Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le mea e alu e malolo ai i le taumafanafana o le 2020 i le sami i Lusia ma fafo

Pin
Send
Share
Send

O le taimi sili ona matagofie mo aso malolo aiga ua latalata mai, ma o lona uiga e tatau ona e amata sauniuni nei. Ole faʻaaluina ole taumafanafana ile taulaga pefua e leʻo se filifiliga sili lea mo tamaiti ma tagata matutua. O le a le mea e puapuagatia ai pe a fai o atunuʻu i fafo ma atunuʻu o loʻo maua ai le tele o nofoaga mananaia ma fesuisuiaʻi e nonofo ai i faletalimalo lelei, e mafai ai ona e mauaina mea uma mo faʻafiafiaga fiafia ma lelei a le aiga.

E faigata ona fai se filifiliga, aua o le tele o talosaga e tele. Ma e i ai foi le tulaga lamatia o le paʻu atu i lima o scammers, ona o le malologa o le a vave maeʻa e aunoa ma le amataina. Ina ia aua neʻi faʻaseseina ma maua se tafaoga lelei e manatua e oe ma lau fanau i tausaga o lumanaʻi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi naʻo tagata talitonuina ma faʻatuatuaina le au malaga tafafao. Seʻi o tatou vaʻai i filifiliga mo le mea e alu i ai tafaoga i le taumafanafana o le 2020.

TOP nofoaga saogalemu i fafo atu

Toatele e talitonu o le faimalaga i atunuu i fafo e matautia, ma o lea e sili ai le nofo i le fale i a latou tafaoga faaletulafono pe asiasi i fale mautotogi e tu latalata. O leisi vaega o le faitau aofai o loʻo filifili lava e faia se malaga, filifilia o atunuʻu sili ona filemu ma auala.

Puipuiga, faʻapea foʻi ma le mamao mamao mai feteʻenaʻiga faapolokiki o le a avea ma mea faʻaosofia i le filifilia o se nofoaga mo se aiga tafaoga i le sami. O nofoaga sili ona lelei e aofia ai: Malta, Fiti, Croatia, Slovenia, Polani, Iceland, Italia, Sepania, Siamani.

O nofoaga sili e malolo ai ma tamaiti ile sami

I Lusia

I le taunuʻu mai o le taumafanafana, tele ma tele avanoa mo gaioiga faʻamalositino i totonu o lo latou atunuʻu atunuʻu matala mo turisi. O le faʻamautuina o le tau mafanafana faʻatagaina oe e malaga ma le fiafia, faia umi savali i le vaʻaiga poʻo le fiafia i lau tafaoga i luga o le sami.

Afai e te manaʻo e malolo i tafatafa o le sami, e te le maua se tafaoga sili atu nai lo le itu i saute o Crimea poʻo le talafatai o le Teritori o Krasnodar. Malolo i luga o le talafatai e lelei aua o le a e fiafia faʻatasi i le ofoofogia laufanua ma le sili mama o le ea ea.

Tagata o metropolitan eria, ioe, mananao e sola i le natura, ese mai le pisi o le taulaga ma aso uma le popole. O le ae mauaina se filifiliga talafeagai i Sochi ma isi taulaga tuaoi o loʻo tu latalata ane. O lenei nofoaga e lelei tele mo aso malolo ma tamaiti, aua e tele tele paka ma malae taʻalo i le taulaga. Ole tau maualalo ole tau o femalagaaiga ma fale e nonofo ai e amata mai ile 10 afe rubles, ae o mea uma e faalagolago ile auala filifilia, male faletalimalo foi e te faamautu ai.

I tausaga talu ai nei, o le numera o potu i Sochi ua faʻateleina, ma tagata tafafao maimoa maua le avanoa e filifili ai fale "taugofie". Faʻapea foi, aua neʻi galo e uiga i Crimea, o le peninsula lenei e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia se lelei tafaoga ma se polokalame faʻaleaganuʻu, aua i luga o lana teritori e tele mea manaia ma le seneturi-tausaga talafaasolopito. O le faʻavaeina o tau e eseese lava faʻamoemoeina ile fale mautotogi filifilia. Ole aofaʻiga laʻititi e te manaʻomia ole 20 afe rubles.

