Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Petrovac i Montenegro: malologa ma mataaga o le nofoaga malolo

Pin
Send
Share
Send

Malaga i Montenegrin nofoaga faʻapitoa avanoa mo turisi ma eseese totogi. Afai o loʻo e fuafuaina se tafaoga, faʻalogo i le tamaʻi taulaga, Petrovac (Montenegro). I iloiloga, e masani ona faʻamanatuina e tagata femalagaaʻi le aʻai i faʻaaliga eseese - matagofie, teuteu lelei, agalelei. E talitonuina o Petrovac o se nofoaga lelei mo se fuaina, le faʻavavevave tafaoga ma tamaiti. Ae ui i lea, o le taulaga e manaia ona vaʻaiga, o lea afai e te faʻafuaseʻi ona taoto i luga o le matafaga, oe mautinoa o le a maua se mea e fai e faʻalautele ai lou nofo i Montenegro.

Faʻamatalaga lautele

Petrovac o loʻo tu i tafatafa o Budva (17 km i saute) i le ogatotonu o le Adriatic Coast. O le faitau aofai e naʻo le 1.5 afe tagata, e le o se mea e ofo ai i le taimi o le vaitau maualuga le numera o turisi e sili atu nai lo le aofai o tagata o le lotoifale nonofo faʻasefulu taimi.

O le taulaga o loʻo tu i se nofoaga matagofie, e faʻataʻamilomiloina e toga olive, togavao paina, faʻafetai o le tau i Petrovac e malu ma toʻafimalie. Aiga ma tamaiti eo mai iinei, i se faʻaopopoga, tagata nonofo i Montenegro fiafia i le nofoaga malolo.

Lelei e iloa! O Petrovac o se 'aʻai toʻafilemu, e tapunia uma nofoaga faʻafiafiaga i le 12 i le taeao.

Peitaʻi, o Petrovac na Moru e leʻo se taulaga faʻanoanoa. E le mamao mai le taulaga o Riviera, e mafai ona e faʻafiafiaina i faleoloa o loʻo i ai i papa, i le mea e tele ai nofoaga taʻele faʻataʻamilo. O le autu tosina o le Venetian 'olo, fausia i le 16th seneturi. I le ao, e mafai ona puʻeina ni ata mananaia mai ona puipui, ma i le po e fai ai le disco. Faʻafeagai Petrovac e lua tamaʻi tamaʻi tamaʻi, iinei oe mafai ona alu i se tafaoga.

Ata: Petrovac, Montenegro

Nisi o mea moni manaia

  1. O le taʻutaʻua o le 'aʻai e mafua mai i lona matagofie faʻafanua nofoaga. I itu e tolu, o Petrovac i Montenegro e faʻataʻamilomiloina e atumauga, ma o le nofoaga o loʻo tu ai i totonu o se faga matagofie, o lona uiga e leai se matagi iinei.
  2. Mo le taimi muamua, nofoaga i luga o le 'upega tafaʻilagi o Petrovac faʻaalia i le seneturi lona 3 TLM, e pei ona molimauina e le mosaics o le vaitaimi tuai o Roma, tu latalata i le nuu o Krsh Medinski.
  3. I le seneturi lona 16, i le itu i matu o le faga, na fausia ai le olo Kastel Lastva, o le autu autu o le puipuia lea o le au faomea.
  4. O le igoa faaonapo nei - Petrovac - o se taulaga i Montenegro na mauaina i le afa muamua o le seneturi lona 20, na faaigoaina le taulaga i le faamamaluina o le tupu Peter I Karadjordjevic.
  5. O le autu taulaga ola ua faʻatauaina i luga o le autu auala o Petrovac, e tele faʻamanatuaga faleoloa, faleoloa, tumaoti falefalaoa laititi ma tamai faleoloa.
  6. Tau mo meaʻai ma meaʻai e tutusa ma Budva. E iai foi le maketi o loʻo faʻatauina atu iʻa fou.
  7. E i ai meaai vave i Petrovac, ae le o le masani a le McDonald's, ae o ipu vela vela i luga o le tunutunu e tagata o loʻo nonofo ai. Manaia ma maloloina.

Matafaga tafaoga i Petrovac

O Riviera Petrovac o loʻo faʻatusalia e le tele o matafaga.

