Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Aso malolo i Baska Voda, Croatia - o le a le mea e tatau ona e iloa

Pin
Send
Share
Send

Baska Voda (Croatia) o se tasi o nofoaga taʻutaʻua lauiloa o le Adriatic. E faʻatosina mai turisi ma ona uiga matagofie, lelei o le tau ma tagata talimalo talimalo. Afai ua leva ona e fiafia i le ata o Baska Voda, ua oʻo nei i le taimi e faʻataunuʻu ai lau miti ma (e ui o se mea masani) malaga i lenei nofoaga felanulanuaʻi.

Faʻamatalaga lautele

Baska Voda o se tasi o nofoaga sili ona manaia i luga o le Croatian Adriatic. I le taimi muamua, o lenei nofoaga o se fagotaga nuu, lea na vave tupu ma avea ma se nuʻu ma le tumau tagata faitau aofaʻi o 3000 tagata. Lenei o se nofoaga ma se sili ona mauoa talaʻaga: archaeological maua maua faʻailoa mai na nonofo tagata iinei i le taimi o le Emepaea o Roma.

O le a le mea e vaʻai i ai?

E le tele naua mea faʻafiafiaina i le nuʻu o Baska Voda, ae e sili ona manaia.

Ekalesia a St. Nicholas

O le Ekalesia a St. Nicholas atonu o le autu faʻatosinaina o le tamaʻi nofoaga. Na fausia i le seneturi lona 19, ma o le fale o le patele ma le 'olo na faʻaopoopo i lalo ole 30 tausaga talu ai. O se faʻaaliga iloga o le malumalu o se tuʻufaʻatasiga masani o Baroque ma Gothic: o le fale lava ia na faia i le faiga Baroque, ae o faʻamatalaga (faʻamalama-tioata faʻamalama, faʻatagata) e Gothic.

I le ala, o le ekalesia na faʻaigoa ia St. Nicholas mo se mafuaʻaga - o ia lea o le faʻaleagaga puipuia o Baska Voda ma Croatia atoa, ma puipuia foi turisi ma seila mai faigata i luga o le auala.

  • Tatalaina itula: 7.00 - 19.00 (i le taumafanafana) ma le 9.00 - 17.00 (taumalulu).
  • Nofoaga: Obala Sv. Nikole 73, Baska Voda 21320, Croatia.

Faamanatuga i St. Nikolay

O le faʻaauauina o le ekalesia a St. Nicholas o se maafaamanatu faʻapitoa mo le paia. Ua silia ma le 20 tausaga o tu pea le toeaina faʻaaloalo i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe o le taulaga ma faʻailoa le auala i tagata faimalaga agaʻi i le sami. Atonu o lenei faʻatosina faʻapitoa mafai ona vaʻaia soʻo nai lo isi i le ata o le taulaga o Baska Voda i Croatia.

Nofoaga: embankment.

Faʻaletupe

O le faʻailoga o se pepa asiasi a soʻo se taulaga i Croatia, e aofia ai Baska Voda. O alofilima tetele, kiona paʻepaʻe papaʻe ma paepae paʻepaʻe - masalo o le auala lea e mafai ona faʻamatalaina ai le faʻamau o lenei taulaga. E tele foʻi nofoa ma fale 'aisa aisa. O se parataiso moni! O le numera tele o moega fugalaʻau o loʻo mataʻina foi - e oʻo foʻi i le tele o latou mea i luga o le faʻamalama nai lo le taulaga tutotonu.

E fiafia tagata o le nuʻu e savali i tafatafa o le puipui i le afiafi, pe a oʻo ina goto le la ma faʻamalamalamaina le sami i moli moli samasama. Ae e masani ona i ai le tele o faifaiva ma turisi iinei.

Baska Voda matafaga

Pei o seisi nofoaga, Baska Voda (Croatia) e tele ona matafaga matagofie. O mea silisili na faʻamatalaina i lalo.

Nikolina

Nikolina o se tasi o sili sili ona lelei e le gata i Baska Voda, ae i le atoa o Croatia. O loʻo tu i le ogatotonu o le nofoaga, o lea e masani ai ona toatele tagata o le nuʻu ma turisi iinei. Ae e ui lava i le tumutumu o tagata, o se nofoaga sili ona mafanafana lenei, e faʻataʻamilomiloina e le togavao paina, lea e fausia ai se paolo faʻafoliga ma faʻatagaina oe e lafi mai prying mata. O se maʻa matafaga ma e manino le vai, e pei ona faʻamaonia mai e le Fuʻa Lanumoana.

Ae mo atinaʻe tetele, i luga o le matafaga e mafai ona e lisiina faʻamalu mo le 25 ma potu malolo mo le 30 kn, o loʻo iai foʻi le taʻele fua ma faletaele. Mo i latou e le mananaʻo e taʻoto i le la, o le a manaia mea faʻafiafiaga nei: tiʻetiʻe i se vaʻa afi poʻo le catamaran (60 kn), volipolo i luga o se tasi o nofoaga e tolu. E i ai foi se taʻaloga vaega mo tamaiti ma trampolines ma tele tosina. E tele faleʻaiga taugofie ma faleʻaiga e latalata ile matafaga.

Nofoaga: le ogatotonu o le taulaga.

Matafaga o Ikovac

Ikovach o loʻo tu i le itu i matu o le nuʻu o Baska Voda, latalata i le faletalimalo o Dubravka. O le faitotoʻa i le sami e lamolemole, o le laufanua e oneone, ma tamaʻi maʻamaʻa. O loʻo manino le vai, e leai ni sami, ma o le matafaga lava ia e laʻititi ma mafanafana. Tele o turisi ma tamaiti malolo iinei, ma e toʻaitiiti Croats (latou te fiafia ia Nikolina).

