalaga o tupe maua... I le taimi e tasi, o le tului i Citibank e i lalo o se tulaga maualalo - na 15%.

Ae ui i lea, tagata nonoina e faʻaalia ia lava manaoga mamafa... I se faʻaopopoga i le mea moni e tatau ona avea oe ma tagatanuʻu o le Rusia Feterale, faifai pea masina maua mo le mauaina o se nonogatupe tatau ona e le itiiti 30,000 rubles. Afai e faʻamalieina e le tagata o tausia ia mea i luga atu, e mafai ona ia mauaina muamua lua miliona rubles.

Nu. 5. Renaissance Credit

Lenei latou te ofo e maua se nonogatupe ma le fua 15,9% i le tausaga I lenei tulaga, o le maualuga vaitaimi o 5 tausaga.

E mafai ona e apalai mo le aofaʻi mai 30 muamua 500 afe rubles... E te le tau faʻatali umi mo se tali - o le filifiliga e faia i le aso e tasi.


O lea, ia maua sau nonogatupe i se tau maualalo tului e moni lava... Ua lava le iloa o le aitalafu faʻavae e apalai i ai, faʻapea foi ma le usitaʻia o ona manaʻoga mo tagata nonoina tupe.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo iai se tusitusiga eseʻese e uiga i nonogatupe mokesi, lea na matou tusia ai faʻafefea ma poʻo fea e sili atu ona aoga e maua ai se mokesi.

6. O le fea faletupe e i ai le tau maualalo maualalo a le tagata faʻaaoga i le 2020? 📋

Tele o tagatanuu, pe a filifilia se faletupe mo se tagata faʻatau nonogatupe, muamua lava uma uai atu i le fuafuaina tului... Ua talitonu le au atamamai e saʻo lenei auala, aua o le tau o le totogiina o le nonogatupe o le a faalagolago i lenei faailo.

A o e sailia se pasene laʻititi, e taua le mafaufau o lona lapoʻa e tele lava ona fuafuaina e le tagata o tausia tulaga e fesoʻotaʻi ma le faletupe, faʻapea foʻi ma le aofaʻi o pepa na saunia.

Ma le faʻaaloalo, o le sili atu ona atoatoa o le solvency ua faʻamaonia, o le maualalo o le fua faatatau e mafai ona e faʻamoemoe i ai... O le mafuaaga lena e tau le manaʻomia ai ona faitau i se laʻititi laititi pe a talosaga mo se nonogatupe faʻavae i luga o le tasi pe lua pepa.

Muamua lava, e aoga le mafaufau i tuutuuga i le faletupe tautua lau pepa totogi... O ituaiga ia o tagata maʻi e masani ona tuʻu i lalo e le faʻalapotopotoga aitalafu le tau. Ma, Sberbank ina ua mauaina le totogi i luga o lana pepa, ua malie o ia e tuuina atu se nonogatupe i le aofaʻi e oo atu i tolu selau afe rubles lalo 13,9% i le tausaga

E mafai foi ona e faʻamoemoe i se faʻaititia o le pasene o tupe i totonu o faletupe ia ua maeʻa ona totogi muamua le nonogatupe. O faʻalapotopotoga aitalafu e faʻatuatuaina tele ia tagata nono tupe.

Ae mo faletupe faʻapitoa e maualalo le tului*, matou fautua atu ia te oe e mataala i mea nei:

  • pe afai o le mafuaʻaga o le nonoina o totogi mo aʻoga, e sili le faʻafesoʻotaʻi Sberbank... E i ai le polokalame faʻapitoa faʻapitoa ii, lea e sau ai le tau 7,5%;
  • penisiona mafai saogalemu alu i Sovcombankmea e mafai ona e tu ai i luga selau afe rubles lalo 12% i le tausaga (na matou tusia muamua e faʻapefea ona maua se nonogatupe mo se litaea i luga o tuutuuga lelei);
  • Rosbank ofaina le sili ona lelei tuutuuga - 13,5% i latou e galulue i le matata o le paketi o le a manaʻomia se tagata faʻamaonia e maua ai se nonogatupe;
  • tagata e ana meatotino mafai faʻafesoʻotaʻi le faletupe Palemia Aitalafulea, i le i ai o le collateral, ua latou sauni e tuuina atu se nonogatupe faasaga i 14%;
  • Orient Express Bank sauni e fai se nonogatupe e oʻo atu i limasefulu afe e 15%;
  • pe a e manaʻo e maua se aofaʻiga tele (e oʻo i le miliona rubles) mo se taimi umi (e oʻo i le 15 tausaga) tatau ona faʻafesoʻotaʻi Credit Bank o Moscowlea e amata ai le tau faʻaletausaga i 15%.

* Siaki le talafeagai o tului i luga o nonogatupe i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia o aitalafu faʻalapotopotoga.

O fea ma faʻafefea ona fuafua se nonogatupe a le au faʻatau - ono mafai filifiliga: o se calculator i luga ole laiga i luga ole laiga a le faletupe poʻo se apili tuʻusaʻo ile ofisa ole aitalafu.

7. Fuafuaina o se aitalafu a tagata faʻatau - 2 auala faigofie e fuafua ai se aitalafu a tagata faʻatau 📌

Tusa lava pe filifilia se polokalame nonoga tupe, e masani ona iai le manaʻoga fuafua le tapulaʻa o aitalafu a tagata faʻatau - aofaiga o totogi, ova totogi, ma isi. E mafai ona faia lenei mea i ni auala taua se lua: e ala i le faʻafesoʻotaʻi o le lala o le faletupe e latalata ane poʻo le asiasi atu i lana upega tafailagi i luga o le Initaneti.

Metotia 1. Asiasi i le ofisa o se aitalafu faʻalapotopotoga, o le lumanaʻi nono mafai i se talanoaga ma oe lava ma se tagata ofisa nonogatupe saili uma aiaiga o le nonoina atu.

Faʻaopopo (+) O lenei filifiliga pe a tulaʻi mai fesili, e mafai ona e maua loa tali ia latou. E le gata i lea, afai o tuutuuga fetaui ma le tagata maʻi, ma o loʻo ia te oe le afifi talafeagai o pepa faʻatasi ma oe, e i ai le avanoa tuu loa se tusi talosaga.

Peitai, asiasi foi i le ofisa aofia ai foi tulaga le lelei (-)... E tatau ona e faʻaaluina lau oe lava taimi e asiasi ai i le faletupe ma faʻatali i le laina. Lenei taimi o le a faʻamaimau fua pe a fai o le tagata faʻatau aitalafu tulaga e le faʻamalieina.

