Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Dubai Mall Aquarium - o le sili ona tele i totonu o vai aquarium i le lalolagi

Pin
Send
Share
Send

O le United Arab Emirates o se avanoa e aau i le sami i le tausaga atoa, lelei matafaga, taugofie tau i faleoloa, maualuga lelei auaunaga. Tele turisi e iloa Dubai o le autu pisinisi ma turisi nofoaga tutotonu o Sasaʻe Tutotonu. O le taulaga e taʻutaʻua ona o lona talimalo ma le tele o mea taua. O le lisi o nofoaga e tatau ona vaʻaia i Dubai e tatau ona aofia ai le Oceanarium i Dubai Mall. O le mea e faʻatosinaina o se faʻatanoa tele o vai, fuafua mo le maitauina o tagata o loʻo nonofo i le sami, maulu ma sulu. Afe ma afe o iʻa ituaiga nonofo filemu iinei.

Ata: Oceanarium i Dubai.
O le polokalame a le Oceanarium o loʻo ofaina ai gaioiga eseese - mai iʻa faigofie e matamata e oʻo atu i le loloto o le aau ma manu feʻai ma faʻafagaina korokotaila. Ma o lenei sili atu e uiga i lenei nofoaga.

Faʻamatalaga e uiga i le Oceanarium

O le sili ona tele totonu o aʻai Aquarium i le lalolagi na fausia i Dubai Mall - o le sili ona tele faʻatau faleoloa i luga o le paneta. O le faʻatosinaina o se vaʻa vai tele ma le gafatia o le sefulu miliona lita o vai. Fausia i luga o le tulaga muamua o le tele Mal. O le pito i luma o le fale e faia i se mea taua - anagata plexiglass.

Mea moni manaia! Aquarium i Dubai o loʻo aofia i le lisi o faʻamaumauga a le lalolagi.

Faʻamaumauga faʻamaumauga:

  • o le tele o le plexiglass vaega: o le lautele e laititi teisi atu i le 33 mita, o le maualuga e sili atu nai lo 8 mita;
  • Vasa o le Oceanarium - 51x20x11 m;
  • sili atu i le 33 afe ola i le pusa vai, fa selau stingrays, manu feʻai e tatau ona maitau eseese;
  • o manulele taika e nofo i le Oceanarium;
  • alavai umi - 48 m;
  • O le sami o loʻo tumu i vai e lelei mo tagata uma o le sami - +24 tikeri.

O le faitotoʻa i le mea e tosina i ai o loʻo i le tulaga maualalo o le Faleoloa. E mafai ona faʻaalu le Zoo i Lalo o le foloa i le fogafale lona tolu.

Lelei e iloa! E i ai faʻamalama faleʻoloa ma faleʻaiga i autafa o le ana, o lona uiga o le pupula e faʻaata mai i ona puipui, e le manaia tele mo le puʻeina o ata.

Ole pusa lapoa i Dubai - foliga vaaia

  1. O le manino auala i le Oceanarium maua ai se sili atu, undistored vaaiga o 270 tikeri i le taumatau ma le agavale.
  2. Ata ma vitio puʻeina o mea uma e faʻatagaina iinei.
  3. O tagata asiasi e matua totoa e mafai ona feinu i totonu o le pusa vai ma iʻa feʻai ma ave. A faʻapea o oe o se tagata maʻa faʻamaonia, maulu oe. Tagata amata e tatau ona faia se faʻalavelave faʻafuaseʻi.
  4. Afai e le fiafia ia te oe taʻaloga ogaoga, alu i se vaʻa fiafia i totonu o se vaʻa ma se mea mamafa i lalo.
  5. I le fogafale lona lua - i le va o le Kamupani Vaʻa ma le Zoo - o loʻo i ai le faleoloa meaalofa, ae o tau e fai si maualuga iinei.

Faʻafiafiaga

I le Aquarium i Dubai Mall, e ofa atu ai i le au asiasi le tele o faʻafiafiaga e ofi i soʻo se tausaga.

Toto i totonu o se pa

Tagata tafafao maimoa e maua ai se avanoa tulaga ese e vaʻai ai tele predatory iʻa, ave ma isi meaola o le sami i le umi o le lima ma e aunoa foi ma ni faapitoa vaielea meafaigaluega. Tagata e avatua naʻo fins, o se snorkel, se mask.

Malaga vaʻa ma le pito i lalo tioata

Ole umi ole taamilosaga e 15 minute. I lenei vaitaimi, o le a maua e le au valaʻaulia o le Oceanarium se loloto loloto i totonu o lalolagi eseese ma tele o sami o le sami ma sami. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se ticket faigata pe faʻatau se isi ticket i totonu o le Aquarium. E mafai e le vaa ona ofi i turisi e 10.

