Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tulafono mo le filifiliaina o meaafale mo le ofisa o le ulu

Pin
Send
Share
Send

O le autu galuega i le fuafuaina o le falefaigaluega o le pule o le faia o se lalelei, mafanafana totonu, ae i le taimi lava e tasi aoga, mausali, faʻatagaina oe e ogatasi i le faʻatautaia o galuega. O totonu e tatau ona talafeagai e le gata mo le faʻatonusili lava ia, ae faʻapena foi mo malo o lona ofisa, pe o ni paʻaga pisinisi poʻo ni tagata lalo. Ina ia lelei le fuafuaina o le pule o le ofisa, meaafale tatau ona filifilia e tusa ai ma le lautele sitaili faʻatonuga, o le lautele o le kamupani, ae o le faatonu a ia lava tofo e tatau foi ona amanaʻia.

Ituaiga

O le filifiliga o meaafale mo pulega e tatau ona faʻamalieina galuega aoga e tatau ona faia:

  • mauaina ma feutanaiga ma tagata, paʻaga, malo;
  • faia fonotaga, faʻatalanoaga, faia o feutanaiga;
  • talanoaga o mataupu tau pisinisi;
  • faia gaioiga i aso uma gaioiga e mautinoa ai le faʻagaioiga o le faʻalapotopotoga.

Mo galuega taʻitasi ua faʻamatalaina, o loʻo iai le seti o meaafale e maua ai se pisinisi talafeagai.

  • mo le taliaina o malo ma feutanaiga i se tulaga le masani ai, o se tulimanu vaivai e faʻaaogaina, e aofia ai se sofa ma malulu nofoa, se tulimanu sofa, poʻo se seti o nofoa, faʻapea foi ma se kofe laulau, e masani lava o se tamaʻi pa e fausia i totonu o se tamaʻi kapeneta;
  • mo fonotaga ma tagata faigaluega, talanoaina mataupu faʻapisinisi, faʻapea foi ma le faʻamaeʻaina o pisinisi, o loʻo faʻaaogaina se seti, e aofia ai se laulau lapoʻa e leai se totogi ma nofoa poʻo nofoa o ofisa, faʻapea foʻi ma le umi o faʻamatalaga puʻupuʻu i le laulau a le pulega;
  • isi meaafale mo pule o loʻo faʻaaogaina e faʻatautaia ai mataupu o loʻo iai nei ma fofo ai mataupu tau galuega: o se kesi galue, nofoa o le pule, kapeneta ma kapoti mo le teuina o pepa, faila faila, se sefe mo le teuina o puipuiga ma tinoitupe, meaafale mo mea faigaluega a le ofisa, ofu mo ofu i fafo.

O le faʻatulagaina saʻo o meaafale i le ofisa o le a mafai ai ona vavaeʻese ma le atamai vaega e faʻatino ai galuega eseese mai le tasi. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai meaafale mo le ulu o le tamaoaiga vasega ma elite ofisa meaafale, o le filifiliga e faʻamoemoeina i le tofo, mea e fiafia i ai le faʻatonusili, faʻapea foʻi ma le tulaga o le mamalu o le kamupani.

Vaega a le Kapeneta

O meaafale a le Kapeneta mo le ofisa e mafai ona eseese itu, fuafua i le tele o le ofisa. O se potu vateatea o le a mafai ona tuʻu faʻatasia ma tuʻufaʻatasia ni ofu tuʻufaʻatasia, e aofia ai le tele o kapoti e faʻamalamalamaina faitotoʻa, fata, ma fata mo pepa. Glass kapeneta faitotoʻa o le a fesoasoani ia oe faigofie ona maua le faila e te manaʻomia, ma i luga o fata tatala e mafai ona e tuʻuina faʻailoga, isi faʻailoga a le pule ma le kamupani atoa. O le pito i lalo o kapoti e masani ona i ai faitotoʻa tauaso, lea e mafai ai ona e teuina pepa e te manaʻo e nana mai tagata ese. I tua atu o se tasi o nei faitotoʻa mafai ona e nanaina se tamai pa mo le le taliaina faʻapitoa o malo.

Afai e i ai i le pule le tamaʻi ofisa, e sili atu le aua le faʻapipiʻiina i luga ma le tele o kapoti - tasi pe lua lauiti penitala penitala ua lava. I le tulaga lava e tasi, e aoga le lafoa o ofu mo ofu i fafo ae fiafia i le fola faʻamau. Fata faia le avanoa sili atu ona mamafa nai lo tapuni kapoti kulupu, o lea e tatau ai ona e vaʻavaʻaia lelei ia latou o se pepa faila faila i se tamai ofisa.

Pe a filifilia ni teuina teu, e tatau ona manatuaina o fata tatala e le taliaina le vaʻaia o teuina o faʻasologa ma pepa, o lenei mea i totonu e vevesi ma le toʻafimalie.

