Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le aoga sili o moega podium, filifiliga mo le sili ona lelei tisaini

Pin
Send
Share
Send

Moega fuafuaina o le autu galuega pe a fausiaina se fale mautotogi. Faʻafefea ona faia se potu aoga ma sili atu ona aoga pe a fai e leai se tele avanoa avanoa? O le uluaʻi meafale mamanu o se podium moega, o se tali manuia i le tele o aliaʻe mataupu Na faia e le au mamanu le mea sili na latou mafaia - o le eseʻesega o ata na tuʻuina atu e faʻatagaina ai oe e fausia se potu mafanafana, manaia ma sologa lelei.

Faigofie ma aoga o le tisaini

O le faʻataʻitaʻiga e i ai sona ata e le masani ai - o loʻo faʻaalia i luga o se tamaʻi maupuepue. Lenei fofo e fiafia i ai tagata faʻatau o matua eseʻese tausaga vasega. E le o moega uma mimita le tele o avanoa avanoa ma teuina avanoa.

O le pulelaa i lalo o le tulaga lelei atoatoa tuʻufaʻatasia e le gata i le teuina o faʻagaioiga, ae faʻapea foi ma le vaega o taʻaloga. I luga o le lautele o le pulelaa, e mafai ai ona e faʻatulaga se malae taʻalo mo tamaiti e taʻalo ai. O le faʻafaigofieina o le moega puluma o le a fesoasoani i le talimalo e teu lelei le fale, ona o mea e tele moega ma tele mea taʻalo e mafai ona gaugau faʻalelei i totonu o le fausaga.

O le faʻamuamua autu o lenei ituaiga meaafale o le sefeina avanoa avanoa ma le teuina o mea. Tagata faʻatau mai tamaʻi fale mautotogi faʻatauaina faapitoa lenei meatotino o kapeneta ma meaafale meafale. Ona o lona fausaga ma le tele filifiliga o auala ma gaioiga, o le moega podium o se tasi o sili ona manaʻomia. O le masini a le moega puluma i se matagofie foliga e maua ai le potu taʻitoʻatasi ma se faʻalelei foliga.

Penefiti

O moega faʻavae muamua e mafai ona suia atoa ai foliga o se potu mo se mea e sili atu. O ia ituaiga mamanu e tele ona lelei:

  1. Vavae le vaega o le potu i ni vaega eseese - o le avanoa o le potu e vaeluaina vaʻaia i ni vaega, e leai ni tuaoi manino, ma o le aafiaga e le masani ai ma manaia;
  2. Aoga aoga - tele gaioiga e aofia faʻatasi i le tasi oloa: teuina o mea, se nofoaga e malolo ai, eseese fesoʻotaʻiga e matua natia i lalo o ia;
  3. Faigofie o le potopoto o le fausaga;
  4. Faʻasaʻolotoina avanoa faaopoopo, tuʻuina atu le avanoa e taʻalo ai ma tamaiti, malolo pe talia malo;
  5. Teuteuga lelei - o le potu e liua ma fai foliga aulelei ma matagofie.

O le pulelaa mafai ona tele ituaiga ma configurations. Mo potu taʻitasi, e mafaufau tasi i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo avanoa vaiti e sili atu le faʻaoga o se fausaga o le pulelaa ma ni drawers lautele ma tasi pe lua sitepu. O sitepu e faʻapipiʻi latalata i se faʻamalama pe faʻasaga i se puipui. O le lautele o sitepu mafai ona 80 senitimita, ma totonu, tisaini vaʻaiga ituaiga-ituaiga, ona faʻasitepu ai lea i le pulelaa o le a avea ma uluaʻi pusa o drawers. O le moega moe e faʻapipiʻi luga o le pulelaa, ma moli tuʻumama e faʻapipiʻi i le ulu o le ulu mo se moli lelei.