Ikovac matafaga o loʻo iai se faleuila, taʻele ma tele faleʻaiga. Faʻamalu ma sun loungers e mafai ona mautotogi lata ane (25-30 HRK).

Osijeka (Oseka matafaga)

Osijeka o le sili le masani ai matafaga i Croatia. O tagata uma nudists ma tagata omai uma malolo iinei. O loʻo tu i fafo o le taulaga, i tua tonu ole pa "Oseka" (20 minute savali mai le faʻamalama). Ona o le toʻaitiiti o tagata, o le vai e matua mama lava iinei, ma e tele lava taimi leai ni avanoa. O le faitotoʻa i le sami e papaʻu, ma o le ufiufi e faia i tamaʻi maamaa. Ona o le mea moni o le matafaga e fai si mamao mai le ogatotonu, oe mafai ona maua ni sami urchins iinei.

O le matafaga o loʻo iai se taʻele ma se pa.

Le vao poʻo le "doggy" matafaga

Wild Beach o loʻo tu i le itu i saute o le nofoaga o Baska Voda. O le auala i le vai e tifato ma loloto atu nai lo isi matafaga o le nuu. E mama tele le vai, ma e toetoe lava a leai ni otaota i luga o le faʻamaʻa.

O galuega tetele, e taua le maitauina o se faleuila, taʻele ma se tamaʻi pa. O le kalapu lulu a Apollo e latalata mai foi.

O fea e tu ai: i le itu i saute o Baska Voda.

Malologa. Tau mo mea e nonofo ai ma meaʻai

Baska Voda i Croatia o se lauiloa turisi nofoaga i le taumafanafana, o lea e tatau ai ona e mafaufau e uiga i le faʻasoa muamua.

Ole filifiliga e sili ona taugofie mo fale e nonofo ai le toʻalua i le faletalimalo o le Baska Voda 3-4 fetu - 120 kuna, i potu mautotogi - 150. O le tau masani mo mea e nonofo ai i le faletalimalo e 3-4 fetu e tusa ma le 700-850 kuna i le aso

E tele faleaiga ma faleʻaiga i Baska Voda.

  • O le 'aiga o le afiafi i se faleʻaiga taugofie i le fatu o le nofoaga faʻapitoa o le a tau ai le 30-35 kuna (araisa + figota + meaʻai + vai inu).
  • Ae i luga o le matafaga, o tau e maualuga: o le averesi pili mo se taumafataga o le 40-45 kunas (fualaʻau salati + figota + meaʻai + vaiinu).

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Atinae tetele

E ui lava i le mea moni o Baska Voda o se tamai nuu i Croatia, e matua tele lava faʻafiafiaga iinei. Muamua o le maulu. Poseidon Resort Diving Center o loʻo faigaluega mo ni aʻoga maulu ma faʻavasega a latou malaga maulu i nofoaga e fiafia iai.

Nofoaga ogatotonu: Blato 13, Baska Voda 21320, Croatia

Lona lua, i Baska Voda, e tele le uaʻi atu i le olaga po o le nuʻu ma faʻafiafiaga eseese. O se tasi e sili ona taʻutaʻua o le aso malolo e faʻamanatu ai le Aso o St.Lauus ia Aokuso 10 Mo le toeititi atoa le vaiaso, musika e le taofia i le taulaga, ma i laasaga uma e mafai ona e vaʻaia ai talenia atisi auala ma tagata o loʻo nonofo i ofu masani a Croatia. I Baska Voda foʻi, e tele faʻamau o loʻo tu i matafaga o le taulaga.

Lona tolu, e tele faleʻaiga ma faleʻaiga i Baska Voda. O nisi o latou e kukaina naʻo ipu masani a Croatia, e manaia tele mo turisi.

Faʻafefea ona sau mai Split malae vaʻalele

O le mamao mai le taulaga tele o Split i Croatia i Baska Voda o 43 km, o lea e mafai ai ona e sau mai le nuʻu i le taulaga i le sili atu ma le itula.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

I le pasi

Ina ia mafai ona e taunuʻu i le nofoaga o Baska Voda, e te manaʻomia muamua ona ave se pasi (tamoʻe i 1.5 itula uma) latalata i le malae vaʻalele (o le faʻasologa e mafai ona vaʻaia i le malae vaʻalele poʻo le Split information center) ma tietie atu i le taulaga. A maeʻa lena, sui i se pasi (paʻepaʻe ma le lanu viole Promet) alu i le itu o Dubrovnik poʻo Makarska ma alu i le nofoaga o Baska Voda (e sili atu le lapataʻia le avetaavale muamua ina ia o le a faʻaosofia oe pe a e alu ese)

  • O pasi e taʻi 2 itula uma.
  • Taimi o malaga: 30 min. e ala i le shuttle + 50 min. i le pasi.
  • Tau: 30 + 45 HRK.

I le taxi

O le alu i se taxi o se filifiliga faigofie ma sili atu ona taugata Taimi fuafuaina o malaga: 65 min.
Tau: 480-500 HRK.

Tau ile itulau e mo Mati 2018.

Baska Voda (Croatia) o se nofoaga mafanafana ma sili ona matagofie mo se tafaoga a le aiga.

Oe mafai ona faʻafetaia le Baska Voda matafaga ma le natura matagofie i le lata ane o le taulaga e ala i le matamata i le vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Faaipoipoga Le Taunuu (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com