Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Credit (loan) faʻamaonia e le PTS - faʻatonuga ile auala e faia ai se nonogatupe i lalo ole PTS o se taʻavale + TOP-4 faletupe faʻatasi ai ma tulaga lelei.

Pin
Send
Share
Send

Talofa lau au faitau o le Ideas for Life lugalaina mekasini! Lenei aso o le a tatou talanoa i luga o nonogatupe ma togi faʻamaonia e se taʻavale tusi pasi (taʻavale tusifolau).

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

I lenei tusitusiga, o le ae aʻoaʻo ai:

  • E aoga le faʻataunuʻuina o se TCP e maua ai se nonogatupe;
  • O a tuutuuga mo le mauaina o se nonogatupe puipuia e le PTS ma laʻasaga o le mauaina o se nonogatupe i lalo o se taʻavale tusi folau;
  • O fea faletupe faʻatupeina nonogatupe puipuia e PTS.

I se faʻaopopoga, i le faaiuga o le tusitusiga o le a tatou masani taliina fesili masani fesili e uiga i nonogatupe ma togi faʻamaonia e PTS.

O le tala tusia o le a sili ona aoga mo i latou o loʻo manaʻomia ni tupe, i ai se taʻavale, ae le manaʻo e faʻatau atu ina ia maua ai le talafeagai tupe. Afai e faʻatatau lenei mea ia te oe, aua le maimau lou taimi, amata faitau nei!


I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


Faʻafefea ona maua se nonogatupe puipuia e se taʻavale PTS i se faletupe ma le mea e maua ai se nonogatupe tupe i lalo o se taʻavale tusi folau - faitau lenei tusitusiga!

1. E aoga le maua o se nonogatupe (loan) e le PTS? 📑

Toatele e filifili e faia se nonogatupe faamaonia e le PTS (taavale tusifolau), pe a latou le maua se isi auala e maua ai le aofaʻi manaʻomia o tupe... Peitai, oe le tatau ona lamatia lau taʻavale poʻo isi meatotino pe a iai isi filifiliga e nonoina tupe. Oe mafai ona e iloa le mea e maua ai tupe i le faitauina o la matou muamua tusitusiga.

Ina ia aua nei leiloa le taʻavale, puipuia e le nonogatupe, oe tatau ona galulue faʻatasi ma aitalafu faʻalapotopotoga ma se faaletonu igoa taʻuleleia. E mafai ona lesitalaina aloaia IFI ma faletupe... Ae ui i lea, o le mulimuli e le o taimi uma e malilie e nonoina tupe i luga o le puipuiga o se taʻavale, ma o le tautua a microfinance faʻalapotopotoga e le taugofie.

Ona o le le lava o faletupe ma MFO, e masani ona liliu atu i latou e manaʻomia ni tupe Faletupe poʻo kamupani o latou talaʻaga e matua fesiligia. O le faaiuga avanoa o le fonotaga tagata taufaasese i mea tau tupe faʻateleina taimi. I le taimi lava e tasi, e oʻo lava i kamupani aloaʻia e mafai ona faʻaaogaina le leai o se faʻamoemoe o tagata nono tupe, faʻapea foi ma le leai o se latou iloa tusitusi.

Taua! Nonogatupe malupuipuia e se taʻavale e tatau ona faʻatoʻa tuuina atu i lauiloa aloaʻia faʻalapotopotoga faʻaputuga. Ole mea lea ole a faʻaititia ai le ono mafai ona faʻatau atu le taʻavale ile isi tagata i seisi tau maualalo. Faʻapea foi, oe le tatau ona faʻatuatuaina kamupani e foliga sili atu ona lelei ma ofoina atu le talafeagai lelei tulaga.

E sili le galulue faʻatasi faletupe feterale... Kamupani e iai latou taua taua ma se igoa lelei e le taitai tuʻulafoaʻi i pepelo pepelo. Latou te le o taumafai e ave le taʻavale mai le tagata nono, o la latou sini o le maua se mautu tupe maua.

Mo kamupani faapena tautoga a le TCP ua naʻo se faʻamaoniga o le toe faʻafoʻi mai o faʻaputuga tupe. Naʻo le tulaga o le galulue faʻatasi ma kamupani faʻatuatuaina e mafai ai ona e mautinoa o le fefaʻatauaiga o le a saogalemu ma aoga mo uma le nonoina tupe ma le nonoina atu.

Ae e te leʻi filifili i se nonogatupe faamaonia e le PTS, e taua le suʻesuʻe tulaga lelei ma tapulaʻa polokalame faapena.

Faʻatasi ai ma isi mea (+) o loʻo mulimuli mai:

  1. O le aiaiga o le faamalumaluga e tau atu ai i le paʻu o le fua. E le gata i lea, e oʻo lava i nai pasene e taʻitaʻia ai i le faʻaititia o tupe totogi ua sili atu;
  2. E faʻafaigofieina le faʻasologa - oe o le a manaʻomia le tuʻuina atu o le laʻititi o tusi faʻamaonia ma pepa;
  3. E mafai e le tagata nonoina tupe ona faʻaaoga le taʻavale. E le o le taʻavale na te tauto atu i le tagata o loʻo aitalafu ai, ae o pepa mo ia;
  4. Talu ai ona o le i ai o collateral, o le nonogatupe taimi ua siitia. O isi mea uma e tutusa, e mafua ai le faʻaititia o le aofaʻi o totogi faalemasina, o lona iʻuga, o le a faigofie atu ona totogi le aitalafu;
  5. E oʻo ia i latou ua leaga le talaʻaga o aitalafu e mafai foi ona maua se nonogatupe.