Lulu pa moa

O le polokalama ua faʻapitoa fuafuaina mo malo valaʻaulia miti o le mauaina o le adrenaline faanatinati ma maua lagona le mafaamatalaina lagona. O se puloutau faʻapitoa e tuʻuina i luga o le malo, o le umi o leulu i totonu o le 25 minute. E toʻalua tagata o loʻo faʻatofuina i totonu o le pa ma manu feʻai.

Malu ma malie

O le polokalama o le a manaia mo tagata amata ma poto masani eseese. Mo turisi e le o poto masani i le tulaga o le aau, o faʻatonuga ma toleniga ua maeʻa faʻatulagaina. E faʻatolu ona faʻasusu vaʻaia i le ao, o le umi e fai ai le 20 minute.

Faʻailoa polokalame i aso uma ma le fafagaina o meaola o le sami

O tagata o le Faletua o loʻo fagaina i le tele o taimi i le aso atoa. E le tau faʻatau se ticket e vaʻai ai i lenei gaioiga, talu ai o le fafagaina o stingrays, shark e mafai ona vaʻaia manino mai le Mall.

Scuba Dive ma Dives Faapitoa

I vaaiga o Dubai Mall, e ofaina ai le au asiasi e aʻoaʻo maulu i vai:

  • vasega ma le tuuina atu o se PADI faʻataʻitaʻiga tusi faʻamaonia;
  • e i ai vasega mo tagata atamamai ua i ai le poto masani PADI faʻataʻitaʻiga, o le vasega aʻafia ai maulu tolu, e mafai ona faia vave, pe mafai foi ona faʻatulagaina mo aso eseese.

Lelei e iloa! Vitio turisi e mafai ona faʻatau. Masini ma ata puʻeina o loʻo sapalaiina - mautotogi aofia ai ma le totogiina. Oe tatau muamua tusi lou auai i lenei faʻafiafiaga.

Le tau o auaunaga i le Oceanarium:

FaʻafiafiagaTau
dirhamstala
Snorkeling29079
Malaga vaʻa ma le pito i lalo lautele257
Lulu malie590160
Shark Shiving mo Certified Divers675180
Fofoa ma meaola mo tagata amata (tau aofia ai: toleniga sauniga, masini, inisiua, lesitalaina o se tusi pasi)875240
Diving vasega1875510

Lelei e iloa! O malo uma e puʻeina ata i le faitotoʻa o le mea e faʻatosina mai ai, ona oʻo mai lea i le mea e ulufafo ai, e ofaina e faʻatau se tamaʻi ata puʻe. O lona tau e $ 50. E pule lava oe pe faʻatau.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Fale o manu i lalo o le sami

E aofia ai sone faʻatolu e faʻatutuina i sami, vaomatua ma papa. E ui lava i le mea moni o le fale manu i lalo o le vai, e le o ona tagata uma e nonofo i lalo o le vai, e le gata i lea, o nisi o latou e leai se mea e fai i le vai. I luga o le fogafale lona tolu o le Faleoloa, o loʻo tu ai le fale povi, e tusa ma le 40 aquarium ma aviaries.

Mea moni manaia! O le sili ona felanulanuaʻi, taufaafefe tagata nofomau o le tosinaga o se lapoʻa korokotaila igoa King Croc. Na ia taʻuamiotonuina lona igoa tauvalaau sili atu nai lo le 100% - o le umi e 5 m, ma le mamafa e 750 kg.

O se tasi o faʻaaliga e faʻapitoa mo tagata o le po; o loʻo iai nei peʻa, lulu lulu, faleʻafefe pepelo, Yemeni chameleons, Etiopia hedgehogs.

O le faʻaaliga a Kraken's Lair e taʻua o ni taufaafefe, ae e foliga manaia mai lava. O le fale e faʻasoso ai le gaʻo, cuttlefish, nautilus ma le feʻe. O se isi vaʻalele e tuʻufaʻatasia mo penguins, ma tamaiti e talie e masani ona lagonaina i tafatafa o le eria e nonofo ai otters. E te manaʻo ia pei o se tagata faʻatino i se tifaga taufaʻafefe faʻaalia piranhas? Asiasi i le falai vai o loʻo i ai iʻa ma faʻamatau nifo, leaga le ita ma le fia 'ai i taimi uma. O le aquarium jellyfish ua faʻamalamalamaina ina ia aumaia i fafo le matagofie o nei sami olaga i le atoatoa.

Mea moni manaia! O se tagata faʻapitoa e nofo i le pa manu o le iʻa fanafana. O le iʻa na maua lona igoa mo lona mafai e fana i lalo iniseti ma se vaalele vai, ona 'aʻai ai lea.

