Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona e alu i Kutná Hora mai Prague i nofoaafi, pasi, taxi

Pin
Send
Share
Send

Kutná Hora - faʻafefea ona e sau ia Prague na o oe? O lenei fesili e atugalu ai le toatele o turisi na filifili e suʻesuʻe le aʻai sili ona tosina i ai - le fale taʻutaʻua o Czech. Ina ia tuuina mai se tali atoa, e tatau ona maitauina o le mamao i le va o nei nofoaga e tusa ma le 80 km, o turisi e tele filifiliga fesuiaiga latou te mafaia - nofoaafi felauaiga, pasi ma taxi. Seʻi o tatou vaʻavaʻai totoʻa ia latou taʻitasi.

E uiga i le taulaga o Kutna Hora

O Kutná Hora, ua lauiloa foi o Kuttenberg, o se tamaʻi itu itu o loʻo tu i Central Bohemia. O le tala faasolopito o lenei itumalo taulaga amata i le ogatotonu o le 13th seneturi ma le mauaina o siliva uamea teuina ma atiina ae vave na ina ua mavae le 100 tausaga na mafai ona tauva ma Prague. Peitaʻi, i taimi o taua a Hussite, o Kutna Hora na toeititi faʻaumatia, ma e oʻo i le seneturi lona 16, na paʻuʻu atoa i le pala. Ae paga lea, na te leʻi toe mauaina le igoa o le autu o le maina maina i Europa, ae e leʻi taofia ai Kutná Hora mai le avea ma se tasi o nofoaga sili ona asia i le Czech Republic. I aso nei, e tele lava uiga eseʻese ua lauiloa i talaatu o tuaoi o le atunuʻu.

Matou te oʻo atu i Kutna Hora i le nofoaafi

Afai e te le iloa pe faʻafefea ona e sau mai Prague i Kutná Hora na o oe, faʻaaoga le auaunaga o le nofoaafi Czech. Lenei metotia ua manatu e le gata i le saoasaoa, ae faʻapea foi i le sili ona talafeagai.

O le nofoaafi Prague-Kutná Hora e amata mai le 6 i le taeao e oʻo atu i le 10 i le aoauli ma le va o le 1-2 itula (06:04, 08:04, 10:04, 12:04, 14:04, ona - 60 minute uma seʻia oʻo i le 22:04 ). E tusa e tasi le itula le faigamalaga, e faʻaalu e pasese i taʻavale mama ma faʻamafanafana i totonu o taʻavale ma fale taele. I le faʻaopopoga i le vaʻalele saʻo, e i ai le filifiliga ma le suiga i Colin, ae i lenei tulaga o le malaga o le a umi atu.

O nofoaafi e tuʻu ese mai Praha hl.n., nofoaga tutotonu a Prague, ma faʻaauau i Kutna Hora hl.n., o le nofoaga autu i Kutná Hora. O nofoaga i luga o lenei auala e le faʻaleoina, o lea e te manaʻomia ai ona siakiina igoa o taofi ia oe lava. Mo lenei mafuaʻaga, o se eletise eletise e faʻapipiʻiina i taʻavale taʻavale taʻitasi, e faʻaalia ai le taofi nei. I se faʻaopopoga, oe mafai ona fesili i le pule e lapatai oe muamua e uiga i le latalata atu i lau taunuʻuga.

O le aʻoaʻo pe faʻafefea ona e alu i Kutna Hora na o oe i le nofoaafi, e tatau ona e faʻatau se pepa malaga. E tele mea e mafai ona faia ai:

  • Luga o le upega tafailagi i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia o le nofoaafi - https://www.cd.cz/en/;
  • I le nofoaga o nofoaafi - i masini faʻapitoa pe i ofisa o le pepa malaga o le "Faʻamutaina o fale", e mafai ona maua i le faʻaaogaina o faʻailoga o Tiketi;
  • I le avetaʻavale - i lenei tulaga, malaga o le a tau tele sili atu.

Tiketi tau sili atu i le 4 € tasi auala. Ma talu ai latou te tumau lelei i le aso atoa ma e leai se faʻamau faʻapitoa a le o le tuʻufaʻatasiga poʻo le taimi o le tuʻuga, e sili atu le vave faʻatau o se tiketi iina ma tua.

