Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a faʻamatalaga e tatau ona faʻatumuina i le laupepa itulau ma o le a le mea e tatau ona ou uaʻi atu i ai?

Pin
Send
Share
Send

Talofa, na aveʻese aʻu e le mataupu o le sailia o tupe i luga o le Initaneti, e faʻapea, o le faʻatau atu o oloa a Saina i luga ole laiga. Na ou filifili e "faia" le laupepa-itulau aʻu lava. O le a le mea e vaʻai i ai pe a faia ma faʻafefea ona faʻatumuina le tasi-itulau itulau i mea? Faʻatalofa atu, Artem.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Talofa Artyom! O le laupepa itulau e sili ona talafeagai mo le faʻatauina atu o mea faʻapena, lea e mafai ona okaina mai freelancers poʻo potu potu. O le itulau e tasi le itulau e faʻaaoga e le gata i le aufaipisinisi fou, ae faʻapea foi i le "mano" o pisinisi i luga o le Initaneti.

I se faʻaopopoga i le foliga mai, o mea o loʻo i luga o le laupepa itulau e avea foʻi ma taua taua.

Mo nisi auiliiliga o le mea o le tulauʻau itulau o, pe faʻafefea ona fausiaina ma o fea fausiaina e sili ona lelei e faʻaaoga, na matou tusia i se isi tusitusiga i le fesoʻotaʻiga.

I le taimi lava e tasi, o suʻesuʻega faʻaalia ai o le tele o faʻamatalaga tusitusia o tusitusiga e le amanaʻiaina e tagata asiasi. Ae e leʻi faʻailoaina le taunuʻuga, o loʻo faia ni galuega tetele e aoina ma faʻagaioia faʻamatalaga, fausiaina ma saili mo le lelei faʻaaliga. O nei galuega uma ua tofiaina i maketi ma kopi.

Afai e te filifili e saunia mea oe lava ia, o fautuaga i lalo o le a fesoasoani e le gata e faʻatosina mai ai tagata asiasi, ae faʻapipiʻi foʻi i latou i le itulau e tasi.

  1. Aua le faapipii umi tusitusiga... Faʻasalalau latou ma ata i kalafi, vaevae i latou i ni vaega eseese e faʻaaoga ai ulutala ma palakalafa. I le ogatotonu o au oloa faʻamatalaga, aofia ai puʻupuʻu iloiloga, faʻatonuga vitio, ata ma ata.
  2. Iloilo uma faʻailo ma mafaufau i le ata tele e faia ai suiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata na tuʻu le faʻailoga "Ou te fiafia i ai" e le masani ona latou faʻamasani ia latou lava i mea o loʻo i totonu o le pou. Ioe, atonu o lona uiga ua latou fuafua e toe faitau i se taimi mulimuli ane, ae atonu e leai.
  3. Ata ma le ulutala i le ulutala o le a faʻamalosia le tele o tagata faʻaaoga e see i totonu o le laupepa itulau i le amataga o le tusitusiga vaega. Ma, e faʻamoemoe lava i le tulaga lelei o tusitusiga - taumafai e faʻamatala faʻamatalaga i se auala faigofie ma manaia.
  4. Ae mo le tusitusiga lava ia: e tatau ona puʻupuʻu, aofia ai faʻapitoa penefiti mai le faʻatauina o se oloa poʻo le auai i lau galuega faatino, ma faʻaalia le agaga malamalama.
  5. Faʻasoa faʻamatalaga lata mailena mea o le a fiafia i ai lau 'au faʻalogologo. Ae maise lava le aoga o na malamalama e mafai ona faʻaaogaina toetoe lava o taimi uma ma soʻo se mea, o le mea moni, e tatau ona fesoʻotaʻi ma le autu o le tulauʻiga itulau.
  6. O le fesili e masani ona tulaʻi mai, o fea e maua ai faʻamatalaga mo mataupu... O le lalolagi atoa faʻalauteleina o le fesoʻotaʻiga faʻavaʻa foia lenei faʻafitauli, ae aua neʻi galo e uiga i le tulaga ese o le lolomiina tusitusiga. Lomiga i gagana ese o le a fesoasoani ia oe: luga o autu autu e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e fou ma le iloa e le Lusia tautalaga vaega o le Initaneti. Siaki uma faʻasalalauina faʻamatalaga i le tele o mafuaʻaga, aua e mafai ona i ai i taimi uma se tagata atamamai o, a leai, o le a faʻaalia lou le agavaʻa

E fai lava si faigata mo se netizen i ona po nei ona fiafia i se mea, ma ia faʻaosofia mo ni nai minute talafeagai e suʻesuʻe ai lau tulaga ese faʻatau atu faʻamatalaga - sili atu ona faigata... O le mea lea, e sili ona lelei le okaina o se itulau tulaueleele mai se faʻamaopoopo lelei 'au o polofesa. Talu ai o le tasi-itulau 'upega tafaʻilagi ma se faleoloa i luga ole laiga o mea faigaluega mo le manuia lugalaina faʻatau.

Matou te fautuaina foʻi le faitauina o mea i le autu:

  • "Faʻafefea ona fausia se 'upega tafaʻilagi oe?"
  • "Pisinisi ma Saina"
  • "O le a le faʻasalalauga faʻasalalau"
  • "O le a le Yandex Direct ma faʻafefea ona seti faʻasalalauga"
  • "O le a le feʻaveaʻiga o auala"
  • "Faʻafefea ona taulaʻi ma toe faia se faʻasalalauga"

Matou te faʻamoemoe o Manatu mo le mekasini Olaga na mafai ona tuʻuina atu ia te oe tali uma i au fesili. Matou te moomoo ia manuia oe ma manuia i au taumafaiga uma!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet High Waisted Sweats with Pockets. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com