Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a se mea e mafai ona e avatua i se aliʻi mo le Tausaga Fou 2020

Pin
Send
Share
Send

I le tusitusiga o le a tatou iloa ai mea e mafai ona e tuʻuina atu i se aliʻi mo le Tausaga Fou 2020 taugofie ma i se amataga auala. Tele teine ​​fai mai o le filifiliga o meaalofa o le Tausaga Fou o se moni aso malolo mo i latou. E tusa ai ma latou, ina ia le avea le gaioiga ma avea ma se faʻasalaga tiute, e tatau ona faʻalatalata atu i se faʻavasega faʻapitoa.

A filifilia se meaalofa mo se pele, mafaufau i ona uiga faʻalemafaufau - tausaga, galuega, mea fiafia.

O le mea e teʻi ai mo le tamaloa o loʻo e tafao faamasani e tatau ona o faʻatasi ma se taʻutinoga o le alofa. O lona iʻuga, o le a ia matua faʻamalosia le vavalalata. Mo se ofoofogia aʻafiaga, teu lelei.

  • Tagata taalo... Fetaui lelei mo se musika fiafia. Mafaufau i le gaosi oloa ituaiga ma le tau. O le tagata taʻalo o le meaalofa sili ona lelei mo le Tausaga Fou 2020, talu ai o aliʻi toeititi lava le vaeluaina ma musika.
  • Mea e faʻaaoga mo taʻavale... Tele o tagata talavou e fai a latou taʻavale. O mea aoga e aoga tele e faʻatau atu - ufiufi, faʻalapotopotoga, mea e feaveaʻi, kapeta.
  • Ato tupe... E le mafai ona e mauaina se meaalofa e sili atu ona faʻalelei, faʻalelei, ma manaia, aemaise pe a fai o le oloa e faia i le paʻu moni. O le mea taua o le ato tupe faʻafetaui laʻei a le tama ofu.
  • Poker seti... Tele o tagata talavou ua fai ma vaisu i lenei pepa taʻaloga. Afai o lau uo tama e leai se tuusaunoa, faʻatau ia te ia se seti poker mai le fasipepa o kata, chips, poker mea faʻaaoga.
  • Moli ma le togitogiga... Sili atu o se manaia meaalofa nai lo deodorant po o se shampoo. Afai o se aliʻi ua fai ma ana masani le ulaula, aua e te taumafai e faʻateʻa ese ia ma le mausa, aua o le ki i se faʻauo ma le alofa faiā o le malamalama.
  • O se taʻaloga... E ui lava i le mea moni o tamaloloa seasea faʻaalia vaivaiga, latou tumau tamaiti i le fatu. O le mea lea, faʻaali se taʻaloga taʻaloga o se taugofie ma muamua teʻi le Tausaga Fou. Ae ui i lea, o le aliʻi o le a fiafia e oʻo lava i se leitio-faʻatonutonu helikopa.
  • Ofutino... O se meaalofa masani. Tusa lava pe seasea faia e se aliʻi talavou se suti pisinisi, e faʻafeiloaʻi e tifiga le tuʻufaʻatasia o se mitiafu mananaia ma ofuvae mananaia. O le ofutino o le a faamanatu ia te ia lou alofa.
  • Mea malie... Lenei filifiliga o le a le mafai ona maua aoga pe ogaoga faʻaaoga, ae ui i lea, o le a mafua ai se ataata i ou foliga mautinoa. I luga o le lisi: o se mug malie ma pulupulu apamemea nai lo le uu, se pulou fausiaina ma mea faʻapipiʻi mo fagu pia, poʻo se kalena ava malosi.

Ua ou aumaia ia te oe ni lisi manaia o meaalofa o le Tausaga Fou mo se alii. E tumau pea e faia se filifiliga. Manatua, mo se tasi e pele, e le o le tau e taua, ae o le faʻaeteete ma le alofa. E oʻo lava i se tamaʻi mea faʻamanatu, faʻaalia ma le alofa, e tauia lona laʻititi ma le tau maualalo.

Lisi o taugofie ma uluaʻi meaalofa

Tagata taumafai e faʻamanatu le Tausaga Fou ma pisapisaʻo kamupani ma tausuaga faʻatino, talie leo tetele ma tala taumate. Latou faʻavasega tauvaga, fiafia, 'ai a latou ipu e fiafia iai, inu vai inu eseese.