  • O le mea autu, lea e faʻataʻamilomiloina i le nofoaga atoa (700 m). Tamaʻi maʻamaʻa, o le alu ifo i totonu o le vai e loloto tifato - i le mamao o le 3 mita mai le apitaogalu, ua uma ona loloto mo tamaiti. I luga o le matafaga o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia mo se nofo lelei - sun sun, umbrellas, taele ma fale taele, fale e mafai ona 'aʻai ai.
  • Lusi - 10 minute savali mai le matafaga o le taulaga. Sili atu matagofie nai lo le taulaga, o le alu ifo i le sami e agamalu, e i ai se paka i le faitotoʻa, ae mo se totogi ua faʻatagaina e ulu atu i le matafaga.

O matafaga e lua e fesoʻotaʻi ma se auala sima. Se seti o lua sun loungers ma le faamalu tau e tusa ma le 15 Euro. Afai e tatau ai, oe mafai ona faʻatau faamalu poʻo moega i luga tonu o le matafaga, o le averesi tau e 15 Euro.

Lelei e iloa! E leai ni faletalimalo i Luchitsa, o le mea moni o se vao vaega o le talafatai, na mafai ona faʻasaoina le matagofie matagofie natura. O loʻo iai se vai e seʻe i luga o le matafaga, faʻaiʻu i se vaitaʻele faʻataʻatia i totonu tonu o le maʻa.

O le Riviera Petrovac i Montenegro e mauaina malo mai le ogatotonu o le tautotogo e oʻo i le ogatotonu o le tautoulu, o lea e mafai ai ona e aau i le sami mo le fitu masina.

O loʻo faʻaalia iinei nisi faʻamatalaga auiliili e uiga i matafaga o Petrovac.

Mataaga Petrovac i Montenegro

O se tafaoga i le matafaga i Petrovac e le na o le pau lea o le mafuaʻaga e o ai turisi i Montenegro. O le taua faʻasolopito taua o le 'aʻai o le Venetian' olo malosi i Castello. O le vaʻaiga vaʻaia o loʻo ofaina ai se vaaiga matagofie i Petrovac.

Faʻafiafiaina foi o se tamai ekalesia faʻasao i luga o le motu o le Holy Week. Fai mai se tasi o talatuu, o ia na te puipuia uma seila. O le malumalu na faatuina ma foai mai tautai, ma o le manatu o le fausiaina e mo se tagata folau Dutch, na mafai ona ia sola ese i le taimi o se afa i luga o le motu.

I ni nai kilomita mai Petrovac, o loʻo iai le nofoaga faʻafaifeʻau o Gradiste mai le 14 senituri.

O le isi mataʻina mataʻina o le Malumalu o Rezevici mai le seneturi lona 13.

Faʻamatalaga aoga! Tagata femalagaaʻi i Montenegro, i Petrovac, ia mautinoa e alu i se vaʻa malaga i le talafatai e matamata i le nofoaga mai le sami ma vaʻai i le tuaoi motu o Sveti Stefan. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e lisiina se sipuni ma le manino i lalo.

I luga o se vaʻa afi vaʻavaʻaia e mafai ona e malaga i se vaʻa tuufua ma malolo i le filemu ma le filemu. I le auala, tele turisi faʻaaogaina lenei avanoa e faʻamanatu ai se aso fanau po o isi aso malolo. Latou fai mai i Petrovac, o le ea e tumu i vailaʻau faʻamaloloina, o lea i le taimi o le malaga e mafai foi ona e faʻaleleia lou soifua maloloina.

O le isi avanoa e faʻalautele ai le malaga i Petrovac, ia manatua ai o le tuʻufaʻatasia o le malaga ma le Petrovac Po tafaoga, o mea malie na faia i tausaga uma i le aso mulimuli o Aukuso.

O le olo o Castello

O le faʻailoga anamua o le faʻailoga lea o le taulaga o Petrovac i Montenegro. O loʻo tu i luga o le papa maualuga i le itu i matu o le nofoaga ma e taele e le Adriatic i itu e tolu.

Nofoaga tafafao maimoa i luga o le 'olo:

  • potu e vaʻai ai;
  • fale mataaga;
  • stele;
  • o le fana.

