Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faigamalaga i Barcelona - o se aotelega o polokalame a Lusia e tautala ai

Pin
Send
Share
Send

Barcelona o se tasi o sili ona lauiloa ma asia 'aʻai i Europa, taʻutaʻua i le atoa lalolagi mo lona le masani fausiaina ma le tele o fale mataaga. Afai o loʻo e asiasi atu i le laumua o Catalan mo le taimi muamua, e tatau ona e mafaufau e uiga i le faʻatau o se taʻamilosaga i Barcelona - o lenei auala e le gata o le a e vaʻai ai i mataʻaga o le taulaga, ae e te asiasi foʻi i nofoaga sili ona ea.

Talu ai o le Catalan laumua o se tasi o sili ona asia 'aʻai i le lalolagi, o le tele o numera faʻapitoa o taʻavale tumaoti ma kamupani femalagaaʻi o loʻo tuʻuina mai a latou tautua iinei. Ua matou filifilia le 15 o tafaoga sili ona manaia i totonu o Lusia (e tusa ai ma iloiloga a turisi) mai taʻitaʻi polofesa ma tagata o loʻo nonofo i le atunuʻu, e le gata o le a latou fesoasoani e vaʻai se ata o le "postcard" o Barcelona, ​​ae faʻalauiloa foʻi tagata femalagaaʻi i ni vaaiga e le masani ai.

Tau mo tafaoga i Barcelona i Lusia amata mai le 10-15 euro i le itula (tasi le savali umi a itiiti mai e lua itula). Mai lea taimi i lea taimi, e faʻaititia ai tau o faʻatonuga, ma afai e te siaki masani i ofo, e mafai ona e maua se taʻamilosaga taʻimua e le taugata tele i Barcelona i Lusia.

Evgeniy

Eugene o se taʻutaʻua Rusia-tautala taiala i Barcelona. Sa nofo o ia i Sepania talu mai le 2012 ma o se lauiloa lauiloa aoina taulaga tala. I se galuega, o Eugene o se tagata tusitusi, lea e fesoasoani ia te ia e fuafua lelei ai malaga ma faamasani tagata ese ma le sili ona manaia nofoaga i le laumua o Catalonia.

I se faʻaopopoga i faigamalaga masani i Lusia, e mafai e le taʻiala ona ofoina atu ia te oe ni sailiga (umi - 1.5-2 itula) ma savali i luga o taualuga i nofoaga eseese.

O Barcelona uma i le aso e tasi

  • Umi umi - 6 itula.
  • Tau - 79 euro.

O le malaga taatele a Eugene o le "All Barcelona in One Day," lea o le a ia taʻu atu ai ia te oe e uiga i le na faavaeina le Catalan laumua, ave oe i nofoaga mananaia o le Gothic Quarter ma faʻaali atu ia te oe le pa na tu i le taulaga talu mai le Emepaea o Roma. O loʻo iai foʻi ma le asiasiga ile asiasiga i fale tuai o loʻo nonofo ai, "auala mumu mumu" ma le cafe faʻalilolilo e fiafia iai fetu.

Gothic Barcelona i le afiafi

  • Taimi - 2 itula.
  • O le tau e 19 euro.

O le Gothic Quarter o se tasi o sili mataʻina vaega o le Catalan laumua ma sili ona matagofie i le afiafi. I luga o le malaga, oe o le a maua ai anamua tala faʻasolopito e uiga i faitauga, aitu ma le fale fetuuina o le alchemist; tala malie e uiga i fale ma sikuea i le lotoifale. O le a e asiasi foi i le faleoloa matua pastry, vaʻai le 2 seneturi Roma fanuatanu ma faamasani i le puipui ata na tusia e Picasso i luga o le fale o le Kolisi o Architects.

Tagata tafafao maitau o lenei o se tasi o sili ona siosiomaga tafaoga i Barcelona, ​​lea e mautinoa lava aoga le asiasi atu mo i latou e fiafia i mea uma le mafaamatalaina ma le mafaamatalaina.

