Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a larch meaafale laupapa, latou lelei ma leaga

Pin
Send
Share
Send

O le sili ona manaʻomia ma i nisi tulaga toetoe lava a le mafai ona suia mea i le fausiaina ma le gaosiaina o meaafale mea ua manatu o se larch meaafale laupapa, lea e eseʻese i ona uiga. Ona o ona tulaga ese, faʻanatura meatotino, ua i ai i manaoga maualuga.

Vaega:

Lenei o se laupapa laupapa ma aulelei malosi meatotino. E faia i luga o se tasi numera o laupapa, ese i le lautele. O laʻau malo e faʻaaogaina mo le latou gaosiga. O laupapa sawn e mago i se masini faapitoa. Ma ona latou fesoʻotaʻi faʻatasi ma kelu. Mo le faia o se meaafale laupapa, Siberian larch e faʻaaogaina o le autu mata mea.

I le auala o le gaosiga, e mafai ona atoa-lamellar ma splicing. I le tulaga muamua, o pa faʻamau na faia mai laupapa mautu e ala i le faʻapipiʻiina o latou i le umi. E iloga i latou ile leai o ni fesoʻotaʻiga mulimuli. O le laupapa faʻapitoa e faia e tusa ai ma le auala faʻapipiʻi metotia, pe a faʻapipiʻiina lamela i le tasi ma le isi i le lautele ma le umi.

Lelei ma le lelei

Faʻafetai i le umi-taimi masani o le faʻaaogaina o le Siberian larch, tele lelei iloiloga mai tagata faʻatau, e mafai e se tasi ona faʻamasino le faʻateleina o meatotino o le faʻaaogaina o laʻau sawn mai lenei laʻau.

Latou i ai le lelei nei:

  • taugofie mea tau;
  • antiseptic uiga, tumama;
  • faʻateleina le malosi, lea e mafai ona lagonaina i le mamafa;
  • matagofie foliga ma mamanu, ona faia mama faaletausaga;
  • lanu matagofie;
  • tetee i le susu, susu;
  • aua le faʻavaivai i le fesuiaʻiga ma le taʻe;
  • umi le ola tautua;
  • aoga.

E faʻamatuʻu mai e Wood se vailaʻau oona e fasioti microbes, lea e fesoasoani e faʻamama le ea i totonu. O le isi aoga o lenei mea nila nila o se manogi sili ona manaia.

O le laupapa meaafale ua gaosia faʻaaogaina ai se tekonolosi faʻapitoa, lea e mautinoa ai le faigofie o le faʻatasia ma le faʻateʻaina o laupapa. O lenei fesoasoani i lona faʻaaogaina mo le tele o ituaiga filifiliga mo totonu tisaini, fausiaina. E toetoe lava a leai ni drawbacks i lenei mea.

Faʻaaoga mataupu

O meaafale meaafale o se mea aoga filifiliga pe a faia galuega i totonu, fafo teuteuina. I se lautele lautele o totonu, o le siosiomaga o le a iloga i le mafanafana ma le mafanafana pe a tulaʻi Siberian larch iina. O lenei mea moni e aʻafia ai le filifiliga a le tele o tagata mamanu e faʻaaoga mea a lenei laʻau mo teuteuina o latou galuega.

O talita e toeititi lava tutusa foliga ma lanu lanu. Faʻafetai i lenei uiga lelei, o le a maua se sili lelei tuufaatasiga pe a fausiaina.

O pito i fafo o le fale e mafai ona teuteuina ma le saogalemu i se laupapa fola, aua o le fafie e teteʻe i le pala o faʻagaioiga ma e le afaina ai i iniseti faʻalafua. O se mea le mafai ona suia i meafale gaosiga. Ona o le faapipii faapipii faatasi, e le o noatia i le deformation ma taʻe. O le talita e faigofie ona tipi ma faʻapipiʻi ma isi vaega e aunoa ma le taʻei, lea e mafai ona tupu pe a faʻaaogaina ni laupapa mautu i le galuega. E lautele faʻaaogaina i le gaosiga o fata, kapoti, kapoti, kapoti, mezzanine, faʻamalama ma isi fasi meaafale, talu ai e matua saoloto lava mai faʻaletonu, pisia, vaʻaia ma puʻupuʻu. O faʻamalama pupuni faʻalo ma puipui pa ua fausia faʻaaogaina ai lenei mea. Larch board board e mafai ona vaʻaia i mamanu o terraces ma arbor ma ituaiga eseese o meaafale e teuteuina le togalaʻau.

Lenei oloa faia taua se taua vaega i le fausiaina o spans mo sitepu. O talita laupapa e faʻaaogaina e fausia ai sitepu, toʻotoʻo, taʻitaʻi, foloa. O le sitepu faia o Siberian larch e iloga i le teteʻe atu i mamafa faaletino. O le a le pagatia mai patupatu ma maosiosi.Ona o le mafiafia o le tulaga o fafie, e faʻaaogaina ai mo le gaosiaina o le piʻo, savali saʻo i luga. O le a latou foliga matagofie i totonu o nofoaga. E mafai ona fai se taimi umi.

Filifiliga filifiliga

A o faapipiiina le fausaga mo le gaosiaina o le meaafale laupapa na faʻaaogaina, e tatau ona tausisi i faʻatatau nei:

  • sūsū o le potu;
  • ono mafai faaputuputu avega;
  • fausiaina o se poloketi mo le faʻaalia o le oloa.

Pe a filifilia se oloa e faia i laupapa, e tatau i se tasi ona amanaʻia o lona lelei tele e faʻamoemoe i le susū o le fafo atu siosiomaga, aemaise lava i na itulagi o le tau e matua fesuiaʻi ma e i ai se leaga aʻafiaga i luga o meatotino o laupapa.

Larch fafie ei ai le averesi o le susu tetee, o lea o ana mea e le talafeagai mo le faia o faasitepu i fafo.Ae e mafai lava ona faʻaaogaina pe a feagai ma le faʻafoliga, e pei o ni malifa. O le a le afaina i le ogaoga o le mafatiaga, faʻaumiumi faʻafitauli tino pe a faʻaogaina i totonu o fale. A leai, o nei uma uiga totino o le a faʻaititia i se maualalo.

I totonu o le fale, larch laupapa faʻapipiʻi mafai ona faʻaaogaina o se fola ufiufi. O le a faia ai se mautu sitepu faʻavae, headset lelei. Faʻapea foi, pe a faia se filifiliga, oe tatau ona filifili pe o le a le foliga mai o le maeʻa oloa o le a. Afai e te manaʻomia se ituaiga lalelei laʻau lalelei, o le a faia se talipupuni e ala i le faʻasasaina o ili. E ui lava ona maualalo laei teteʻe, e foliga manaia.

Afai e te manaʻomia ni laupapa mautu, ae o le a le vaʻaia fafo (i lalo o le faʻavae o le sitepu), oe mafai ona faʻaaoga mea tipi faʻasolosolo. E i ai le maualuga malosi, e tetee atu i fafo tulaga, ae o le tau e sili atu maualuga.

O se faʻaopopo tulaga e tatau ona vaʻaia muamua pe a faʻatauina se larch meaafale vaega o le mautinoa le lelei o le gaosiga. E tatau ona faʻaaogaina masini faʻaonapo nei e faʻapipiʻi ai talita aʻo faʻamalieina manaʻoga o tulaga uma.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Blackmissionaries live in Concert (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com