Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona sau mai Amsterdam i le Hague - 3 auala

Pin
Send
Share
Send

Afai o loʻo e fuafuaina se malaga i le laumua o Holland, ia mautinoa ia mafaufau e malaga i isi taulaga i le atunuʻu. E i ai le auala nofoaafi ma pasi i le va o nofoaga o Netherlands, o lea o le a le faigata ai ona sau mai le laumua i soʻo se taulaga. O la matou tusitusiga e tuuto atu i le autu - Amsterdam - The Hague - faʻafefea ona e alu iina ma o le fea auala e sili ona faigofie.

Auala talafeagai mai Amsterdam i Hague.

1. I le taʻavale

E leai ni auala tele i Holani, e toʻatele tagata tafafao maimoa e filifilia se taʻavale e avea ma auala e faimalaga ai. Ma, e leai se mea e te faia ai se auala fua pe faʻaalu tupe i le totogiina mo femalagaaiga i luga o le alatele.

O le alatele A-4 e taufetuli i le va o Amsterdam ma Hague. O le auala e tatau ona fuafuaina i se auala e tuʻua ai le laumua tonu i luga o lenei auala tele, lea e tele laina i le tasi itu ma se vavaeʻese e puipuia avetaʻavale mai se ulu-i fetauiga.

Ua taʻua saʻo le Netherlands o le laueleele o laueleele maulalo ma vaituloto. Ae tatou te leʻi oʻo atu i le mea o loʻo taunuʻu iai, o le a mafai ona e fiafia i le vaaiga matagofie o loʻo tu i itu uma o le auala. Latalata i Hague, i le itu taumatau, o le ai ai se tamai alavai. E oʻo lava i le tau vevela, e tele laʻau iinei.

E taua! Mai lea taimi i lea taimi o loʻo i ai ni auala e alu ai i le taumatau poʻo le agavale, ae ia oʻo atu i The Hague mai Amsterdam, mulimuli naʻo le auala A-4.

O se vaega iloga o auala i Holani o le saogalemu. Fetuʻutuʻiga o ni nai tulaga o loʻo faʻapipiʻiina i le fetaulaʻiga o auala tele, o lona uiga o le avanoa o faʻalavelave faʻafuaseʻi e laʻititi.

O se vaega o le auala e alu atu mai Amsterdam e ala atu i le teritori o Schiphol Airport, o lea ia e sauniuni mo le mea moni o vaalele o le a lele i luga atu o lou ulu. E le mafai ona suʻesuʻe le malae vaʻalele ma nofoaga lata ane, talu ai e totō tele i vao.

Mea moni manaia! I le taimi o le Taua Lona II a le Lalolagi, na avea ai le fale o Schiphol ma autu o taua matautia i le va o vaegaau a Siamani ma Dutch. E oʻo mai i le taimi o le siilima, o Schiphol na o le pau lea o le fale i le atunuʻu na faʻatonutonu e le Dutch. Lenei o lenei malae vaʻalele ua manatu o le autu tasi i Netherlands.

O le taʻavale e ufiufi le mamao mai Amsterdam i Hague, 58.8 km, i le 40 minute.

2. I le nofoaafi

Atonu o le auala sili ona mafanafana ma saoasaoa e sau ai mai Amsterdam i The Hague. O nofoaafi e tuua le Amsterdam Central Station (tuatusi: Stationsplein, 1012 AB) ma taunuu i The Hague Central Station (2595 aa den, Kon. Julianaplein 10).

O le auala mai Amsterdam e tusa ma le itula, o le muamua vaalele e alu i le 5-45, ma le mulimuli - i le 23-45. E sili atu le suʻesuʻeina o le taimi tonu saʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia o le nofoaafi - www.ns.nl/en.

O nofoa i totonu o taavale solofanua e sili atu le mafanafana, o lea la o le faigamalaga e foliga mai e le umi pe lelava foi.

Faʻamatalaga aoga:

  • le nofoaafi Amsterdam-The Hague tuua uma 15-30 minute;
  • e i ai tuusaʻo ma fesoʻotaʻi vaʻalele;
  • o le pasese e tusa ma le 11.50 €, ae siaki le tau i luga o le 'upega tafaʻilagi nofoaafi.

O le Hague e mafai ona maua saʻo mai Schiphol Airport, ma o Hague e faigofie ona fesoʻotaʻi i Rotterdam ma Delft. O nofoaafi ma nofoaafi e feoai i le va o taulaga.

O le Netherlands o loʻo iai se faʻapitoa faiga mo le faʻatauina o pasese o nofoaafi. O le mea moni o le '' upega tafaʻilagi aloaʻia e tuʻuina mai faʻamatalaga i luga o le tau ma le taimi nei faʻamatalaga. Oe mafai ona faʻatau se tiketi i le ofisa tiketi ofisa pe i se faʻapitoa masini. Afai o loʻo e fuafuaina ni malaga i le aso atoa, e mafai ona faʻatau se pepa malaga e faʻatagaina ai oe e malaga i soʻo se nofoaafi, ae naʻo le tasi le aso.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

3. Faʻafefea ona sau mai Amsterdam i Hague i pasi

E i ai auala pasi i le va o taulaga Dutch, ae o loʻo toʻatele nai lo i le nofoaafi taimi. O pasi sologa lelei e fealuai i le va o taulaga, o lea e faigofie ai le malaga. O femalagaiga o loʻo faia e le kamupani Eurolines.