Metotia 2. Fuafuaina o nonogatupe e faʻaaogaina ai le calculator i luga ole laiga e sili ona lelei. I lenei tulaga, ua lava le i ai o se komepiuta poʻo se isi lava mea faigaluega i Initaneti (tuʻua lou fale poʻo le ofisa e le manaʻomia).

Mea fuafua aitalafu a tagata faʻatau mafai ona mauaina e ala i le search engine pe faʻaaogaina le tasi o loʻo tu i luga o le upega tafailagi aloaia o le faletupe filifilia.

I le faʻavae, e le afaina le mea fuafua le mea e manaʻo ai. O a latou aano e matua tutusa lava, ua lava lea e ulufale ai i lalo faʻamatalaga i avanoa talafeagai:

  1. le aofaʻi o le nonogatupe manaʻomia;
  2. tului mo le polokalama filifilia;
  3. nonogatupe vaitaimi (e masani ona faʻailoa mai i masina);
  4. filifiliga totogi - faʻaletausaga pe eseʻese.

I le taimi e tasi, e taua le malamalama pe o le a le eseesega i le va o totogiina filifiliga:

  • Annuity O se totogi faalemasina e tumau tutusa i le taimi atoa.
  • Eseesega - o se totogi e faʻaititia i le taimi, o lona uiga, i le amataga, tele aofaʻi e tatau ona totogiina i le totogiina o le nonogatupe.

O le taimi lava e tumu uma fanua i, kiliki le faʻamau "Fuafua"... O le polokalama o le a avatua faʻamatalaga luga uma tapulaʻa o le nonogatupe.


I isi tusitusiga, sa matou tusia foʻi pe faʻafefea ona fuafua se mokesi i luga o le upega tafailagi ma fuafua se aitalafu o taʻavale e faʻaaoga ai le calculator o aitalafu.


Ma le mea lea, o le sili ona aoga filifiliga mo fuafua o mea fuafua aitalafu... E faʻatagaina oe e faʻatusatusa le tele o nonogatupe e aunoa ma le tuʻua o lou fale. I se faʻaopopoga, oe mafai ona malamalama pe o le a le aofaʻi o le nonogatupe o le a sili ona lelei i tulaga o le tele o le totogiina.

Le mea e te manaʻomia e iloa e uiga i le toe faʻatupeina poʻo, pei ona masani ona taʻua, toe faʻatupeina o tagata faʻatau nonogatupe

8. Faʻatupeina (refinancing) o tagata faʻatau nonogatupe - o le a lea mea ae o a foi mataupu e aoga ai le faʻaaogaina 💵

E le o se mea e masani ai le soʻona faʻaaluina e soʻona faʻataua ana mea tautupe, o lona olaga tulaga ua suia, ma aitalafu tulaga i le maketi ua sili atu ona lelei. I nei tulaga uma, oe mafai ona faʻaaoga auaunaga nonoina atuo le mea tautupe e valaʻau toe faʻatupeina.

Ole a le toe totogiina o le loan (refinancing)?

Lalo toe faʻatupeina malamalama i le faʻatinoina o se feagaiga fou nonogatupe ina ia tapunia ai se nonogatupe muamua. E mafai ona aoga pe a ofoina mai e le polokalame ni faaupuga sili atu ona manaia.

E masani lava, ina ia mafai ona maua se faʻaiuga lelei i le toe faʻatupeina o polokalame, e manaʻomia le i ai e le gata ose pepa ogaoga o faʻamaumauga, ae faʻapea foi tala lelei aitalafu lelei... Guarantors ma collateral mafai ona maua ai se faʻaopopo faʻaopoopo.

Mafaufau i le avanoa o le toe faʻatupeina o se tagata faʻatau nonogatupe, e tatau ona malamalama o le feagaiga fou o le a le faʻasaʻolotoina se tagata mai vaisu. O le faʻaiuga e auai i ni polokalame e tatau ona faia ma le faʻaeteete, e mafai ona faʻamaonia i nisi mataupu.

  1. Ia faʻaititia le totogi faʻatupe — o lenei mafuaʻaga mo-nonoina o se tasi o sili ona taatele. I le tulaga o nonogatupe mo se taimi umi, e masani ona tupu faapea e faʻaititia totogi mulimuli ane. I nei tulaga, e le manaʻo se tasi e leiloa ni avanoa lelei ma totogi sili atu nai lo le mea e mafai. I le maeʻa ai ona faia o se toe totogiina o le maliega, ua tapunia e le tagata nonoina le maliega o loʻo i ai nei ma amata ona totogi le feagaiga fou i ni tuutuuga e sili atu ona lelei.
  2. Le mafai ona toe totogi le isi totogi faʻalemasina. I tulaga ua suia le tulaga tau tupe a le tagata nono, ua faigata ia te ia ona totogi le loan i le taimi ma le atoa. I lenei tulaga, oe mafai ona taumafai e tusia se toe totogiina feagaiga, e tusa ai ma tuutuuga o le a totogi o le a laʻititi.
  3. Le manaʻoga e suia le faʻalapotopotoga aitalafu. O mafuaʻaga mo lenei atonu e eseʻese: 1) sili atu tuʻutuʻuga mo se nonogatupe i seisi faletupe; 2) e le faʻamalieina i le tulaga lelei o le galuega a le aitalafu faʻalapotopotoga; 3) e leai se auala e toe totogi ai le nonogatupe i le faletupe tuai i lalo o tuutuuga nei.

Tusa lava poʻo a mafuaʻaga na mafua ai le manaʻoga mo le toe tupe, e taua le mafaufau totoʻa i tuʻutuʻuga o le maliega fou. Tele taimi, pe a toe faʻatupeina, e leai se auala e toe totogi ai se nonogatupe fou ae leʻi faʻatulagaina. Afai e faia sea faaiuga, e tatau ona totogi le aitalafu sala tupe (tului).

9. Tali i Fesili e Masani Ona Fesili (FAQ) 📢

E ui lava i le foliga faigofie, o le autu o le faʻaaogaina o nonogatupe a tagata faʻatau e tele fesili. Ina ia faʻafaigofie le aoina o faʻamatalaga mo le matou aufaitau, ua matou taumafai e tali le sili ona fesiligia soo ia latou.

Fesili 1. O fea e mafai ona ou maua ai se tinoitupe tagata faʻatau tupe e aunoa ma ni tusi pasi ma ni tagata e faʻamaonia?