Tusa lava poʻo le a le taua numera o lelei, o se nonogatupe puipuia e PTS o loʻo i ai le numera o le le lelei.

Isi minu (-) aofia ai mea nei:

  1. O loʻo i ai le aʻafiaga o le leiloa o le taʻavale a le tagata nono i le leai o se agavaʻa e totogi ai le aitalafu;
  2. O se avega ua tuu i luga o le taavale lea o le a aoga mo le vaitaimi atoa o le nonogatupe maliega. Ua aliali mai e leai se aia a le tagata nono tupe e tiaʻi ai le taʻavale - e faʻatau atu, foaʻi pe faia isi gaioiga;
  3. O le e ona le taʻavale ua faʻamalosia e faʻaoga e aunoa ma se ulutala. Ona o lea, ono tulaʻi mai faigata ma le kamupani inisiua pe a tupu se faʻalavelave.
  4. E te le mauaina se sili atu ma le 50% o le tau o le taʻavale i aitalafu.

A o le tuuina atu o se nonogatupe faamaonia e PTS, faletupe faaee atu nisi manaoga i luga o taavale taliaina mo collateral.

O uiga nei e amanaʻia:

  • tausaga;
  • mileage;
  • Tuutuuga faʻagaioiga;
  • auiliiliga

O le auala pito sili ona faigofie o le maua o se nonogatupe puipuia e se taʻavale. E leʻo tagata uma e nonoina tupe e talia loli e fai ma faamalumaluga. Tusa lava pe latou te malilie e tuʻuina atu tupe i luga o le puipuiga o se loli, o le a sili atu le ogaoga manaʻoga o le a tuʻuina atu i le taʻavale.

2. O ai e faʻatupeina nonogatupe puipuia e PTS - TOP-4 ono filifiliga 📋

E tele auala e maua ai se nonogatupe puipuia e se taʻavale PTS. E tofu lava le filifiliga ma lana ia filifiliga mamalu ma tapulaʻa... E taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete o filifiliga talafeagai mo le mauaina o se nonogatupe ma filifili le mea e sili ona fetaui ma lou tulaga. Mafai filifiliga mo le mauaina o se nonogatupe puipuia e le PTS.

Filifiliga 1. Faletupe faʻalapotopotoga

O le faletupe, o loʻo iai le lautele o fesoʻotaʻiga a le lala, o se faʻalapotopotoga faʻatuatuaina lava. Peitaʻi, e le o faletupe uma e malilie e tuʻuina atu tupe i le puipuiga o se taʻavale. Tele o latou, afai latou te taliaina faʻamaoniga, ona mananaʻo lea e faʻaaoga o fanua... Ua uma ona tatou talanoa e uiga i lenei mea i le toe iloiloga tusitusiga i nonogatupe puipuia e meatotino.

E ui lava i nai faigata, i nofoaga tetele o taulaga e mafai ona e mauaina i taimi uma faletupe e malilie e tuʻuina atu se nonogatupe puipuia e le PTS. Peitai, e tatau ona malamalama o ia tagata nonoina tupe o le a iloiloina ma le faʻaeteete le talosaga na tuʻuina atu.

O le tagata talosaga faʻamaonia taualumaga tatau aofia ai:

  1. siakiina o le aitalafu talafaʻasolopito aitalafu;
  2. o se aloaia iloiloga o le taʻavale ofoina atu o se collateral;
  3. o se auiliiliga maeʻaeʻa o le tagata talosaga le soli aia.

O le isi mea e manaʻomia muamua mo le faʻatupeina o se nonogatupe puipuia e le PTS i se faletupe o mauaina o se tulafono CASCO... Afai e le maua e le tagata nono tupe, e tatau ona ia inisiua. E le gata i lea, o isi aitalafu e manaʻomia foi le ola ma le soifua maloloina o le tagata na mauaina le tupe.

Taua! E le iloa e tagata uma, ae o le tagata nono tupe ei ai le aia tatau e musu ai e ave inisiua... Peitai, o sea gaioiga e tau atu ai i le siʻitia o le ↑ tului i le nonogatupe.

O le lelei (+) o le talosaga mo se nonogatupe i le faletupe o:

  • o le tau e maualalo ifo nai lo isi tagata nonoina tupe;
  • siitaga vaitaimi faʻaopopo;
  • e mafai lava ona toe totogi le loan muamua ae leʻi faʻatulagaina.

E le gata i lea, i le faʻatagaina o le soli tulafono, faletupe tuʻuina atu i tagata aitalafu se avanoa e faʻasaʻo ai le tulaga. A talafeagai, e mafai ona e fesili toe fetuunaiga o aitalafu... O le a ave le taʻavale pe a fai e tauto mo se nonogatupe naʻo i le mataupu sili ona ogaoga e ala i se faaiuga a le faamasinoga.

Faʻatasi ma mea le lelei (-) o ia nonogatupe o loʻo taʻua i lalo:

  • E le o taʻavale uma e taliaina e faʻamaonia;
  • afai e tatau ai, o le taʻavale o le a faʻatau atu i lalo tau o maketi.

Filifiliga 2. MFIs (microfinance organisations)

Ua faʻateleina le faʻalauiloaina o faʻalapotopotoga tautupe i Microfinance i Rusia talu ai nei.

