Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le mea sili e ave i se mokesi po o se nonogatupe?

Pin
Send
Share
Send

A manaʻomia le maua mai o nonoga tupe manaʻomia e faʻatau ai se fale, masani na o le pau le tali e sau i le mafaufau o le mokesi. Ina ia faʻatau se fale mautotogi poʻo se fale, oe mafai ona faʻaaoga isi aitalafu oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata faʻatau tupe tinoitupe. O a ni mea lelei ma faʻaletonu o se mokesi nai lo le nonogatupe a tagata faʻatau?

Le lelei ma le leaga o aitalafu o mokesi i le fale

Pei o soʻo se nonogatupe, o se mokesi e avatua ia te oe le avanoa e faʻatau ai meatotino (o se fale eseʻese poʻo lou oe lava fale) e aunoa ma le taumafai e sili atu i le tuputupu aʻe o sefe, o le tuputupu aʻe i mea tau fale ma le fua faatatau o le tau. Tuʻua ese uiga o loʻo i ai i soʻo se ituaiga o nonogatupe, ia tatou iloiloina le tuʻutuʻuga aiaiga mo le faʻatagaina o mokesi mokesi.

Tatou amata i le sili ona lelei o mokesi:

  • O se tasi o tau maualalo maualalo mo nonogatupe o aitalafu mokesi. Latou mafai ona 10-16.25% i le tausaga, aua o le aʻafiaga o le le toe foʻi mai pe a tauto i se faletupe fale faʻatau e laʻititi.
  • Ole avanoa e maua ai fesoasoani ma totogi mai le setete, e faʻaititia ai le tau ile 7-8% ile tausaga.
  • O le tele o le mokesi faʻalagolago i le solvency ma le faʻatuatuaina o le tagata nono.
  • Nonogatupe mo se taimi umi - e oʻo atu i le 30 tausaga, lea e tuʻufaʻatasia ma se pasene maualalo o loʻo maua ai peimeni laiti e totogi ai le nonogatupe.

Tala le lelei o nonogatupe ile fale i lalo o mokesi polokalame.

  1. O se tele tele totogi mo le faʻaaogaina o nonoga tupe ma le tautuaina o se nonogatupe mo le tele o tausaga - e mafai i le tele o taimi sili atu i le tau o le fale faʻatau.
  2. Le manaʻoga e faia se totogi muamua mai a oe lava tupe i le aofaʻi o 10-30% o le tau o fale - o lenei aofaʻi e tatau ona faʻaputuputu.
  3. Tele tau faʻaopoopo mo le lesitalaina o se mokesi, faʻapitoa: totogiina mo le auaunaga o le lona tolu-pati faʻalapotopotoga o le a fesoasoani saunia pepa, filifilia le talafeagai fale mautotogi filifiliga, iloilo le mokesi meatotino, inisiua le mataʻutia o leiloa poʻo faʻaleagaina ma faia isi fesoʻotaiga gaioiga.
  4. Le mafai ona ave se laʻititi aofaʻi i lalo ole mokesi polokalama. E faigata ona maua se laʻititi ifo i le afa miliona i luga o se mokesi, talu ai o tupe faʻaalu i luga a le faletupe mo le faʻatuina atu ua sili atu ona maualuga, ma e matua le aoga tele le maua ai o se aofaʻi laititi o nonoina tupe. Afai oe faʻatauina se fale taugofie i se taulaga laʻititi poʻo se fale taugofie i totonu o se nuʻu, pe leai foi se tupe e faʻatau ai le fale manaʻomia, e ono mumusu le faletupe e faʻatu se mokesi.
  5. Faʻatapulaʻaina le faʻaogaina o mea totino seʻia oʻo ina toe totogi atoa le nonogatupe. E mafai ona e nofo i se fale mautotogi, ae e mafai ona e mautotogiina, faʻatulaga le toefausiaina, amata toe fausia, foaʻi pe fai ma tofi, lesitala isi tagata o le aiga i totonu, naʻo le faʻatagaga lava a le faletupe aitalafu e mafai ai.

Aua neʻi galo le vaʻaia o uiga faʻalemafaufau e mafai ona mafua ai le le faʻamafanafanaina ma le faʻateleina o lagona faʻaosofia o se tagata aitalafu ua tele tausaga o nofo pologa. O le setete setete ono faʻateleina e le mea moni e le taliaina e le faletupe tupe mo vave totogiina o le nonogatupe ma aunoa ma taua faʻasalaga, ma e le mafai ona faʻavave le faʻagasologa o aitalafu totogiina. O lenei faʻamoemoe i le tagata nonoina atu e sili ona taua pe a suia tuʻutuʻuga o le maliega a le nonogatupe ma ua siʻitia le totogi.

Lelei ma mea le lelei o se tagata faʻatau nonogatupe mo fale

Oe mafai ona fuafuaina se tagata faʻatau nonogatupe i tinoitupe mo le faʻatauina o se fale mautotogi. O nisi faletupe ua ofo e talia mo soʻo se mafuaʻaga e oʻo atu i le miliona miliona rubles e aunoa ma le faʻatagaina o le mauaina o fanua faʻatau fale.

Seʻi tatou talanoa e uiga i itu aoga o le faʻatauina o se fale e faʻaaogaina ai aitalafu a tagata faʻatau:

  • Televave televave le iloiloina o le tusi talosaga ma le faʻatupeina o tupe;
  • Mauaina ma le laʻititi manaʻoga manaʻoga mo ono ono nonoina;
  • Le pito maualalo o pepa;
  • O le faʻamaoniga e mafai ona avea ma se faʻamaoniga;
  • E mafai ona e maua se aofaʻi;
  • Leai se mea mo lau oe lava tupe teu;
  • Faʻatasi ma le oloa filifilia aitalafu ua filifilia - o le aofaʻi maualalo o le totogi mo le faʻaaogaina o aitalafu.

Le lelei o nonogatupe tagata faʻatau:

  1. Tulaga maualuga tului mo non-fuafuaina nonogatupe - tusa 17-30% i le tausaga.
  2. Faigata i le faʻamaoniaina o le mafai ona totogi aitalafu - faletupe masani ona le faʻaavanoaina mo le faʻatosina mai o au-aitalafu e faʻateleina le aofaʻi o tupe maua, lea e amanaʻia pe a fuafuaina le aofaʻi maualuga aofaʻiga aitalafu.

O le aoga o le faʻaogaina o tupe mai le le talafeagai o nonogatupe a tagata faʻatau e faʻatau ai se fale ua mautinoa - e sili le faʻapipiʻi ma vave totogi le aitalafu nai lo le ola mo le tele o tausaga ona o le fefe neʻi maumau se fale mautotogi mokesi i luga o se mokesi, totogi le faletupe masina mo le meatotino.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Zetetic Zen Karatbars Presentation 2017 Business Lecture If You Are Undecided WATCH THIS! Zete (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com