O le isi tagata ofoofogia o loʻo nofo i Aferika. O le uiga eseʻese o le iʻa o le i ai o fualaʻau ma mama, o lea e lagona ai le mafanafana i le vai, faʻapea foi ma le laueleele. I masina matutu, o iʻa e faigofie ona tanu i le oneone, ma faʻatali ai se vaitaimi le lelei. O iʻa nei e i ai faiʻai ma e masani ona aʻoaʻoina. E le gata i lea, o lapisi lapisi ma taligalu o loʻo nonofo i se isi faatanoa vai.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. Tiketi mafai faʻatau i se tasi o lua tiketi ofisa. Tasi galue i luga o le fola eleele, latalata i le Oceanarium. Naʻo tiketi tuʻufaʻatasia e tuʻuina atu ii. Afai e te alu i le fogafale lona tolu, oe mafai ona maua se lona lua tiketi ofisa. E i ai taugofie polokalama ma o se ponesi e toeititi lava le laina.
  2. Afai na e faʻatauina lau pepa i luga ole laiga, e tatau lava ona e laina ile ofisa tiketi mo le kesia e lolomi le pepa.
  3. Laititi togafiti. Afai e te le o manaʻo e totogi tupe, taumafai e alu i le Oceanarium mo maua fua. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se tele: e mafai ona e alu i tua o le Aquarium, mai le itu o loʻo tu ai faleoloa, e mafai foi ona e alu mai le pito i tua o le auala e ulufale ai i le ana, ae peitaʻi e leai ni pa.
  4. E tele auala e o atu ai i le Oceanarium:
    - Metro - Dubai Mall nofoaga, a maeʻa ona manaʻomia lea ona e faʻatali mo le pasi pasi, lea e alu fua e aunoa ma se totogi i le faitotoʻa o le nofoaga faʻatau.
    - i le pasi RTA # 27, o taimi masani o vaalele e tasi i le 15 minute, alu ese mai le Gold Souk, ma taunuʻu ai i le tulaga muamua o Dubai Mall.
  5. I le taʻavale - e tatau ona e mulimuli i le auala tele a Sheikh Zayed i le auala feoaʻi i tafatafa o le Burj Khalifa skyscraper. Oe manaʻomia feoaʻi i le Tupe Center (sa masani ona Doha Street). E mafai ona e tuʻu lau taʻavale i le paka taʻavale e latalata i le Faleoloa, o lona mafai e 14 afe taʻavale.
  6. O le ulufale e saoloto mo tamaiti i lalo o le tolu tausaga, ae e taua le maitauina o nisi faʻafiafiaga e faʻasaina mo tamaiti ma fafine maʻitaga.
  7. O tiketi e faʻatau i le box box e mafai ona faʻaaoga i le aso atoa.
  8. E fia le taimi e fuafua ai mo le asiasi atu i le Oceanarium. E 20-30 minute le savali lemu i totonu o le ana. O le malaga i le vaʻa e tutusa le aofaʻi o taimi. Fuafua tasi le itula e asiasi ai i le Zoo. E pei ona faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga, e le faʻaaluina e le au asiasi mai le 2.5-3 itula ii.

Faʻamatalaga aoga

Tau o pepa faʻatau aisa i Dubai Mall

O faʻatau o loʻo faʻatau atu e tuʻuina mai ai 'eseʻese tautua. O le filifiliga sili ona lelei o se polokalame maeʻa - o se asiasiga i le Aquarium ma Zoo, tau - 120 AED.

E mafai foi ona e filifilia polokalame ia:

  • le avanoa e asiasi ai i faʻafiafiaga uma a le Oceanarium - 315 AED;
  • asiasiga i le Aquarium, Zoo, vaʻa malaga ma le lautele lautele - 175 AED;
  • ulufale faʻatapulaʻaina i le Oceanarium mo 365 aso - tagata matua - 600 AED, tamaiti - 500 AED.

Faasologa

  • Aso Gafua, Aso Lua, Aso Lulu ma le Aso Sa - mai le 10-00 i le 23-00
  • Aso Tofi, Aso Faraile ma le Aso Toʻonaʻi - mai le 10-00 i le 24-00

Faʻaliga: Faʻafefea ona sefe le tupe i luga o maimoaga i Dubai?

A maeʻa ona e asia le Dubai Oceanarium, asiasi i se tasi o faleʻaiga o loʻo tu i fafo o le mea na tosina i ai. O le mea muamua e teuteuina i faʻataʻitaʻiga o manu o loʻo nonofo i le togavao - o se sotia, se korila, se korokotaila O le faleʻaiga lona lua e tuʻuina atu iʻa manaia iʻa.

Tau ile itulau e mo Iulai 2018.

Vitio: O se aotelega puʻupuʻu ae manaia ma aoga o le falemaʻi i Dubai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dubai Mall Aquarium and Fountain Show 4K HD (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com