Faʻatasi ai ma mea lelei (+) o le mauaina o se nonogatupe puipuia e le PTS i se MFO o:

  1. maualuga televave o le lesitala - masani i le ao poʻo ni nai itula;
  2. laʻititi maualalo o pepa manaʻomia;
  3. maualalo manaʻoga mo le taʻavale ua tauto.

Peitai, e i ai foi le ogaoga le lelei - o le faigofie o le mauaina o se nonogatupe malupuipuia e le PTS e tau atu ai i le matua maualuga tau. O le tului e tele taimi faʻateleina maualuga atu nai lo aitalafu tutusa mai faletupe. O le fua faatatau mafai ona aapa 10% masina.

Lelei o lenei filifiliga - le agavaʻa e tuʻuina atu se nonogatupe vave (faitau pe faʻafefea ona maua i le tusitusiga i le link).

Filifiliga 3. Fale taʻavale

O se aofaiga tele tele o faʻapitoa taʻavale taʻavale taʻavale o loʻo faʻatautaia i Lusia.

O le lelei o le mauaina o nonogatupe i ia faʻalapotopotoga o:

  • le tausaga o le tagata nono mafai ona i ai - ua lava lava ona aapa atu i ai 18 tausaga;
  • pepa maualalo manaʻomia mo le lesitalaina;
  • toeititi lava vave lesitala - masani i totonu ole afa itula;
  • o le faʻavasegaina o le taʻavale e totogi e le nonoina atu;
  • e mafai lava ona toe totogi le loan muamua ae leʻi faʻatulagaina.

Peitai, oe le tatau ona manatu o le pawnshop o se sili lelei filifiliga mo le mauaina o tupe.

Uma lelei o lenei tagata faʻauneina e faʻapaleniina e ona le lelei:

  • maualuga tele tului;
  • faasalaga matuia mo le tolopo.

I nisi tulaga, o le maliega o loʻo iai le aia tatau a le tagata nonoina tupe e tuʻu ai le taʻavale i totonu o se paka paka i le taimi muamua na tuai ai ona totogi.

Filifiliga 4. Tupe faʻafaigaluega tumaoti

Aua neʻi fesiligia e tagata tumaoti ni tagata e ono ono nono tupe. Latou te le fiafia i tausaga, solvency ma e oʻo foi i le igoa taʻuleleia o le lumanaʻi nonoina tupe. Peitai, o le avanoa o le fetaiaʻi scammers... O lona iʻuga, e mafai ona leiloa lau taʻavale ae le maua ni tupe.

E taua le mafaufau! Ina ia aua neʻi avea oe ma se tagata aʻafia i le le faʻatupeina o tagata teu tupe, e aoga le sailia mo latou i luga o le mautinoa Initaneti tautua.

Aua neʻi galo o le pasene o le mauaina o se nonogatupe mai tagata taʻitoʻatasi o le a sili atu maualuga nai lo isi metotia. E masani ona oʻo le tau ile tausaga pe ova foʻi ile 100%. O le mea lea, e aoga le faʻaaoga o nonogatupe mai tagata taʻitoʻatasi i tulaga ogaoga - pe a le aoga i isi kamupani e maua ai tupe. E le gata i lea, e le tatau ona e faia se nonogatupe mo se taimi umi. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le faiga o se nonogatupe mai se tagata tumaoti faʻasaga i le lisiti, na matou tusia i le tusitusiga talu ai.

Tuutuuga mo le faʻatagaina o nonogatupe ma nonogatupe puipuia e PTS

3. Tuutuuga mo le faʻatupeina o se nonogatupe (credit) faʻamaonia e le TCP - 3 manaʻomia manaʻoga 📃

E tutoʻatasi atiina aʻe e tagata nonogatupe aiaiga ia e faʻapipiʻi ai tupe e le PTS. E ui i lea, e i ai le tele o manaʻoga o tagata uma o loʻo faʻailoa tupe tausisi i ai.

Manaʻoga 1. Taʻavale faʻapitoa

O le uiga i le tausaga o le taʻavale e ese mo tagata nonoina tupe uma. O nisi e le tuuina atu tupe mo taavale mai fafo matua 5 tausaga ma taʻavale a le atunuʻumatua atu nai lo 3 o le tausaga.

Peitai, e i ai foi sili faamaoni faʻamaoni. Ma, Sovkmobank Faʻailoa tupe i luga o le puipuiga o PTS o taʻavale o latou tausaga e le sili atu i le 19 tausaga.

Ae o loʻo i ai manaʻoga mo taʻavale e faʻaalia e matua uma aitalafu:

  • tautua faʻapitoa o le taʻavale;
  • leai o ni faʻaletonu i fafo.

Manaʻoga 2. Poloaʻiga ma pepa

Mo le avanoa e maua ai tupe i luga o le puipuiga o le TCP sa moni, e taua le mautinoa ia saʻo pepa. O le a le mafai ona e maua se nonogatupe puipuia e taʻavale soli tulafono. E le tatau ona i ai isi faʻafitauli i le taimi ua tuanaʻi o le taʻavale.

Manaʻoga 3. Uiga o le tagata nono

E faʻatatau i tagata nono tupe, o aitalafu manaʻoga a tagata e toetoe lava a tutusa:

  1. Sitiseni Lusia;
  2. tausaga le itiiti ifo 21 tausaga ma le toe 65 tausaga;
  3. faamauina tumau i le itulagi o le tagata o loʻo nofo aitalafu ai.