O le fale mataaga fale o loʻo iai le faʻaputuga o mosaics, atavali ma atavali valivali mai le vaitaimi o Roma. O ni faʻataʻitaʻiga amata mai i le 3 senituri BC.

O le pito i luga o le faʻailo o le maitau faʻapitoa ma se faʻamanatuga, lea e faʻatutuina ai ni fana se lua ma se faʻailoga e faʻamanatu ai i fitafita na maliliu i le taimi o le Taua a le Lalolagi. E le taumateina le aʻeaʻe faʻafefe i luga o le potu vaʻai e vaʻai ai i le taulaga i lona matagofie uma, le sami ma le faga.

I le vaitau maualuga, o le 'olo o loʻo i ai le fale kalapu o le igoa tutusa, lea e lauiloa e tagata uma o Montenegro. O le mea moni, o le asiasi atu i le disco, e faigata ona mafaufauina o le tele o seneturi talu ai, o pologa na taofia i le 'olo, na faʻatau atu i vaega eseese o le lalolagi.

Mea moni manaia! I le pogisa, o le 'olo e matagofie ona faʻamalamalamaina. O mea faʻatinoina e faʻatatau i turisi e tautatala ile Lusia e masani ona faia iinei.

Mo le tele o seneturi, o le 'olo o se faʻataʻitaʻiga o le le mafai ona ofi atu ma saogalemu. I le aluga o tausaga, o le fale na avea o se infirmary, o le militeli falepuipui. I aso nei, i le tasi itu o le 'olo, o loʻo i ai le uafu e avea o se uafu. O le mea lea, o le teritori o le 'olo e mafai ona maua mai le sami pe alu i se malaga i motu tuaoi.

Monastery Gradiste

O le mea e tosina mai ai o se ekalesia taʻutaʻua Orthodox i Montenegro. O le monastery complex Gradishte e tu latalata i le taulaga o Petrovac ma o le taua taua fausaga, faʻasolopito ma lotu faʻamanatuga, lea tulaga ese frescoes medieval tulaga ese.

O le malumalu na faavaeina i le seneturi lona 11, ae o le muamua taʻua i tusi o talafaasolopito na amata mai lava i le 14th seneturi. I le seneturi lona 18, o le iʻuga o le osofaʻiga a le au tau a Take, na matua faaleagaina lava le malumalu, ma i le taimi o le taua na susunuina ai lava. Naʻo le faaiuga o le seneturi lona 19, na toe faʻaleleia vaega o le faʻailo, lima tausaga mulimuli ane - i le 1979 - o se mafuiʻe na toe faʻatamaʻiaina le relic relic. E oʻo mai i le 1993, ua toe faʻaleleia atoa le malumalu ma faʻapaʻia.

O le monastic complex e aofia ai:

  • ekalesia;
  • sela;
  • fanuatanu.

O le Ekalesia a St. Sava na fausia i le faitotoʻa o le nofoaga na tu ai le lotu matua. O loʻo teuina mai anamua frescoes mai le 17th seneturi ma se ata vaneina faʻailoga mai le 19 seneturi.

Lelei e iloa! O le monastery complex o loʻo i lalo o le puipuiga a le faʻalapotopotoga faʻavaomalo a UNESCO.

Ina ia o i le malumalu, o le auala sili ona talafeagai o le alu i se taxi ma alu i le itu o Bar, tiʻetiʻe i totonu o le ana, pe a uma le 3.5 km o le ai ai le monastery complex. O leisi auala e malaga ai o le totogiina o se taʻavale.

I luga o se tusi: mea e vaʻai i Budva ma ona siʻosiʻomaga, vaʻai lenei tusitusiga.

Monastery complex Rezhevichi

O le tosina atu o loʻo tu i lalo o le Mauga o Voshtanitsa. Aso nei turisi mafai ona asiasi:

  • o le malumalu o le Assuming o le Taupou;
  • Ekalesia o le Tolutasi Paia;
  • sela o monike;
  • fafo.

E siʻomia le togavao e se togavao matagofie.