I le taimi o le faʻaletonu, o nisi o aitalafu faʻalapotopotoga le tumau le faʻatupeina o le faʻaaogaina o aitalafu e tusa ai ma sili ona faʻamaoni polokalame, taumafai e suʻesuʻe maeʻaeʻa le mafai ona totogi aitalafu. Ae ui i lea, o nisi faletupe i se maualuga tauvaga siʻosiʻomaga o loʻo taumafai e mailei tagatanuʻu e ala i le ofo e tuʻuina atu faʻanatinati tinoitupe. O latou tuutuuga e le faʻapea o le tuʻuina atu o se atoaga o pepa, faʻapea foi ma le i ai o tagata faʻamaonia.

Taua! E tatau i tagata nono tupe ona faʻaeteete i ia ofa. Aua neʻi galo a leai ni tusi pasi ma se tagata e faʻamaonia, e le fiafia tele le faʻatupeina.

O le le lava o faʻamaoniga faʻamaoniga o le solvency e mafua ai le mea moni o le aʻafiaga o le le toe foʻi mai o tupe faʻateleina. I tulaga faʻapena, e masani lava a faletupe ona mananaʻo e taʻalo saogalemu. O le mafuaʻaga lena, a leai ni tusi pasi ma se tagata e faʻamaonia, ua faʻapipiʻi laʻititi atu tupe, ma o tului i lenei mataupu e fai si maualuga.

Na matou tusia auiliili atili e uiga i le mea ma faʻafefea ona maua se nonogatupe ma le leaga aitalafu talaʻaga aunoa ma ni tupemaua tusipasi ma faʻamaoniga i le lomiga talu ai.

A filifilia se faletupe, e masani ona taumafai tagata e faʻaputu faʻamatalaga maualuga luga o ofo i luga o le maketi ma faʻatusatusa latou. E mafai ona faigata ona fai lenei mea, aua o aso nei o se numera tele o aitalafu faʻalapotopotoga ofo e tuuina atu se tagata faʻatau nonogatupe aunoa ma ni tusi pasi ma tagata faʻamaonia.

I ia tulaga, e masani ona sili atu le atamai e lafoai tutoʻatasi sailiga, faʻaaogaina sauni-faia togi mai faʻapitoa.

Lalo o le a matou taʻu atu ia te oe e uiga i filifiliga silisili i la matou taofi.

1) Sberbank

O le faletupe sili ona taʻutaʻua i Lusia o loʻo faia ni manaʻoga faigata i ana tagata aitalafu. Ae e oʻo mai foi i lea e i ai le avanoa e maua ai se nonogatupe e tusa ai ma se faʻafaigofie polokalame.

E mafai ona e faia i faleoloafaʻatau atu o mea faigaluega i totonu o le fale ma taʻavale. Sberbank tuuina atu se nonogatupe taulaʻiga - mo le faʻatauina o se oloa mautinoa, i le noatia ma le fai i le faia 10% o lona tau.

Iloiloga o le tusi talosaga e manaʻomia mai le tasi itula i le tasi aso... O se nonogatupe e mafai ona tuuina atu e se tagatanuu o le Malo o Rusia ua liliu 23 o le tausaga. E manaʻomia ona e tuʻuina atu se tusi folau ma se pemita nofomau.

O le nonogatupe taimi i lenei tulaga o mai 3 masina muamua 2 tausaga le matua... Tupe faʻaalu e tumau ile 16% i le tausaga

2) Orient Express

O lenei faletupe o loʻo i ai le tele numera o tagata faʻatau nonogatupe polokalama. I ai nei e pei o nonogatupe le talafeagaima e totogi ai nisi oloa ma tautuaeg malaga, faʻafouga, aʻoga.

E mafai ona tuʻuina atu se nonogatupe ia i latou ua aulia le tausaga o 25 tausaga. Lenei o le a manaʻomia naʻo le tusi folau... Aofai maualuga o aitalafu - 200 000 rubles O le fua faatatau amata mai 22 muamua 47 % i le tausaga O le nonogatupe taimi e le tatau ona sili atu lima tausaga.

3) Faletupe "Renaissance Credit"

I lenei faletupe, o loʻo faʻatupeina atu nonogatupe a le au faʻatau i le aofaʻi muamua afa miliona rubles, vaitaimi - mai 2 muamua 5 tausaga. E mafai ona e apalai pe a e aulia le matua 24 o le tausaga.

Ua seti le tau ile va 15,9 muamua 74,9 pasene Ina ia apalai mo se nonogatupe, ua lava le saunia o se tasi pepa - tusifolau... E masani lava, i lenei tulaga o le fua faatatau o le a sili atu.

Moni, e faʻatagaina e le faletupe le tagata nonoina tupe ona faʻaititia le tau o le faʻatupeina o le nonogatupe i le vave totogiina, lea o loʻo faʻatinoina iinei e aunoa ma se totogi faaopoopo.

4) Alfa Faletupe

E maua e le Alfa-Bank le avanoa e fai ai se nonogatupe i se tau 29,3%.

I le leai o ni tusi pasi ma ni tagata e faʻamaonia, ua i ai i le tagata nonoina le aia tatau e talosaga ai mo se nonogatupe i le aofaʻi muamua 100 000 rubles... O le tapulaa maualuga o valu masina.

A e manaʻo e faʻaititia le tau o le totogiina o lau nonogatupe, e mafai ona e toe totogiina muamua i le faʻasologa, i Alfa-Faletupe o lenei 'auʻaunaga e matua atoatoa leai se totogi.

5) Faletupe o Moscow

Latou te fautua mai e ala i luga 100 afe rubles i tagata uma ua oʻo i ai 21-tausaga le matua. E eseese le pasene mai 23,5 muamua 49,9 faaletausaga O se meaalofa i le tagata nono tupe, o loʻo tuʻuina atu i ai e le faletupe numera tala tupe.

Pau lava le le faʻamanuiaina o le nonoina atu iinei o le manaʻomia e aoina se tino mafai ona tago o pepa.

I se faʻaopopoga i se tusifolau, oe ono manaʻomia:

  • laisene ave taʻavale ma pepa taʻavale;
  • lisiti mo le totogiina o 'auʻaunaga eseese a le aiga;
  • Tusi faamaonia SNILS;
  • faʻamatalaga faletupe mo le ono masina talu ai.