Le i ai o se aloaia nofoaga o galuega, faʻapea foi ma faʻamaoniga o tupemaua, masani ai manaʻomia naʻo faletupe. O isi faʻalapotopotoga e le o taimi uma e fiafia i na faʻamatalaga.


O le iloaina o mea manaʻomia e manaʻomia pe a talosaga mo se nonogatupe puipuia e le PTS, tagata nono tupe o le a faigofie ona faateleina le avanoa o le mauaina o tupe.

O se laʻasaga ma lea laasaga taʻiala i le auala e maua ai se nonogatupe malupuipuia e se PTS taʻavale mo tagata nonoina tupe

4. Faʻafefea ona maua se nonogatupe puipuia e se taʻavale PTS - 5 laʻasaga autu 📝

O le aofaʻi o se nonogatupe maua e le TCP e faʻamoemoeina fuafua i le tau o le taʻavale, lea o le a fuafuaina e se tagata poto faʻapitoa ona o se iʻuga o se asiasiga. O le mea lea, ae le i faʻagasolo ma se nonogatupe, e aoga le aumaia o le taʻavale i se tulaga sili ona lelei.

Ina ia faia lenei mea, e aoga le fufuluina, faia o le faʻamamaina maeʻaeʻa i totonu o le tamaʻi fale, ma le faʻaleleia o ni tamaʻi faaletonu. Afai e mafai ona e faʻamaonia i le tagata nonoina atu le saʻo ma le ogaoga, oe mafai ona faʻamoemoe i se uiga faʻamaoni sili atu.

O tagata nono tupe e le iloa le mea e amata ai, e tatau ona suʻesuʻe ma le faʻaeteete laasaga ma lea laasaga faatonugalalo

Vaega 1. Filifilia o se tagata nonoina atu ma faʻatumuina se tusi talosaga

A o e filifili poʻo fea e maua ai se nonogatupe puipuia e le PTS, e taua le iloiloina o le taimi nei tulaga. E sili le liliu i le faletupe mo se fesoasoani, ae maise lava talu ai i le tele o taulaga oe mafai ona maua gofie na ofo.

Afai mo ni mafuaʻaga e le mafai ona maua se loan mai le faletupe, e tatau ona e iloilo totoʻa le igoa taʻuleleia o se ono faʻaune atu tupe.

A e fuafua e fai sau loan mai le MFI, e aoga le siaki muamua auai i le tusi resitala luga o le Initaneti faitotoʻa o le Faletupe o Lusia. I le leai o se microfinance faʻalapotopotoga i le lisi faʻapitoa, e le tatau ona e faʻafesoʻotaʻia.

Afai ua faia se faʻaiuga e faʻafesoʻotaʻi le faleoloa, e aoga le siakiina peʻa faʻaaogaina 'Upega tafaʻilagi FTS... Sili atu, saili fautuaga mai lōia loia.

I aso nei, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e okaina luga ole laiga se siaki atoa o se ono faʻaune atu.

A faʻatusatusaina faʻalapotopotoga o loʻo faʻatupeina ni nonogatupe puipuia e le PTS, e aoga le auiliiliina ma le faʻaeteete o uiga nei:

  • faʻamatalaga tau tupe - o le tele o kamupani taʻutaʻua faʻasalalau ia faʻamatalaga i nofoaga faitele;
  • faʻatusatusaga iʻuga faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e filifili ni polokalama nonogatupe e faʻamalieina manaʻoga o le tagata nono;
  • iloiloga o ofisa faʻavasega;
  • vaitaimi aloaia i le maketi tau tupe;
  • tagata faʻatau iloiloga o le aitalafu faʻalapotopotoga.

E mafai ona e apalai i aso nei e le gata ile fesoʻotaʻi i le ofisa o le tagata nonoina atuae asiasi foi iai 'upega tafaʻilagi aloaia... E tofu lava le filifiliga ma lana ia filifiliga mamalu ma tapulaʻa.

E ala i le lafoina o se talosaga e ala i le Initaneti, o se ono mafai ona nonoina tupe faʻateʻa le manaʻoga e faʻaalu taimi taimi faimalaga ma faʻatali i laina. Ae ui i lea, e masani ona aoga le asiasi i le tagata nonoina tupe, iloilo le avanoa ma le nofoaga o le ofisa, ma talanoa i se faʻapitoa. E moni lenei mea pe a filifili e nono tupe. e ala i pawnshops ma IFI.

Vaega 2. Suʻega o taʻavale

E faʻatulafonoina le suʻesuʻeina o taʻavale pe a faʻatagaina se nonogatupe na te puipuia. I lenei tulaga, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa tumaoti (vagana, o le mea moni, e le feteʻenaʻi ma manaʻoga o le nonoina atu).

Tele taimi, tagata faʻataʻitaʻi o loʻo faigaluega mo se tagata nonoina tupe faʻatatau le manatu faʻatau i le tau o se taʻavale. O le iʻuga, o le taʻavale e mafai ona iloiloina lelei 2 taimi maualalo ifo nai lo le mea moni... Tuuina atu o le nonogatupe na tuuina atu mo le tusa 60% mai le tau fuafuaina, afai e le mafai ona totogiina, ua toesea le tagata nonoina se taʻavale, talu ai ona mauaina laʻititi totogi mo lenei.