E tele faʻamatalaga o lenei igoa ole laiga - Rezhevichi. E tolu mea taua. O le igoa e sau mai le faaiu o le aiga Rezevici nonofo ai iinei. E tusa ai ma le tala lona lua, o le igoa o le malumalu e fesoʻotaʻi ma le Rezevic River, lea e tafe i tafatafa o le mataʻaga. O le lona tolu o tala o le sili ona alofa - o le igoa e fesoʻotaʻi ma le matagi i matu o le matagi, lea e tipi moni ai mea uma.

O le faʻafitauli ua maeʻa faʻafouina, o le galuega na matua tele ma tulaga ese. O puipui o le malumalu e teuteuina i puipui anamua ma atavali.

Lelei e iloa! O le autu faʻatosinaina o le malumalu o le faʻailoga o le Sili Paia Theotokos, faʻapea foi ma se sauniga masani koluse amata mai 1850.

E i ai le potu e le masani ai ona maitauina i tafatafa o le malumalu - o nofoaafi e faia i maʻa. Tele o ulugaliʻi faʻaipoipo eo mai e puʻeina ata.

Lenei aso o le monaseri o Rezhevichi o loʻo ola, iinei oe mafai ona e alu i sauniga, tatalo ma auai i se masani 'aiga.

Mosaea Roma

E leʻo tagata tafafao maimoa uma e iloa lenei mataʻaga i Petrovac. Peitai, o le Roman mosaic o Montenegro ei ai lona maualuga aganuu ma talafaasolopito taua.

O le faatosina e tu latalata i le Ekalesia a St. Thomas. O toega o se fausaga tuai a Roma na maua i le 1902 i le nofoaga o Mirishta. Talu mai lena taimi, sa eliina archaeological eli iinei. Peitai, e leai ni eliina na aumaia i le maeʻaina mo mafuaaga eseese.

O le fale tuai o Roma na amata mai i le seneturi lona 4, ma o le fola o le fola o le potu mosaic e tusa ma le 1 afe m2. O le mosaic pattern e faia i maʻa e ono lanu eseese. I se faʻaopopoga i mosaics, na maua ai se aʻoaʻoga i le mea na faʻatino ai le seleselega o le olive, ma se sauniga faʻapitoa.

Lelei e iloa! O le vaʻaiga o loʻo i totonu o se setete ua galo, o fale fou ua fausia faataamilo, o le avanoa i totonu ua tumu i le mutia, e leai ni faʻailoga. O lea la, ina ia maua se manatu fiafia, e tatau ona e fealualuaʻi i auala i tua atu o le Ekalesia a St. Thomas.

Petrovac Apitaga

E i ai ni nai faletalimalo i le tamaʻi taulaga taulaga, ae o loʻo tele lava fale ma villas ii. O le fale e sili ona taugata e tu saʻo i le talafatai, ma o le mamao mai le sami, e paʻu le tau o le lisi.

Lelei e iloa! O fale turisi o loʻo tu i luga o le malifa ma feʻaʻei luga o se fale tele, pe a fuafua e totogi se mea taugofie, ia e sauni e savali i le sami ma toe foʻi mai.

O nai faletalimalo ma tumaoti villas, o lea e tele isi, ofo tagata malaga tele filifiliga mo se tafaoga faʻatulagaina:

  • laupapa atoa;
  • se filifiliga o le 'aiga o le taeao po o le' aiga o le afiafi.

Tau fale faʻalagolago i eseese itu:

  • mamao mai le sami;
  • tulaga fale;
  • vaitau

Totogiina se potu faigofie o le a tau mai le 10 Euro i le tagata, ma le potu i le 5-fetu faletalimalo tau mai 1500 Euro. O le potu lua i le faletalimalo tolu-fetu e tau mai le 27 Euro.

I le vaitau maualuga, o tau o fale e mafai ona faʻaluaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu i le tau maualalo e tau ai le 10 euro, ia Iulai-Aukuso e tatau ona e totogia le 20 euro mo ia.

E tusa ma le lua taseni 3 ma le 4 fetu faletalimalo i Petrovac, ma le aofaʻi gafatia e tusa ma le 3,000 moega. I pisinisi tumaoti e ova atu ma le 100 villa ma le gafatia e sili atu i le 30 afe moega.

Faleʻaiga ma faleʻaiga

E matua le manaʻomia le soona totogi i le faletalimalo poʻo le faletalimalo mo ni meaʻai faʻaopopo. O Petrovac o loʻo iai le tele o faleʻaiga taugofie ma faleʻaiga faʻaonapo, e faʻaalia ai le tele o lisi ma e mafai ona 'ai lelei mo soʻo se paketi.

