Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tau i le UAE ia Oketopa - e aoga le alu i le sami i Dubai

Pin
Send
Share
Send

Fai mai tausuaga a tagata o le nuu e lua vaitau i le UAE - vevela ma vevela lava. O se turisi e leai se poto masani e ono maua se manatu faapea o le vevela iinei e mafanafana i le tausaga atoa, ae ui i lea, e le o le tulaga lea. I vaitaimi o taumafanafana, e vevela tele le ea ma e oʻo lava i le aau i le sami e le maua ai se mapusaga. E mananaʻo papalagi e malolo i Dubai mai ia Novema ia Aperila, ae o tagata femalagaaʻi mai atunuʻu o le CIS e masani ona masani i le vevela o le tau, o lea na latou tatalaina ai le vaitau ia Oketopa ma malolo ai ia Me. O le autu o la matou tusitusiga o le tau i le UAE ia Oketopa.

Faʻamatalaga lautele e uiga i le tau ile UAE

O le United Arab Emirates o loʻo tu i totonu o le tropical tropical zone, o le tulaga faʻafanua e iloa ai le tau ile atunuʻu - e vevela tele. O se vaega iloga o le tau o le Emirates o le faʻaititia o le okesene mea i le ea - le sili atu nai lo 80% o le faʻavae tulaga masani. Ole mea lea e mafai ai ona e lagona le fia moe ma le fia moe. O faʻamaumauga i soʻo se ituaiga o se mea e seasea tupu mo le atunuʻu - o mataupu na faʻamaumau pe a oʻo atu i le 360 ​​le aofaʻi o aso manino ile tausaga.

E taua! I tausaga ua tuanaʻi, o faʻalavelave faʻalenatura e pei o sandstorms ma afā na faʻateleina; na tutupu i le afa muamua o le tautotogo. O le mamao ese mai le sami le malae, o le sili atu ona ono maua oe i le ogatotonu o se sandstorm.

I le masani ai, o le UAE e vaeluaina le lua vaʻaiga - talafatai ma le toafa. I vaomatua toafa, e tele eseesega i le va o le ao ma le po vevela, o le averesi o le vevela i le ao e maualuga ae o le po i le vevela e maualalo pe a faatusatusa i le talafatai itulagi.

Tau malulu i itulagi e latalata i le talafatai e mafanafana - i le averesi +25 ° C, ma i le po - +14 ° C. Toafa ma laufanua maugā e malulu i le 3-5 ° C. I le taumalulu, o le aau i le Fagaloa o Peresia e le manaia tele - o le vai e malulu i le + 17- + 19 ° C. O puao e tutupu i le talafatai itulagi ile afa lona lua o le taumalulu ma le amataga o le tautotogo.

O le taumafanafana i Dubai ma Emirates uma e matua vevela lava, i le ao e mafanafana ai le ea e oʻo atu i le + 45 ° C, pe a faʻapea o le vai e mafanafana e oʻo atu i le +30 ° C, o le aau e le aumaia ai se mapusaga ua leva ona faʻatali i ai.

Lelei e iloa! I masina o le taumafanafana, o le vevela o le ea i totonu o le atunuʻu e 90%, o le mea lea o le toʻatele o tagata e faigata ona talia le malologa i ni tulaga faapena. I le auala, tele tagata o le atunuʻu eo atu i atunuʻu o le tau e sili atu le malulu i le taumafanafana.

O le masina sili ona vevela o le tausaga o Iulai (e oʻo i le +45 ° C i le ao ma oʻo atu i le +30 ° C i le po), ma o le masina sili ona malulu o Ianuari (e oʻo atu i le +21 ° C i le ao, e oʻo atu i le +15 ° C i le po). O le tele o timuga e tupu ia Fepuari.

Mai ia Oketopa ia Me, o se vevela sili ona mafanafana ua faʻamautuina i totonu o le atunuʻu - o le maualuga o le ao vevela vevela seasea sili atu + 35 ° C. O le la e sili atu le agamalu, o le mea lea, maualuga sūsū e sili faigofie ona onosaia.

O le tau i le Emirates ia Oketopa eseese i le amataga ma le faaiuga o le masina. Afai o loʻo e fuafuaina se malaga i aso muamua o Oketopa, ave ofu e faia mai ie masani. Lavalava uumi-lima atonu ua uma ona manaʻomia mo malologa i le faaiuga o le masina.