Vaai i tafaoga uma a Eugene

Mila

O Mila o se tasi lea o taʻiala e tautala i Lusia i Barcelona. O le taimi lava na sau ai iinei, na ia filifili ai o le a nofo pea i le laumua o Catalan e faʻavavau - sa matua maofa o ia i lona fausaga ma le siosiomaga o le Old Town. O le teineititi aʻoaʻoga o se tala faʻasolopito ma tusitala, lea e fesoasoani ia te ia e saili le tele o mea moni fiafia e uiga i le taulaga. Talanoa turisi talanoa e uiga ia Mila o se mataala, malosi ma agavaʻa tagata.

Feiloai Senorita Barcelona

  • Umi umi - 4 itula.
  • Tau - 157 euro (mo se maimoaga taamilo).

Afai e te manaʻomia le faʻamasani i mea sili ona taʻutaʻua i se taimi puʻupuʻu, ona avea lea o lenei malaga ma mea e te manaʻomia. I le taimi o le savaliga o le a e asiasi ai i Plaça Catalunya, Plaça Royal, vaʻai i le falelotu autu ma savali i totonu o le "Kuata o le Fetaui". O le taualuga o le malaga o le a asia le Sagrada Familia.

I le faaiuga o le tusitusiga, oe mafai ona vaʻai i se vitio maimoaga a Barcelona i Lusia.

Agaga o Montserrat Mountain

  • Umi umi - 6 itula.
  • O le tau e 182 euro.

Montserrat o le pito i leva o atumauga i Sepania, lea e le tutusa i le matagofie ma anamua i le lalolagi. O le autu ma naʻo le tosina mai o lenei eria o le Benedictine monastery, lea e le o toe mamao ona atoa le 1000 tausaga. I totonu o se oa moni - o le Black Madonna. Lenei o se maota Katoliko, lea, e tusa ai ma tala faʻasolopito, foaʻi manaʻoga.

I se faʻaopopoga i le asiasi atu i le malumalu, e mafai e turisi ona fiafia i le savali umi i luga o mauga ma vaaiga matagofie o le taulaga. A tuu i le faitalia, i le faaiuga o le aso e mafai ona fai sau tafaoga i luga o mauga.

Nisi faʻamatalaga e uiga ia Mila ma ana faigamalaga

Alexey

Talavou, malosi ma sogasoga - o lenei e faatatau i le taʻiala Alexei.
O le tama na fiafia i le talaʻaga talu mai lona laitiiti, ma o loʻo faʻaleleia pea e ala i le faitauina o tusi e uiga i fausaga ma tu ma aga a Sepania. I totonu o lana piggy bank e tele mea mananaia e uiga i le Catalan laumua, e te le ono mauaina i se isi mea.
O turisi e faʻatautaia i le Lusia.

Laasaga muamua i Barcelona

  • Umi umi - 3 itula.
  • O le tau e 35 euro.

Malaga lelei tafaoga mo le fonotaga muamua ma Catalonia - "Uluai sitepu i Barcelona". Oe o le a savali i totonu o sili ona taʻutaʻua ma manaia nofoaga o le Catalan laumua, vaʻai i le autu auala ma auala, faʻamasani ma le masani ai tu masani a le Catalans. E i ai foi le asiasiga i le Ekalesia a Santa Maria del Mar ma le fale talitane autu i le eria. A maeʻa lau savaliga, e mafai ona e asia se tasi o pa i le faʻasolopito o vaega o Barcelona.

Malamalama i mea na faia e Gaudí

  • Umi o le taimi - 2.5 itula.
  • Tau - 80 euro (i le malaga).