O se meaai mama taugofie i le matafaga cafe o le a tau ai oe i ni nai Euro. I se faʻaopopoga, e mafai ona e maua se taumafataga suamalie ma faʻamalieina i luga o le matafaga, aua i Petrovac, pei lava o isi nofoaga malolo, latou te aveina sana, donuts, hamburgers, pai, pizza, aisa kulimi ma isi mea lelei i tafatafa o le sami. O le tau o le tasi ipu mai le 1 i le 3 euro.

Ae mo le filifiliga o se faleaiga, o lenei o le a le o se faʻalavelave foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le matafaga o Lucice o loʻo i ai se faleʻaiga i autafa o se mauga, ma se vaaiga matagofie o le taulaga ma le sami. O le 'aiga aoauli poʻo le taumafataga i Petrovac faleʻaiga o le a tau ai le averesi o le 30-40 euro mo le lua.

Atonu e te fiafia i: Becici o se tamaʻi nofoaga latalata i Budva.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau ma le tau

O le autu o Petrovac o lona talafeagai nofoaga faʻafanua, faʻafetai ai o le nofoaga e toʻafilemu i taimi uma ma e leai ni matagi. O le mafuaaga lena e i ai le umi vaitaimi tafafao maimoa i totonu o le matafaga eria i Montenegro.

Lelei e iloa! Ole tumutumuga o masina pe a fai o le numera o turisi i lona maualuga o Iulai ma Aukuso.

I le afa lona lua o le taumafanafana, e faʻamafanafana ai le ea i se faʻamaumauga +29 tikeri i le tausaga, ma le sami - +25 tikeri. O le vevela i Petrovac ua avea nei i le ogatotonu o le tautotogo, o lea o le nofoaga o se sili lelei nofoaga e malolo ai i le taimi o Me aso malolo. Ia Setema, o le vevesi taimi amata i Petrovac - o le ea o loʻo mafanafana lava, pei o le sami, ae o le aofaʻi o tagata faimalaga ua maitauina le faʻaitiitia.

Faʻafefea ona alu i Petrovac

O le nofoaga o Petrovac o loʻo tu i le mamao lava e tasi mai le malae vaʻalele i le taulaga o Tivat ma le malae vaʻalele i le laumua o Montenegro, Podgorica .. E mafai ona e alu i le taulaga i pasi poʻo taʻavale laʻititi. O le nofoaga pasi, e taunuʻu uma ai pasi, e tasi le kilomita le mamao mai le matafaga, e faigofie ona maua le auala pe a maeʻa faʻailoga.

E i ai masani auaunaga pasi i Petrovac mai le tele o taulaga i Montenegro: Budva ma Kotor, Becici ma Tivat, Danilovgrad, Cetinje ma Niksic. O le malaga malaga mai 2 i le 5 euro.

E tatau ona e totogiina le tusa ma le 30 Euro mo le tietie taxi. I se faʻaopopoga, taʻitasi malae vaʻalele i Montenegro i ai taʻavale lisiina ofisa, o lea o le a le faigata ai ona totogi se taʻavale.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Aotelega

O Petrovac, Montenegro o se tasi o nofoaga taʻutaʻua sili ona lauiloa e lolofi iai turisi i le vaitau o le tautotogo ma le taumafanafana. O le taulaga e siʻosiʻomia e matagofie matagofie - togavao paina, mauga ma toga olive. E matua filemu ma filemu iinei, o Petrovac o se masani masani mo se malaga a le aiga.

O le 'aʻai o le a faʻafiafiaina foʻi tagata faʻafiafiaina faʻamanatuaga faʻamanatuina o tusiata fale, talu ai le tutasi o vaʻaiga o le uluaʻi vaitaimi o le kerisiano na faʻasaoina iinei. Afai o lau sini o le malologa i le matafaga, ua ofoina atu e Petrovac matafaga lelei ma mamā, faʻaauupegaina i mea uma e te manaʻomia.

O se vitio puʻupuʻu e uiga i se malaga i Petrovac:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Petrovac Montenegro 2019 4K (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com