Peitaʻi, e oʻo mai le taimi e o ai uo i le fale, ma e i ai le avanoa e faʻamalie ai se pele i le meaalofa o le Tausaga Fou.

Lenei o le lisi o uluaʻi taugofie meaalofa mo se aliʻi. A maeʻa ona iloiloina mea, o le a e faʻatau muamua se mea o le a faʻafiafiaina ai lē e ana ma aumaia sina fiafiaga i le olaga. I le foia o lenei mataupu, oe o le a toʻafilemu mafaufau e uiga i le mea e faʻamanatu ai le Tausaga Fou.

  1. Moli Zippo... O se taugofie ae aoga meaalofa o le a faʻamalie ai se moni cowboy. Atonu e i ai se manaia faʻataʻitaʻiga luga o le tapuni, pe a filifilia poʻo le a, mafaufau i le tamaititi fiafia.
  2. Kerisimasi polo ma le teʻi... Le meataʻalo laʻau Kerisimasi aofia ai lua afa ma se matagofie ata poʻo se faʻamatalaga lilo i totonu. E mafai ona e tuʻuina se isi mea i se polo e le masani ai e faʻafiafia ai le tagata.
  3. Tu telefoni feaveaʻi... O se masini malie ma le uati ma le tagata e taliaina, i le tulaga o se puʻupuʻu taʻavale, o le a faʻafiafiaina le aliʻi. Faatasi ai ma se valaau sau, o le tulaga emo emo fiafia ma moli uila.
  4. Mug poselane... O se tele mea faʻamanatu ma se mea aoga i le taimi e tasi, aemaise pe a fai o le tama o se teapot pe fiafia kofe. Ole kapeti lea e fai ile foliga ole tagata. Oe mafai ona tuʻuina atu i se aliʻi se failautusi, se tausimaʻi poʻo se faiaoga ma se peni.
  5. Fusipau paʻu... O aliʻi e gafa ma le filifilia o se mea faʻaaoga. Mo se fusipau e faia ai se pisi, faʻaputuputu muamua faʻamatalaga e uiga i le tagata taliaina. E faʻapena foi le faʻamau ile filifiliga.

E leʻo se lisi atoa o taugofie na uluaʻi meaalofa. E tele mea i luga o faʻatau atu e atoatoa lelei mo le matafaioi a se mea e faʻateʻia ai mo le Tausaga Fou 2020. Peitai, e leʻi uma le tala, e tele manatu lelei i luma atu.

Manatu fiafia

Soʻo se teine ​​e manaʻo e faʻatau se tamaloa i se meaalofa e fiafia iai. Ina ia faateʻia se pele, oe manaʻomia le iloiloina o ana fiafia.