E toʻatele tagata e omai i Barcelona e vaʻai fale o Gaudí, ma afai e faʻatatau lenei mea ia te oe, o lona uiga o lenei malaga i Rusia e atoatoa. Faʻatasi ma lau taʻiala, o le a e savali ai i totonu o nofoaga tuai o le taulaga ma vaʻai i fale o loʻo iai i Barcelona (faʻataʻitaʻiga, Casa Mila ma Casa Batlló). O le a faʻaauau le malaga i se tasi o fale mafanafana kofe o le taulaga - i luga o le ipu kofe manogi, o le a taʻu atu ai e le taʻiala ia te oe le olaga ma galuega a Antoni Gaudi. O le taualuga o le savaliga o le a avea ma asiasiga i le Sagrada Familia.

Tusi se tafaoga ma Alexey

Daria

O Daria o se tasi lea o taʻiala e pito sili ona sailia i Catalonia, o ia e faʻatautaia ni malaga faʻapitoa i Barcelona i Lusia. Faʻafetai i lana aʻoaʻoga faʻasolopito, o le teine ​​ua masani i le taimi ua tuanaʻi ma le taimi nei o le taulaga, iloa le tele o mea mananaia e uiga i itu eseese. Na folafola e Daria o le a ia taliina soo se fesili e uiga ia Sepania ma taʻu atu ia te oe le mea e taugofie ai le ai o 'ai, faʻatau muamua faʻamanatuga ma le mea e vaʻai muamua i Barcelona.

Savalivali i Barcelona

  • Umi umi - 6 itula.
  • Tau - 110 Euro (i le tafaoga)

Savalivali savali o se tasi o sili ona lauiloa ma faʻamatalaina. Faʻatasi ma se taʻiala Rusia-tautala mai Barcelona, ​​o le a e asia le Old Town, vaʻai i le Royal Square ma suʻesuʻe foliga o maota i nofoaga maualuluga o le Catalan laumua. Ina ua maeʻa turisi ua faamoemoe e malolo i le Park Guell ma asiasi i se cafe, o le lisi lea na atiaʻe e Pablo Picasso lava ia. I le taimi o le savaliga, tagata malaga o le a maua le avanoa e vaʻai ai i totonu o sili lelei faleoloa i Barcelona.

Taimi muamua i Barcelona

  • Umi umi - 6 itula.
  • Tau - 110 Euro (i le tafaoga)

O le First Time i Barcelona polokalame (i le gagana Lusia) e faʻamoemoe mo i latou e mananaʻo e vaʻai i nofoaga sili ona matagofie ma taʻutaʻua o le taulaga i le aso. Oe o le a mauaina le 6 kuata o le Catalan laumua, faamemelo i le sili matagofie galuega o Gaudí ma vaʻai i le Ciutadella Park. E le gata i lea, o le a iai sau savaliga i tafatafa o auala ma auala tetele o le taulaga. O le a taʻu atu e Daria ia te oe le mea e faʻatau ai ni faʻamanatu manaia ma maua ai se meaʻai māmā.

Nisi faʻamatalaga e uiga i le taʻiala ma ana savali

Nina

Nina sa nofo i Barcelona mo le tele o tausaga ma iloa Catalonia pei o lima lima. O le taʻiala e faʻatauaina le fealofani, o le agavaʻa e faʻailoa atu faʻamatalaga i se auala faigofie ma manaia, ma le faʻaeteete i le au valaʻaulia o le aʻai i ana mea sili ona lelei. Na te faʻapitoa i le tusiata fale o fale tuai ma paka. Fai mai tagata tafafao maimoa, faafetai ia Nina, na mafai moni ona latou vaai ia Barcelona "mai se isi itu". O turisi e faʻatautaia i le Lusia.

Paselona mai se itu faʻapitoa, poʻo a tusi taiala e le pisa e uiga i ai

  • Umi umi - 4 itula.
  • Tau - 130 euro (i le maimoaga taamilo).