Vaega o malologa i le UAE ia Oketopa

Toatele e fefefe e malaga i United Arab Emirates ona o le vevela o le tau. Ae ui i lea, o le mulimuli i tulafono faigofie, e mafai ona faigofie ona e onosaia le vevela:

  • a e alu i se malaga, ia e mautinoa e alu ma oe i se ie puipui poʻo se faʻamalu;
  • aua le tuua le potu e aunoa ma se pulou;
  • faʻaaoga se kulimi mo se paʻu saogalemu;
  • inu tele vai, o le aofaʻi sili ona lelei o 8-10 tioata;
  • aveʻese le taumafataga i le tele e mafai ai, 'ai tele fualaʻau ma fualaʻau.

Lelei e iloa! E leai se manatu o le "beach season" i le Emirates. Tusa lava poʻo le a le taimi ma le masina o le tausaga, e tatala uma faletalimalo, faʻatali mai o loʻo faʻatali mo malo, o faleoloa e matala.

O ni nai upu e uiga i tau mo aso malolo i le UAE

I le masina o Oketopa, i itulagi tafafao maimoa uma, aemaise lava i Dubai, o loʻo iai le faʻaopoopoga o tau o mea e nonofo ai, i le averesi, o le tau e faʻaalu i le 15-25%. O le mea moni, o le sili ona taua tau oso e tupu i le sili ona lauiloa nofoaga faʻapitoa - Dubai, Abu Dhabi. A faʻapea e faʻatapulaʻa au mea tau tupe, filifili le faigamalaga masani - nofoaga i se faletalimalo tolu-fetu ma le 'aiga o le taeao.

O tau e sili ona taugofie o loʻo faʻaalia i nofoaga mamao. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le emirate o Umm al-Quwain, e naʻo le 1% o le aofaʻi o le atunuʻu o loʻo nofo ai. E manaia, muamua lava, mo lona tofo i sasaʻe, le avanoa e asiasi ai i le aso togalaau ma maofa matagofie laufanua. O le vasega o faletalimalo o loʻo faʻaititia iinei, i lea faʻasologa, tau e maualalo. O le isi nofoaga taumamao o Al Ain. E faʻatosina mai tagata faʻafiafiaina i tala faʻasolopito ma vaʻaiga. O le nofoaga tele i Sasaʻe tutotonu o loʻo faʻagaioia ii.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau i United Arab Emirates i Oketopa

O Oketopa o le tausaga atoa o turisi amata i le UAE. Ioe, i le amataga o le masina o le tau e sili atu ona talafeagai mo se tafaoga i le matafaga. I le faaiuga o le masina, o le tau e sili atu ona talafeagai mo se atoa turisi polokalama - malolo i luga o le matafaga ma asiasi mataaga.

E tatau ona malamalama o le tau i le Persian ma Oman Gols e ese. I faletalimalo o le Fagaloa o Peresia, o loʻo vevela lava i le taumafanafana. O le tau ia Oketopa i Dubai, Abu Dhabi, Sharjah e vevela lava i le ao - e oʻo atu i le + 35 ° C, ma i le po e paʻu i le + 27 ° C. O le vai vevela tumau i le +31 ° C.

I itulagi o le Fagaloa o Oman, e sili atu le malu - +33 tikeri i le ao, + 25 tikeri i le po, e faʻalili ifo le vai i le +24 tikeri.

Mea moni manaia! Afai e te fefe i timuga, aua le popole - ia Oketopa, o le ono timu i le UAE e toeititi leai. O le susū o le ea e 60%, puaoa i le taeao.

O le a le tau i le UAE ia Oketopa

MalologaFaailoga o le vevela
I le aoauliI le poVai
Dubai+36+28+31
Abu Dhabi+35+27+31
Sharjah+35+28+30
Ajman+36+28+31
Fujairah+33+27+30

Amata ile ogatotonu o Oketopa, o le tau sili ona lelei mo turisi ua faʻatuina i Dubai ma i le atoa UAE. Maliega, e manaia i taimi uma le oso ifo o le la i luga o le matafaga pe a afifi e uso a tagata i latou lava i sikafu, fai o peleue ma fai pulou. O le mea lea, o se tafaoga i le Emirates i le afa lona lua o Oketopa o se sili auala e faʻalautele ai le taumafanafana, ae aua le galo e aumai se ofuvae ma se malamalama matagi.

