Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Ialyssos ma Ixia - o se nofoaga autu mo turisi i Rhodes i Eleni

Pin
Send
Share
Send

Ialyssos ma Ixia o lua faletalimalo o loʻo tu i le motu o Rhodes i Eleni. Latou tu i 7 km sisifo. O le matafaga taoto i sisifo sisifo. I fefaatauaiga o matagi mai iinei ia Mati ia Oketopa, o lenei nofoaga e sili ona fiafia i ai le au tiʻetiʻe. O tauvaga e masani ona faia i lenei taʻaloga. I nofoaga o Ialyssos (Rhodes) e mafai ona e alu ai e tiʻetiʻei solofanua, taʻalo pasiketipolo ma tenisi, alu i mauga i uila ma savali.

Faʻamatalaga lautele

Na taʻutaʻua Ialyssos faʻafetai i le siamupini sili o le Olimipeka - tagata taalo o Diagoros. Na ia manumalo i lana uluaʻi manumalo i le 79th Olympiad, na faia i le 464 BC.

O aso nei Ialyssos o se nofoaga lauiloa mo tagata fiafia i fafo, e taʻua o le kitesurfing ma le Windurfing. O matafaga iinei o loʻo iai mea uma e te manaʻomia e faʻataʻitaʻia ai nei taʻaloga: matagi malosi i matu sisifo e faʻatupuina ni tulaga lelei. Talu mai le 90s, o le nofoaga malolo, lea e mauoa i tu ma aga ma agaifanua, na talimalo i le lotoifale ma faavaomalo tauvaga.

Pisinisi tagata faia fonotaga ma konafesi iinei - i le lotoifale faletalimalo faʻapitoa saunia potu potopoto potopotoga. Ialyssos e fiafia tele i kamupani a le autalavou, ulugaliʻi alofa ma aiga e iai fanau talavou.

O le taulaga e tu 6.5 km mai le malae vaalele. O le auala sili ona taugofie e alu ai i le faletalimalo o pasi. Oe mafai ona faʻatonu muamua se taxi, lea o le a sili atu ona sologa lelei. O le malae vaʻalele o loʻo i ai foʻi se tautua totogi taʻavale. Ole tiʻetiʻega ile faletalimalo ole a le sili atu ile 15-25 minute.

Le mea e vaʻai i le taulaga ma ona siʻosiʻomaga

O le isi igoa mo le Ialyssos resort i Greece o Trianda. O le taulaga o aso anamua o loʻo i ai pea se atemosifia faʻapitoa. O le taua tala faʻasolopito taua e le o loʻo tu luga o le teritori o le nofoaga faʻapitoa lava ia, ae i lona latalata. Afai ua uma ona e vaʻai i ata o le motu o Rhodes, atonu la na e vaʻaia malumalu anamua fausiaina e faʻaaloalo i le atua fafine Athena, o loʻo tu e le mamao mai Ialyssos. O toega o fausaga o loʻo tu i luga o Mauga Filerimos. O se auala e taʻu o le "Way of the Cross" e alu aʻe i luga le maupuepue. I ona autafa o loʻo iai vaʻavaʻaiga faʻaalia o loʻo faʻaalia ai le Passion o le Alii.

Tagata tafafao na aʻea le mauga e mafai ona o atu i le fale mataaga ma le paka, lea e feoaʻi ai manulele. Le taulaga anamua - anamua Kamiros e sili ona lauiloa. Sa masani ona nofo ai se nofoaga taua o le motu, sa faia fefaatauaiga ma lana lava tupe siliva na faataatia. I lenei eria, o loʻo i ai 'olo anamua - Castello ma Monolithos, a leai, o toega o faʻatafunaga na totoe mai' olo.