Laulau

Laulau i le ofisa o le pulega faʻatino galuega eseese: tasi o latou o se tagata faigaluega, lea e tu ai le faʻatonu, lana komepiuta, telefoni ma isi pisinisi faʻaaoga, ae o isi laulau e faʻaaogaina mo fonotaga (e masani lava o se umi, lapoʻai pe lapoʻo laulau), mo tumaʻoti feutanaiga (laulau maualalo), faʻapea foi ma se faʻamatalaga puʻupuʻu - o se laulau e tu latalata i le pule, na fuafuaina e talanoaina faʻafitauli ma galuega i lalo atu o galuega, faʻapea foʻi ma faʻatalanoaga.

E maitauina foi le laulau e talia ai. O meaafale o loʻo totoe i le ofisa e tatau ona pei o meaafale a le ofisa i le ofisa o le pulega, ae i se tulaga maualalo. Lenei o le a fausia ai le lagona o le 'au o se tasi meaola, lea e faʻaaloalogia ai e le pule ona tagata lalo. O le nofoaga e talia ai o le nofoaga e fausia ai le muamua lagona o le faʻalapotopotoga mo le taimi muamua malo. O le mea lea, e sili atu pe a fai e i ai se mautu, ergonomic laulau iinei, e manatua ai meaafale a se pule o lona ofisa o loʻo tu latalata ane.

Alafaʻasolo

Curbstones o loʻo faʻaaoga e teu ai ni mea laiti a le ofisa, pepa, avea o se tulaga mo se telefoni, mea faigaluega a le ofisa, fugalaʻau ma teuteuga elemeni. O le sili ona lauiloa o lola-i fafo drawers o loʻo i lalo o le kesi a le pule poʻo isi tagata faigaluega. I totonu o se tamaʻi ofisa e mafai ona tuʻuina i lalo o le laulau, i se ofisa tele e mafai ona tuʻu i soʻo se mea i le ofisa. A maua i lalo o le pule kesi, e faigofie ona teuina a oe lava meatotino ma pepa i totonu, pe a fai o le kapeneta ei ai se drawer ma se faitotoʻa ma se loka I totonu o se tamaʻi ofisa, e mafai ona e tuʻuina se sefe i totonu, nanaina i se auala mai prying mata ina ia aua nei tosina mafaufau ia te ia lava. I se faʻaopopoga i le sefe, e mafai foi ona e nanaina le minibar ma tiuti mea iinei. O kapoti uumi ma lauitiiti ma fata tatala o le a faʻaopoopoina fata poʻo kapoti, faʻavaivaia le "pa" o meaafale.

Moega

O le tulimanu o meaafale meafale saunia mo le mauaina o malo ma feutanaiga feutanaiga. Lenei e mafai foi ona e faʻatulagaina se fonotaga puʻupuʻu ma tagata faigaluega. O le faʻafoeina o meaafale faʻafouina e mafai foi ona aofia ai se sofa poʻo ni nofoa malulu e faʻatali lelei ai le taliaina o le faʻatonusili. I se faʻaopopoga, o se tamai sofa e faigofie lava i le ofisa ina ia mafai ai e le pule ona malolo ma malolo i le taimi o malologa o itula faigaluega.

O sofas ofisa e mafai ona faʻasaʻo, puipui pe fai i ni meaafale masani e mafai ona tuʻufaʻatasia ma toe fesuiaʻi pe a e manatu e tatau ai. O se vaega o meaafale e aofia ai le sofa, nofoa faʻataʻavalevale ma le laulau e faʻatulagaina ai se isi vaega e faʻaaogaina, lea e mafai foi ona filifilia o se nofoaga malolo. E mafai ona faʻaopopoina e se kapeneta TV poʻo se pusa vai vai. O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga pe faʻafefea ona e faʻatulagaina se nofoaga e nonofo ai e oʻo lava i se tamaʻi ofisa.

Filifiliga faiga

O le sitaili o meafale a le ofisa e faʻamoemoeina i le taʻiala lautele o le ata i totonu, ma e taua foi pe o se tamaloa o se taʻitaʻi poʻo se fafine. O le sitaili o totonu e faʻalagolago tele i le itu a le faʻalapotopotoga atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o meaafale i le ofisa o le ulu o le faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga e tele lava ina avea o se masani sitaili poʻo maualuga-tekonolosi. O le sitaili masani e masani foi mo se sinia pulega: i lenei tulaga, taugata mea masani, laupapa, vaneina elemene teuteuina, mamafa nofoa ma laulau, kapeneta ma le tele o tusi o loʻo faʻaaogaina. Hi-tech, i le faʻaopopoina i le tulaga tau tupe, e masani ona faʻaaogaina i le matata o polokalame. Afai o le faʻalapotopotoga o loʻo aʻafia i tisaini, turisi, faʻasalalauga, o le ulu o le ofisa meaafale o le a faʻaalia e foliga vaaia o ona po nei faiga, pop art, avant-garde, ma e oʻo lava i se lotoa.

O le siosiomaga mo le tamaloa pule ma le pule fafine o le a eseese foi.

O meaafale i totonu o le ofisa o le fafine e masani lava ona paʻepaʻe, paʻu, malu pe malu foʻi. O meaafale ufiufiina i totonu o le kofe o le a avea ma uiga faʻamalosia o le ofisa fafine. Tele taimi, o le ofisa ulu e teuteuina i se faʻaonapo nei poʻo se ituaiga sitaili. O le ofisa o tamaloloa e iloga i le monochrome meaafale paolo, faigata ma laconicism.