  • Taʻaloga... E masani a e le lelei teine ​​i togi lelei, o lea ia faʻalogo i le fautuaga a le tagata faʻatau oloa i le vaega o oloa taʻaloga, ae aua le vavevave e faʻatau le mea na latou fautuaina. Faamalosiau i le aliʻi e talanoa ma faʻalilolilo saili lona manaʻoga ma manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na te aveina se faʻaopopoga ae leʻi alu i le faletaʻalo, toe faʻatumu na mea.
  • Taavale... Mo se aliʻi talavou e alofa i lana taʻavale, faʻatau mea teuteu a le taʻavale poʻo se tusi pasi mea taʻavale. Mo se tamaloa e tiʻetiʻe mo le tele o aso, e talafeagai le ufiufi nofoa nofoa. Afai e masani ona alu i fafo se aliʻi, o le a fiafia o ia i se pusaʻaisa taʻavale. I le avea ai o se tamaʻi faʻaopoopoga i le filifiliga masani, ia faʻaali se faʻafanua o le taulaga.
  • Masini komepiuta ma taʻaloga... Tele aliʻi e faʻaalu le tele o latou taimi avanoa ile komipiuta. Afai e paʻu lou aliʻi i totonu o le vaega lena, faʻatau se mea e mafai ona aveʻese teuina, mug warmer, poʻo se nofoa komepiuta. Moni, o le mulimuli filifiliga e le mafai ona taʻua taugofie. E masani lava o tama e fiafia i taʻaloga komipiuta e le o ni tagata fiafia tele i ni uiga ma e matua faʻatofuina i le lalolagi tafailagi. Afai e fiafia se tamaloa e tipi liʻo i totonu o se taʻavale tuʻuga i afiafi, tuʻuina atu ia te ia se tusi pasi mo moni karting.
  • Fagotaga ma fagotaga... E matua leai ni tapulaʻa ile filifiliga. O le mea moni, o le faʻatauina o se fana fou poʻo se uʻamea lelei e milo ai le a le galue, ae aua neʻi galo e uiga i nai mea laiti e ono faʻamalosia ai le olaga o se tulimanu poʻo se faifaiva. O le lisi e aofia ai: se ato faʻafafa, se seti o matau fagota, se naifi tulimanu, se thermos poʻo ni ova. E mafai e le tagata tulimanu ona faʻatau se tamaʻi tamaʻi maileo ua aʻoaʻoina, ma afai e taumafai le aliʻi e tausisi i tala o mea tutupu ma faitau pea i tala fou, tusi i le mekasini sailia
  • Kuka... O le mea e masani ai, ae le gata i fafine e fiafia e kuka. E le o lona uiga e manaʻomia e le tama se falai falai poʻo se tusi fua. Aʻo aʻu, o le alu i se vasega aʻoaʻo e se kuka lauiloa o le a faʻafiafiaina ai o ia. Afai e le mafai lenei mea, faʻatau faataʻitaʻi mo se filifiliga o laʻititi lava laʻau poʻo mea manogi e faʻaopoopoina le tofo ma le tulaga ese i au ipu.

Na ou tuʻuina atu se lisi lata mai o gaioiga e fiafia iai tama. O nisi o latou e aoina eseʻese mea, o isi e fai mea mai laupapa, ae o isi e pei o le faimalaga. I soʻo se mea fiafia e ono faia, o le a liliu atu e pikiina se mea taua.

E mafai ona faigata ona filifili se mea pe a fai e le malamalama le teine ​​i le mea e fiafia i ai le tama. Ona talanoa lea ma tagata e fiafia i se gaioiga faʻapea. O le a latou faʻamaninoina le lavelave o se mea e fiafia i ai ma fautuaina se manatu lelei.

Manatu e ala i galuega

O le olaga o le tagata e fesoʻotaʻi vavalalata ma le galuega, lea e aʻafia ai le fausiaina o talitonuga ma masaniga. Afai e le fiafia se tagata i lana galuega o loʻo i ai nei pe saili se galuega i seisi kamupani, tuʻu le tuʻuina atu o se meaalofa faʻameaalofa e fiafia i mea faʻamanatu - filifili autu, ipu, faʻatagata. O le totoe o le mea e ala i galuega o le a fiafia.

  1. Geek... O le aliʻi e faigaluega i komipiuta e tatau ona faʻatau se mea e faʻafaigofie ai lana galuega. O le lisi aofia ai teuina ala o faʻasalalauga, opitika disk, flash drive ma mautu-seti drive. E mafai foi e se geek ona maua se lelei mataitu, se ergonomic keyboard, Hi-Fi sipika poʻo se USB mimiti masini.
  2. Pule... O le matata e sili ona lauiloa. Afai o le galuega e aofia ai le faʻataʻitaʻiga, aumai se ato tamaʻi paʻu, se peni punavai, se mea faʻatulagaina poʻo se api. E i ai filifiliga vyjuj mo aitia mo se pule, pe a fai e te faʻaaogaina ou mafaufauga.
  3. Fomaʻi... Afai o se tamaloa galue o se fomaʻi, ia mautinoa ia mafaufau i le tele o foliga pe a filifilia. Muamua lava, o fomaʻi o tagata e faigaluega ovataimi ma osi taulaga tele mo o latou gasegase. Saunia ma le faʻaeteete lau mea faʻateʻia. O se uati manaia poʻo se fagu o le 'ava malosi o se filifiliga sili lea. Aua le tuʻuina ni tiketi i konaseti, aua a le mateia le faʻasologa, e leiloa le meaalofa.
  4. Tufuga... E le mafai e se tamaloa o loʻo faigaluega i le fausiaina o fale, e aunoa ma se mea faigaluega lelei. O le aliʻi o le a talisapaia se paʻu, leisa tulaga, poʻo se viliina. Faʻatasi ma tau talafeagai tau tupe, faʻatapulaʻaina oe i le faʻatau o se lelei roulette. E sili atu le taua o le meaalofa e aoga ma filifilia saʻo, a leai o le a mafua ai leaga le fealofani pe le fiafia iai.
  5. Avetaʻavale... A faʻapea e ola se tama i le aveina o se taʻavale, faʻamolemole ia mo le Tausaga Fou ma se mea muamua - o se ufiufi mo pepa, se tautai, se ato malulu poʻo se meaalofa tusi mo le matua avetaʻavale lesona. Soʻo se filifiliga o le a faʻafaigofie ai le olaga pe fesoasoani faʻaleleia atili ai ou tomai ave taʻavale.

