Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fausiaina ma le fausiaina o le Ikea Strandmon nofoa faʻaletino, tuʻufaʻatasia ma totonu

Pin
Send
Share
Send

O le Suetena igoa Ikea na taumafai i taimi uma e faʻaleleia olaga o tagata faʻatau e ala i le faia o meaafale sili atu ona aoga ma lelei. O se tasi o oloa lauiloa, o le Ikea Strandmon armchair, o se faʻamaonia tuʻusaʻo lea o le tulafono a le kamupani. I le faʻamasinoina e le tele o iloiloga, ua leva na faʻaigoaina ai e tagata faʻaaoga lenei meaafale o se tulaga masani o le lelei. I se faʻaopopoga, o se faʻataʻitaʻiga manino lea o le mauaina o oloa a le kamuta taʻutaʻua mo tagata e eseese o latou totogi, e mafai ona vaaia e le gata i le tau o le nofoa, ae faʻapea foi i lana ata faigofie.

Foliga foliga

Strandmon mai Ikea o se nofoaafi nofoaafi ma "taliga". O mea taua taua o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo taʻua i lalo:

  • filifilia faapitoa maualuga, loloto ma lautele lautele fausia ai se ergonomic mamanu e amanaʻia le foliga o le tino ma tutusa tufatufaina le mamafa o le tagata faʻaaoga;
  • tagata o eseʻese mamafa vasega ma eseese maualuga o le a mafai ona nonofo faʻalelei i luga o le Strandmon nofoa, i le taimi lava e tasi lenei meaafale e le faʻaaluina tele avanoa i totonu o le potu;
  • o se uiga iloga o le faʻataʻitaʻiga - o le "taliga" tuu i luga o le ulu - e le na o se teuteu elemeni, latou puipuia le tagata nofo mai le tusitusi ma curvature o le faʻaʻautagata;
  • o armrests ua fuafuaina ma sina piʻo, lea e atili ai ona mausali ma faʻateleina le galueaina mo se tulaga lelei o lima.

O le ata o le nofoa faʻasolosolo o loʻo faʻamamafaina i elemeni masani, ae i le taimi lava e tasi o loʻo i ai motif motif. E ui lava i lenei "pitonuu", o meaafale e foliga mai e faʻaonapo nei.

O le ata o le lauiloa lauiloa faʻatagaina oe e faʻapipiʻi Strandmon i totonu o se potu teuteuina i toetoe lava o soʻo se sitaili. O le suʻesuʻega o le a faʻaalia uma ai faʻamaumauga masani o le oloa, ma o le potu lava ia o le a sili atu ona aloaʻia, ae o le a le faʻatigaina mata. Strandmon o le a foliga matagofie i le potu malolo, faia i pastel lanu. O mea e fai i potumoe e mafai foi ona faʻafouina i se nofoa faʻaaulelei e faʻavaivaia ai totonu o le fale. O le isi mea e nonofo ai o se avanoa lautele poʻo se alatele, o lona uiga o le sili ona lelei o le tofoina o fale mautotogi o le a vaʻaia e oʻo lava i le faitotoʻa.

Lanu

O le upholstery o le Strandmon armchair o loʻo faʻaalia i ni paolo:

  • lanumoana ma efuefu - lelei mo se ofisa po o se potumoe;
  • lanumeamata ma samasama - faʻaletino fetaui i totonu o le le faʻatauaina atemosifia o le potu malolo, hall.

I se faʻaopopoga, o tagata e ona le lumanaʻi maua le avanoa e filifili ai mea e faʻamama ai ofu e pogisa pe mama nai lo lanu o loʻo faʻaalia. Tele faitioga tagata faitio faapea o le faʻataʻitaʻiga e le maua i le uliuli. O sui o le kamupani faʻamatalaina faigofie lenei faaiuga: o le Strandmon nofoa ma le ulu o le ulu ua fuafuaina mo malologa atoa, o lea pogisa leo, lea e masani ona fesoʻotaʻi ma le le lelei, e matua le aofia ai iinei.

Afai o lanu o loʻo faʻaalia i luga o le maketi a Rusia e le talafeagai ma oe, oe mafai ona faʻamasani ia oe lava i le talosaga mo atunuʻu Europa. I luga o itulau o faʻamaumauga i Siamani, Farani ma Suetena o loʻo iai ni turquoise, lanumeamata lanumeamata lanumeamata, faʻapea foʻi ma ata e iai fugalaʻau pupula ma fugalaʻau. O ia ituaiga faʻataʻitaʻi e mafai ona okaina e ala i tautua tuʻufaʻatasi; e faʻamanino ai taualumaga, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le faʻamatalaga o le faleoloa o Ikea e latalata ane.

Strandmon vae e faia i se lanu enaena masani, lea e faʻamamafaina ai le natura o mea. Mo totonu totonu ma malamalama foloa, e mafai ona e filifilia se beige elemeni. O le ufiufi autu o le nofoa e mafai ona aveʻese, e mafai ona fufuluina e aunoa ma ni faʻafitauli i totonu o le masini. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻatau se ie e mafai ona suia i se paolo ese ese ma suia lanu e fuafua ile vaitau poʻo le lagona.

O le nofoaga sili ona lelei e tuʻu ai lenei nofoa o se potu teuteuina i pastel lanu. Talu ai o meaafale na faia i le lanu lanu lava e tasi, o lenei tulaga o le a fausiaina ai se mata-faʻafiafiaina tuʻufaʻatasia o le a le motusia ai le atoa fealofani.

