Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le mafuaʻaga o le tootoo mo kapoti, o le autu uiga

Pin
Send
Share
Send

O se ofu faʻaseʻe o se ofu e faʻaoga e faʻatagaina ai oe e teu ni mea eseese - mai le nonoa ma totini i peleue ma ofu mafanafana. E le o se mea e ofo ai le faʻamavaega pa ua faamutaina e avea ma masani ai mo tautau ma ofu i fafo; o se e uu mo ofuvae, fusiua, fusipaʻu ua aliali mai.

Faamoemoega ma foliga vaaia

Ina ia faʻafaigofie ona maua ia lavalava talafeagai ma mea i totonu o le pusatu, e manaʻomia faʻapitoa tautau, lea e faʻapipiʻi ai se pa lavalava. O sea faʻamau e faʻamoemoeina mo le teuina lelei o lavalava. E ala i le tuʻuina o le faʻatautau i tulaga eseʻese, e te maua ai le mea sili mai lau potu teu ofu. Ofu, ofutino, mitiafu, ofu mafanafana ma ofu i fafo o le a ofi lelei i luga o faalava. I le tulaga lua, o le a talafeagai e gaugau ofuvae, ma i autafa panels oe mafai ona teuina fusiua, fusipaʻu, ma isi tamaʻi faʻaaoga.

Afai e te faʻamau saʻo ia toʻotoʻo, ona mafai lea ona faʻaititia le aofaʻi o fata i se mea maualalo, nofoia i latou ma pulou, mea laiti, ma seevae.

O le pusa tu masani masani mo le teuina o ofu i fafo e faʻaalia e le tele o uiga eseʻese:

  • foliga - o le kapeneta umiaina mafai ona lapoʻo pe lapotopoto. O le filifiliga muamua e sili ona taatele ma masani ai, e tuʻuna avega mamafa, e le faʻaletonu pe a faʻaaogaina. O le talaaga faʻapitoa e tele lona teteʻe, ma atili ai ona maaa le pa. O loʻo faʻamau i luga ole faʻamau faʻapitoa e faʻamau saʻo le puipui i le puipui kapeneta, poʻo luga ole fata o loʻo tu i luga. Faʻamoemoeina i le faʻataʻitaʻiga, e ese a latou foliga ma ua fuafuaina mo le eseʻese numera o faʻapipiʻi faʻovilivili. Afai o le maualuga o le paipa e sili atu ma le 1 mita, e fautuaina e faʻamalosia ia ma faʻaopoopo faʻamau. O le lapotopoto foliga foliga mai o le faʻaaogaina o se oval chrome paipa ma le lautele o le 25 mm. E faʻamau faʻaogaina flanges faʻapitoa e mafai ona taofia le maualuga o mea mamafa;
  • uumi - o loʻo i ai le avanoa i lalo o le mamafa o mea, o le tagata e ono ono faʻaletonu (punou), o le mea lea, tusa lava poʻo a le mea o le totoga, o le umi o le pa fautuaina le sili atu nai lo 1.5 mita, faʻapitoa mo le teuina o ofu i fafo.

E tatau ona maitauina i le tulaga o le faʻaaogaina o se paipa faʻataʻamilomilo, o lona umi e le tatau ona sili atu i le 60 cm, pe a fai o le lapoʻa e lapoʻa, ona sili atu lea ona fautuaina e faʻaaoga se oval foliga.

Eseese

Faʻamoemoeina i le mafuaʻaga, meafale gaosi faʻamalamalamaina ituaiga nei o tootoo:

  • totoga microlift retractable. O le microlift system o loʻo faʻaaogaina i totonu o potu faʻa ofu ma le loloto o le 550 mm. O le umi o le fausaga e ese mai le 250 mm i le 500 mm. O se pa retractable fa' atagia ai le faʻatulagaina mulimuli o tautau. O le numera o sliding fausaga ua seti i le talosaga a le tagata maʻi. O le aoga o totoga o le tuu o ni elemene i totonu o le pusatu, e mafai ona e faʻavasega lelei ofu;
  • siʻi i luga o le pantograph - o le ata e talafeagai mo le faʻatumuina o totonu-of wardrobes ma le maualuga o le sili atu ma le lua mita. O le tagata o loʻo faʻamau i luga o le pito i totonu o le vaega, tuʻuina ifo i le tulaga o le tagata maualuga faʻaaogaina se faʻapitoa auala, lea e faigofie ai ona aveʻese pe faʻatautau tautau ma lavalava, maua ni mea;
  • o se tulaga faʻatulagaina tuʻu tutusa i le pito i lalo o le kapeneta. O le paipa e lapoʻai pe lapoʻo ma e maualuga le tikeri o le malosi. Faʻamoemoeina i le umi, o se kapeneta ma crossbars lua e mafai;
  • O le tautau ofuvae e masani ona tu i lalo o ofu i fafo. I fafo, o le ata e pei o se solo masini faamago. E faigofie ona tuʻu i ai ofuvae ina ia latou le maanuminumi i le taimi e teu ai;
  • pa mo faaopoopoga - o le tautau o lo oi luga o le itu panels, kapeneta faitotoʻa. Fuafuaina mo fusipau, fusiua, ofuvae (bras). I luga o se laupapa faʻafefe, o mea faʻaopoopo laiti o le a faigofie ona maua ma faigofie ona maua.