O le tagata suʻesuʻe e fiafia e le gata i foliga vaaia o le taʻavale, ae faʻapea foi i lona tautua faʻapitoa. Afai e masani uma faʻatulagaina, o le suʻega e seasea sili atu ma ni nai itula.

Vaega 3. Sauniuniga o pepa ma le sainia o se maliega feagaiga

O le lisi o pepa e manaʻomia mo le mauaina o se nonogatupe puipuia e le PTS eseese mo eseese ituaiga o faʻalapotopotoga. E manaʻomia e faletupe le atoʻatoa maeʻa.

Masani ai, mo se nonogatupe puipuia e le PTS, o nei pepa e manaʻomia:

  • Tusifolau Rusia;
  • pepa lona lua;
  • kopi o le tusi galuega;
  • faʻamatalaga o tupe maua;
  • PTS;
  • STS

O le ono maua se faʻaiuga lelei o le a maualuga pe a fai e te faʻaopoopoina Inisiua CASCO.

A maeʻa ona tuʻuina atu pepa, o le a faia se faʻaiuga a le faʻalapotopotoga aitalafu i luga o le tusi talosaga. Afai ua faʻamaonia le nonogatupe, o le isi laasaga o le sainia o se maliega loan. Taua suesue ma le faʻaeteete lenei pepa ma taumafai ia malamalama i manatu taʻitasi o loʻo iai. O le tele o taimi, o tagata le faʻagaoioi tupe e maua ai tupe mai le le faʻaeteete a tagata nono tupe.

O le mea e sili ona vavalalata e tatau ona totogi atu i vaega nei o le maliega:

  • le aoga o le tau moni;
  • iai le tele o totogi ma komisi faʻaopopo;
  • le aofaʻi ma mafuaʻaga mo le fuafuaina o faʻasalaga;
  • avanoa ma tuutuuga o le vave totogiina.

I le faʻaopopoga i le feagaiga o nonogatupe, e tatau ona e saini maliega tautoga... I le taimi lava e tasi, e taua le suʻesuʻeina o a aia ma aitalafu e mauaina e le tagata nonoina tupe e tusa ai ma maliega maeʻa. E tutusa le taua o le faʻafefea ona faʻaaoga e le tagata nono tupe lana taʻavale.

Vaega 4. Mauaina o tupe

A e talosaga mo se nonogatupe i le faletupe masani ai, tupe e le tuʻuina atu i tinoitupe. O loʻo lisiina atu i luga togi pe pepa faletupe... I le maeʻa ai o taualumaga, e taua le siakiina o le paleni paleni pe fesili mo se pepa faʻamaonia le fesiitaiga. O le aofaʻi ua faʻamatuʻu atu e tatau ona faʻatusatusa i le mea ua faʻailoa mai i le feagaiga o nonogatupe

IFI e masani foi ona latou tuʻuina atu tupe i le transfer wire. Pawnshops i se isi itu, o loʻo latou tuʻuina atu nonogatupe i tinoitupe. Ae o mea uma na ma isi e masani ona faʻataʻitaʻi le faʻamatuʻu atu o le nonogatupe ile tagata o tausia ile vaega. Ina ia aloese mai faʻafitauli, e sili atu le le malilie i ia gaioiga.

Vaega 5. Totogi atoa o le nonogatupe ma le toe faʻafoʻiina o le TCP

A o saini se maliega nonogatupe, faletupe ma microfinance faʻalapotopotoga tuuina atu i le tagata nono totogiina taimi... E taua le usitaʻia o faʻatonuga ma aofaʻi faʻavaeina e lenei pepa. A e le faia, e tatau ona e totogia sala tupe... I se faʻaopopoga, o ia gaioiga taitai atu ai i faʻafitauli ma aitalafu talaʻaga.

E sili pe a tuʻuina atu e le tagata nonoina tupe i le tagata nonoina le tele o auala e totogi ai le nonogatupe. I lenei tulaga, o le tagata faʻatau maua ai le aia tatau e tutoʻatasi filifili ai le tasi e faʻamalieina ona manaʻoga.

Tele tagata e talitonuina le tuʻufaʻatasi totogi metotia - ala atu i le kesia lala o se aitalafu faʻalapotopotoga. I lenei tulaga, o le a aumai le tagata nono siaki, faʻamaonia le teuina o tupe. Ole aufaʻatau atu ua alualu i luma e saili e sefe a latou lava taimi, o lea ua latou totogia ai le aitalafu e ala i le Initaneti.

A maeʻa ona totogi mulimuli i luga o le nonogatupe, oe o le a manaʻomia le toe asia o le aitalafu faʻavae. I lenei tulaga, e tatau ona aveʻese le faʻalavelave mai le taʻavale ma toe aumai le PTS, lea na folafola.


I le mulimulitaʻia o faʻatonuga faigofie i lea laasaga, e mafai e soʻo se tasi ona maua se nonogatupe puipuia e le PTS. Mulimuli ane, o le mea autu o le totogiina atoa i le ma aunoa ma le tolopo. O lenei auala o le a fesoasoani e aloese ai mai faʻafitauli, faʻapea foi ma le fausiaina o se lelei aitalafu talaʻaga.

5. O le fea faletupe e tuʻuina atu se nonogatupe puipuia e PTS - TOP-4 faletupe lauiloa 💰

I Lusia, e tele aitalafu aitalafu ua sauni e tuuina atu nonogatupe faamaonia e se taavale. Mo i latou, o le mauaina o le faʻamaoniga i ia polokalame avea ma se faʻamatalaga faʻaopoopo o le toe faʻafoʻi.