O le mea lea, o le numera o faletupe o loʻo ofoina nonogatupe e aunoa ma ni tusi pasi ma tagata e faʻamautinoa e le laʻititi. Afai e te filifili e faʻafesoʻotaʻi se tasi o kamupani i luga o la matou lisi, matou fautuaina aʻoaʻo atili e uiga i nonogatupe tuʻutuʻugae ala i le asiasi i lana 'upega tafaʻilagi.

Ma le isi, e mafai foi ona e tuʻuina atu iina apalai muamuafaʻapena sefe tele aofaʻi o taimi.

Matou te fautuaina foi le faitauina o la matou tala i le mea e maua ai tupe pe a fai e teena uma faletupe ma microloans.

Fesili 2. Faʻafefea ona apalai mo se tagata faʻatau nonogatupe i Sberbank lugalaina?

Talu ai nei, tele ma sili atu tagata o loʻo faʻaaogaina le avanoa e apalai ai mo se loan i totonu lugalaina... O lenei tautua faʻatagaina oe e aloese mai le tu i laina, ma sefe ai taimi. I le taimi lava e tasi, o se talosaga luga o le faletupe 'upega tafaʻilagi mafai ona faia i soʻo se taimi talafeagai e aunoa ma le tuua lou fale poʻo le ofisa.

O i latou e filifili e talosaga mo se tagata faʻatau nonogatupe i Sberbank e tatau ona manatua o lenei aitalafu faʻalapotopotoga e i ai manaʻoga manaʻoga mo ana tagata aitalafu. I le faʻaopopoga i talaʻaga aitalafu, tulaga ma le mautu tupemaua... Ole mafuaʻaga lena e le tatau ai ona faʻamaʻimau taimi e asiasi ai ile ofisa, e sili atu le vave faʻatumu ole apalai muamua i luga ole laiga i luga ole laiga a le faletupe.

Kiliki i le "Loans" vaega, mulimuli i le sooga "Ave se nonogatupe mai Sberbank", saunia pepa ma faatumu le pepa

O le atoa talosaga auala o le a le sili atu i le kuata o le itula. I le taimi e tasi, i se tautua talafeagai, e le gata e te filifilia le filifiliga sili ona lelei o nonogatupe, ae ia suʻea foʻi au agavaʻa tautupe.

O le mea moni o le maeʻa o le faʻalauiloaina o le vaitaimi ma le aofaʻi o le nonogatupe fuafuaina, o le totogiina loa fuafua, faʻapea foi ma le ova totogi.

Sitiseni e faʻamalieina aiaiga nei e mafai ona apalai mo se nonogatupe mai Sberbank:

  • tausaga - le itiiti ifo 21 tausaga, ae le sili atu 65 tausaga i le aso o le fanoga atoa;
  • faifai pea galuega poto masani a itiiti mai tasi le tausaga;
  • matua i le galuega mulimuli e le itiiti 6 masina.

Manatuamo i latou e mauaina totogi i luga o le Sberbank card, o mea e manaʻomia e malolo. I le nofoaga mulimuli, ua lava e galue mo le 3 masina, ma faʻaauau pea le poto masani galue tatau ona le itiiti ifo i le ono masina.

Ina ia maeʻa se tusi talosaga, oe manaʻomia le filifilia o se nonogatupe polokalama ma faamasani oe lava ma ona faaupuga. A maeʻa lena, ona faʻatumuina lea o se fesili. A faʻamaoti mai le vaitaimi, faʻamolemole vaʻai e le mafai ona sili atu lima tausaga.

A maeʻa ona faʻatumuina le fesili, e tatau ona e lafoina i le faletupe i le kilikiina o le faʻamau talafeagai. O le vaitaimi o le iloiloga o mai 2 itula muamua 2 aso... Ole a logoina le tagata talosaga e telefoni pe imeli.

Afai o le tali o le lelei, e faʻamaeʻa ai le faiga o le lesitalaina o nonogatupe, o le a tumau ai pea e asia le faletupe ofisa ma pepa talafeagai. Masani ai, e aofia ai ma se tusifolau ma pepa faʻamaonia tupe maua. Tele o taimi, mo tagata faigaluega, o le tusi pasi lea o totogi mai le nofoaga o galuega.

O le mea lea, o le talosaga mo se nonogatupe i Sberbank e ala i le Initaneti e matua faʻafaigofieina ai taualumaga mo le mauaina o se nonogatupe. E te le tau faʻamaʻimau taimi ma toe tu i laina. A faʻapea e te leʻi faʻatagaina se faʻaunegatupe i le faletupe, ona mafai loa lea ona e aveina se microloan i luga ole laiga i luga ole 5 card e aunoa ma le siakiina o lau credit credit history ma e aunoa ma le teena e se tasi o microfinance organisations (MFOs).

Fesili 3. Faʻafefea ona maua se tagata faʻatau tupe nonogatupe mo tagata taʻitoʻatasi tagata fai pisinisi?

O le tatalaina o se tagata fai pisinisi (taʻitasi tagata fai pisinisi), paga lea, e le tuʻueseina le manaʻoga e maua ai nono tupe. Ae e saʻo le faafeagai - o le manaʻoga mo latou ua faʻateleina, aua taʻitasi tagata fai pisinisi manaʻomia le saunia e le gata o latou lava manaʻoga, ae faʻapea foi a latou pisinisi. I le taimi e tasi, o le mauaina e oʻo lava i le tulagalua nonogatupe mo se tagata fai pisinisi e masani ona matua malosi e ese mai le lesitalaina mo se tagata faigaluega.

O le faʻafitauli sili ona tele mo tagata fai pisinisi taʻitoʻatasi o le faigata lea mo latou ona faʻamaonia tupe maua. E le gata i lea, o le mauaina o se polofiti mai le faia o pisinisi e le mautinoa. I le taimi e tasi, e faʻaeteete faletupe i tagata e ono aitalafu, e le mautinoa tupe maua.

Auala e maua ai se nonogatupe mo tagata e manaʻomia manaʻoga o se tagata fai pisinisi taʻitoʻatasi (tagata fai pisinisi taitoatasi)

O se auala mai lenei tulaga mo se tagata fai pisinisi mafai lesitalaina o se nonogatupe manino... I lenei tulaga, o le aitalafu faʻalapotopotoga le faia se siaki maeʻaeʻa o le tagata nonoina, atonu e le iloa foi o le tagata talosaga o ia lava.

Mai faʻamaumauga e te manaʻomia tusifolau ma pepa lona lua (ma oe mafai ona filifilia mai se tele lisi), pepa faʻamatalaga tupe maua e le manaʻomia.

