Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le ea kesi mo se ofisa tofi, ana gaioiga

Pin
Send
Share
Send

O nofoa o ofisa e maua ai le tele o le mafanafana i le taimi o le nofo umi i le komepiuta. Le galueaina o galuega ma le soifua maloloina o tagata e faʻamoemoe tele ia latou. O le kesi ea mo se ofisa tofi e nafa ma se tulaga lelei tino, ona o lea o le fausaga e tuʻuina i lalo pe siisii ​​luga, ma faʻasolosolo foi. O lenei auiliiliga e tatau ona maualuga lona uiga ina ia meaafale o le a tautua mo se taimi umi, ma o le anaina e fiafia e nofo i luga o ia.

O le a

O le nofoa nofoa kesi nofoa o se masini e tutusa ma le tipper tino siitiaina masini, ae laʻititi. Ole isi igoa ole kesi kesi. I fafo atu, o se paipa uʻamea ma lua vaega o eseesega tele. O le kesi masini siʻitia ua faʻamau i le pito i luga i le pito i lalo o le nofoa, i le pito i lalo e faʻapipiʻi i le crosspiece. O le maualuga maualuga faalagolago i le tele o le pneumatic chuck, o lona umi e ese mai 13 i le 16 cm.

  1. Fetuutuunai nofoa. A e oomiina le taumoa, o le fausaga e oso i luga, pe afai e te tu i luga laititi e faʻaititia le teteʻe, pe magoto i lalo o le mamafa o le tino.
  2. Faʻaitiitia le maamaai uta i luga o le tuasivi eria. A tuʻuina i lalo i le nofoa, o le masini galue o se teʻi-mitiia masini. O le nofoa e springy, matua faʻaititia le popole i le tuasivi.
  3. 360 tikeri feauauaʻii. Ona o le eseʻesega o le faiga, e mafai ona e faigofie ona oʻo atu i mea faitino o loʻo i le umi o le lima, o loʻo tu i itu uma e lua.

O le vaʻalele eletise e faʻatulagaina mo gaioiga e manaʻomia pe a galue faigofie i se laulau poʻo se komepiuta.

Masini fausiaina

O le kesi siʻiina tisaini mo se komepiuta po o le nofoa nofoa aofia ai mea nei:

  1. Faamau O le vaega o loʻo tu i lalo o le nofoa, tautua e tatala ma tapuni le alatoto.
  2. Alatoto kesi Tatala pe a talafeagai e sui le maualuga o le nofoa, faʻaleleia le fausaga.
  3. Tosoina ma faʻamaufaʻailoga. Latou tautua mo fufusi fesoʻotaʻiga o vaega, ma faʻapea foi ona maua faʻamau o koneteina.
  4. Totonu totonu ma fafo fafo. Fuafuaina mo kesi pasese.
  5. Auala Manaʻomia mo le maualuga fetuʻunaʻi.
  6. Siʻi toʻotoʻo. A faʻateleina pe paʻu le maualuga o le nofoa, e alu ese mai le tino pe lafi i tua.
  7. Lagolagoina fanauina. O se faigofie masini faafetai i le nofoa e mafai ona fefulisaʻi i le manaʻoga itu.

E le fautuaina e tuʻueseeseina kesi oe lava, solia o latou faʻamaoni e mataʻutia i tagata.

Mataupu Faavae o le faʻagaioiga

O le faʻavae o le faʻagaioiga o se kesi mo nofoa o le ofisa e faigofie. O le tootoo ma le piston e faʻataʻamilomilo i le pusa o loʻo tu i totonu o se fale e faia i uʻamea. E i ai koneteina e lua i totonu o le paipa, ma i le va o ia mea o loʻo i ai se alatoto. E mafai ona i ai i se tapunia pe matala tulaga pe a alu le kesi mai le tasi ana i le isi e ala i le auala auala. Ma le nofoa ile pito i lalo, o le piston o loʻo i luga. A oomi le taumoa, e alu le kesi mai le isi koneteina i le isi. I lenei tulaga, o le piston e alu i lalo, ma o le fausaga e tulaʻi mai.

Ina ia faʻalelei le nofoa i le maualuga e manaʻomia, tuʻu i lalo le taumua, tapunia le alatoto, ma taofi le nofoa nofo. Ina ia tuʻuina i lalo, o le taumoa e oomiina, ma le fausaga amata amata lalo i lalo o le mamafa o se tagata. O le kesi piston maua ai nofoa maualuga fetuʻunaʻiga, feau faataamilo i lana ia lava au. O se vaipuna faʻapitoa e faʻaititia tele ai le mafatiaga i le tuasivi i le taimi o le tuʻusaʻo o le laueleele, ma puipuia ai mai faʻamaʻi.

Eseese

O le kesi aveina mo le nofoa e gaosia i le tele o suiga, o le mea lea, ina ia mafai ona filifilia le filifiliga saʻo, e tatau ona e iloa ituaiga o auala ma a latou foliga. O oloa e faia i uʻamea maualuga. Pe a filifilia, e tatau ona totogi le mafaufau i vasega e faʻamoemoe i le mafiafia o mea:

  1. Vasega 1. O le mafiafia o le sila o 1.2mm. Filifiliga o paketi.
  2. Vasega 2. Taugofie masini, o le faʻatinoga o na mea ua faʻaleleia atili. Mafiafia - 1.5 mm.
  3. Vasega 3. Tosoina avega e oʻo i le 120 kg. Mafiafia - 2.0 mm.
  4. Vasega 4. Faʻamalosia faʻusaga ma le uʻamea mafiafia o 2.5 mm, faʻamalosia se mamafa o le 150 kg.

