Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faletalimalo Sacher i Viena - fale taugofie ma le atoatoa auaunaga

Pin
Send
Share
Send

Gourmets ma tagata fiafia i meaai suamalie latou te malamalama lelei i le keke a Sacher, o lona aiga o Ausetalia. Ma ua iloa e tagata femalagaaʻi le igoa Sacher ona o le faletalimalo matagofie na fausia i le ogatotonu o Vienna i tafatafa o le State Opera ma le Hofburg Castle. O le faletalimalo ma le manaia, igoa suamalie na avea ma vaega o le laumua o Ausetalia faʻatasi ai ma le Ekalesia a St. Stephen. Faletalimalo Sacher (Vienna) na faavaeina e Eduard Sacher. O le atalii o le kuka sili lauiloa, o le na faia le keke na faaigoa ia te ia, o le na sau ma le manatu - ia amata se pisinisi faletalimalo. O aso nei ua lauiloa le faletalimalo i le tele o atunuʻu ona o le maualuga maualuga o le tautua ma le lelei o le tautua.

Faʻamatalaga lautele, talaʻaga o le faletalimalo

O le faletalimalo i Vienna na faʻavaeina i le 1876, o lona tamaoaiga, umi o talaʻaga o loʻo iai i faʻamatalaga uma o tisaini. Lenei, faʻamafanafanaga ma faigofie e tuʻufaʻatasia ma anamua taugata; oe le maua se mea faʻaonapo nei ma maualuga-tech i le ata.

Mo le sili atu ma le selau tausaga o faʻatautaia tumaoti le faletalimalo, o aso nei o le Gürtlers o ana e ana. I le 2004, na toe fausia le fale, lua fola na faʻaopopo i luga, lea o loʻo i ai fale mautotogi a Sacher Light, faʻatotogaina ma masini faʻaonapo nei, meafale taugata. O iinei o le a e mauaina ai TV, lautele lautele, faʻamafanafana fola. Mo le au tafaoga sili ona faʻafaigofie o loʻo i ai terraces e mafai ai ona e nofo i lalo ma inu inu ti, inu i le kofe Viennese moni.

Faʻasolopito faʻamatalaga

O le talaʻaga o le faletalimalo na amata i le 1876, ina ua faʻatau e Eduard Sacher se fale i le itumalo tutotonu o Vienna ma faʻatuina le Hotel de lʻOpera. O le tauleʻaleʻa o le ataliʻi o le chef chef, o lea e le o se mea e ofo ai lona tatalaina o se faleʻaiga mo malo i lona faʻatuina. Ina ua mavae sina taimi, na toe faaigoa le faletalimalo Sacher.

O le faletua o Eteuati, Anna Maria Fuchs, na fesoasoani i lona toʻalua i auala uma i le puleaina o le faletalimalo, ma ina ua mavae lona maliu na ia aveina uma popolega, faaauau pea ma le manuia atinaʻe le pisinisi faletalimalo. E maitauina na faaauau pea ona saini e Ana Maria le igoa o lona toalua e tusa lava pe ua maliu se tasi e pele ia te ia. I le auala, mo lona taimi, Mrs Fuchs na foliga mai na faʻasaolotoina - na ia fiafia e ulaula sika, savali ma le bulldog Sacher.

Mea moni manaia! Na faʻalauiloa e Anna le puipuiga lautele mo tagata faigaluega uma i faletalimalo, e fai meaalofa i tausaga taʻitasi mo le Kerisimasi, totogi lana aufaigaluega i aso malolo faaletausaga.

Mai le aso faigaluega muamua, o le Sacher Hotel na aloaʻia o se faʻailoga i Vienna, ma i le afa lona lua o le seneturi lona 20 na ulufale ai i le lisi o faʻatatau aloaia oloa i le malo o le malo. O lenei avanoa taua na tumau pea i lona toʻalua o Ana Maria tusa lava pe ua maliu lona toʻalua.

Lelei e iloa! O se agaifanua ua atiaʻe i Vienna, o loʻo aoga pea i aso nei - ae e te leʻi asiasi i le State Opera, e tatau ona fai sau 'aiga i le faletalimalo.