Pe a talosaga mo se vave faʻaalia o se nonogatupe, o le faletupe e masani ona faʻalogo lava i le mea moni o loʻo iai se lesitala tumau, ma e leai foʻi se faʻaletonu o aitalafu talaʻaga.

Ae ui i lea, o le faʻauneina o nonogatupe e i ai tulaga le lelei. - o se maualuga tului ma se laʻititi nono aofaʻiga. E masani a e le mafai ona sili atu ile tolusefulu afe rubles, ma o le tului e mafai ona oʻo iai 50% i le tausaga

Aua neʻi galo e uiga i le mafuaʻaga o nonogatupe. Afai e manaʻomia e se tagata fai pisinisi se faʻatau tele, e mafai ona e apalai mo se nonogatupe faʻatau tuʻusaʻo i totonu faleoloa... I le taimi lava e tasi, o se siaki maeʻaeʻa o le tagata nonoina e le o faia. E vave faia le faʻaiuga a le faletupe, o lona uiga e leai se taimi e malamalama ai o le tagata faʻatau ua lesitalaina o ia lava tagata fai pisinisi.

Afai e te manaʻomia se tinoitupe ma o le aofaʻi e lava tele, oe tatau ona taumafai e maua se tagata faʻatau nonogatupe le auala masani... E taua le faʻamaoni faʻaalia i le pepa fesili o le galuega a le tagata talosaga fai pisinisi.

E taua le aua le taʻua i soʻo se tulaga o le mafuaʻaga o le nono atinae pisinisi... I lenei tulaga, e toeititi lava a mulimuli mai lafoaia... E sili le tusi o se faʻamatalaga lata i le tagata faʻatau - tafaoga, faʻafouga, ma isi.

I lenei tulaga, masalo, e tatau ona e tuʻuina mai se faʻamatalaga. Lenei le isi faigata. - o le tele o fai pisinisi faʻaletonu undertate tupe maua ina ia mafai ona totogi laʻititi lafoga pe a mafai. E foliga mai e le nono atu le faletupe i se tagata fai pisinisi taʻitoʻatasi o lana tupe maua e laʻititi lava.

Ma le lava le polofiti i le faʻasilasilaga, e mafai e se tagata fai pisinisi ona faʻamoemoe i se nonogatupe i le aofaʻi e tusa 150 afe rubles I le taimi e tasi, o le tului mo tagata taʻitoʻatasi e le avea ma maualalo maualalo. E masani ona aapa 25%.

Afai e te manaʻo e maua se sili atu talafeagai tau faʻatupe, oe tatau ona e faʻaavanoa tautoga pe mautinoa... I le tulaga muamua, soʻo se meatotino ua lesitalaina i se tagatanuʻu o se tagata e toʻatasi e talafeagai. (E mafai ona avea o se taʻavale poʻo se fale mautotogi).

Afai e filifili e aumai se faʻamaoniga, e tatau ona maitauina o le tutusa faipisinisi o le a le talafeagai iinei. (E tatau ona tatou sailia se tagatanuu o ia e faigaluega mo le faʻafaigaluegaina ma mafai ona tuʻuina atu se tusi faamaonia o totogi mai le falefaigaluega).

Ole mea lea, e sili atu ona faigata le mauaina o se loan mo se tagata e toʻatasi tagata fai pisinisi nai lo le tagata o loʻo faigaluega. Peitai, e leai se mea e le mafai. E tatau lava ona fai sina taumafaiga atili.

I le auala, tagata fai pisinisi mafai ona faʻaaogaina le lisi lisi e faʻatau taʻavale poʻo pisinisi mea faigaluega. Ua uma ona matou talanoa e uiga i tuutuuga o le lisiina o taʻavale mo tagata taʻitoʻatasi ma faʻalapotopotoga faaletulafono i se tasi o mataupu muamua.

Fesili 4. Faʻafefea ona maua se tagata faʻaaitalafu nonogatupe mo 5-7-10-15 tausaga ma o iai ni uiga faʻapitoa i le mauaina o se nonogatupe mo se taimi umi?

O nonogatupe mo tagata faaaoga i taimi uumi e leai ni eseesega taua i mamanu mai ia na ave mo le tele o masina. Tele o taimi, o ia nonogatupe e faʻatupeina i lalo sini faapitoa.

Ona o le maualuga o le manaʻoga mo nonogatupe umi, o aso nei ua mafai ai ona maua i le tele o faletupe. E tatau ona manatuaina o tului i 'eseʻese aitalafu faʻavae ono eseese eseesega.

E tatau ona matauina o le umi o le taimi o le nonogatupe maua, o le maualuga o le fua faatatau o le ai ai... Ia, aitalafu mo 5 tausaga ua tuuina atu i le averesi lalo 15% i le tausaga, e 10 tausaga - lalo 20% i le tausaga, ma isi I nisi faletupe, o nonogatupe mo se taimi umi e faʻatupeina i se tau 50% O le mea lea, ina ia aua neʻi le fiafia i le teʻi, e taua le suʻesuʻeina o tulaga uma o le nonogatupe. AO LEI le taimi o le talosaga.

E masani lava o nonogatupe mo se taimi umi e faʻatoa maua mai pe a iai se tele o pepa.

Masani ai, o sea nonogatupe e mafai ona mauaina i le tuʻuina atu:

  • Tusifolau Rusia ma se faʻailoga i luga o le nofoaga o le tumau faamauina;
  • pepa lona lua i le filifiliga a le tagata nono (avetaʻavale, SNILS, TIN poʻo isi);
  • tusi faamaonia totogi i le tulaga o le 2-NDFL poʻo luga o mataitusi o le faletupe lava ia.

O pepa faʻaopopo e faʻamoemoeina i tuʻuga o le nonogatupe ma e eseese mo mataupu taʻitasi. I le faʻamaoniga o le nofoaga o galuega, tele faletupe manaʻomia kopi o le tusi galuegafaamaonia e le kamupanī.

E oʻo lava i mataupu e le aiaia ai e le nonogatupe se faamaoniga, o nisi o aitalafu e manaʻomia le tuʻuina atu o pepa mo le meatotino a le tagata talosaga. (masani o se taʻavale poʻo se fale mautotogi)... I lenei tulaga, o le avanoa mo se filifiliga leleipei o le faʻamaoniaina o le tagata nofo aitalafu faʻaleoleo aliali mai. Lona uiga, mai le manatu o le faletupe, o le aʻafiaga o le le toe foʻi mai o tupe ua faʻaititia.

