Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Nai lo le matagofie Farani moega, fou faʻatusa ma se faʻamatalaga

Pin
Send
Share
Send

O le amataga o le moega, i le avea ai o se nofoaga moe eseʻese, e toe foi i se mea mamao. Muamua lava, o mea na na o faʻasili faʻatumuina i vaovao, ona suia ai lea i nofoa tele. Naʻo le 16th senituri na faʻaalia ai le muamua moega faʻataʻoto i Farani, latalata mai i o tatou vaitaimi onapo. Farani tagata atamamai, e pei foi o le tele o isi eria, ua avea ma masani i fale potu moe. O le moega Farani o le faʻamaoniga lea o le a le manaia o meaafale potu moe e tatau ona i ai. Tele tagata e manatu i lenei faʻapitoa meaafale e matagofie ma mafanafana, ma se uluaʻi sitaili ma foliga.

Matua iloga foliga vaaia

O le autu iloga foliga vaaia o Farani potumea meaafale mafai ona taʻua o se tuʻufaʻatasia o le tamaoaiga, tamaoaiga ma sophistication. O le filifiliga e faʻamoemoe i le a le ata e sili atu. Oe mafai ona nofo i luga o le matagofie Rococo, i luga o le paia ma matagofie Baroque, luga o le masani ma masani Provence. Mo tagata fiafia i le tamaoaiga ma le taugata, o le Rococo style bed e atoatoa. Lenei meaafale tupu taʻutaʻu ma se matagofie, vaneina ulu ulu, o loʻo tu i luga o vae faʻapipiʻi, o le faʻavae e le tusa, ae matagofie ma lemu faʻapipiʻi. O le lanu faʻataʻitaʻiga e faʻatonutonuina e maaleale monesu - kulimi, auro, nifo nifo elefane. O ia meaafale e faia faʻapitoa mai ituaiga taugata o fafie.

Mo i latou e le mananaʻo tele tele ma taugofie, masani faʻataʻitaʻiga e atoatoa. A maeʻa, latou te faʻaaogaina foi mea mautu ma maualuga le tulaga o mea, ae latou te le faʻamamaina, o le fua faatatau o laina e manino, o le teuteu e masani. O mea o gaosiga o laʻau sili ona lelei, ma o elemene o aso anamua o loʻo i ai i le teuteuga o le a avatua i le moega se matagofie uiga ese.

Faʻatasi ai ma foliga iloga o le Farani moega o:

  • e le leotele, maualalo ki taua;
  • le i ai o pastel lanu i le ata;
  • faʻaaoga i le gaosia o faʻataʻitaʻiga o laʻau ma uʻamea;
  • leai se pupula luga.

O ia meaafale e ofi ia i latou e muamua ona mananaʻo e faʻamafanafana le potu moe i le fale. O le tuʻufaʻatasia o lanu o meaafale Farani e faʻailoa mai ai le i ai o le na o se toʻafilemu lanu masani, e leai ni moli susulu malamalama, faʻanatura foliga i totonu. O le moega Farani e i ai ona tulaga masani, e le maualuga, tusa ma le 50 cm, pe a ma le 180 cm le lautele, o le faʻavae faʻavae e sili atu ona faia i laupapa, o isi taimi e uʻamea. O le autu aulelei o le faʻataʻitaʻiga o le uluulu, tele laupapa ma fafagaina luga, o isi taimi e i ai faʻataʻitaʻiga ma le ie soosoo poʻo luga. E i ai le moega i luga o vae punou e manino lava vaʻaia. O se lelei lelei Farani mattress o le a avea ma lelei faʻaopoopo.

Mea lelei

Mo le gaosiga o Farani meaafale, maualuga-tulaga lelei, taugata ituaiga o laʻau taʻalo a taua tele; mo le headboard, fafie ma fafagaina faia e faʻaaogaina. O le fafie e masani lava o le monochromatic, o le malamalama poʻo le pogisa o loʻo manumalo ai. O mea gaosi oloa e faʻaalia i le sili ona lelei, faʻalelei fale, faigofie ona faʻaaoga. O le autu aoga o mea e mafai ona iloga:

  • o se masani Farani moega manatuina le gaosiaina o lenei faʻataʻitaʻiga mai monochromatic, tele malamalama laupapa, o loʻo vaneina se ulu ulu;
  • le masani Provencal ituaiga aofia ai le faʻaaogaina o potu moe meaafale ma se masani mafolafola headboard, masalo papaʻe;
  • o ni faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se pupuni faʻaonapo nei e faia i ie mama, lea o le a tuʻuina atu ai le potu moe o se foliga ma se faiga faʻapitoa;
  • o le laupapa laupapa o le moega o le a avea ma agavaʻa vaega o le a faʻatagaina ia meaafale e avea ma elemeni o soʻo se totonu.