E tele eria o loʻo fai ai a tatou pele tama. O matata taʻitasi e taua ma talafeagai. Afai e fiafia le tama i lana galuega, faia se laʻititi ae faʻamalieina i le Tausaga Fou. E faʻafiafiaina oe, aumaia le fiafia, avatua le malosi mo mea fou ua ausia.

Manatu Meaalofa e ala i le Matua

O le tamaloa o se mea aoga ma mafaufau lelei, o lona fatu e mafai ona manumalo i le fesoasoani a se meaalofa e mafai ona faʻaaogaina i le olaga. A aunoa ma se masalosalo, o nisi trinket o le a faʻamolemole foi, na o le a aumaia ai se taimi puʻupuʻu aʻafiaga ma o le a faʻaauau pea ona aoina efuefu i luga o le fata.

O aitia o le a ou faʻasoaina o le a fesoasoani e faʻamalieina le sini, aumaia le tele o le fiafia i se tamaloa i le Tausaga Fou aso malolo ma faʻaalia popolega.

  • 30 tausaga... Toetoe lava uma alii tolusefulu tausaga le matutua o ni tagata manuia i le tulaga o galuega ma agafesootai tulaga. I lenei tausaga, latou mafai ona ausia le manuia, e faʻamatala ai sini o le olaga, ae o le manaʻo e malolo ma valea faataamilo i sina mea tumau. O filifiliga lautele o le a sili ona lelei - mea faigaluega, mea faigaluega, uati, meainu 'ava malosi.
  • 35 tausaga... Mo soʻo se talavou, o lenei o se suiga taimi. Na te toʻaga faia fuafuaga, iloa lona tulaga faʻaagafesoʻotaʻi, taumafai e malamalama i tulaga manuia ma mea le manuia. O le faʻamalieina o sea tamaloa o se faʻafitauli, ae e moni. Afai o le aliʻi o se tagata fiafia, tuʻu se meaalofa taʻalo - o se seti o totini poʻo se masina masina pea. Tagata ogaoga o le a talisapaia taugata mea manogi, o se amataga lefulefu poʻo se meaalofa tusi pasi mo le auai ia latou fiafia i ai gaioiga.
  • 45 tausaga... Tele alii i lenei tausaga o ni tagata faʻaaloalo e faʻateleina a latou gaioiga ile galuega, malologa ma le olaga olaga. E mafai ona e tago i se tamaloa mo se mea e ola ai ma le fesoasoani a se mea aoga, manatua pea ma le amataga meaalofa. Atonu o se ata puʻeina lea, o se faʻalapotopotoga eletise, o se uati kesi manaia, poʻo se komepiuta feaveaʻi.
  • 50 tausaga... A aunoa ma se masalosalo, o lenei o se matua tausaga. O le filifiliga pito sili ona lelei o le aofaʻi o le aofaʻi. Afai e le manaʻo se tamaloa e talia o ia pe le manaʻo foʻi i ni teutusi matagofie i tupe, faia se mea e le masani ai. Sili faʻapitoa, suʻi se taga manaia ma faʻatumu i tupe ma pili. O se lisi o aitia aoga o loʻo fai ma sui o lavalava, seevae, mea totino e fai i le fale, manu, manu feei.
  • 55 tausaga... Tele alii i lenei tausaga e le o malolo, ae o ata komi e le talafeagai. A filifilia, peti i le aoga ma faʻatusa. O se tamaloa 55-tausaga-le matua o le a alofa i se digital camera, se souvenir flask, o se ata faʻapitoa, se massage pad mo se ofisa nofoa, po o se malaga i se tumama.
  • 60 tausaga... I lenei tausaga, tamaloloa taumafai e o ese mai faanaunauga ma liliu atu o latou mafaufau i le aiga. O se filifiliga lelei o le a avea ma se oloa gaosia e lima o tagata o le aiga. E mafai ona e foaʻiina se ipu ipu ario, se nofoa faalue, se atotupe paʻu, poʻo se palanikeke mafanafana. E foliga mai ia aʻu o le a fiafia o ia i se papakiu feaveaʻi lelei.