Mo totonu monochrome, e sili ona lelei le filifili samasama poʻo pupuni sinasina o le nofoa, o le filifiliga lona lua o le a ofi atoatoa i totonu o le lotogatasi o le ata, ma o le muamua filifiliga o le a faʻavaivaia ai. Afai o loʻo i ai le fefe i le faʻalavelaveina le ogatasi o paleta, oe mafai ona faʻaopopo se elemeni i le potu e tutusa lanu i le nofoa. E mafai ona avea ma moli moli, se aluga tele, kapeta, ie afu. Ae o le mea taua o lenei mea e latalata i le itu faʻafeagai ma le nofoa, a leai o iai le aʻafiaga o le fausiaina o se pupula pupula e le matagofie mo mata.

Mea e faʻaaoga

I le gaosiga o le Strandmon nofoa ma le headrest, o se tuʻufaʻatasia o mea faʻapitoa ma mea masani e faʻaaogaina. O lenei paluga faʻatagaina oe e maua ai se sili ona anagata ma maualuga-lelei oloa e mafai ona tatalia sili atu ma le tasi le sefulu tausaga. E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasia o mea e faʻafaigofieina ai le tausiga o meaafale. O le upholstery o le nofoa aofia ai cotton (40%), ie lino (20%), polyester ma viscose (40%).

Mo le faʻamamagoina mamago o le oloa, ua lava le faʻaaogaina o se masani ona faamamaina lagona gaogao, susu faʻamamāina mafai ona faia i fafo e faʻaaoga ai le fufulu mama. Afai e maʻaʻa le palapala e aliali mai, e faʻatagaina ona faʻaoga ni vailaʻau e le faʻamalosi mo le faʻamamagoina o meaafale. A fufulu se ufiufi mafai ona aveʻeseina i se masini, e fautuaina le faʻaaoga o le suavai pauta poʻo se shampoo faʻapitoa.

I le avea ai o se faʻatumu, hypoallergenic vaega e mitiia susū lelei o loʻo faʻaaogaina. O le siʻosiʻomaga fausiaina e le tosina mai ai meaolaola leaga, o fili sili ia o mea masani e faʻatumu.

  1. O le nofoa e faia i le polypropylene ma le polyester. O nei mea e taofia o latou foliga mo se taimi umi e tusa lava pe masani ona faʻaaoga, ma e le manaʻomia foʻi se faʻaopopoga tausiga.
  2. O le faʻavaʻa o le Ikea Strandmon armchair e faia i le beech, chipboard ma plywood.
  3. O vae o le oloa e faia i le mautu beech, varnished e teu ai le amataga foliga mo le tele o tausaga.

Lenei tuʻufaʻatasiga faʻafaigofie potopoto, faia le atoa fausaga ae mama, ae i le taimi e tasi faʻatuatuaina.

Mamanu ma fua

O le nofoa o le Strandmon nofoa ma se headrest e maualalo, lea o le a lelei mo tagata o eseʻese tulaga maualuga. E mafai lava ona e nofo i luga ole faʻalelei foliga, ae e faʻasolosolo ona faʻasolo i lalo le ulu. O taliga "taliga" e faia faʻapitoa ina ia mafai ona e faʻalagolago i faʻamau ma malolo lelei pe faʻapipiʻi foʻi i se tulaga malolo.

O le ulu o le nofoa ua fuafuaina i se auala faʻapitoa e malolo ai, faʻamama avega mai le fatafata ma le faʻaautagata. O sea lagolago ulu ua na o se atuaʻaiga mo tagata e faigata ona nonofo ma se tua saʻo mo se taimi umi. I se faʻaopopoga, o le nofoa o vae vae piʻo agai i totonu, latou taofi mau le oloa, ma e mafai foi ona tatalia soʻo se mamafa faʻafetai i le avega tufatufaina faiga ma maualuga-lelei mea. Lenei faʻatulagaina o lagolago faʻamautinoaina le mautu o le atoa fausaga, o lea o le avanoa o se tagata pa'ū ma le nofoa e faʻaititia i le zero.

O fua o Strandmon o seisi tapulaʻa e mafai ona e alofa ai i lenei meaafale. O le faʻataʻitaʻiga e le lapoʻa ma e ofi i totonu o soʻo se tulimanu avanoa, tuʻu le lava avanoa i tafatafa o ia mo se moli, pouf, laulau poʻo le moega laulau. O le lautele o le fausaga o 82 cm, o le maualuga o 101 cm, ma o le loloto e 96 cm. O le mamao mai le foloa i le nofoa o 45 cm, lea e talafeagai lelei mo tagata maualuluga uma ma mo tagata e faʻaaogaina le feololo ma laiti. O nei tapulaʻa uma liliu Strandmon i le sili mautu oloa e mafai ona tatalia avega mamafa.

Uma aitia sili ona lelei a le kamupani Ikea na atoatoa iloaina i le Strandmon nofoa faʻataʻavalevale, o se faʻaiuga o se sili ona lelei, lautele potu oloa ma laʻititi fua liliu atu. O le faʻataʻitaʻiga o le a fetaui lelei ma teuteuga o soʻo se potu ma fausia ai le lagona saʻo. O le kamupani Ikea ua toe faʻamaonia foi e mafai ona faia e le gata i le matagofie, mafanafana, ae masani ona maua meaafale, aua o Strandmon o se nofoa faʻapitoa e tuʻufaʻatasia tino i soʻo se tisaini. O le ata e le gata i le ergonomic, ae faʻalauiloa ai foʻi le soifua maloloina e aunoa ma le afaina ai o le tuasivi ma lalo. I le amanaʻia ai o tulaga faʻavaomaloina tulaga faʻatauaina ma manaʻoga o tagata faʻatau, ua faʻasaʻolotoina e le kamupani se oloa o le a le tuʻulafoaʻi le fiafia i vasega, vaneina ma aso nei i totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: NEED SOME HELP? How To Assemble IKEA STRANDMON ARMCHAIR (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com