E tatau ona malamalama le tagata nono tupemo ia o se nonogatupe puipuia e se taʻavale e le o se filifiliga sefe. I le tulaga o le ogaoga faʻafitauli tau tupe, oe mafai ona faigofie ona leiloa lau oe lava taʻavale. O le mea lea, afai e te manaʻomia tupe e oʻo atu i le 750,000 rubles e aoga le iloiloina o filifiliga aitalafu e aunoa ma puipuia.

Afai e manaʻomia ni tupe mo se taimi puʻupuʻu, e mafai ona e taumafai e faʻapipiʻi numera tala tupe... O lenei oloa e talafeagai ona o le tele o ona po nei faletupe saunia Grace vaitaimi... E malamalama o le vaitaimi taimi e mafai ai ona e toe faʻafoʻi le aitalafu e aunoa ma se tului.

I soo se tulaga, o le filifilia o se faletupe o se laʻasaga ogaoga e manaʻomia ai se taua faʻaaluina o taimi ma taumafaiga. Talu ai e tatau ona e filifilia se faletupe, fuafua totogi ma tului i luga o le nonogatupe. I lenei tulaga, o le lugalaina calculator lugalaina o le a fesoasoani i le fuafuaina:


Ina ia faʻafaigofie le galuega o le talosaga mo se nonogatupe i luga o le PTS collateral, tagata atamamai e masani ona tusia togi o tagata aitalafu. Lalo o le lisi 4 faletupe ma le sili ona alagatupe aitalafu faʻaupuga.

1) VTB Faletupe o Moscow

O lenei faletupe ofo e maua se nonogatupe mo faanatinati manaʻoga i se fua faatatau mai le 13.9% faaletausaga O le aofaʻi maualuga o 3 000 000 rubles... Tagata penisione ma tagata faigaluega a le malo e mafai ona faʻamoemoe i ni tulaga e alualu i luma.

Ina ia maua se nonogatupe mai le VTB Bank o Moscow, naʻo le faʻatumu o se tusi talosaga i luga o le upega tafailagi. O le filifiliga o le a faia i totonu o le kuata o le itula. Afai e lelei, o le a tumau pea e asia le ofisa ma uluaʻi pepa, tusia se maliega aitalafu ma maua tupe.

2) Alfa-Faletupe

E i ai le numera tele o nonogatupe polokalama fuafuaina mo soʻo se manaʻoga. E mafai ona e nono mai ile faletupe lea mai 300 000 muamua 1 000 000 rubles.

A e filifili e faʻaaoga se credit card, e mafai ona e faʻamoemoe i se vaitaimi tumau - 100 aso... O tulaga e sili ona alualu i luma i le faletupe e ofaina i tagata o loʻo mauaina totogi i luga o ana pepa.

3) Sovcombank

I Sovcombank, oe mafai ona maua ni tupe talafeagai e aunoa ma le collateral ma luga o le puipuiga o se taʻavale.

Afai o tupe na mauaina i luga o aitalafu ua fuafuaina e faʻaalu i le faʻatauina o se taʻavale fou, oe mafai ona faʻaogaina se tulaga ese polokalama - o se nonogatupe mo le faʻatauina o se fou taavale puipuia e le tasi o loʻo i ai. Mo lenei polokalama e mafai ona e maua muamua 1 000 000 rubles lalo 17% faaletausaga O le tupe e tatau ona toe faʻafoʻi i totonu 60 masina.

Sovcombank manaʻoga mo le taʻutinoga taʻavale:

  • auaunaga;
  • leai ni faʻalavelave;
  • tausaga le sili atu 19 tausaga.

O manaʻoga mo se tagata nono tupe mai se faʻaputugatupe faʻapitoa e masani ai. Pau lava le tuusaunoa o oe e tatau ona saunia se fale poʻo le galueina numera telefoni.

4) Renaissance Credit

Lenei ofa 4 sili nono polokalama... Ua maeʻa le totogiina o aitalafu tinoitupe 3 tausaga. O le fua faatatau e seti taʻitasi, o lona laʻititi maualalo o 13,9% faaletausaga

Mo masani tagata faʻatau, penisiona, faʻapea foi ma i latou na tuʻuina mai faʻaopopo pepa, o le a ofoina atu e le faletupe tuʻutuʻuga sili ona lelei aitalafu.

I le vave e mafai ai, e mafai ona e mauaina se credit card, o lona tapulaʻa e oʻo i ai 200 000 rubles... O le fua faatatau autu mo lenei oloa ua setiina i 24,99% faaletausaga I le taimi lava e tasi, o loʻo iai se vaitaimi faʻatatau i le alofa fua-leai se totogi tutusa 50 aso.


Ina ia faʻafaigofie ona faʻatusatusa le iloiloina faletupe, o le autu uiga oa latou aitalafu oloa o loʻo tuuina atu i le laulau.