O le mea moni, e le talafeagai le faʻapipiʻiina o ni mea maualuluga i totonu o tamaʻi potu, e le aulelei tele mai. O leisi mea o le potu e tele lona lautele - e i ai le mea e liliu ai. I se isi itu, o se pulelaa ma le maualuga o le 50 senitimita i le 1 mita ua fausiaina. O le moega ua le toe faʻapipiʻiina, ma o le orthopedic lautele faamalu o le a avea o se nofoaga moe. I le pulelaa, toso mai fafo pusa poʻo se laulau gaugau o faʻapipiʻi fafo. O ituaiga multifunctional podiums e manaʻomia tele ma e taʻutaʻua tele.

E i ai filifiliga aʻo le moega moe o loʻo i luga o le foloa o le potu, ma o le pulelaa e faʻapipiʻi i se auala e alu ai se vaega o le moega mai le fausaga ma fai ma sui o se tamaʻi nofoa malulu. O le pulelaa i lenei tulaga o se pulou, ma o le moega vaivai e mafai ona toso i fafo, fausiaina o se mea moe i le po. Luga o le fale o se nofoaga galue ma se laulau, komepiuta, teufale, fata ma itu laulau.

I tamaʻi potu mautotogi ma maualalo taualuga, o le maualuga o le pulelaa ua fautuaina ina ia le sili atu i le 20 cm.O le faʻateleina o le maualuga o le fausaga o le a fausia ai se lagona le toʻafilemu o le leai o se avanoa i le va o le pulelaa ma le faʻalo o le potu.

O aso nei, o le auala e sili ona taliaina e fausia ai se moega o le pulelaa o le filifiliga masani, lea e faʻatoto ai se moega moe poʻo se mafiafia mafiafia i luga o se nofoaga malosi ma faʻatuatuaina. Ma i le pito i lalo o loʻo i ai loka-loka loka.

Mo le vasega pepe

A amata ona fuafua se potu o tamaiti, e tatau ona mafaufau o le a manaʻo le tamaititi e taʻalo i ana meataalo e fiafia iai, e manaʻomia e malolo ma fai ana meaaoga.

Ina ia ausia nei ma isi galuega, o le faʻataʻitaʻiga o le potu e faʻataunuʻuina. Mo lenei, moega masani ma toso-i fafo moega e faʻaaogaina. O loʻo faʻaalia mai le vaega masani o le moega podium a tamaiti ma le mea e fai i luma o le nofoa, pe a maeʻa le filifiliga lona lua, e faigofie lava le faʻatutuina o sone: o le taʻaloga e tatala i lalo, ma o loʻo faʻaavanoaina i luga se nofoaga faigaluega ma mea faigaluega uma.

Faʻafefea pe a nonofo ni tamaiti se toʻalua i le potu e tasi le potu? O le potu tele e liu potu o tamaiti. I lenei tulaga, o le pulelaa i le vasega pepe i autafa ua faʻaauupegaina ma lua fafo nofoa, ma laʻasaga o loʻo tiʻetiʻe i le va o latou. O le vaega galue tumau i luga o le pito i luga o le pulelaa, lea e mafai ai ona e tuʻuina se sofa mo tagata matutua. O le moega faʻasolosolo e faʻataʻamilomiloina avanoa avanoa, lea e lava mo le lua tamaiti e taʻalo ai.

E naʻo le tatau lava ona mamanuina le pulelaa ma se maualuga maualuga atu, lea e faʻatutu ai vaega toso ese mai mo le teuina o ie lino. O Niches e faia i sitepu i itu uma e lua, e mafai ona faʻaaogaina i lau faitalia. E mafai ona ofi i le vaega tusi, mea tusi, ata pue.

I se faʻaopopoga i le pito i luga desktop ma se komepiuta, oe mafai ona vaʻaia se isi faʻatinoga aoga - faʻapipiʻi se laulau gaugau mo lua tamaiti i le puipui o le potu. E faʻaalia o se potu e tele mea e fai e mafai ai e tagata matutua ma tamaiti ona nonofo filemu. O le manaʻoga mo se moega puluma e tatau ona filifili faʻatasi e tagata uma o le aiga.