Faʻamatalaga ata vitio

I fafo atu

Atunuʻu e pei o Sepania, Eleni, Italia, Bulgaria e le taumateina e talafeagai mo se aso malolo i fafo i le sami ma tamaiti. O nei taunuʻuga maua miliona o lelei iloiloga mai turisi oe na i ai iina a itiiti mai tasi le taimi io latou olaga. O le a ou mafaufau i le sili ona mataʻina filifiliga mo tamaiti faʻafiafiaga - Sepania.

Sepania o le sili lauiloa nofoaga mo tamaiti, aua, i lona teritori, o loʻo i ai le tele Port Aventura paka, lea e tulaga lua i le lapoʻa ina ua mavae le lalolagi lauiloa Disneyland i Pale. O le laufanua aofia ai le tele o faʻatanoa vai, o loʻo siʻomia e laufanua lanumeamata o teuteuga, laʻau ese. O le paka e tele malaetaʻalo mo tamaiti, ma taupega, ova, o fale tifaga laiti. I nofoaga lata mai o loʻo iai faletalimalo ua faʻamautuina latou lava o ni nofoaga sili ona mafanafana. O i latou eo mai iinei ma tamaiti e tatau ona matua asiasi i le PortAventura Hotel, lea na faia ai e le au mamanu se tala fatu.

O le potu o le Woody Woodpecker lauiloa o le a avea ma se mea e matuaʻi ofo ai tamaiti. E mafai ona e ofi i ai lau tama i totonu e ala i le resitalaina o se potu muamua. E maua foʻi tamaʻi aʻai vao i vao i le faletalimalo. Pule tuʻuina atu i tagata faʻapitoa faʻapitoa avanoa. A maeʻa ona siaki le faletalimalo, o le a e maua le avanoa e asiasi ai i le paka i le tele o taimi e aunoa ma se totogi. Ma e leʻo mea uma na faateʻia ai oe: e mafai ona e asia se kalapu tutasi, o loʻo tu i luga o le laina muamua o le sami, faʻatasi ai ma vaitaʻele e fitu, ma le malu, oneone oneone, e aofia ai ma tamaiti.

Matua ma tele tamaiti e mafai ona auai i le faʻalauiloaina, ma o le faletalimalo o le a tuʻuina atu leai se avanoa mo le tasi tamaititi i lalo o le 12 tausaga, ma mo le lona lua, na o le 50% o le tau o le a manaʻomia e totogi. I le aotelega, mo sea tafaoga, oe o le a manaʻomia e totogi mai le 1000 euro i le tagata. O le tau faʻamoemoe i luga o le mafanafana o le faletalimalo.

O le mea e malolo ai e sili ona taugofie

Mo i latou e fiafia i se paketi tafaoga i le 2020, savali i faleʻie i le matafaga ma uo e atoatoa. Lenei o le a manatuaina mo se taimi umi. O tau e laʻititi. O le tau autu o le a paʻu i luga o le auala ma le faʻatauina o meaai.

O i latou e filifilia se faʻafiafiaga sili atu le faʻamalieina ua fautuaina e saili mo se filifiliga ma le mulimuli minute feutanaiga. O lona uiga a uma ona faʻatau le maimoaga, e manaʻomia le sauni atu i se taimi lata mai. O nisi taimi e oʻo lava i le aso e tasi pe a faʻatau le pepa laki. O le matagofie o le tau laʻititi lea, e mafai ona e asia se nofoaga lelei i fafo.