Oloa gaosi

O mea mo le fausiaina o meaafale mo le ulu e faʻamoemoe i le a le paketi mo totonu o le ofisa. E amata mai i le vasega tamaoaiga i le taugata vasega. O meaafale mo le ofisa o le ulu o le vasega tamaoaiga o loʻo i ai uiga taua:

  • faʻaaogaina o mea taugofie - palasitika, melamine, chipboard, alumini;
  • o le mamanu e faigofie, leai ni mea faʻafefiloi - laulau e masani ona faʻatafafā foliga, mea faʻapipiʻi meafale e faia i paʻu gaosi, lafu, taugofie ie. Kapeneta e masani ona tasi le drawer, fata ma sina laʻititi fata.

E tele taimi e leai ai se tulimanu vaivai pei o lea; nai lo lena, o nofoa ofisa masani ma se tamai laulau e faʻapipiʻi.O le eseʻesega i le va o meaafale taugata mo se pule o le faʻaaogaina o mea taugata, masani: paʻu, laupapa taua, uʻamea e le o ni uʻamea ufiufi o meaafale mea, tioata. E i ai foi le tulaga ogatotonu i le va o nei faaputuga, lea e aofia ai le faʻaaogaina o meaafale e ufiufi i le veneer, laulau e faia i tint tioata ma chrome auiliiliga, nofoa faia i le siʻosiomaga-paʻu i le nofoaga o fonotaga ma moni paʻu mo le pule.

Peraimeri manaʻoga

Talu ai o le ofisa e masani ona vaevaeina i ni vaega galulue, e taua ai le faʻatulaga saʻo o latou:

  • avanoa mo le taʻitaʻi tatau ona ave le tele o le avanoa, o lea e tatau ona tuʻuina i le ogatotonu pe latalata i le pa. E tatau ona iai se laulau tele ma le lautele o le nofoa o le pule. A manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina se transformer table, ma liliu ai i se faʻamatalaga puʻupuʻu. E moni lenei mea mo se tamaʻi ofisa;
  • latalata i se faʻamalama, poʻo se isi nofoaga sili ona malamalama, oe tatau ona faʻatulaga meaafale mo feutanaiga - o se laulau umi ma nofoa. O le ao lelei o le a faʻatagaina ai oe e taulaʻi i mataupu ma taulaʻi lou mafaufau i le tele e mafai ai;
  • o se nofoaga e nonofo ai poʻo se nofoaga e nonofo ai e mafai ona faapipii i se mamao mai isi eria, o sea faʻatulagaina o le a faʻatagaina ai oe e aua neʻi faʻalavelave mai le talanoaga pe malolo filemu.

I se faʻaopopoga, faʻafefea ona faʻatulaga meaafale mo sone 'eseʻese, e tele foʻi isi manaʻoga:

  • nofoa i totonu o le potu fono tatau ona lelei, ae le o le tele o le tagata atoa malolo, leiloa mafaufau;
  • naʻo mea e manaʻomia mo galuega e tatau ona i luga ole laulau;
  • i se tamaʻi ofisa e sili atu le le tele o meaafale, pusa umi ma se laulau tele. E sili le faʻaaogaina o toso-i fafo kapoti, o se transformer laulau, tioata luma mo pusa.

O le mea sili ona taua o meaafale i le ofisa o le pule e fesoasoani e fausia se atemosifia galue e setiina ai oe mo le fofoina o mataupu taua, faʻatautaia o feutanaiga a pisinisi, e aunoa ma le faʻatupuina o le itaitagofie poʻo le lelava.

Le mea e vaʻai i ai pe a filifilia

A filifilia ni meafale a le ofisa, e tatau ona e mataala i ni mea taua e tatau ona fesoasoani i se umi o le olaga tautua ma faʻamamafa le tulaga o le ana:

  • le i ai o se seti atoa - toʻaitiiti tagata faʻalogo i le sipelaina atu i faʻatonuga mo le seti ma le potopotoina o meaafale. Ae maise lava o taimi uma, o se le atoatoa e tupu i totoga, o se mea faʻasoesa e mafai ona faʻaleagaina atoa foliga vaaia o taugata meaafale;
  • matagofie, foliga vaaia foliga vaaia;
  • Faʻaaogaina o mea lelei ma mea faigaluega mo mea e potopoto ai meaafale. I lenei tulaga, e tatau ona uai atu i le aiaiga o se faʻamaoniga mo le faʻagaioiga. O le tagata e tuʻuina atu ma faʻaputuputu meaafale e tatau ona filifilia mai se kamupani faʻatuatuaina ina ia lelei le tulaga o meaafale i le tulaga talafeagai;
  • sili atu le mafanafana ma faigofie mo le pule ma tagata asiasi.

O le mea sili ona taua o le manatuaina o le manuia pisinisi o le a le faʻapalepale i le le faʻaaloalo uiga agaʻi i le faʻatulagaina o ofisa, aemaise lava pe a oʻo mai i le ofisa ma ofisa meaafale mo le pule.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com