Mo potumoe

Mo le faʻatulagaina o se potumoe i totonu o se tamaʻi potu, ua faʻapipiʻiina se moega faʻavae e pei ona taʻua i lalo:

  • Masini nofoa tumau;
  • Moega fesuiaʻiga moega suia faʻaaogaina masini faapitoa.

I le tulaga muamua, o se puluma ma se nofoa tumau, faamalu ma ie moega o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le potu. O lenei metotia e talafeagai mo potu lapoʻa e mafai ona ofi i ai tagata matutua e lua ma e tau le masani ai i tamaʻi potu moe. O le moega faʻavae e faʻaaogaina e faapipii ai fata ma fata. Taitasi aitema i totonu o le potu i ai lona lava tulaga.

O le lona lua faʻamatalaga ma se retractable moega e sili ona lelei i totonu o se potumoe ma se laʻititi eria. O le potumoe ma le podium liliu i totonu o le suia potu: i le taeao o se le mama moe moe, ma i le aoauli ma le afiafi o se potu taʻalo ma se suʻesuʻega. O le filifiliga ma se faʻalautelega le tumau o le moega e sili ona talafeagai i tamaʻi fale mautotogi ma le tele o tagata nonofo. O lenei metotia leiloa i tulaga o le faʻatonuga, o le moega e alu i fafo ma toe foʻi i totonu, lea e faʻaititia ai lona faʻatinoina ma vave ona faʻapipiʻiina ai. Peitaʻi, e iai foʻi lana aia i le ola. O faʻataʻitaʻiga o ata o le moega podium mo se tamai potumoe o loʻo faʻaalia i le tele o aofaʻiga i luga o 'upega tafaʻilagi o le au gaosiaina o mea teuteuina ma kapeneta.

Filifiliga filifiliga ma o latou tulaga i totonu

O le matafaioi autu i le filifilia o se faʻataʻitaʻiga o le moega pulelaa e faia e le lautele i totonu o le fale ma le sitaili o le potu o le a tu ai meaafale. E i ai lava sili ona manaia filifiliga: o se pulupulu ma ni drawers, o se loft-style moega ma o se Royal canopy moega. E taua i totonu o le moega o loʻo i luga o le pulelaa e le soʻona faʻasolosolo lanu ma ata mai isi elemeni o le potu. Vaʻaia, o le oloa foliga sili atu pe a faʻatusatusa i le lanu o le fola o le potu lava ia. O le a latou mauaina se ata e tasi e sologa lelei fesuiaiga mai luga o le foloa luga i le puluma potu. O loʻo i lalo ituaiga o faʻataʻitaʻiga:

Moega seti luga o le tulaga maualuga

O le pulelaa mo le moega e faia i le tulaga o le monolithic base. O le fola o le foloa ma le fausaga e ufiufiina i le tutusa mea pe mafai ona fesuisuiaʻi i le lanu e faʻamamafaina le nofoaga moe. O le autu galuega o le monolithic podium o le matagofie aitia malamalama o le moega siitia i luga o le foloa luga. O le atoaga foliga foliga lelei i totonu o potu tele ma maualuga faʻalo.

O le le lelei o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o lo latou lapoʻa mamafa ona o le sima faʻaaogaina a o sasaa le monolith. Ae ui i lea, o le tumau o le fausaga o le a avea ma se faʻaopoopoina. I taimi o nofoaiga a tupu, na faʻapipiʻiina ai ia podium i maota maota maota tetele.

Moega i luga o le fausaga faʻavae

E faʻaputu vave ma faigofie, o le faʻavaʻa e faia i laupapa poʻo talaaga uʻamea. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le tuʻufaʻatasia o mea uma e lua. O drawers o loʻo faʻapipiʻiina totonu o le fausaga mo le teuina o mea ma mea eseese. A e faia se faʻaputuga, oe o le a manaʻomia le totogia faʻapitoa vaʻaiga fua ma fuafua mo fuafuaina compartments ma tatala pusa i totonu o le fausaga.

