Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Phangan nightlife - o le motu sili ona fiafia pati nofoaga

Pin
Send
Share
Send

Koh Phangan Island, faatasi ai ma lona soifuaga i le po faititili i le lalolagi atoa, tosina miliona o turisi. E tele felanulanuaʻiga o felanulanuaʻiga e faia iinei i tausaga uma, e o mai turisi iinei e le gata e taooto i le matafaga, ae asiasi foi i pati e sili ona lelei. O pati po ua leva ona avea ma vaega taua o tafaoga maimoa. O pati e sili ona lelei e masani ona faia i luga o matafaga e lua - Haad Rin Nok ma Ban Tai. Afai e te le iloa le mea e fai i Koh Phangan e ese mai i le aso malolo o le matafaga, o lenei mea e faapitoa lava mo oe.

Lelei e iloa! O faʻasilasilaga ma faʻasologa o pati e masani ona faʻasalalau i luga o le motu, e le manaʻomia ai ona suʻe ni faʻamatalaga i luga ole Initaneti.

Ia puipuia le soifuaga i le po mai le liua i faʻalavelave

Muamua lava, ina ia maua se tofo o le Phangan nightlife, e tatau ona e mulimuli i faigofie taʻiala.

  1. Teu na o tupe, pepa ma pepa i totonu o lau taga totonu.
  2. Tuʻu mea teu ma isi mea taua i le faletalimalo.
  3. E tele taimi, e ofa ai tagata asiasi i fualaʻau, aua le malilie - e tele leoleo i itu uma, o se tulafono, o loʻo fai o latou ofu o tagata lautele ma mulimulituʻi ile faʻatonuga.
  4. Ia mautinoa e ave lau meapueata poʻo le camcorder ma oe e puʻeina ai taimi susulu o le olaga i le po, ae ia uu pea mea faigaluega i taimi uma.

Pati masina atoa

O sauniuniga mo le po taʻutaʻua o Koh Phangan o loʻo faifai pea - ua tumu le vaa, ma mitiafu susulu, vali vali ma mea inu malosi e faʻatau atu i faleoloa. Ma e le o se mea e ofo ai, aua o le au malo o le a fa aso o le incendiary drive. Ma luga o le matafaga Haad Rin Nok, o loʻo faʻapipiʻi failauga mamafa.

O le Full Moon Party poʻo le Full Moon i Phangan o le pati e sili ona auai na faia talu mai le 1985. O le pati muamua na faʻapaiaina i le aso fanau o se turisi na nofo i Paradise Bungalows. O le aso, ua atoa le 30 afe tagata tafafao maimoa mai i le Full Moon.

O loʻo ola pea le soifuaga i le matafaga i pa matafaga ma faʻatuina i totonu o ni nai selau mita o le sami. Mai cafe taʻitasi e mafai ona e faʻalogo i musika malie o ituaiga eseese seʻia oʻo i le taeao. Mo tagata tafafao, o loʻo faʻatulagaina ni fola siva, e faʻatulagaina i latou - e mafai ona e filifilia ni nofoaga ma ni fati - reggae, fale, vasega masani.

Lelei e iloa! O le ulufale atu i le Full Moon Party i Phangan e totogi - 100 baht, o le turisi mauaina se taulima, lea e tatau ona teuina i le atoa pati.

O se susulu ma vevela foliga o le motu olaga i le po o le afi faʻaali, ma o le mea sili ona fiafia i ai tagata tafafao maimoa o le inuina o se cocktail mai se susulu pakete. Afai o loʻo e fuafuaina e asiasi i le matafaga o Haad Rin Nok, mafaufau i luga o le ata, tagata eo mai iinei i aulelei aulelei, pupula pupula, se tasi faʻapitoa valiina o latou foliga.