E tatau ona malamalama o nonogatupe mo taimi uumi e masani ona fesoʻotaʻi ma le tele o tulaga lamatia mo se faletupe. O le aitalafu faʻatupeina le amanaʻia o le mea moni e faapea i se taimi umi, o le a mafai ona totogi aitalafu le ono mafai ona suia - e mafai i le afi pe o ia o matuia maʻi... I tulaga faʻapenei, o le meatotino galue o se faʻaopopo puipuiga, aua a tupu le tulaga le mafai ona toe faʻaleleia, o le a mafai e le aitalafu faʻatau atu.

Faʻaaliga! E feteʻenaʻi ma talitonuga taatele, e matua le manaʻomia lava le tuʻuina atu o se faʻamatalaga o tupe maua e maua ai se nonogatupe mo se taimi umi. Peitai, o le a sili atu ona faigofie le faia o se filifiliga lelei ma ia.

Ua 5th o le faaupuga e talitonuina e le tele o faletupe tetele. Saili mea ia e maua ai se nonogatupe 7 ua sili atu ona faigata tausaga. Ua 10 tausaga ma sili atu tagata faʻatau nonogatupe o loʻo faʻapipiʻi atu laʻititi lava. O nisi taimi e mafai ona tuʻuina atu peʻa fai e taugata lipea pe faʻatau se taʻavale.

Ina ia maua se nonogatupe mo se taimi umi, e tatau ona e uia ni laʻasaga sosoʻo:

  1. Faamauina o le tusi talosaga. E tele filifiliga. E mafai ona e alu saʻo i le ofisa o le faletupe, faʻatumu se pepa fesili, fesiitaʻi pepa talafeagai i se tagata ofisa nonogatupe. E le gata i lea, o le tele o faletupe i ona po nei e ofa atu e lomia talosaga i luga ole laiga aunoa ma le asiasi saʻo i le lala i luga o le 'upega tafaʻilagi o le credit institution. O isi taimi e manaʻomia ai ona e download faitau vave poʻo le lelei ata o pepa... I lenei tulaga, o le talosaga e lafo saʻo i le matagaluega iloiloina.
  2. Iloiloga o le tusi talosaga. A maeʻa le tusi talosaga, ona suʻesuʻe e le faletupe faʻamatalaga na saunia e le tagata nono tupe. O le umi o le taimi fuafuaina loan, o le sili atu le taua o le siaki o le a. Tele faletupe siaki aitalafu talafaʻasolopito i le talosagaina talafeagai faʻamatalaga mai BKI (aitalafu ofisa). Nisi faʻatupeina faʻalapotopotoga faia vave faʻaiuga - i totonu o le aso. Peitaʻi, e masani ona iai nonogatupe mo se taimi umi, e tuʻuina mai i le tagata talosaga se tali e le i muamua atu i le lua aso mulimuli ane. I le auala, e mafai ona e sailia e uiga i faletupe e le siakiina le aitalafu talaʻaga o tagata nonoina i se tasi oa tatou tusitusiga.
  3. Faaiuga o le konekalate Afai ua talia e le faletupe lelei filifiliga, oe e tatau ona saini se konekalate. Ae e te leʻi tuʻuina i ai lau saini, e taua le faitau ma le totoʻa i itu uma o le maliega, ae maise vaega na ua lolomiina lolomitusi laiti... O i e masani ai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i pili natia.
  4. Mauaina o le tupe. Fuafua i tuutuuga o le nonogatupe, tupe mafai ona tuuina atu i tinoitupe ala i le kesia pe fesiitaʻi i le faletupe pepa.

A maua le tupe, e totoe pea e tautua le nonogatupe ma le maualuga, o lona uiga, totogi masina i le taimi saʻo. A le faia lea, e mafai e le faletupe ona totogi sala, faʻasalaga ma le ave faʻamalosi, o lona uiga o le aofaʻi o tau o le nonogatupe o le a siʻitia.

Fesili 5. Faʻafefea ona maua se faʻaaitalafu a tagata faʻatau i se tau maualalo tului?

A e taumafai e maua se nonogatupe, soʻo se tagata mafaufau poto saili e maua ia i lalo tau maualalo... Tele tagata talitonu e le mafai ona faʻatosina le pasene. Peitai, e i ai le numera o tulafono, o le faʻamalieina o lea e faʻatagaina ai oe e ausia se faʻaititia o le faʻaititia pe a mauaina se nonogatupe

Afai e te fuafua e faʻatau oloa i luga o aitalafu, ae e te leʻi talosaga i le faletupe, e tatau ona e siaki ma tagata faigaluega faleoloa e uiga i le ono mafai auauai... O le mea moni, ua tusia o se faʻaititia mai le tau o oloa i le aofaʻi o tului. Mo le tagata o tausia, e foliga mai nonogatupe e leai se tului, o se mea e masani ai manuia.

Auala e ave ai se aitalafu a tagata faʻatau i tinoitupe i se tului maualalo

E tele auala e faʻaititia ai le pasene tului e oʻo lava ile mataupu pe a e manaʻo e fai sau nonogatupe tinoitupe uiga.

E tele filifiliga i lenei tulaga:

  1. Muamua lava, e tatau ona e amata ile faʻatusatusaina o tulaga o nonogatupe i faletupe eseʻese. E tatau ona manatuaina o le tele o taimi o tuʻutuʻuga sili o i totonu o le credit card lea e siʻitia ai le totogi. O le mea lea, e talafeagai le amata i lenei faletupe faapitoa, i le suʻesuʻeina o tulaga taʻitasi mo tagata faigaluega totogi. Oe tatau foi ona mataala i le eseese fua faatatau tipiina sea, o faletupe e faʻaaluina i le afiafi o aso malolo eseese. Mo nisi vaega o tagatanuu (paketi tagata faigaluega, penisione), laʻititi tau e ofoina atu i nisi aitalafu faʻalapotopotoga. E aoga foi le iloa muamua e uiga i lenei.
  2. O le filifiliga lona lua e faʻaititia ai le pasene o le aoina atoatoa o se pepa o pepa pe a mafai. Mo nonogatupe, e naʻo le tusifolau e manaʻomia, e fai si maualuga o le pasene. Sili atu le faʻaalu o sina taimi, sauniuni se totogi tusi, o se kopi o le tusi galuega. I lenei tulaga, o le pasene o le a maualalo. Oe mafai ona faʻateleina faʻaititia le fua faatatau i le aumaia o pepa eseese ma oe i le faletupe paranesi, faʻamaonia le i ai o meatotino (fanua poʻo le taʻavale). I se faʻaopopoga, oe mafai ona tosina mai se tagata faʻamaonia o ia o loʻo mautu se tupemaua.
  3. A o fuafuaina le tapulaʻa o le nonogatupe, e tatau i se tasi ona filifilia ni tuutuuga e mafai ai ona totogi le tagata talosaga. I lenei tulaga, o le vaitaimi e tatau ona laʻititi. E mafua ona o le mea moni e puʻupuʻu le vaitaimi matua, o le maualalo o le tului.