Tagata faʻatauaina o vaaiga faʻasolopito e tatau ona uaʻi atu i:

  1. O le laumua o le motu o le taulaga o Rhodes. E le itiiti le manaia o le taulaga i le lotoifale, lea na faʻatu ai muamua le faʻatagata o le Colossus o Rhodes - o se tasi o mea ofoofogia e 7 o le lalolagi. I le taimi nei, o loʻo i ai pou ma tia - o aso nei faʻailoga o le taulaga.
  2. O le lauiloa Acropolis i Lydos o le lona lua sili ona taua mulimuli ane Atenai. O loʻo i ai pea i le taulaga se faʻataʻitaʻiga o vaipuna na fausia i lalo ole Byzantines.
  3. Tsambika Hill, lea e tu ai i luga le Ekalesia a le Tina a le Atua - o fafine mai le lalolagi atoa e omai iinei e moemiti i le avea ma tina.

O le sau i Rhodes i Ialyssos poʻo Ixia, e le mafai ona e le amanaʻia le pulupulu faʻa Eleni. Masani ma le fulufulu vaega o se vavaeʻese elemeni o le polokalama malaga.

Matafaga

O le a le sami i Ialyssos i Rhodes? O le motu e tu i le Aegean Sea. I Ialyssos, o matafaga ei ai oneone ma maʻa faʻamoe. O le matafaga fola amata mai Ixia i Kremasti lava ia. Ona o le mea moni o le tele o faletalimalo e le lelei, e le tele naua tagata i luga o le matafaga. E leai foi se maʻa lalo ma galu mo aau. O le faitotoʻa i le sami e le agamalu - o le muamua 20 mita loloto. I lalo atu o loʻo iai le oneone. Faatasi ai ma tamaiti laiti i lenei itu o Rhodes, e seasea malolo, aua o iinei o le sami e fai si matagi, ma luga o le matafaga oe mafai ona afaina ai luga o maʻa. E fautuaina e aau i seevae.

O ia tulaga o le tau e taua tele mo naʻo tagata afeleti e omai faʻapitoa i le talafatai i sisifo o Rhodes. O loʻo iai Windurfing ma kitesurfing nofoaga tutotonu i le Ialyssos Beach i Rhodes. E mafai e tagata amata ona faʻaaoga tautua a faiaʻoga poto masani.

Faletalimalo i Ialyssos

E tele fale talimalo i le nofoaga faʻapitoa. Taitasi tafaoga mafai ona filifilia se potu talafeagai mo ia lava e tusa ma le tulaga o le mafanafana ma le tau. Tele o faletalimalo o loʻo tu i le matafaga.

O le tau o le ola mo lua tagata matutua i le aso i 3 fetu faletalimalo o:

  • Esperia - mai le 32 €.
  • Europa - mai le 32 €.
  • Oketopa Down - mai le 65 €.
  • Petrino - mai le 73 €.

I potu mautotogi, tau e eseese ile 32-120 €.

I le amanaia ai o manatu faaalia mai malo, e tolu-fetu faletalimalo e sili ona lauiloa ona o le maualuga o le lelei o auaunaga na tuuina atu ma sili ona lelei auaunaga.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau ma le tau

O tulaga o le tau i Ialyssos ma Ixia e tau eseʻese mai nofoaga tutotonu o le Metitirani - o taumalulu e agamalu ma mafanafana (tusa ma le + 15 ° C), o le tino o le taumafanafana e mago ma vevela (e oʻo i + 40 ° C). Faʻatasi ai ma vaega taua o tulaga tamoʻe, e tatau i se tasi ona faʻamamafaina matagi malolosi e agi i lenei itu o le motu i le taimi atoa o le taumafanafana. Ona o lenei, toetoe lava a le faʻaitiitia le fiafia i luga o le Aegean Sea.

O le vaitau o le matafaga e amata mai ia Me ia Oketopa. O le sami i lenei taimi mafanafana e oʻo atu i le 23 ° C ma malulu lemu i lalo i le tautoulu. E masani ona aau tagata iinei i matafaga e oʻo ia Novema.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: JET ON A VISUAL LANDING IN RODOS AIRPORT RUNWAY 25 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com