Fautuaga fesoasoani

  1. O le Full Moon Party e faia i tausaga taʻitasi, peitaʻi i aso eseʻese, talu mai le aso e fuafuaina e le kalena masina. E tele 'upega tafaʻilagi i luga ole Initaneti e mafai ona e vaʻai ai i aso o lumanaʻi o le pati po.
  2. Ia mautinoa e te nofo i luma atu, pei o meaola i le po o le a tusi tusi muamua. I se faʻaopopoga, o le latalata i le pati, o le sili atu le taugata o le faletalimalo potu o. Tusi lau mea e nofo ai i ni nai masina muamua atu.
  3. E amata le aso malolo pe a maeʻa le 22-00 ma e oʻo lava i le taeao.
  4. Aua le aveina lau fanau ma oe, latou te le auai i se faʻapena po.
  5. O ato ma ato ato e faʻatoʻilalo lava, faʻalavelave i gaioiga ma mafai ai ona leiloa i le motu o tagata, o lea e sili ai le tuʻua i le faletalimalo.
  6. Aua le faʻaalu tele tupe - tau lava o mea taumafa, vai inu ma alu i le faletalimalo i le taeao. Ia mautinoa e ave sina tupe - o le ulufale i le faleuila e tau 10 baht.
  7. Afai o loʻo e faimalaga ma se kamupani, ia mautinoa ia talanoaina muamua le tulaga o le fonotaga neʻi leiloa se tasi.
  8. Afai e te manaʻo e ala pea seʻia oʻo i le taeao po, inu tele vai ma faʻaititia le 'ava malosi.
  9. Vaʻavaʻai totoʻa i mea ua ofa atu ia te oe e te 'ai ma inu - tatau ona maua le' ava i ou luma.
  10. Filifili seevae mananaia ma ofu mafanafana.

Faʻatulagaina Moon Moon Party mo le 4th kuata 2018 ma le 2019:

  • 25.10.2018;
  • 22.11.2018;
  • 02.03.2019;
  • 29.04.2019;
  • 30.05.2019;
  • 29.07.2019;
  • 26.08.2019;
  • 25.10.2019;
  • 22.11.2019.

Lelei e iloa! I le avea ai o se tulafono, i le faitotoʻa o le Full Moon Party, tagata tafafao maimoa e le sailia, o lea o le a le faigata ai ona aumai ni 'ava malosi ma oe. Lenei o le a matua faʻaititia ai le tau o le olaga i le po.

E saogalemu le fai atu o Koh Phangan e le moe, o le olaga i le po e faʻatulagaina i se auala e mafai ai ona e tietie faataamilo i le motu ma fiafia i le tiʻetiʻega.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Pati afa masina

O le lona lua ai lea o pati tele pe a maeʻa le Full Moon Party, lea e faia saʻo i le togavao, e le mamao mai Thong Sala, le laumua o le motu. O le Half Moon Party e faʻatulagaina ile vaiaso pe a maeʻa le Moon Moon Party.

Lelei e iloa! O le ulufale i le pati e 500 baht. Lenei aofaʻi aofia ai foi se disc ma tasi inu.

E i ai uila afi i le faitotoʻa o le pati, lea e ave ai malo i le ATM latalata ane neʻi teʻi ua leai sau tupe. O meainu 'ava malosi e faʻatau atu, ae o tau e moni e sili atu pe a faʻatusatusa i tau i faleʻoloa.

E le faigata le alu i pati o le po - e tatau ona e sau i Ban Tai ona e alu ai lea i luga o le auala tele, e tuʻufaʻatasia ma le sami. E tatau ona e mulimuli i faʻailoga, e le mafai ona e se.

Faʻatusatusa i le Full Moon Party i le Half Moon Festival, o mea uma e lelei. E tolu fola siva - o le autu, faʻaopopo ma laʻititi, faʻatulagaina i totonu o se ana. E i ai faletaele, faʻamau, fale faʻamasinoga, o se maualuga-lelei, teuteuina tulaga, moli malamalama.

Lelei e iloa! I le faʻafiafiaga o le po, e i ai matai o le a valiina le tino i vali susulu.

Faʻamatalaga aoga:

  • ulufale seʻia oʻo i le 21-30 1000 baht, ma a maeʻa le 21-30 - 1400 baht;
  • o le tau o se taxi mai Haad Rin Rok e tusa ma le 100 baht;
  • o se moli faʻaali ma se matagofie afi faʻaaliga e faia latalata i le tulaga.

Aafiaga o le togavao

O le pati e faia faʻalua i le masina:

  • tasi le aso i luma ole Full Moon Party;
  • sefulu aso ae le i faia le Full Moon Party.