Mea Moni manaia:

  • sui o le vaega faaupufai, amepasa, ofisa o le malo e masani ona 'aʻai i le faletalimalo, mataupu o le taua faavaomalo na foia iinei, taua feutanaiga faia;
  • i le 1907, o se iʻuga o feutanaʻiga i le va o palemia o Ausetalia ma Hanikeri, o se isi polokalame o sootaga i le va o nei atunuu na malilie i ai;
  • O Anna Sacher o le muamua i Vienna na ia faʻaaogaina se pusaaisa ma faʻatulagaina se togalaau i le taumalulu mo malo o faleʻaiga, lea na tautua ai fualaʻau fou e oʻo lava i masina o le taumalulu;
  • O faafitauli matuia tau tupe na amata mai i le faletalimalo ma faleʻaiga i le faaiuga o le Muamua Taua a le Lalolagi, ae na nana e Maria Maria le moni o aitalafu, na faatoa iloa lava le faamatalaga ina ua mavae lona maliu;
  • i le amataga o le seneturi lona 20 na folafolaina le gaumativa.

O le faletalimalo maua lona lona lua olaga ina ua maeʻa le lafoa fale na faʻatauina e lua aiga - Hans Gürtler, lona faletua Poldi, faʻapea foi ma le faletua o restaurateurs Josef ma Anna Ziller. Na latou faʻafouina le fale, faʻaavanoa le masini faʻavevela, sapalai le suavai, sui le eletise.

O le keke lauiloa a Sacher na amata ona faʻatau atu i totonu o se faleʻaiga, faʻapea foʻi ma auala o Vienna. E leʻi umi ae toe maua e le faletalimalo le taʻutaʻua ma le mamalu. O se taumafataga na faia iinei e faamamaluina ai le faaipoipoga a tupu.

I le taimi o le Taua Lona Lua a le Lalolagi, na tumau pea ona mautu le faletalimalo. I taimi o le filemu, o itumalo tutotonu o le taulaga na a Peretania; na o le ogatotonu o le 20 seneturi, na toe faafoi ai e le ulugaliʻi o Gürtler ma Ziller le latou faletalimalo. I lenei vaitaimi, ua le toe aoga le faletalimalo ma ua manaʻomia le toe faʻaleleia ma le toe fausiaina. I le 1962, na pasi ai le faʻailoga iloga i le atoaga o le ulugaliʻi Gürtler, ma le lima tausaga mulimuli ane mauaina le faʻailoga a le setete, faʻapea foi ma le aia tatau e faʻaaoga ai le ofu o Ausetalia.

Potu

E 149 potu i totonu o le faletalimalo, taʻitasi - standard ma suite - faʻatulagaina ma faʻatulagaina e tusa ai ma tulaga masani o se faʻavaomalo taugofie faletalimalo. O potu mautotogi e teuteuina i meaafale tuai, atavali e aliʻi lauiloa, frescoes, ie mananaia. E ui i lea, e le galo le faletalimalo e uiga i faʻamafanafanaga faʻaonapo nei - e i ai ea malulu, TV, telefoni, sefe i totonu o fale.

E avanoa tagata tafafao:

  • hairdryer;
  • mea totino tumama;
  • ofu taele, seevae tosotoso;
  • faʻaaogaina fua i le Initaneti.

O fea e nofo ai

  1. Sili ma Sili Potu (mai 30 i le 40 m2). Avanoa mo turisi: potumoe ma faletaele. Le tau ole soifuaga mai le $ 481.
  2. Potu Sili Sili (mai le 40 i le 50 m2). Fale mautotogi ma teuteuga a le tusitala, fuafuaina i lanu le mautonu. O le potu e i ai le potu malolo, potumoe, faletaele. Ole tau ole tau e amata ile $ 666 ile aso.
  3. Junior Suite ma Junior Deluxe Potu (mai le 50 i le 60 m2). O se tagata taʻitoʻatasi, naʻo totonu e filifilia mo potu taʻitasi. O le potu e i ai le potu malolo, se potumoe, se faletaele (vevela fola, se tapu taele, o se potu taele).
  4. Executive Suite (mai le 50 i le 70 m2). O le potu e i ai se potu malolo lautele, potumoe, terraces. O le faletaele o loʻo i lalo o le foloa faʻamafanafana, vai taele, taʻele. Tau faʻatau mai le $ 833.
  5. Tasi Potu Potu (80 i le 90 m2). O potu e vateatea, matagofie, o le sitaili ma le ata e tusia. O le fale mautotogi ei ai le potu malolo ma le terraces, se faletaele, se potumoe.
  6. Lua Potu Potu (mai 90 i le 110 m2). O potu e avanoa mo malo: lua potumoe, potu malolo, lua faletaele, teuteuina i taugata maa. E tofu fale taele taʻitasi ma taʻele ma taʻele.
  7. Peresitene Suite Madame Butterfly. Avanoa matagofie o le 120 m2. O le fale mautotogi e lima potu teuteuina - o se fale tele, se potu lautele, susulu potu malolo, o se potu 'ai (o se potu mo pisinisi pisinisi), o se potu e fai ai lavalava, o se avanoa faigaluega. O le faletaele o loʻo i lalo foʻie faʻamamaina ma taʻele. E iai le poletito
  8. Peresitene Suite Zauberflote (165 m2). O le fale mautotogi na faʻaigoa ia Wolfgang Amadeus Mozart's opera The Magic Flute. O i e ola ai faipule, pop fetu ma ata tifaga. O le potu e aofia ai: potu malolo, lua potumoe, tolu faletaele.