Afai o lea, afai e te manaʻo e maua se tagata faʻaaoga aitalafu mo se aofaʻi tele, e taua le faʻaaoga avanoa uma e faʻaititia ai le tau o le tautuaina.

O se tasi o tapulaʻa autu e mafai ona faʻaititia ai le tau tului... E mafai ona e sefeina taua tele ile faʻaaogaina o fesoasoani i luga.

Fesili 6. Nonogatupe mo tagata faʻatau le mautinoa - o le a lona uiga?

E leʻo iloa e tagata uma le uiga o le nonogatupe a tagata faʻatau, faʻapea foʻi ma ona foliga. I le taimi e tasi, afai e manaʻomia ni tupe nonoina e filifili ai le sili polokalama, malamalama i le eseʻesega i le va o eseʻese polokalame e taua.

Nonogatupe le mautinoa o se nonogatupe mo mafuaʻaga eseese tagata faʻatau, o le lesitalaina e le manaʻomia ai le tuʻuina atu o meatotino o se faamalumaluga, faʻapea foi ma le valaʻaulia tagata faʻamaonia.

O lenei filifiliga e sili ona lelei i mataupu e taua ai le vave nonoina o tupe i le vave e mafai ai ae aunoa ma ni faigata e le manaʻomia.

Faʻatasi ai ma nonogatupe le mautinoa, o filifiliga nei e mafai ona iloga:

  • se nonogatupe i tinoitupe pe faʻaliliu atu i se teuga tupe e ala i se aitalafu faʻalapotopotoga;
  • nonogatupe mo le faʻatauina o oloa eseʻese, tuʻuina atu i faleʻoloa;
  • credit cards i le tusifolau ma le tali vave.

Ae e te leʻi taumafai e talosaga mo se nonogatupe le mautinoa, e taua le malamalama poʻo a manaʻoga e faʻatosina e faletupe i tagata ono ono aitalafu i tulaga faʻapena. O mea taua ia o loʻo taʻua i lalo:

  1. tausaga mai le 23 i le 55 tausaga, laititi e masani ona faʻatagaina e faletupe se faʻaunegatupe i tagata e ova atu ma le 18, faʻapea foʻi ma lalo o le 70;
  2. le i ai o le tumau faamauina (lesitalaina), mo se nonogatupe le tumau e toetoe lava a le mafai, o le tele o taimi lesitala tatau ona i le itulagi o loʻo i ai le faletupe lala;
  3. le aofaʻi umi o le tautua e masani ona tatau ona le itiiti ifo ma le 12 masina, i le nofoaga mulimuli - a itiiti mai ono masina;
  4. e faʻamaonia ai le mafai ona totogi aitalafu, e tatau i le tagata nonoina tupe ona tuʻuina mai ni pepa. O le mea lea, afai e te manaʻo e faia se nonogatupe, oe o le a manaʻomia Faʻamaumauga tumau o tupe maua;
  5. tamaloloa matutua - e oʻo atu i le 27 tausaga le matutua e manaʻomia ona tuʻuina atu i le faletupe militeli ID;
  6. tele faletupe e manaʻomia mauaina o se fesoʻotaʻiga telefoni laina telefoni - o se tagata faigaluega, fale poʻo uo ma uo.

Mo tagata nonoina tupe e le lava a latou tupe maua e maua ai se nonogatupe, tele faʻalapotopotoga faʻatupeina ofoina atu le avanoa e faʻatosina mai ai o se co-borrower taitoalua... E tatau ona malamalama, e ui i lea, e tatau foi ona latou ausia uma mea o loʻo taua i luga.

E seasea lava faʻatupeina e le faletupe se faʻaunegatupe e aunoa ma se faʻatulafonoina e manaʻomia ai se aofaʻiga maualalo o pepa - o se tusifolau. Tele taimi, oe o le a faʻaopopoina manaʻomia:

  • pepa faʻailoga lona lua;
  • kopi o galuega;
  • faʻamaoniga o tupemaua - o se tusi faʻamaonia i le tulaga o se faletupe, 2-NDFL pe mai le Penisione a le Penisiona o le Malo o Lusia, o se vaega mai soʻo se faletupe (aofia ai pepa) teuga tupe.

E taua le uaʻi totoʻa atu i tuʻuga o le nonogatupe. O se tasi o mea taua sili ona taua pasene o le tului a tagata faʻatau... E masani lava ona fuafuaina taʻitasi, fuafua i faʻamatalaga eseese e saunia e le tagata nono.

E ui i lea, e i ai filifiliga e tuʻu i lalo le tau e tusa lava pe talosaga mo se nonogatupe e aunoa ma se faʻatulafonoina:

  1. aveina o se nonogatupe i le faletupe e maua ai lou totogi;
  2. sili ona lelei aitalafu talaʻaga;
  3. Lesitalaina o inisiua o le ola, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi e iʻu ai i le le atoatoa.

Isi tulaga taua mo nonogatupe le mautinoa e aofia ai - aofaʻiga nono... E masani ona amata mai le 15,000 rubles., o le tapulaʻa ausia le vaitaimi mai 0.5 milionae oʻo atu i le 1.5 miliona rubles. O le upu e masani ona oʻo lima tausaga, laitiiti tele - fitu.

Mo i latou e fia maua se nonogatupe e aunoa ma se faamalumaluga mo lava aofaʻi tele, e tatau ona maitauina o le aitalafu faʻapotopotoga o le a matua taua le faʻamaonia o uma faʻamatalaga saunia e le tagata talosaga.

E tele taimi, a maeʻa le suʻesuʻega, e manaʻomia pea e faletupe ni faʻamaoniga sili atu o totogi e ono totogi. I lenei tulaga, o le saogalemu mafai lē aloaia... O lona uiga, ua lava e faʻamaonia ai le i ai o le meatotino, faʻapea foi ma le lagolago a tagata ogaoga, ae o tautoga ma mautinoa feagaiga o le a le tusia i luga.