Afai e te fuafua e gaosia se faʻavae pulumu, ona muamua lea e te manaʻomia le mafaufau e uiga i le masini o faʻaopopo retractable ma gaugau vaega. O le a latou fesoasoani e aveʻese ofu tetele ma ofu faʻaaoga, ma mea o le a natia mai prying mata.

Mamanu masani

O le ituaiga nofoa moega tutusa lea, ae leai uma faʻaopoopoga ma faʻaleleia i le ata. E leʻo vaʻaia ii ma ata ma ni fata fau i totonu. O le faʻavaʻa e na o le ufiufi lava i fasi laupapa ma kapeta, a maeʻa ona sauni e faʻapipiʻi le moega. O le tulaga faʻavae masani e sili ona taugofie ona o lona tau maualalo.

Ituaiga poletito

O le moega podium e tuʻuina e le gata i potumoe, ae o loʻo faʻatulaga lelei i loggias ma balconies, e ui ina laʻititi la latou eria. Ina ia lagona le mafanafana i na nofoaga, o fafo puipui ma le foloa e tatau ona insulated, ma le glazing e faia faʻalua, pe sili atu faʻatolu. E mafai ona faʻapipiʻi se masini faʻavevela i lalo o le foloa. Faʻatau-oe-oe faʻasologa i luga o le poletito e le faigata tele:

  • O le laʻasaga muamua o le mafaufau i le lumanaʻi mamanu, faia le saʻo fua;
  • O elemene o le pulelaa e tipiina mai le laupapa meaafale po o le laupapa laupapa e tusa ai ma le tele na aveina;
  • O se faʻavaʻa ua potopoto, o lona faʻavae o se uʻamea lautele tulimanu ma ua faʻamau i puipui o le loggia poʻo le poletito;
  • Uma laupapa meaafale e faapipii i le tulimanu. O le ufiufi pulou e mafai ona faia e le mafai ona aveʻesea, ae mo le sili atu faʻafaigofieina, e aoga le faʻaaluina o sina tupe i le siʻiina metotia ma e te mauaina se pulelaa ma se siʻi i luga luga, totonu e mafai ona e gaugau eseese mea ma mea faitino;
  • E tatau ona fai se tamaʻi matala i le tapuni e siʻi aʻe i luga.

Ua sauni le pulelaa, e naʻo le tuʻuina o se faamalu malu i luga, tatala le poletito matala lautele ma fiafia e faitau tusi ma inu lauti i le ea fou. O le sili ona lelei faʻatinoina o le pulelaa o le filifiliga pe a o le poletito poloka i le va o le potu ma le poletito ua aveʻesea atoa, ma o le faitotoʻa sitepu faia mai le itu o le potu lava ia. O le moega catwalk e matala i luga le mata o le a avea ma lona sili matagofie faʻaauau.

Aveesea

O se pulelaa ma se toso-mai moega o le sili taliaina auala e sefe avanoa. Afai o le ata atoa i totonu o le potu ua fuafuaina mo se tamaititi, e tatau ona manatuaina o le tamaititi o loʻo tupuola ma o lona tuputupu aʻe o le a faʻateleina. O le mea lea, o le moega tatau ona vave faia umi, pei o mo se tagata matua.

Ina ia aua neʻi valu le fola o le foloa, o uili faʻapitoa e faʻamau i lalo o le moega, e faʻalautele ai le moega moe. E sili ona lelei le faʻaogaina o uili faʻapipiʻi, ae le o ni palasitika, a fai ma faʻaaoga pea, e mafai ona gagau ma malepe i le aluga o taimi. O uili paʻu e malulu ma faʻataga le moega e alu i fafo filemu. E sili atu le faʻaogaina o castors ma paʻu maualuga le tulaga, ona avea ai lea o meaafale e umi atu se taimi.