O le isi eseʻesega i le va o faʻateʻa kesi faʻatusa o le lautele o le tino. Avanoa i vaega nei:

  • 50 mm - o le sili ona taatele filifiliga, faʻaaogaina ile 90 pasene o nofoa;
  • 38 mm - faʻaaogaina i ni tulaga seasea, tele mo nofoa faʻataʻitaʻi, lea e iloga e se maualuga crosspiece.

O se itu tutusa taua o le umi o le kesi ea. O le tulaga o le maualuga tulaga faʻalagolago i lenei parameter. Filifiliga umi:

  1. 205-280 mm. O lenei filifiliga e faʻaaogaina luga taugofie oloa a le ofisa ua fuafuaina e nofo i tulaga masani kesi. O lenei kesi ea e puʻupuʻu aua e i ai se laʻititi fetuʻunaʻiga.
  2. 245-310 mm. E faʻaaogaina i nofoaga e te manaʻomia ai ona siʻi maualuga le fausaga. O le iunite e umi, ae o le aofaʻi o siisii ​​i luga tulaga e laititi atu i le muamua faʻatusa.
  3. 290-415 mm. O le uumi auala ma maualuga maualuga fetuʻunaʻi filifiliga, faʻatagaina taua suiga suiga.

O nei ituaiga kesi kesi o mea taua ia, o isi faʻatusa e gaosia foi, ae e seasea faʻaaogaina.

Mafai e faia e aunoa ma se ea kesi

Nisi tagata faʻaoga, faʻatauina o se ofisa ofisa, sili atu faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se kesi, e manatu o le masini leai se aoga. Ae leai ni meaafale nofoa e aunoa ma se ituaiga faiga o le a maua lelei ma faigofie. E moni lenei mea ile falefaigaluega e masani ona iai tagata ile tele o itula. I se faʻaopopoga, o nofoa e masani ona faʻaaogaina e le tele o tagata faigaluega e eseese maualuga ma pauna. O le 360-tikeri faʻasolosolo gaioiga o le fausaga e matua faʻafaigofieina ai le gaioiga gaioiga - afai e te manaʻomia e ave se mea mai le itu poʻo tua, e te le tau tulaʻi, na o le liliu.

Ae le gata i ofisa, o nofoa faʻagaioiga e lauiloa, i le fale e tele tagata o le aiga e mafai foi ona i ai i le komipiuta e faʻaaoga ai se nofoa e tasi. Mo lenei mafuaʻaga, o le fetuunaiga gaioiga e manaʻomia i soʻo se mea ina ia mafai ai ona fausia le mafanafana, faigofie, ma faʻaititia le avega i tua. E maualuga le manaʻomia o se kesi mo le nofoa e faʻaaoga e tamaiti, talu ai o latou tulaga ua naʻo le faʻavaeina.

Fautuaga mo le filifilia

O kesi o nofoa nofoa a le ofisa, e pei o masini uma, e mafai ona paʻu i le alu o taimi, ae e mafai ona e toe faʻaleleia e oe lava. Malepelepe e masani ona mafua mai i:

  1. Fale gaosi faaletonu. E seasea tupu lenei vaʻaiga, ae o isi taimi e tupu, ae maise lava i paketi o oloa. Afai ua maeʻa le vaitaimi o le tusi pasi, ona faʻatinoina lea o le toe faʻaleleia.
  2. Avega kesi avega tele. E i ai tulaga pe a fai o se fausaga fuafuaina mo le tasi le mamafa e faʻaaogaina e se tagata mamafa pe lua tagata o loʻo nonofo ai. Ma o vaega o le masini e ofuina i fafo sili atu vave ma malosi.
  3. Sese taʻotoga E tupu le malepe pe a fai e te nofo faʻafuaseʻi i lalo pe o le amata tamoe. Ua ova le uta o le masini, e mafua ai ona oomi le alatoto i fafo.

O pepa aofia i totonu o le afifi o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le maualuga faʻatagaina pauna o le tagata faʻaoga. Lona uiga, o le 100 kg, ae o masini e sili atu le taugata ma faʻatuatuaina, lea na fuafuaina mo 120 ma 150 kg.

I le tulaga o le malepe o le kesi ea mo se ofisa tofi, e le lava e toe faʻaleleia ai; e taua le filifili le saʻo fou fou. O le filifiliga saʻo e taua tele, talu ai o le le toe tutusa o faʻaupuga o le a toe taitai atu ai i le vave ofu. Mafaufau i manatu nei:

  1. Fua fua Fausaga e gaosia ma eseese itu, o lea o le kesi aveina e filifilia e tusa ma latou.
  2. Ipu umia lapoa. E sau i ni ituaiga se lua, o lea o le filifilia o le filifiliga saʻo e faigofie.
  3. Maualuga ea kesi. E tatau ona fua le umi o le oloa, ia amanaʻia le mea moni o lona vaega o loʻo i totonu o le koluse.
  4. Avega aupito maualuga O le vasega oloa e tatau ona filifilia faʻalagolago i le mamafa o loʻo faʻamoemoe i le taimi o faʻagaioiga. E le gata i lea, o le taimi e mafai ai e isi tagata ona faʻaaoga le nofoa e faʻapea foi ona amanaʻia. Afai o le fasi meaafale o loʻo i le fale, e foliga mai, o tagata uma o le aiga o le a nonofo i luga.

O le siʻiina o le kesi i le ofisa ma meaafale komipiuta e taua tele. O le nofoa ua fuafuaina i se auala e le lelava ai le tuasivi i le taimi umi nofo ai. O le masini e faʻafaigofie ai ona galue i le ofisa, e maua ai le mafanafana e nofo i le fale komepiuta.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: AMERICA COLLAPSES! Hamza Yusuf, Zaid Shakir and Chris Hedges are discussing. (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com