Afai e maua e le tamaloa mea uma, e faigata ona faʻateʻia o ia. Tuʻu au peti i luga o uluaʻi aitema na faia e le lima - o se ata tuʻufaʻatasia o ata o le aiga, o se ata vitio poʻo se pulou lalaga.

Meaalofa a le DIY mo lau pele mo le 2020

O se meaalofa lelei mo se pele mo le Tausaga Fou aso malolo o se lima-faia mea, lea lagona ma le agaga ua faʻafaigaluegaina. Faʻamoemoeina i manaʻoga ma tofo a le aliʻi, oe mafai ona tuʻuina atu se mea aoga poʻo se manaia trinket.

  1. Afai e te iloa tusitusi, lalaga, suʻi pe faʻataʻitaʻi, faʻaali au taleni ma fausia se mea tulaga ese o le a faʻamanatu ai lau pele mo le tele o tausaga e uiga i le matagofie o Tausaga Fou tafaoga.
  2. O se ata teuteuina i lopa poʻo le valiina ma vali o le a apili i lau pele ma o le a avea ma lelei teuteuga totonu. O se sikafu lalaga poʻo se faʻatagata e faia i le sima poʻo le kelei e talafeagai mo le matafaioi o le faia-ia-oe lava meaalofa.
  3. A o le foʻia o le faʻafitauli, aua le faʻatamala i mea e mafai ona maua i ona po nei. Faʻaaogaina o se komepiuta polokalama, oe mafai ona faia se collage poʻo se uluaʻi ata mai au ata e te fiafia i ai ma musika autu.
  4. O se filifiliga lelei o se alofa i le afiafi. Mo le maualuga o le aoga, nai lo le masani ai o le New Year's salati ma sanuisi, tuʻu ni nai ipu suamalie luga o le laulau e faʻafiafiaina ma faateʻia ai lau pele tama. Mo se faʻataʻitaʻiga, Lasagna, Hummus, elk meat poʻo Armenian Gata.
  5. Afai e leai sau agavaʻa kuka, aua le faʻamaʻimau taimi i mea fiafia. O le mea taua o le fausiaina o se siosiomaga fiafia. Teuteu le laulau, moligaʻo moligaʻo ma pale, faʻamama musika a le Tausaga Fou. Fonotaga ma le Tausaga Fou i se atemosifia e mautinoa o le a manatua e se pele.

Afai e i ai ni ou tomai faʻapitoa, fatuina o se meaalofa o le a le mafua ai faigata. Faʻaali au taleni, liliu ou mafaufauga, faʻaalia le tumau. E tele filifiliga, e le mafai ona faitauina mea uma. Faʻalogo i lou leo ​​i totonu ma fai le mea o loʻo taʻu atu ai ia te oe.

I luga o lenei tusi, ua ou maeʻa le tusitusiga lea, ou te faʻamoemoe, na mafai ona ou faʻaalia le autu o le filifilia o se meaalofa mo se tamaloa. E naʻo ni nai vaiaso o totoe seʻia oʻo ile Tausaga Fou 2020. Aua le faʻatuai lau faʻatau, sauniuni mo aso malolo nei. Ia maua se laki!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Heavy Tama Production - Mafai Mea Uma I Le Faatasi Mai O Le Atua - New Samoan Song 2020 (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com