Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaʻaiga mo le Tausaga Fou 2020 - malie ma aso nei

Pin
Send
Share
Send

Faʻamanatuina o le Tausaga Fou o le Paʻepaʻe Paʻepaʻe 2020 e masani ona sili atu le malie ma manaia i se kamupani tele, pe a oʻo i le toʻatele o tagata e potopoto e talatalanoa, faʻamalosi ma faʻamanatuina le aso fiafia o tagata uma. Ae o isi taimi i le kamupani lava e tasi e i ai tagata e le masani lelei le tasi i le isi.

O nisi atonu e matamuli, o isi, i se isi itu, ua soona pisapisao, ma o le taunuuga o le le mautonu. Ina ia aloese mai lenei faʻasoesa, e fautuaina ia faʻatulaga ni gaioiga mananaia mo malo uma. Sketches mo le Tausaga Fou 2020, malie ma onapo nei, o le a lelei faʻafiafiaga.

I se kamupani tele, e faʻaleleia le lagona, o lea o le a manuia ai vaʻaiga. O le mea taua o le aofia ai le tele o tagata auai i le mea e mafai ai i le gaioiga ma aua le fefefe e faʻaleleia. I le tele o tulaga, tagata vave ona aʻafia i le gaioiga fuafuaina, amata faʻaopopoina a latou lava mea, fesoʻotaʻi malosi, ma o le afiafi e sili ona malie.

O ata malie sili ona lelei mo se kamupani fiafia

O vaʻaiga nei e faʻaona po nei, ma na faia faapitoa mo le faʻamanatuina ole Tausaga Fou. Le lumanaʻi 2020 o le tausaga o le White Metal Rat, o lea e mafai ai ona e ofoina atu i tagata asiasi le tele o vaʻaiga fesoʻotaʻi ma nei manu. O ata malie, tala taumate ma tauvaga e aofia ai ma le aofia e lelei atoatoa. E mafai ona e filifilia filifiliga e sili ona talafeagai mo lau ata o le Tausaga Fou.

Tala faʻafiafia "Vai tagata matamata"

Mo le vaaiga, e tatau ona e saunia 2 opaque container (mo se faʻataʻitaʻiga, fagu), faʻatumu le tasi i le vai ma le isi i confetti. Ona tulaʻi lea o le na tuʻuina atu e faʻapea se faʻamanuia. Fai mai a ia, i nisi atunuu, e masani ona timu ai, e i ai le talitonuga a faapea o le New Year's Eve e toulu ifo le vai e aumaia le fiafia, ma o mataua uma e toulu i se tagata e avea ma moomooga e faataunuu. O le mea lea, timuga i le Tausaga Fou Eva o loʻo manatu o se sili manuia. Ae talu ai tatou te malulu ma leai se timu, e tatau ona tatou vaʻavaʻai mo isi auala e faʻatosina mai ai le fiafia.

I le faʻagasologa o le tautala, e tatau ona e faʻaalia o loʻo iai le vai i totonu o le sioki (mo se faʻataʻitaʻiga, sasaa laʻititi i totonu o se ipu). I le iʻuga o le faʻamanuia, e manaʻomia le le vaʻaia o fagu (e mafai e le fesoasoani ona pasi le kate lona lua i lalo ole laulau) ma, sasau, sasaʻa mea i luga o le aofia. Faapea o loʻo i ai le vai i totonu o le sioki, tagata uma o le a faʻataʻapeʻape i le paʻu ma le feei, ae na o confetti timu o le a maua ai i latou.

O se vaaiga sili ona lelei mo le kamupani "Repka"

Lenei vaaiga o le a manaʻomia 7 tagata auai ma se talimalo. Tagata ua tofia e tofia i ai matafaioi: tama matua, tina matua, tama teine, tamaititi, pusi, isumu ma turnip. O le tagata faʻatonu na te faʻamatalaina le tala ma tagata o loʻo auai o loʻo faʻaalia le mea o loʻo ia talanoa ai. O le galuega o le faʻaali mea na tupu i se susulu ma le fiafia e mafai ai.

Taʻitaʻi:

- Na totoina e Tamamatua se omomi.

[Tamamatua ma turnip e tu i luma o le aofia. Latou tatau ona faʻamatalaina le faʻafefea ona totoina e le tamamatua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e se turnip ona nana i lalo o le laulau.]

- O se lapoʻa-lapoʻa turnip ua tupu.

[O le turnip e faʻaali mai lalo o le laulau le auala e tupu ai.]

- Na amata ona toso e le tamamatua le omomi. Toso-toso, le mafai ona toso. Ua telefoni atu Tinamatua mo se fesoasoani.

I le lumanaʻi, tusa ai ma le tala, tagata auai uma auai i le gaioiga. E lelei pe a fai o le isumu e faia e se tamaititi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se teineitiiti. E mafai ona e nonoaina se solosolo i se tinamatua nai lo se sikafu, ma valaʻaulia se tamaʻitaʻi e sili ona lalelei manicure e faʻataʻitaʻi i le pusi. A o le "turnip" ua aveʻesea mai lalo o le laulau e ala i taumafaiga tuʻufaʻatasia, e tatau ona taofia se mea e faʻateʻia ai malo uma. Faatasi ai ma lenei vaaiga, oe mafai ona auauna keke poʻo suamalie.

Vitio

Vaʻaiga "Kolobok" i se auala fou

O le a manaʻomia tagata auai: tamamatua, tinamatua, Kolobok, lapoʻa, luko ma alope. Mo le matafaioi a Kolobok, o le sili ona tele tagata auai ua filifilia ma nofo i luga o se nofoa i le ogatotonu o le fale tele. I lenei tulaga, o le gingerbread man ma le fox mafai ona avea ma ulugaliʻi.