Faʻamatalaga ata vitio

Filifilia o nofoaga e malolo ai luga o le sami i masina

Iuni

Ua amata nei le taumafanafana, ae ua faitau miliona turisi ua feosofi mai e malolo i matafaga matagofie. Iuni, o le muamua masina taumafanafana, tatalaina le vaitau o toaaga tafaoga mafanafana. Amata mai lenei masina, oe mafai atoatoa faʻamaonia vai mafanafana sami ma, o le mea lea, o se matagofie, toaga aso malolo. Afai o Me masalosalo e uiga i se malaga i Turkey pea tolotolo i totonu. Ia Iuni, e aunoa ma le faʻatali, e mafai ona e alu i lenei atunuʻu.

I se faʻaopopoga, mo nisi atunuʻu, ua manatu Iuni o le sili, aua e tau le vevela ma sili atu le mafanafana. Ma o tau e sili atu le taugofie ia Iuni nai lo isi masina. Ole tele o resort e fiafia e faʻafeiloaʻi tagata tafafao i o latou fale mautotogi.

I le masina muamua o le taumafanafana, e matua aoga le asiasi i nofoaga malolo o Turkey. O le vai i le sami mafanafana e oʻo atu i se mafanafana vevela, o matafaga e le o tumu i tagata tafafao maimoa, ma mulimuli minute asiasiga o le a faʻafiafiaina oe i le latou taugofie. O le tau mo le lua o le a tau mai le $ 300.

Iuli

Ia Iulai 2020, o le tumutumu aso malolo ma aso malolo o le a amata. Lenei masina, tatala lautele avanoa avanoa mo faletalimalo o Europa atunuʻu. A filifilia se tafaoga i le sami i le masina o Iulai, ia manatua o le tau o le malaga o le a fai si maualuga atu nai lo Iuni, peitaʻi, i lenei masina e te ono manatu e puʻe se lelei mulimuli minute tafaoga.

Vaalele vaalele maua ai se avanoa e faimalaga toetoe lava soʻo se mea i Europa. Ae ia manatua o Iulai o se masina vevela tele, o lea ia e mafaufau i le tau o le itulagi o loʻo e malaga atu ai.

Aukuso

E vave ona lele le tau mafanafana, ma mo i latou e leʻi iai se taimi e malolo ai ia Iuni ma Iulai, Aukuso e tele mea e ofo ai. Aukuso o le vaitau veloveta. Tau e masani lava ua amata ona pa'ū. Ole toʻatele o papalagi ma le tatou atunuʻu e le faʻatauaina; latou te mananaʻo e fai se tafaoga ia Aukuso, pe a maua le tele o atunuʻu i atunuʻu mamao ma fale talimalo o Lusia. E tumau pea ona fai laiti, filifili se faʻasinoga, faʻamaopoopo i latou ma le aiga ma lavea le auala.

Faʻafefea ona lelei sauniuni mo le malaga, aoga fesoasoani

Fuafua lelei lau auala pe a e alu i se malaga. O le malologa e amata mai le tasi i le tele o vaiaso, ma i lenei taimi e te manaʻo ai e le gata e asia ma vaʻai i le tele o mea ofoofogia ma manaia nofoaga e mafai ai, ae faʻapea foi i le sunbathe ma aau i le sami. O le mea lea, ae e te leʻi tuua le fale, filifili i mataʻaga uma e te manaʻo e asia, tusi i lalo auala ma tuatusi muamua.

Alu i se malaga, ave se aofaʻiga lava o ituaiga eseese o lavalava, aua o le tau mafai ona avea o se mea e faateʻia ai, ma ina ia aua nei avea hostage i le malulu ma timuga, teuina luga ofu mafanafana ma se faamalu.

Vitio fesoasoani

E sili foi le tusi tusi apitaga mo taumafanafana aso malolo i le 2020 ina ia mafai ona e siakiina i le taimi lava e taunuʻu mai ai ma amata lau tafaoga mai le muamua minute o lou nofo i le nofoaga malolo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: RSA Band Samoa - E Sili Lou Alofa ia Oe Audio wLyrics (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com