I le taimi o le "Barcelona at a Special Angle" malaga, o le taʻiala o le a faʻaali atu ia te oe le "backstage" vaega o le turisi taulaga. O le a e vaʻai i nofoaga ua maeʻa pasia e miliona o vae mai se itu fou. I le taimi o le faigamalaga, o le a asiasi tagata femalagaaʻi i Sagrada Familia, Arc de Triomphe, Plaza de España ma vaʻai i le Old Town. O le Rusia-tautala taiala o le a tuutoina se nofoaga faapitoa i le taimi o le maimoaga taamilo i Barcelona i Gracia Avenue, o se tasi o autu auala turisi o Barcelona.

Vitaly ma Alexandra

O Vitaly ma Alexandra e faʻatautaia ni malaga i Barcelona i Lusia. Latou vaʻaia la latou galuega autu i le faʻaalia o le susulu tu masani a le atunuʻu o Catalonia i malo o le taulaga, faʻaalia i le lotoifale tusiata ma le tuʻuina atu o le tele o fautuaga aoga. Na taʻua e tagata tafafao maimoa, o taʻiala na faʻaalia ia i latou le tele o nofoaga le masani ai latou te leʻi mauaina.

Le Mauga Paia Montserrat

  • Umi umi - 9 itula.
  • Tau - 55 Euro.

A maeʻa se maimoaga taamilo i Barcelona, ​​e tatau ona e alu i Montserrat Mountain - o le faʻailoga o le laumua o Catalan. O le a fesoasoani faapitoa ia te oe e te alu ai i le pito i luga, ma i le taimi o le faigamalaga, tagata tafafao maimoa o le a vaʻaia se anamua Benedictine monastery ma faʻalogo i le tele o talatuu fesoʻotaʻi ma lenei nofoaga. Ile iʻuga ole maimoaga, ole a e asia le maketi a le aufaifaʻatoʻaga, e mafai ai ona e faʻatauina le tele o ituaiga sisi, fualaʻau ma uaina i totonu ole atunuʻu.

Ua tofo Barcelona

  • Umi umi - 3 itula.
  • O le tau e 25 euro.

La Ribera o se tasi o sili sili ona matagofie ma felanulanua nofoaga o Barcelona. I le taimi o le malaga e te le gata e asiasi i le lalolagi lauiloa Boqueria maketi, ae o loʻo puʻeina foʻi ata o mataaga sili ona manaia o le eria (ma e tele naua iinei). I le iʻuga o le malaga, o le a tofo turisi i ham, cheeses ma croissant i se tasi o faleaiga sili ona lelei. E le gata i lea, o lau taʻitaʻi i le taulaga o Barcelona o le a taʻu atu ia te oe le mea e maua ai pastry sili ona lelei i le eria o La Ribera ma faʻaali atu ia te oe nofoaga lilo e te maua ai se meaai mama ma taugofie

Faitau atili e uiga i taʻiala

Taras

Taras faʻatautaia uma taʻitasi ma kulupu malaga i Barcelona i Lusia. O le taʻiala e iloga i lona malosi, lelei uiga malie ma sili atu le malamalama i le tala faʻasolopito o le taulaga.
I taimi o tafaoga i Lusia, o tagata asiasi mai fafo o le a asiasi i nofoaga sili ona malamalama ma faʻamasani i le mauoa o le aʻai.

O nofoaga sili ona manaia i Barcelona

  • Umi umi - 3 itula.
  • O le tau e 30 euro.

I le taimi o le maimoaga taamilo i Lusia, o le a asiasi turisi i nofoaga sili ona felanulanuaʻi ma lauiloa i Barcelona, ​​e le o tusia e uiga i tusi faʻataʻitaʻi. E le gata i lea, o malo o le taulaga o le a mauaina le Gothic Quarter, fale na fausia e Antoni Gaudi, ma le Quarter of Discord. O le taualuga o le savaliga o le a asiasi i le lauiloa Sagrada Familia. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e asia le falemaʻi na faʻaalu ai e le tusiata sili aso mulimuli o lona olaga.