E le mafai ona vaai faalemafaufau i se Farani fou moega e aunoa ma se matagofie headboard, uluai ata vaneina i le atoa liʻo o le oloa. Atonu e i ai se iʻuga i le tulaga o se matagofie faaputuputu pupuni pupuni, ma o le moega lava tu i luga lapopoʻa vae piʻo, lea e mafai ona faia i laupapa maʻa poʻo le uamea. O le isi tulaga lelei o Farani potumoe meaafale o le e masani ona masani ona tuʻufaʻatasia e sili ona agavaʻa faʻapitoa.

Faiga masani masani

O moega Farani e o mai i ituaiga eseese. O le tele o taimi, e ave le faʻamuamua i ia ituaiga faʻataʻitaʻiga:

  • nofofua;
  • tasi ma le 'afa moe;
  • faʻalua

Ae i le teuteuga faʻaonapo nei o le potumoe, o sili ona taatele faʻataʻitaʻiga mafai ona iloga:

  • moega i lalo o le taualuga - o lenei faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le faʻalo, o se masini e mafai ai ona minoi e pei o le faʻavae o le lifi. Lenei ituaiga na aliali mai talu ai nei, eseʻese i le amataga o le ata, e alu i luga laititi avanoa, lea e faigofie mo tamaʻi potu mautotogi. O le foliga mai o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga e le masani ai foi, moli e mafai ona faʻapipiʻiina i le pito i lalo o le mataupu, lea e faʻamamafaina ai le uluaʻi ma le uluaʻi ata;
  • o le sofa bed ua iloga foi i lona uluaʻi mamanu, e i ai lona gaugauina mamanu, e faigofie ona faʻaaoga. O se faamalu e faataatia i luga o le faavae, lea e mafai mulimuli ane ona nana i lalo o le nofoa. Ona mafai lea ona faʻataʻatia faʻatatau i le pito i tua o le sofa moega i ni laʻasaga, a o maua se tele ma lautele nofoaga e moe ai. E malo le sofa i le mea e mafai ona gaugau i le tele o taimi, a o sefe se vaega taua. Lenei faʻataʻitaʻiga foliga lalelei i fafo, pei o se mea e moe ai foliga foliga faigata ma le masani ai;
  • O le faiga ma le fausaga o se nofoa o se moega tutusa ma se masani nofoa, o le faʻavae o le faʻagaioiga e tutusa. E mafai ona lapoʻa ma sili atu puʻupuʻu i le tele. Ina ia tatalaina lenei faʻataʻitaʻiga, muamua aveese aluga, ona toso mai i fafo le faamalu, o loʻo tu i luga o le faʻavae faʻavae. O lenei ituaiga moega e le masani ai foi i lona ata ma foliga vaaia.

Mo tagata uma e filifili e faʻaavanoa se potumoe i le Farani faʻamatalaga, e i ai lava i taimi uma se filifiliga. I aso nei e mafai ona e filifilia tonu le faʻataʻoto moega masani, lea e fetaui lelei mo le potumoe, o le a ofi faʻatasi i totonu atoa o totonu.

Ituaiga ie

Ituaiga ie faia se taua nofoaga i le mamanu o le Farani moega. O le ituaiga Farani e le taulaʻi i susulu ma susulu ie ma vaega e manaʻomia mo teuteuina se potumoe. Naʻo tagata faʻaaogaina o lenei sitaili o le a malamalama pe aisea e leai ai ni lapopoʻa tetele ma mamafa e faia i ie mafiafia ma ie tetele i luga o le moega. Le i ai o le tamaoaiga ma tamaoaiga, ma o lea o le a vaʻaia, o lenei e foliga mai o le toe faʻaleleia, e le o le eʻe e uiga ia te ia lava. Naʻo se pupuni leai se mamafa poʻo se tulle malamalama o le a foliga sili atu ona matagofie.