O le numera tulaga e te manaʻomia mafai ona maua i luga o le sikoa sikoa. Moni, latou na faʻaalia le mulimuli taofi, o lea oi latou e mulimuli mai Prague i Kutná Hora i lo latou lava manaʻoga e vaʻavaʻai nofoaafi eo atu i Brno. O siaki e siaki pe a uma le nofoaafi. E le gata i lea, o tiketi taʻitasi e le gata ina siakiina, ae faʻapena foi i faʻapalaga, o lea e le mafai ai ona faʻasese le pule. Ae mo nofoaga, oe mafai ona ave ni.

E i ai isi nofoaga e 2 i le taulaga, ae o nofoaafi i Prague tuʻua na o le nofoaga autu, pe a tatau ai, aua neʻi galo e suia nofoaafi.

I luga o se tusi! Tagata tafafao maimoa e filifili e faimalaga mai Prague i Kutná Hora i la latou lava manatu o le pau le toe aoga o lenei metotia o le mamao o le auala nofoaafi mai Kostnitsa - sili atu nai lo 4 km vavaeese mai le autu faatosina aai. Ina ia foia lenei faafitauli, sui i le nofoaafi i le lotoifale, lea o le a ave oe i lou taunuuga mo na o € 1. Ma le tasi faʻataʻitaʻiga - i le taimi o le tau maualalo, o le tele o kamupani faʻatoa tatala i le 9 i le taeao, o lea e le tatau ona e sau iinei i le taeao.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Matou te o i Kutna Hora e ala i femalagaiga lautele

Mo i latou e fiafia i le auala e alu ai mai Prague i Kosnitsa i Kutná Hora e ala i felauaiga lautele, matou te fautuaina le ui i le auala 381. E alu i le va o le pasi pasi pasi o Háje ma le nofoaga o pasi a Kutná Hora. MHD, fausia i tafatafa o le Old Town.

O le pasi o Prague-Kutná Hora e tamoʻe i aso uma mai le 6 i le taeao e oʻo i le 10 i le afiafi (06:00, 07:00, 08:00 10:00, ona taʻi 60 minute mai le 12:00 i le 20:00, 22:00). E 1.5 itula le faigamalaga. E tasi le ala o tau e amata mai i le 2.5 i le 3.5 €. E taugofie nai lo nofoaafi, ae e tatau ona e alu i le nofoaga pasi i le metro, lea e aofia ai isi tupe faʻaalu. O faʻatau e naʻo le ofisa o le pusa e faʻatau ai.

I luga o se tusi! O le pasi pasi e mafai ona maua i le https://jizdnirady.idnes.cz/autobusy/spojeni/. Manatua foi o nisi o latou e le ui saʻo i se auala. A e ulufale i se vaalele, e tatau ona e faia 1-2 faʻaliliuga.

Tatau ona ou alu i se taxi?

Ua tau mafaufau tagata tafafao maimoa pe faʻafefea ona sau mai Prague i Kutná Hora i le Czech Republic i a latou lava fesili e uiga i se taxi. Lenei filifiliga faʻaliliuga e manatu o le sili ona lauiloa. Muamua, e fai lava si taugata - e tatau ona e totogi mai le 80 i le 100 € mo se malaga e tasi le auala. Ma lona lua, o le mamao i le va o le laumua o Czech ma Kutná Hora e laʻititi lava e mafai ona faʻatoʻilaloina e tagata lautele poʻo nofoaafi.

O le okaina o se taxi o le a tauamiotonuina pe a fai e te le manaʻomia le maumau taimi e suʻesuʻe ai faʻasologa ma faʻatau tiketi, faʻapea foʻi ma le faimalaga ma se tamaʻi kamupani poʻo se aiga.

Tau ma faʻasologa i luga o le itulau e mo Me 2019.

Ia, na matou taumafai e ave se tali maeʻa i le fesili: "Kutná Hora - faʻafefea ona sau mai Prague?" Faʻaaoga lenei pito ma manuia!

O se vitio puʻupuʻu e uiga i le malaga i Kutna Hora.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Siola taxi - IHC Praha, 1975 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com