Tusi se tafaoga mai Taras

Evgen

O le taʻiala a Rusia o Evgen, o le sa nofo i Sepania mo le tele o tausaga, na te faia lana galuega e sili ona fiafia iai - o le taʻuina lea i tagata o le talaʻaga, tu ma aga ma agaifanua a Barcelona. O le taʻiala aʻoga e faʻasolopito, e faʻafetai ai i tagata asiasi mai fafo e le gata ile Catalan laumua, ae faʻapea foi i le talaʻaga o le Emepaea o Roma i le taimi o le savaliga. Tagata tafafao maitau o faʻamatalaga uma e faʻaalia e Evgen faigofie lava, faʻafetai e oʻo i talavou e mafai ona aveʻese mai le tele o mea manaia mo latou lava.

  • Umi umi - 4.5 itula.
  • Tau - 143 euro (mo se maimoaga taamilo).

Faʻafeiloaʻiga o se tasi o sili ona maeʻa ma manaia tafaoga tafaoga tafaoga. Tagata tafafao maimoa o le a asiasi atu e le gata i le Gothic Quarter masani ma le Malumalu o Sagrada Familia, ae o le a oʻo foi i le vaitaimi o Anamua Roma, vaʻai i totonu o le Yahudi Quarter, vaʻai ma o latou lava mata le Tupu o le Maota ma le tele o malumalu anamua o le taulaga. I le iʻuga o le faigamalaga, o tagata asiasi mai i le laumua o Catalan o le ai ai se ipu kofe manogi i se tasi o faleʻaiga i le lotoifale.

Tala o tuai Barcelona

  • Umi o le taimi - 2.5 itula.
  • O le tau mo le maimoaga taamilo i Old Barcelona e 139 euro (i le maimoaga taamilo).

O Barcelona e le naʻo le 19 seneturi fale na fausia e Antoni Gaudí, ae faʻapea foi i auala tuai vaiti, falesa a Gothic ma fale o faʻalilolilo faʻalapotopotoga. I le taimi o le maimoaga taamilo i Barcelona i Lusia, o le a e asia le malamalama ai, ae sili ona taua (mai le manatu o le talafaʻasolopito) ma le le mautonu fale o Old Barcelona, ​​maua faʻailoga lilo i luga o puipui o malumalu ma vaʻai i le auala na puʻeina ai le ata "Perfume".

Nisi faʻamatalaga e uiga i le taʻiala ma ana fautuaga

Nikita

Nikita o se tasi o nai taʻitaʻi o loʻo nofo i Catalonia ma e tautala faʻaRusia, ae le saili e taʻimua tulaga masani i tafaoga i Barcelona.
O lona "faʻapitoa" o le savali i luga o le mauga, auala faasao-auala ma isi matagofie nofoaga. Afai e te manaʻo e tuʻua le taulaga pisa mo le itiiti ifo i le aso, ua oʻo i le taimi e te tilotilo ai i le malaga a Nikita.

Eco tafaoga i le Catalan mauga

  • Umi umi - 4 itula.
  • Tau - 80 euro.

O le Mauga o Montseny o se tasi o nofoaga sili ona matagofie i le lata ane o Barcelona. E taʻutaʻua e le gata i ona vaaiga matagofie ma le paʻi atu i le natura, ae faʻapea foʻi ma faʻamanatuga o anamua, lea e matua tele lava i nei nofoaga. I le taimi o le savaliga i Lusia, o le a e asiasi ai i se nuʻu tutotonu, taofi i le vaipuna o le mauga ma vaʻai i se afu. Ile iʻuga ole savaliga, e mafai ona fai sau pikiniki i luga o mauga. E taua o lenei malaga e talafeagai e oʻo lava i tagata e leʻo sauni lelei mo le tino.

Filifili se faigamalaga i Barcelona

Ua naʻo se tamaʻi mataupu - filifili le saʻo tafaoga i Barcelona ma alu i lau malaga!

Barcelona i le aso e tasi:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Saili Faalumaga ile Upu 16 07 2020 (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com