I le faiga Farani, o loʻo muamua lava atamai uma ma lelei, lea e mafai ona faʻailoaina le matagofie ma le taugata, e aunoa ma le faʻaalia i le lautele. O le faʻamamafaina i luga o le lalelei ma le māmā. E faʻatatau lenei mea i ie, e taua tele i le ata atoa o le moega. O le mea na faʻaaogaina e manifinifi, mama, manaia i le paʻi i ai, lea o le a tafe atu i le oloa. O sea ituaiga matagofie e aofia ai ie moe silika, o isi taimi e suia ai i le manifinifi satin, e manaia foi i le paʻi atu i ai.

Lanu masani i le mamanuina o le potumoe i le Farani sitaili o:

  • beige;
  • lavender;
  • piniki;
  • efuefu sinasina;
  • lanumoana malamalama;
  • kulimi;
  • lanu viole.

O le ie moega e filifilia faʻavae i luga o le lautele sitaili ma le ata o le potumoe lava ia. O potumoe Farani-faʻa-potu o se tuʻufaʻatasia o naʻo pastel malu pupula. Paʻu, moli lanumoana, susu, samasama sesega muamua. O se leo e le masani ai e mafai ona setiina e le ie moega o nei lanu e faia i le manifinifi veloveta, veli poʻo le satin.

Ituaiga ie mo le faʻamaeʻaina o le nofoa e mafai ona tuʻufaʻatasia, ae o lanu malu pastel lanu e tatau ona avea pea ma autu. E le tatau ona faʻatagaina ni faʻasologa lanu pogisa, o le a le ogatasi ma foliga lautele o le potumoe, o lanu e tatau ona sologa lelei i totonu o le tasi. Lanu faʻamalosi ma faʻailoa manino e le faʻatusalia le Farani. Ina ia mafai e le moega ona palu faʻatasi ma le lautele o talaaga o le potumoe, ie ma teuteuga e le tu matilatila ma malamalama pupula, tagata faufautua fautua e faʻaaoga se ituaiga lanu - paolo uma o papaʻe, susu tao, beige, malamalama olive, pale lilac, moli efuefu, efuefu.

Teuteuga ulu

O le moega, o se mea e moe ai, e tatau ona mafanafana ma lelei. Foliga Vaaia e tutusa lava le taua. E taua le fealofani o elemeni uma, tasi i le tasi, i le latou tulaga. O le ulu ulu e le naʻo se vaega o le mea e moe ai, e teuteuina ai le moega, e vave lava ona tosina i ai le mafaufau. O le sili ona taʻutaʻua, masani ona fetaiaʻi, o le Provence style, lea e tuʻufaʻatasia le mafanafana o le fale ma le mafanafana i le taimi e tasi.

O le faʻavaʻa o le ulu ulu o le moega Farani e tele laupapa. E eseese ituaiga mea talafeagai e faʻaaoga mo teuteuga. O ie lino masani o le a foliga lelei mai i le tulaga o ie faʻaseʻe ma o le a faʻaopopo ai le faigata masani. O le a faʻamamafaina e le faʻatafafā foliga o le pito i luma o le moega i le tulaga o stitched rhombus, teuteuina ma teuteu teuteu. Mo le faʻamaeʻaina o le uluulu, oe mafai foi ona faʻaaogaina le auala o nofoa faʻataavalevale. E mafai ona e faʻaogaina le manifinifi le veli poʻo le belvet ii. I lenei laasaga, e taua le faʻaaogaina o ni ie masani, e maua ai se malologa lelei, faʻapea foi ma le fausiaina o se siosiomaga mafanafana. O lenei ulu ulu e fetaui lelei mo se potumoe mo se tamaʻi taulaga fale, mo se potu mautotogi, mo se atunuʻu fale.

Farani-faiga moega e sili ona lauiloa i aso nei. Latou te maua le toʻafilemu, mafanafana, amataina, maua se toe faʻaleleia taugata ma foliga matagofie i le potumoe.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ჩარლი ჩარლი ქართულად (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com