O le pati o le po e faʻatulagaina i le togavao, i le isi ituala mai le Half Moon Party. O le faitotoʻa i le pati o le 300 baht (o le tau e aofia ai lua meainu), o le tau o cocktails e tusa ma le 200 baht. Na latou faʻatulagaina se togalaʻau i totonu tonu o le togavao, teuteuina i teuteuga o le fluorescent ma leisa. O mea e tutupu i po e masani ona auai ai DJ lauiloa ile lalolagi.

Lelei e iloa! E amata le pati ile 21-00 ae uma ile 8-00.

O le tele o malo o tagata Lusia, e pei foi o pa pia o le a latou saunia ni faleoloa mo oe.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Haad Rin Nok Matafaga

O le matafaga o se tasi o sili ona asia, e faigata ona taʻua o le filemu ma le toʻafilemu. O le motu o le olaga po e faʻamautuina iinei, o le tele o numera o pa, fale peʻa, faleoloa ma le tele o ituaiga o musika leo. O le olaga i luga o le matafaga e le mafai ona tuʻu, e fia afe o pati faʻafiafia mai itu uma o le lalolagi e lolofi mai pea iinei. Haad Rin Beach o se matafaga sili ona susulu i Taialani i le moni o le upu, aua o tagata asiasi uma latou ofuina ofu lanu ma vali o latou tino i vali susulu.

O le matafaga o loʻo tu i luga o le peninsula i sautesisifo o Phangan. O le isi vaega o le Haad Rin Rok, e faʻaopoopo i le aveina o pati i le po, o lona teritori ua vaevaeina i vaega e lua:

  • Haad Rin Nok - Tafa ata;
  • Haad Rin Nai - goto o le la.

E i ai faletalimalo, faleoloa ma nofoaga tafafao maimoa i le va o vaega e lua o le matafaga.

Lelei e iloa! Nofoaga mafai ona tusi i soʻo se vaega o le matafaga - luga o le Haad Rin Beach oe mafai ona fiafia i le susulu matagofie o le la, ma luga o Haad Rin Nai oe mafai ona fiafia i le matagofie goto o le la. Tuuina atu le laʻititi lautele o le peninsula, e faigofie ona sopoia i le na o le kuata o le itula ma lagona le exoticism ma tofo o Phangan nightlife.

I pa taʻitasi, e ofo atu ai i tagata asiasi ni ata felanulanuaʻi, faʻaosofia ai ni afi, ma ni ata faʻaalia eseese. O le tau masani o le cocktail i le kamupani o 150 baht, ma afai e te manaʻo e faʻatau le lauiloa Pangan pakete ma se pakete seti, e tatau ona e totogia e tusa ma le 200 baht.

Faʻaitete - o le tulaga lelei o le 'ava malosi i Taialani ma i Phangan aemaise lava lau e sili ona manaʻomia. Mea inu 'ava malosi, e tusa lava poʻo le a le mea e fai, tau ma le ola i le po, manogi pei o le acetone. Afai e mafai, oka se poloka i luga o le matafaga e le mai se Thai, ae mai se pa pia Lusia.

E le mamao mai Haad Rin Beach o loʻo iai foi le isi faletalimalo mataʻina - Moli Moli. Ulufale tau muamua 23-00 - 300 baht, maeʻa 23-00 - 500 baht. O le averesi o tau o cocktails o le 250 baht. O le faletalimalo o loʻo tu i le itu i saute o Phangan. E le tele ni nofoaga mo turisi e pei ona matou mananaʻo ai.

O lenei ua e iloa nofoaga sili ona taʻutaʻua o le paneta i Koh Phangan ma ua e iloa o le autu lilo o le Thai motu o le olaga i le po. Phangan valaʻaulia uma toaaga, fiafia talavou e asiasi i le Full Moon Party. I le taimi lava i luga o le motu, oe o le a malamalama pe faʻafefea malamalama ma le mafaagaloina le faigamalaga o loʻo faʻatali mai ia te oe. O mea uma na tutupu e faia e tusa ma le kalena masina. Ma, Haad Rin Nok o se mea moni po lilo a Phangan ma tatalaina, sau i Taialani.

Faʻafefea mai le Full Moon Party i Koh Phangan - matamata i le vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nightlife in Thailand Koh Phangan Island. First time traveling alone (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com