O le lelei o nei moega o le i ai o avanoa avanoa. O se galuega tulimanu poʻo se mea taʻalo mo tamaiti o loʻo faʻatulagaina i luga o le tulaga. Tusi, meataʻalo, mea faigaluega a le fale e mafai ona tuʻuina i totonu o pusa tu i luga o le foloa.

Galuega faʻaopoopo

O le tiute autu o le moega podium o le sefeina avanoa ma le agavaʻa e teu ai mea eseese. O mea faʻaonapo nei o meaafale o loʻo faʻaalia i fesuiaiga eseese, faʻatulagaina ma ituaiga uma o metotia ma togafiti, faʻamautinoaina le agavaʻa o le fausaga.

I totonu o le potu, o moega i luga o le pulelaa e vaevaeina i vaega nei:

  • Tomai Faʻapitoa,
  • Teuteu,
  • Tuufaatasi.

Taʻitasi vaega faʻamalieina a latou ia lava matafaioi faʻagaioiga. O le poto faʻapitoa i totonu o le fale ua faʻapipiʻiina e nana ai soʻo se fesoʻotaʻiga i totonu o le potu mai mata ma faʻaputu aitema o lavalava ma isi mea. O teuteuga teuteuga e teuteuina ai ma vaʻai faʻalelei ai sone i totonu o le potu. O podiums tuʻufaʻatasia ua faʻapipiʻiina e tuʻufaʻatasia ai ni galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaoga se moega e toso ese mai e teu ai ma taʻaloga.

E mafai ona e vaʻaia faʻalauteleina le avanoa ole potu e tasi le potu e faʻaaoga ai se faʻata faʻapipiʻi i autafa poʻo le ulu o le moega. Manatua e faʻaaoga teuteuga teuteu e teuteu ai le potu ina ia aua nei foliga fiu. Faʻaaoga mea fau fale tumau mo le maeʻaina. Oe manaʻomia le filifiliina maualuga-lelei siʻitia masini mai faʻatuatuaina gaosiina ina ia meaafale umi se taimi ma e le mafua ai taimi le lelei.

E tele auala e tuʻufaʻatasia ai galuega a le moega podium. O le mea autu o le fuafua lea o le mafuaʻaga o le fausaga. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻufaʻatasia se moega moe ma fata mo mea, i le taimi e tasi o se laulau i tafatafa o le moega. O le sitepu i le pulelaa o se sitepu ma teu mea.

O le moega podium mafai ona faʻaauupegaina i masini siʻi, masini retractable. Masani mo le suia o se moega e masani ona maua. I ona po nei, na amata ai ona faʻaaogaina e le au mamanu ni metotia se lua i le taimi e tasi, e mautinoa ai le faʻalauteleina o le moega mai le pulelaa, ma i le taimi e tasi e siʻi ai le faʻamalu e ulufale ai i mea teu. E faigofie lava lea, aemaise peʻa toʻalua pe sili atu tamaiti o le aiga.

E mafai e tagata matutua ona nonofo lelei i le pito i luga o le auala, a o tamaiti o le a momoe i o latou moega e toso mai i fafo, faia i tala faʻafagogo. O se pulelaa i totonu o se fale mautotogi ma ni drawers lapoʻa fausia i totonu o le moega o le a fesoasoani e faʻatumauina le maopoopo.

O le isi manatu manaia o le puluma ma se moega i luga o faʻamalama. O le a manaia le malolo iinei ma matamata i laufanua i fafo atu o le faʻamalama. Oe mafai ona puipuia oe lava mai prying mata ma se atagia ata i luga o faʻamalama poʻo se Roma tauaso.

O le faʻaogaina o le moega podium e le uma. O le mea moni, i tamaʻi fale mautotogi, o miti e fai lava sina faʻamalosia e le eria, ae i totonu o fale vateatea ma fale mautotogi e mafai ona e sau ai ma ni ata sili ona uiga ese e mafai ona manavaina le toʻafilemu ma faʻamafanafanaina i aso uma o le olaga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Make Money Network Marketing (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com