Faʻamatalaga aoga:

  • faʻasologa - lua malaga i le taeao, tolu malaga i le aoauli ma le tasi i le afiafi;
  • o le fale pasi e tu i tafatafa o le nofoaafi nofoaga;
  • e mafai ona e alu i The Hague i le averesi o le 45 minute;
  • pasese - 5 €.

E leai ni faigata i le faʻatau - naʻo le alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani e feaveaʻi ma tusi lou nofoa i luga ole laiga i luga ole laiga www.eurolines.de.

E taua! E leai se fesoʻotaʻiga vaʻalele i le va o Amsterdam ma The Hague, o lea e faigata ai ona lele mai le laumua.

Faʻafefea ona sau mai le Schiphol malae vaʻalele i The Hague

  1. I le nofoaafi. O nofoaafi Dutch e faʻatinoina uma ile 30 minute ma ave le averesi o 39 minute mai Amsterdam. Tau le malaga 8 €.
  2. Pasi numera 116. Faʻalele malaga lua faʻalua ile aso. E 40 minute le umi o le faigamalaga. E tatau ona e totogia le 4 €.
  3. Taxi E mafai ona e okaina se fesiʻigaʻiga mai le malae vaʻalele tuusao i le faletalimalo. O le tau o le malaga mai 100 i le 130 €.
  4. I le taavale. O le mamao i le va o Schiphol Airport ma The Hague e na o le 45 km, o lea e faigofie ai ona oʻo i le 28 minute.

O tau ile itulau e mo Iuni 2018.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. O le auala sili ona talafeagai e oʻo ai i le manaʻoga manatu i le atunuʻu o nofoaafi. E tele vaalele, e feololo taavale solofanua.
  2. O le tiketi e aoga mo le aso e tasi, ae naʻo nofoaafi e mulimuli ai e mulimuli i le laina e tasi. O sea faiga e talafeagai pe a fai e te fia asia nisi taulaga.
  3. O le tiketi mafai ona faʻatau mai le masini, talu ai filifilia muamua Igilisi. E sili lelei le faʻatau o tiketi ile itu e lua. Ua lava lava le ulufale i le mataitusi muamua o le nofoaga ma o le masini o le a maua ai filifiliga ono maua.
  4. Oe mafai ona totogi mo se tiketi i le masini i tinoitupe pe i pepa. Afai e te totogia tupe, faʻaaoga na o tupe siliva, e le taliaina e le masini pili.
  5. Taitasi nofoaafi nofoaga i ai faʻafanua auala e mafai ona e vaʻai ai i le taimi nei taimi.
  6. O le auala e mulimuli ai i le tasi lala e mafai ona maua i auala nei:
    - i le masini faʻatau atu, pe a fai e leai se taofi i luga o lenei laina e te fiafia i ai, naʻo le lafoa o le faʻatau ma toe foi i le amataga o le filifiliga;
    - i totonu o le potu faʻamatalaga, o faʻamatalaga uma e maua fua.
  7. Aua le taumafai e malaga fua - o le a maua oe e le tagata faʻatonutonu. E le gata i lea, e tatau ona e faʻatau se tiketi na o le tasi ona faʻaaoga ai lea i le aso atoa.
  8. E taua le aua neʻi galo e faʻamaonia le pepa ulufale i le ulufale atu i le taʻavale ma luga o fafo, a leai o le a manatu e le aoga. I taulaga tetele, o faʻapitoa turnstiles poʻo le aufaitau e faʻapipiʻiina i nofoaafi nofoaga fale mo composting tiketi.
  9. Le nofoaafi manaʻomia mafai ona maua faʻapea:
    - o le taunuʻuga mulimuli ua faʻailoa i luga o le pepa malaga;
    - luga o se laupapa malamalama ua faʻapipiʻi luga o le tulaga.
  10. I le fausiaina o nofoaga taʻitasi o loʻo i ai scoreboards mea e mafai ona e vaʻai ai i le faʻasologa ma le tulaga manaʻomia tulaga.
  11. Toetoe lava o nofoaafi uma e lua-decker, ioe, e sili le alu i le fogafale lona lua - mai iinei oe maua ai se sili atu vaaiga.
  12. Faleoloa i nofoaafi e leai se tau, ma i nofoaafi nofoaga e tatau ona e totogia.
  13. Suʻe le ala e tusa ai ma faʻamaumauga luga o le laupapa malamalama, o loʻo i totonu o taʻavale taʻitasi. O le taimi lava ua amata ona minoi le nofoaafi, o le isi nofoaga ua faʻaalia luga o le lau.

O le fesili - Amsterdam - The Hague - faʻafefea ona e taunuʻu atu ma o fea le auala e pito sili ona mafanafana - na suʻesuʻeina auiliili ma o le malaga e le mafua ai ni lagona le fiafia, ae e naʻo le aumaia ai o lagona lelei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Visit The Netherlands - What to Know Before You Visit The Netherlands (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com