Faʻatusatusaga laulau o faletupe ma a latou nonogatupe tulaga:

Faʻalapotopotoga aitalafuAofai maualuga o aitalafuFua faatatau o nonogatupeNonogatupe nuances
1VTB Faletupe o Moscow3 miliona rubles13.9% i le tausagaTulaga manaʻomia mo tagata faigaluega lautele ma penisiona
2Faletupe Alfa1 miliona rubles ile credit card; 5 miliona rubles mo se nonogatupeI le pepa - 24.9% ile tausaga; Nonogatupe a tagata faʻatau - 11,99%O le tapulaa maualuga o le vaitaimi o le 100 aso
3Sovcombank1 miliona rubles17% i le tausagaO loʻo i ai se polokalama faʻaune tupe mo le faʻatauina o se taʻavale fou faʻamaonia e se tasi tuai
4Renaissance Credit200 afe i le credit card; 700 afe mo se nonogatupe13.9% i le tausaga i luga o le tagata faʻatau nonogatupe mo masani tagata faʻatau; 24.9% - i le credit cardTuutuuga e manaʻomia mo tagata totogi totogi

I le auala, sa matou tusia foi e uiga i faletupe tuʻuina atu nonogatupe ma le leaga aitalafu talaʻaga ma tuai ai i se tasi oa tatou lomiga talu ai.

6. O a mataupu e faʻafitia ai le nonogatupe e le PTS - 3 masani masani 📛

Aitalafu faʻalapotopotoga le mafai ona vaelua ma a latou tupe faigofie. Latou te manaʻomia ni tapulaʻa maualuga o le a totogiina le aitalafu. A faia se nonogatupe puipuia e PTS, ia faʻamaoniga e taʻavale... E manaʻomia e le tagata faʻaune atu le suavai. O lona uiga e tatau ona faigofie ona faʻatau atu le taʻavale i luga o le maketi pe a fai e le totogia le loan.

Mafaufau, mo se faʻataʻitaʻiga, tulaga e mautinoa o le a taitai atu ai teena i le faʻatupeina o se nonogatupe puipuia e PTS.

Tulaga 1. O le taavale o loʻo tatala i tua pe o loʻo taofia o ia e leoleo

O le a le taliaina lava e le Faletupe e avea ma faʻatulafonoina se taʻavale ua puʻeina e se pulega poʻo ua uma ona tauto.

Afai na faʻatau le taʻavale i lalo o le polokalame o le nonogatupe o le taʻavale, ma e leʻi totogia e le tagata nonoina le aitalafu, e le taliaina foi e avea ma faʻatulafonoina.

Tulaga 2. O le taʻavale e leaga tekinolosi

Ioe, e mafai ona faʻatau atu se taʻavale sese, ae naʻo mo se pese. O le mafuaʻaga lena o le a le taliaina ai se taʻavale o se agavaʻa.

Masani pe a talosaga mo se nonogatupe puipuia e se taʻavale, faletupe faʻaee atu matua ogaoga manaʻoga i luga o le faamalumaluga. E faʻapipiʻi lenei e le gata i le tautua, ae faʻapea foi i tausaga o le taʻavale. Moni, o manaʻoga o aitalafu faʻavae e eseese.

Tulaga 3. O le taʻavale e le se ana le tagata talosaga i luga o le faʻavae o le anaina

Afai o se ono mafai ona nonoina tupe ofo atu se taʻavale e pei o se puipuiga, lea na ia faʻaaogaina i lalo o le malosiaga o le loia e aunoa ma le toe lesitalaina o le anaina, o le a le maua se nonogatupe.

Peitai, o nisi pawnshops faia se tuusaunoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e i ai le malosiʻaga lautele o le lōia poʻo le faʻatagaga mai lē e ana, e mafai ona tuʻuina atu se nonogatupe.


O le iloaina o tulaga e mafai ona taitai atu ai i le teʻena o se talosaga mo se nonogatupe faamaonia e le TCP, oe mafai ona faia auala e aveʻese ai. E faʻateleina ai le avanoa e faʻamaonia ai le nonogatupe.

7. Faʻafefea ona faʻaititia mea lamatia pe a maua se nonogatupe (aitalafu) faʻamaonia e le TCP - 3 aoga fesoasoani совета

A o faia ni nonogatupe puipuia e PTS, e i ai lamatiaga:

  • leiloa lau oe taʻavale;
  • avea ma tagata afaina i tagata taufaʻaleaga;
  • totogi aitalafu tele i luga o se nonogatupe.

Ina ia aloese mai na faʻalavelave, oe tatau ona usitaʻia le fautuaga a polofesa.

Motugaafa ma togafiti e faʻaititia ai tulaga lamatia pe a maua se nonogatupe (loan) foloa tautoga PTS

Motugaafa 1. E tatau ona e felagolagomaʻi ma tagata faʻatuatuaina aitalafu

I taulaga tetele o le filifiliga o tagata nonoina tupe e telē tele. Tasi e tatau ona matua taua a latou auiliiliga ma faʻatusatusaga.

Tagata nonofo i tamai nofoaga masani lava e leai se mea e filifili mai ai. E mafai ona fautuaina latou e faʻafesoʻotaʻi tagata nono tupe o loʻo faigaluega i itu ma itumalo.

Motugaafa 2. E tatau ona siaki le konekalate ma se loia ae le i saini

O se maliega nonogatupe mafai ona aofia ai le tele numera o mailei ma mailei. Ina ia aua neʻi e alu i se tulaga le fiafia, oe tatau ona faʻafesoʻotaʻi se loia faʻapitoa e uiga i le maliega e saini.

Taua! I aso nei, fesoasoani lōia mafai ona maua mamao mai le faʻaaogaina o Initaneti faʻapitoa punaoa. O le au faʻapitoa o le a faʻatosina mai le mafaufau o le tagata nonoina atu i le masalosalo fuaiupu o le maliega, ma foi siaki le tulaga faʻatulafonoina o le aitalafu faʻalapotopotoga.