Taʻitaʻi:

- O le tamamatua ma tinamatua na taoina se kolobok, na o mai i fafo aulelei, ae matua fiafia tele.

Kolobok:

- Tamamatua, tinamatua, o le a ou 'ai ia oe!

Tamamatua ma tinamatua:

- Aua le 'aia i matou, Kolobok, matou te toe tusia le potu mo oe!

[O le lapoʻa, o se luko ma se alope ua aliali mai i luga o le tulaga.]

Kolobok:

- Hare, lapoʻa, o le a ou 'ai ia oe!

Hare:

- Aua le 'aina aʻu, Kolobok, o le a ou avatu ia te oe se karoti!

[Avatu i le kolobok se fagu poʻo ni fualaʻau mai le laulau.]

Kolobok:

Wolf, luko, o le a 'aʻai oe!

Luko:

- Aua le 'aina aʻu, bun, o le a ou avatu ia te oe se lapiti!

[Na ia sapoina se lapiti ma tuu i le kolobok.]

Kolobok:

Fox, Fox, alope, o le a ou 'aina oe!

Fox:

- Leai, bun, o le a 'aʻai oe e aʻu lava ia!

[Na ia aveese le karoti mai le kolobok ma faʻamavae le lapiti.]

Kolobok:

- O oe o se alope oe! Ona faaipoipo lea ia te aʻu!

[O le gingerbread man ma le fox e nonofo faʻatasi i luga o le nofoa, ae o le isi vaega na auai i le vaaiga na potopoto faʻatasi.]

Taʻitaʻi:

- Ma sa amata ona latou ola, ola, ma maua tupe lelei. Ma sa taliaina le lapiti.

Vaʻaiga mo se pati faʻapisinisi ma tausuaga mo le Year of the White Rat

Mo se pati faʻapisinisi i le alu o le Metal Rat, e sili atu le filifilia o vaega tele o tagata o loʻo auai e aʻafia i le gaioiga. O vaaiga nei e mafai ona taina.

Siva siva "I le lalolagi atoa"

Sili le taofi pe a amata le siva. O le a ia fesoasoani e faʻasaʻoloto le au valaʻaulia ma avatu se faʻamalosia lelei i le isi siva afiafi. Na folafola ma le faamaoni e le tagata o loʻo folafolaina, o i latou uma na auai e valaʻaulia e femalagaaʻi i le lalolagi atoa. Ona tata lea o pesepesega. O le galuega a le talimalo o le aumaia o le tele o malo i le siva siva pe a mafai. Matou amata mai i le North North - le pese "O le a ou ave oe i le tundra". Matou tiʻetiʻe i renitia, faʻaali atu pu, o le muamua tu i le tolauapiga a Hitila, le pese "Gypsy", ma isi.

"Sly Santa Claus"

O se tagata fai ofu laei a o Santa Claus latalata i le au valaaulia ma valaaulia tagata uma e tusi e tusa ai ma le tasi manaʻoga. Ona faʻaputuputu lea o manaʻoga faʻamaumau i totonu o se ato ma palu faʻafefiloi. Ina ua maeʻa lena, fai mai Santa Claus e leʻi leva ona foi mai le tafaoga, lea na ia faʻaaluina uma ai lona mana faʻataulaitu, o lea e tatau ai i malo ona faʻataunuʻuina o latou manaʻoga. E tufatufa laulaau i le faasologa saʻo, ma e tatau i le au asiasi ona taumafai e faʻataunuʻu manaʻoga na latou maua.

Vaʻaiga mo se kamupani matua - tausaga fou

O se tagata matua kamupani manaʻomia itiiti le pisapisao, ae i le taimi lava e tasi atagia vaaiga o le a tosina mai ai tagata uma. Mo se faʻataʻitaʻiga: faʻafitauli atamai poʻo ni tauvaga laiti faʻavae. O ata nei ma se tauvaga elemeni e aoga lelei e faʻamanatu ai le tuai Tausaga Fou.

"Le latalata"

E valaʻaulia e le talimalo nisi paga o malo ma avatu ia i latou le mandarin, o le Kerisimasi polo ma le champagne cork. E 3 fatuga mo siva lemu (15-20 sekone taʻitasi). I le taimi o le siva, e tatau i ulugaliʻi ona uuina faʻatasi mea faitino faʻatasi, e aunoa ma le tiaʻiina. Le faʻalauiloaina faʻalauiloaina: Mandarin faʻailoga uma sili ona suamalie o loʻo i totonu o se paga, ma le fou o lagona. O le polo Kerisimasi e faʻatusa i le vaivai o tatou loto. E faʻatoa mafai ona taofi le paʻu peʻa lua te masani lelei. O e manumalo o le a mauaina se faʻailoga ma le ulutala "Latalata".

Vaʻaiga "Toast Tausaga Fou"

E tele ni sui e valaʻaulia, e tofu ma le lisi o upu e faʻatatau i le Tausaga Fou. Mo se faʻataʻitaʻiga: "snowflake", "Santa Claus", "Snow Maiden", "fairy tale", "alofa". Tagata auai e tatau ona faia se faʻamanuia faʻaaogaina nei upu. Afai e le lava upu, oe mafai ona fesili i le aofia mo se fesoasoani ma maua se tasi faʻaopopo upu 3 taimi. O le sili malie malie faʻamalie o le a mauaina se faʻailoga. O le e manumalo e filifilia i le aofai o pati.

Vitio

Malie ma faʻaonapo nei vaʻaiga i le tausaga o le White Metal Rat o le a fesoasoani ia te oe e vave faʻavae fesoʻotaʻiga ma le tasi i le isi, tusa lava pe i ai le tele o tagata latou te leʻi iloaina muamua lenei fonotaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tala malie mo samoa (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com