Oketopa e taʻua o se tasi o masina sili ona la o le tausaga. E oʻo lava i aso ao e seasea maua. O le aofaʻi o faʻataʻatiaga e naʻo 0.1 mm. Ae o le matagi, e masani ona i ai, ae le taua - o le averesi matagi malosi o 3.9 m / s.

Lelei e iloa! O le averesi o le aofaʻi o itula e oʻo atu ai ave o le la i luga o le lalolagi e toeititi 12 itula.

Sami i le Emirates

O United Arab Emirates e mulumulu e le Fagaloa Peresia ma le Fagaloa o Oman, o se vaega o le Vasa Initia. Naʻo Fujairah o loʻo tu i luga o apitagalu o le Vasa Initia, o le vaega o totoe o nofoaga e tapena e le Fagaloa o Peresia.

E ese le sami i Emirates. O le sami sili ona filemu e aunoa ma galu i Dubai ma Abu Dhabi. E mafua lea mafuaʻaga ona o le iai o motu faʻafoliga e taofi ai le agi o le savili. I Sharjah ma Ajman, o le tau e sili atu le savili ma galu malolosi.

Afai o lau sini o le maulu ma lalo o le vai matagofie, faʻalogo ia Korfakan - o se pitonuʻu o Sharjah. O le taulaga e laʻititi, lata i le sami, tamaoaiga i le gataifale ma laʻau matagofie. O le latalata mai o le Vasa Initia e afaina ai. E tele ni malie e oʻo lava i tafola e mafai ona vaʻaia ii.

Ua talanoa turisi e uiga i le tau ia Oketopa i Dubai ma isi nofoaga faʻapitoa. O iloiloga e tele lava ina lelei. Tele tagata ua maitauina le manaia o le agi mai o le savili mai le sami i le taeao ma le afiafi, o le vevela e toetoe lava a le lagonaina, e te le manaʻo e ulufale i le faletalimalo, e te manaʻo e faʻaalu atili le taimi i fafo. Maualuga le susū e le lagonaina. O se aoga tele e mo se aso malolo ia Oketopa e te le tau tau aveina se tele tele o ofu mafanafana i luga o le auala, e mafai ona e maua i ofu masani o le taumafanafana.

O le isi tele faʻaopoopo o le faimalaga i le Emirates ia Oketopa o le mafai ona e faʻaaluina le taimi e le gata i se tafaoga i le matafaga, ae ia o foi i tafaoga, alu faʻatau, ma savali faataamilo i le taulaga i le po. O le tau e fesoasoani i lenei.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Aotelega

E mafai ona matou faʻapea atu ma le saogalemu o le tau ia Oketopa ma le vevela o le vai i le UAE e sili ona faʻalelei mo le malologa. O le faigamalaga o le a manatuaina mo le tele o tausaga ma o le a tuua na o lagona fiafia.

I lenei taimi o le tausaga, o le ea i Dubai ua le o toe vevela, o le taumafanafana +50 ° C ua suia e le sili atu le mafanafana +35 ° C. E ui lava ona maualuga le susū o le ea, ae e le afaina ai le aofaʻi o timuga - e toetoe lava a leai, ma o sea ituaiga tau e sili atu ona faigofie ona onosaia nai lo le vevela o le taumafanafana.

O loʻo mafanafana pea le vai ole sami, e leai se masalosalo, e faʻamalieina tagata matutua ma tamaiti, peitaʻi ile taeao e i ai ni puao mafiafia i luga ole vai. Mo nisi, o lenei vaʻaiga e fai lava si taufaʻafefe, ae o ave o le la e vave faʻasalalauina le puao ma oʻo mai le taimi e manino ma leai ai se ao.

A suʻesuʻe le tau i Dubai ia Oketopa, mafaufau i iloiloga a tagata femalagaaʻi. O nisi tagata faimalaga latou te maitauina le sousou o tai, pe a o le sami e toeititi lava i paelo i le ao. E le gata i lea, ua fautuaina e turisi le o atu i Emirates i le afa lona lua o Oketopa. O le tau i le UAE ia Oketopa (afa lona lua o le masina) fiafia ma malologa + 30- + 33 ° C i le ao, i le po e mafai ona malolo, fiafia i le +25 ° C, ma o le sami vai pei o susu fou.

O le mea e te leʻo iloa e uiga ia Dubai - matamata i le vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: DUBAI EXPERIENCE (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com