Motugaafa 3. E taua le mautinoa o le konekarate aofia ai le ono mafai ona ia faʻalauteleina

Maliega nonogatupe a le MFO masani lava ona iai se faʻamatalaga i luga o le ono mafai ona faʻalauteleina. O kamupani faʻapenei e faʻatoa fiafia pe a fai e faʻaopopo le taimi e faʻaune ai tupe. E mafua ona o le tuputupu aʻe o a latou tupe maua i ia tulaga.

Maliega faletupe seasea maua le filifiliga o le faʻalauteleina ia. Ae ui i lea, e matua faigofie lava ona feutanaʻi ma ia aitalafu faʻalapotopotoga. Latou te naunau e faia faʻatagaga i tagata nonoina, malilie i ai aitalafu aso malolo ma toe fetuunaiga.


O le usitaʻia o tulafono faigofie ua faʻamatalaina i luga e faʻatagaina ai le tagata nonoina ona alo ese mai faʻafitauli ogaoga, a o le faʻaitiitia o mea lamatia.

8. FAQ - Fesili e Masani ona Fesili 🔔

O se nonogatupe poʻo se nonogatupe puipuia e le PTS o se tautua manaʻomia, ae le taʻutaʻua tele. O lenei tulaga o mataupu faʻatupuina tele le tele o fesili. Ina ia aua neʻi e maimau taimi e suʻe ai, o le Aʻoga mo le Olaga 'au o le a taumafai e tali le sili ona lauiloa o latou.

Fesili 1. Faʻamata e mafai ona ave se loan ua faʻamaonia e le PTS ile faletupe e aunoa ma se tusi pasi o tupe maua?

Tele faletupe manaʻomia tagata nonoina tupe, pe a talosaga mo se nonogatupe puipuia e le PTS, pepa faʻamaonia le aofaʻi o tupemaua. Peitai, oe mafai ona 'alofia le tuʻuina mai o ia tusi faʻamaonia.

Tele taimi, e mafai ona faia e aunoa ma se tusi faamaonia o tupe maua i mea nei:

  • ma se mama mama aitalafu talafaasolopito;
  • afai e te faʻafesoʻotaʻi le faletupe e faʻafoʻi ai le totogi;
  • pe a fai o le taʻavale e sili atu lona tau nai lo le aofaʻi e manaʻomia e le tagata nono.

Fesili 2. O ai e mafai ona mauaina se nonogatupe (credit) i tinoitupe puipuia e le PTS i le uati atoa?

E mafai ona latou tuʻuina atu tupe i le uati e puipuia e le PTS pisinisi tumaoti... Oe mafai ona mauaina i latou e ala i le Initaneti - i faitotoʻa faʻapitoa, ma i fesoʻotaʻiga lautele.

E taua le mafaufau! E sili ona lelei le ave faʻafesoʻotaʻiga o tumaʻoti nonoina mai faʻapitoa faʻapitoa. O latou e ona e masani ona siaki faʻamatalaga tuʻuina atu i faʻasalalauga.

I luga o ia 'upega tafaʻilagi e mafai ona e mauaina e le gata i fesoʻotaʻiga a le tagata nonoina tupe, ae faʻapea foi ma ia fua faatatau... O le iloiloga e faʻavae i luga o iʻuga o le felagolagomaʻi o le nonogatupe ma nono tuai. Ma iinei oe mafai ona maua iloiloga tagata faʻatau

I se faʻaopopoga i pisinisi tumaoti, o loʻo tuʻuina atu foʻi nonogatupe i nisi taimi Faletupe ma faʻalapotopotoga microfinance... E mafai ona e mauaina i luga ole initaneti. Moni, i tamaʻi taulaga o filifiliga a ia tagata nonoina tupe e masani lava ona laʻititi. Na matou tusia e faʻafefea ma o fea e fai ai se nonogatupe i luga o se pepa taimi lata mai le uati e aunoa ma le teʻena i se tasi oa matou lomiga talu ai.

Soo se tasi mafai ona feagai ma faigata tautupe. O le auala faigofie e foia ai, o i latou e i ai ni meatotino. E le manaʻomia le vave faʻatau atu o le taʻavale. Ua lava e faaaoga nonogatupe faamaonia e le TCP... A faʻapea e te mafaia ona faʻafoi i le taimi saʻo, oe mafai ona taofi lau oe taʻavale, faʻaaoga mo le taimi atoa o nonogatupe.

I le faaiuga, matou te fautuaina oe e maimoa i se vitio i le auala e tatau ai ona faia lelei nonogatupe (credit) faʻamaonia e se taʻavale PTS (fautuaga faʻatulafono):

Pau na o mea mo tatou. Matou te moomoo i le aufaitau o le mekasini mekasini Manatu mo le Olaga ia le feagai ma faigata tautupe, ae afai latou te tulaʻi mai, e foia i latou ma le laʻititiva ova ma sili atu le aoga.

Afai o i ai pea au fesili i luga o le autu o le tusitusiga, ona fesili lea ia i latou i manatu o loʻo i lalo. Matou te faʻafetai foʻi pe a e faʻatauaina a matou mea ma fefaasoaaʻi ou manatu ma manatu i lenei mataupu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Railway Engineering programme 2018 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com