I se faʻaopopoga i tapulaʻa uma o loʻo taua i luga, e aoga le suʻesuʻeina lelei ma le lelei o nonogatupe le mautinoa. Faʻatasi ai ma mea faʻaopoopo (+) o:

  • faamauina vave;
  • e leai se mea e manava ai le mautinoa, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o se taʻutinoga;
  • pepa maualalo manaʻomia;
  • ono mafai ona faaaoga sese o tupe.

O le le faʻamanuiaina o (-) nonogatupe le mautinoa:

  • maualuga fua faatatau;
  • taimi puʻupuʻu;
  • maualalo le aofaʻi nai lo i mataupu ma le aiaiga o le puipuiga.

O lea la, e mafai lava ona maua se nonogatupe le mautinoa. Ae ui i lea, i lenei tulaga, oe tatau ona faia ana tuutuuga i le sili atu mafai, talu ai latou masani laititi le aoganai lo ma le agavaʻa.

Fesili 7. Ole a le aofaʻiga maualuga o le nonogatupe mo tagata faʻatau?

A o apalai mo se tagata faʻatau tupe, o le toʻatele e tau mafaufau poʻo le a le umi e mafai ai ona maua. O lenei parameter e taua aua o le umi o le vaitaimi o le toe totogiina ei ai se aafiaga tuʻusaʻo luga o le tele o le masina totogiina.

O le umi o le taimi, o le itiiti ifo o le ae totogia. I lenei tulaga, mea moni, o le ova totogi o le a sili atu ona taua. Ae o le a mafai e le tagata nonoina tupe ona faʻamoemoe i se aofaiga tele o aitalafu ma lana tupe maua.

I lenei tulaga, e taua le iloa mo le a le tele taimi e mafai ai ona maua se tagata faʻaaitalafu aitalafu. O le vaitaimi totogiina faʻamoemoeina i eseese itu.

Ole a le mea e fuafua ai le sili atu o le nonogatupe mo se tagata faʻatau nonogatupe - mea taua

Muamua lava, o le nonogatupe taimi e fuafuaina e lona sini... Ma, o se nonogatupe, o se nonogatupe faʻamatuʻu mai mo pili aʻoga, masani lava ona faʻasalalauina mo le maualuga o 6 tausaga... Afai o le mafuaʻaga o le mauaina o se nonogatupe o totogi lau malaga tafaoga, e tau le foaʻiina atu sili atu nai lo 12 masina... I nei tulaga, o le nonogatupe taimi e le o toe umi, o lea ua lava e maua ai nono tupe tusifolau ma tupe maua faʻamatalaga.

Lenei aso e mafai lava ona maua se tagata faʻatau nonogatupe mo se taimi umi. E mafai ona ia aapa atu tasi pe lua sefulu tausaga... Ae i lenei tulaga o le ae manaʻomia saunia meatotino taua o se faamalumaluga... Lenei mafai ona avea ma fanua faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga, se fanua fanua poʻo se fale mautotogi, poʻo se taʻavale. Faitau e uiga i tuutuuga mo le mauaina o se nonogatupe puipuia e se taʻavale PTS i se isi tusitusiga.

E tatau ona malamalama pe a fai o le le totogiina o le nonogatupe, lea na faia ai le tautoga, o le faletupe ei ai le aia tatau e faʻatau atu ai le fesoʻotaʻiga meatotino ina ia toe faʻafoʻi ai le tupe faʻatupeina. O le mea lea, e le tatau ona e faʻataʻalise e maua ni nonogatupe mo se vaitaimi umi. Sili atu toe mafaufau ma iloilo ou tomai tautupeae e te leʻi faia na tulaga lamatiaga

Peitai, aitalafu a tagata faʻatau mo se taimi umi - 10 tausaga ma sili atu, o loʻo iai a faʻaopoopo... ia totogi maualalo... I nisi upu, o le umi o le vaitaimi, o le sili atu avanoa o le ono ono maua tupe maua o le a lava e faia ai le masina totogi.

Tele o tagata e le o manatu mamafa i le filifilia o se nonogatupe taimi, ae o le tasi lenei o le sili ona taua tapulaʻa.

Faʻamoemoeina ile faʻaupuga, e iai:

  • nonogatupe mo se taimi puʻupuʻu - e oʻo atu i le tausaga;
  • vaitaimi feololo - tasi i le tolu tausaga;
  • taimi umi - mo se vaitaimi e sili atu i le tolu tausaga.

Filifilia o mea mulimuli mai nei tolu vaega, oe tatau ona faʻalatalata atu i le auiliiliga i le mafai e mafai ai. Aua neʻi galoo le umi o le taimi, o le maualuga o le totogi.

I lenei tusi, ua matou taumafai e faʻamatala i le tele e mafai ai e uiga i nonogatupe a tagata faʻatau. Sa matou talanoa e le gata i le mea lea, ae faʻapena foʻi tulaga lelei ma tapulaʻa lenei ituaiga o nonōgatupe. Sa matou taumafai foʻi e fautua atu pe faʻafefea ma o fea e mafai ai ona e faʻatulagaina lelei.

Matou te fautuaina oe e maimoa i se vitio e uiga i le mea o loʻo faʻaaoga e le tagata faʻaaoga aitalafu ma mea e tatau ona e iloa ae e te leʻi mauaina:

Matou te fautuaina foʻi se vitio i luga o le autu "Faʻafefea ona ave se tagata faʻatau nonogatupe i se faletupe":

Pau na o mea mo tatou.

Matou te moomoo ia manuia oe i au mea tautupe! A o e filifili e maua tupe talafeagai i luga o se nonogatupe, manatua e mafai ona fesoasoani e faʻatoʻilaloina faigata le tumau. Ae ui i lea, o le sese o uiga i le nonogatupe, oe mafai atili ai ona faʻateleina au faʻafitauli.

Taumafai e iloilo au agavaʻa i le faʻaeteete mafai ai, ona leai lea o ni faigata!

Le au faitau pele o le Manatu mo le mekasini Olaga, matou te matua faʻafetai lava pe a fai e te fuaina le tusitusiga ma tuʻu au manatu i le autu o le lolomiga i lalo!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ua poloaiina e le Alii le aiga o Liae e Tuua Ierusalema. 1 Nifae 12 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com