Nofoaga i le Peresetene suite o le tau e $ 1103.

Sacher Faletalimalo atinae:

  • paka mo tagata tafafao maimoa - o le tau o le tasi nofoaga i le aso e $ 42;
  • fesuiaiga o tupe;
  • teuina o pepe, tagamea, tautua faamamago mamago;
  • 8 potu taumafa.

I le Sacher Hotel e mafai ona e asia le nofoaga tutotonu a le SPA. I luga o le eria o le sili atu i le 300 m2, malo e ofoina atu le tele o matagofie ma soifua maloloina togafitiga, fofō, peels faʻaaogaina teuteuga o le sili faʻailoga. O tauʻavea lauiloa e faʻaaoga ai le sukalati e manaʻomia tele. Oe mafai ona tausia lou tino i se foliga lelei i le faletaalo, ma oe mafai ona toe faʻaleleia le malosi ma faʻaletino lagona i totonu o se malologa potu. O loʻo avanoa togafitiga Ayurvedic, o tagata tusiata vali. E mafai ona e asiasi i le vailaʻau pa.

Oe mafai ona tusi se faletalimalo potu ma faitau malo asiasi i luga o lenei itulau.

Tau ile itulau e mo Mati 2019.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

O fea e 'ai i le faletalimalo

E tele faleaiga i le Sacher Hotel i Vienna:

  • A la carte "Anna Sacher" - o iinei latou te tautuaina ai taumafataga a le atunuʻu Austrian cuisine, o se sili lelei uaina lisi o loʻo taua mai. E galue i aso uma (tapunia Aso Gafua) mai le 18-00 i le vaeluaga o le po.
  • "Rote Bar" - o iina latou te saunia ai ipu o tu masani a Viennese, o le piano e leo, malo e nonofo i luga o le terraces. E galue i aso uma mai le 18-00 i le vaeluaga o le po.

Ma leisi, turisi e mafai ona asiasi i le cafe:

  • Sacher Eck - tautua meaai mama, meaʻai suamalie, se tele o vaiinu, faʻamalama e iloa atu ai le Kärntnerstrasse. E galue i aso uma mai le 8-00 i le vaeluapo.
  • Blaue Bar - tatala mai le 10-00 i le lua i le taeao. O loʻo tuʻuina atu ipu Austrian ii. E mafai ona e nofo i luga o le nofoaafi mai le mea e iloa atu ai le State Opera. Mo malo asiasi leo musika - o se piano.

Faletalimalo

Le cafe e sili ona asiasi iai i Vienna. O iinei e mafai ai ona e tofoina le lauiloa Sachertorte faʻapea foʻi ma le kofe Viennese. O le faleʻaiga o loʻo i ai se terraces tatala i fafo e iloa atu ai le Vienna Opera. Tagata uma galulue mai 8-00 i le vaeluaga o le po.

O le faitotoʻa i le cafe e faigata ona misia, aua toetoe lava o taimi uma e i ai le laina o turisi e mananao e asiasi i le faʻalapotopotoga. E sili pe a e vave sau i le taeao, pe a le oʻo mai ni vaega o tagata. E le mafai ona mafaufauina Viena e aunoa ma se fale kofe. I totonu o le cafe Sacher, e mafai e tagata asiasi ona filifili mai le tusa ma le tolu taseni ituaiga kofe. E mafai ona e okaina se masani kofe uliuli kofe poʻo se vai inu ma rum poʻo le cognac. A e manaʻomia le kofe male susu, filifili le inu Melange.

Mea moni manaia! O le cafe a Sacher o loʻo tautuaina se mea inu faapitoa - kofe faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le vai taumafa a Sacher.

I le iuga, ia mautinoa ia faʻataʻitaʻi le apple strudel.

O le Sacher Hotel (Vienna) ofaina le atoatoa auaunaga ma se masani, matagofie totonu totonu. Lenei tu ma aga e faʻaaloaloina ma tagata taʻitoʻatasi e tausia ma le faʻaeteete tele.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sachertorte Sacher Cake - Unboxing (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com