Mo ofuvae

Microlift

Pantograph

Mo mea faʻaaoga

Gaosiga mea

O laupapa mo lavalava e faia i mea eseese - laupapa, palasitika, uʻamea. O le ituaiga o mea faʻalagolago i le manaʻomia configurations ma kapeneta itu. Mo se taimi umi, o paelo faia i laupapa i foliga o faʻamalama oval faʻamau i totonu o le kapeneta na manatu lelei filifiliga. O laupapa e matua anagata, ae o le mea e puʻupuʻu i le susu, o lea i le aluga o taimi, laupapa laupapa mafai ona leaga ma loloʻu.

I ona po nei tulaga, o ia meafale meafale e faia i uʻamea ma alumini, o se mea e māmā uma ma anagata. O le kapeneta umia e masani ona faia i uʻamea. O tulaga masani e faia i uʻamea maualuga, o le pito i luga e lalagaina chrome. O mama alumini e sili atu le māmā nai lo uʻamea, e faigofie ona faʻagaioia, ae latou te le teteʻe i avega maualuga. Mo faalava e tuu ai ofu i fafo, e le aoga lenei mea. E faʻaaoga e teu ai ofutino mama, ofuvae, suti.

O le palasitika e faʻaaogaina i le gaosia o crossbars mo tamaʻi mea. E fautuaina e teu mea malamalama i luga o latou - ofuvae, ofuvae, fusipaʻu, fusipaʻu. E manaʻomia le tuʻu o ia fasimea i lalo. Faʻapea foi, palasitika o loʻo faʻaaogaina o ni mea teuteu teuteuina o uamea fausaga.

Laupapa

Uamea

Palasitika

Faʻapipiʻi nuances

E masani lava, o le faʻapipiʻiina o totoga e le mafua ai ni faʻapitoa faigata; o se faʻafitauli e ono tulaʻi mai ma lona faʻaaogaina saʻo. O le pa mo mea e faʻapipiʻi i se auala e faʻaaoga ai i le lumanaʻi mo lona faʻamoemoe faʻamoemoeina, mea e teu faʻalelei ma faigofie. E i ai 2 filifiliga mo le faʻapipiʻiina o tulaga faʻatulagaina ma toso i tua pa: faʻasolosolo, uʻumi. O le filifiliga e aʻafia i ia itu - o le loloto o le kapeneta lava ia ma le lautele o le vaega e tu ai le pa:

  • faapipii umi - o se ofu ofu masani e masani ai tagata uma. O le ata o le a talafeagai mo wardrobes ma loloto loloto sili atu i le 550 mm. O lavalava potu i luga o 2.5 m umi o le a foliga muamua ma pa e lua, vaevaeina le avanoa i totonu i sone: tane-fafine, tautotogo-taumafanafana-tautoulu-taumalulu;
  • transverse faapipiiina o le a talafeagai mo retractable sisitema (microlift), e le fautuaina e faaaoga se oval pe lapotopoto pa. O lenei tagata e faʻatagaina oe e faia le tele o mea e mafai ona faʻaaoga e fai ai ofu, ae maise pe a o le loloto e itiiti ifo i le 550 cm. O le faʻamauina o le faʻamau o se vaega taua o ofu faʻaonapo nei. E tusa ai ma tulaga faʻatulagaina, o le microlift o loʻo faʻatulagaina i totonu o le avanoa ma fa sikurini na fuafuaina mo se mamafa. Ua faʻapipiʻiina se faʻamauga sili ona malosi o le a tatalia avega mamafa e ala i le faʻaaogaina o fao tetele mo le faʻamau. E pei o le muamua lomiga, e mafai ona vaevaeina le avanoa i sone e tusa ai ma le vaitau, itupa, ma le mafuaʻaga o lavalava.

O le pa e teu ai lavalava i totonu o le pusatu e fai ma sao taua i le olaga i aso uma. O lavalava o le a tautau tutusa, o le a le maanuminumi, o le a lava le avanoa i totonu o le pusa tuʻu e teu ai le tele o isi mea. Naʻo le saʻo filifilia ma faʻapipiʻi satauro o le a mauaina lenei.

E pei ona iʻu i ai, i totonu o se pusa tu ma ni fata i lalo atu, o se koluse o se vaega taua o le faʻaaoga lelei o avanoa faʻaaoga. E mafai ona faʻaaoga e faʻaputu ai mea malamalama ma tetele ia o le a tuʻu faʻatasia i totonu o se pusa tu. E oʻo lava i se kapeneta ma le papalina e aunoa ma ni fata o le a faʻatagaina oe e nana le tele o mea mai prying mata, tuʻuina i latou faʻamoemoe i le vaitau, faʻaaoga ma manaʻoga. Ma o le kapeneta e filifili, filifili tagata uma mo ia lava.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Бизнес-новость. Ульяновский институт гражданской авиации готовит пилотов для Аэрофлота (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com