Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a filifiliga mo meafale potumoe masani

Pin
Send
Share
Send

O se tagata faʻaaluina le tele o lona taimi fiafia i le moe i lona potu moe mafanafana. O le mea lea, o le faʻapitoa vaʻavaʻaia e totogia i le faʻavasegaina o lenei potu - i le maeʻa ai o le faigata o le aso galue, o le avanoa e malolo ai i se manaia siʻosiʻomaga o le ki i le sili ala. O meaafale masani i totonu o le potumoe e faʻalelei ai le potu ma mafai ai ona fai. Ina ia mafai ona teuteuina lelei se potu faʻaaogaina modules, e taua le iloa o le lavelave o la latou talosaga.

Vaega:

I aso nei, o vaega o meaafale masani e mafai ona filifilia mo soʻo se tofo ma lanu - e faʻamoemoeina uma i le manaʻoga o le fale e ana. O le faʻavae taua o le faʻaaogaina o ia oloa e faʻapea:

  • meaafale aofia ai eseese vaega faʻaaogaina;
  • e mafai ona masiʻi eseʻese vaega i le loto;
  • e mafai ona tuʻufaʻatasia oloa ma le tasi ma le isi, faʻaaogaina o ni mea faitino;
  • o le maualuga ma le loloto o vaega taʻitasi e taʻitasi;
  • meaafale meafale e faʻatau i le aofaʻi manaʻomia.

Uma vaega o le faiga e faia i le tutusa sitaili, o lea e tusa lava pe faʻafefea ona suia meaafale, o le a maua i taimi uma se sologa lelei sitaili mamanu. E le pei o le tuai fesuiaiga o puipui, kapeneta kapeneta, lea sa muamua saunia ma se potumoe, lenei mamanu seasea faʻaalu tele avanoa. I se faʻaopopoga, uma modules e avanoa ma faʻamalieina uma lona mafuaʻaga.

E faʻatauaina e le au mamanu se aofaʻi tele o masini faʻaopoopo ile ituaiga mataupu. O lenei faʻamatalaga e mafua mai i le i ai o laupapa meaafale mai ai na faia ai le tisaini.

O se seti seti o potumoe meaafale e mafai ona aofia ai se ofu tuʻu, moega i tafatafa o moega, se moega O isi taimi o ia seti e faʻatumuina e isi aitema: lavalava, fata, ottomans, laei laei. O le pusa lava ia e tuʻufaʻatasia faʻavae i luga o manaʻoga o tagata e ana le potumoe. Lenei oe mafai ona lagona e pei o se moni mamanu: tutoʻatasi filifili modules e tusa ai ma le fuafuaina totonu.

Faʻatasi ai ma le lautele lautele eseese ofoina e gaosi, e mafai ona pikiina ato i toeititi lava soʻo se sitaili. Afai e laʻititi le potu, e faʻaaoga lava meaafale faʻapipiʻi i totonu o le potumoe; i le i ai o se matagofie totonu totonu ma se lautele vaega, matagofie ituaiga streamlines o oloa ua filifilia, lea o loʻo potopoto foi e tusa ma le ituaiga o se tisaini. Tele tagata gaosi ofaina faʻasologa i ni lanu i le taimi e tasi, o lea e mafai ai e le tagata faʻatau ona faigofie ona tuʻufaʻatasia ia paolo e lua, pe a talafeagai.

Lelei ma le lelei

O le tele manaʻoga mo faʻataʻitaʻiga o lenei meaafale e mafua mai i le i ai o le atoa lisi o tulaga lelei o le modular faiga nai lo isi ituaiga o oloa. O mea taua e tatau ona faʻamamafaina:

  • o loʻo avanoa vaega i tulaga o latou tuʻuina i tamaʻi laʻititi. Afai o le potumoe ua maeʻa maeʻa faʻatulagaina ma isi meaafale, oe tatau ona filifilia se talafeagai module ma fealofani fetaui lelei i totonu o le vateatea avanoa. I se faʻaopopoga, afai e le lava se elemeni, pe i le taimi o le faʻagasologa o gaioiga, na filifili ai e faʻaopopo i nisi ulugaliʻi auiliiliga - e mafai lava ona faʻatau mulimuli ane;
  • afai, i le taimi o le faʻagaioiga o meaafale, sau se manatu i le mafaufau e faia se toefausiaina, e mafai ona faia e aunoa ma se faigata. O le numera o tuʻufaʻatasiga e faʻatapulaʻaina naʻo mafaufauga o le tagata faʻaaoga: o permutations uma o le a le sili atu ma le itula. O auiliiliga e mama, o le mea lea, e oʻo lava i se teineititi e manaʻo e suia se potu e mafai ona faʻamalieina le manatu;
  • o se taua faʻaopopo o le aoga o le modular system mo potu moe. O se avanoa sili lea e vaevaeina ai le avanoa i totonu o sone pe a fai o le potu e tuaoi ma isi potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le potu malolo e tuaoi, ma e leai se faitotoʻa i totonu, faʻapipiʻi se modular shelving ma tusi i le va o latou;
  • o meaafale e faʻaaoga mo le feaveaʻi e feaveaʻi - e faigofie ona e pikiina i luga i se fale fou peʻa e minoi ma toe faʻatonu totonu o le potu moe tuai;
  • o le mauaina o oloa tuleia i latou i se tulaga taʻimua i totonu o isi meaafale filifiliga.

E i ai ni mea le lelei e te manaʻomia foi ona nofouta i ai pe a filifilia modules mo le potumoe:

  • vaega e masani ona faia i se faigofie sitaili, aunoa ma le faʻaaogaina o vaneina, teuteuga ma faʻataʻitaʻi;
  • o le tele o le headset e faʻatapulaʻaina, o lea afai o le potumoe e le masani ai, e tatau ona e faia agavaʻa faʻapitoa.

Oe lava-potopoto o le autu eseʻesega i le va modular meaafale ma isi filifiliga. Lenei faiga e lelei mo le fuafuaina o le potumoe totonu mo talavou aiga.

Ituaiga

O le potumoe o se potu lava ia mo tagata taʻitoʻatasi poʻo ulugaliʻi, o lea o le mafanafana ma le mafanafana o le autu faʻavae mo le sauniaina o se potu ma meaafale. O meaafale potumoe masani e masani ona aofia ai vaega nei:

  • moega;
  • ofu toso ofu poʻo ofu masani;
  • lavalava;
  • pusa toso;
  • laulau i autafa o le moega;
  • vaega aoga.

I se faʻaopopoga i le lisi lisi, o seti aofia ai se laei laʻei, puipui fata, fata, penitala pusa ma e oo lava i tamaʻi pa. O le ana le potumoe mafai ona fausiaina le elemene mulimuli na o ia lava mai sauni-faia vaega.

O le autu module o le potumoe faiga o le moega. Latou avanoa e pei o faʻalua ma tasi mea. O le moega e faʻatafafā pe faʻatafafa foliga, e mafai ona faʻataʻamilomilo pito, o se lapoʻa lapoʻa ulu ulu, o nisi taimi e faʻaauupegaina ma moli. E teuteuina e le au gaosi elemene o le potu i ni uamea matagofie poʻo ni paʻu.

I lalo o le moega, e talafeagai le faʻapipiʻi o ni teufale e lua, lea o le a avea ma nofoaga mo le teuina o tamaʻi mea ma se nofoa umi. O le potumoe o se nofoaga e malolo ai, o lea e mafai ai ona e fiafia i lau kofe taeao i le tosoina o le faigofie feaveaʻi laulau latalata ia te oe.

O le isi mea taua tutusa o le pusa tuʻu. O ia potumoe oloa tatau ona aoga ma aoga. A filifilia lenei module, mataala i ona itu: o le lapoʻa tele o le kapeneta o le a vave tosina mai le mata, o lea e sili ai le muamua filifili i le sitaili o le potu ina ia mafai ogatasi agavaʻa le elemeni i totonu. O potu moe ma le tulimanu o ofu e aliali lelei mai - avanoa e sefe lelei i totonu o ia potu. Tuuina lavalava i le tulimanu, o le moega e tu e le mamao ese mai ia. O se faata atoa atoa o loʻo faʻasalalau i le tulimanu lava ia, ina ia maua ai e tagata e ana le avanoa e faʻatulaga lelei ai i latou lava e aunoa ma le tuʻua o le potu.

Afai o le potu e lautele ona itu, e mafai ona e tuʻuina atu avanoa mo se potu laʻei. I aso nei, o ituaiga modular system e sili ona lauiloa, lea e fausia i totonu o pule ma e le tele se avanoa. O pusa o mea toso ma laulau i tafatafa o moega e tuu i le ulu poʻo le vae o le moega. E i ai ni teuteuga poʻo ni moli o ni laupapa puipui, ma o lavalava e fai ma nofoaga e teu ai ofu moega ma moega.

O le ata o vaega taʻitasi e fausia i se auala e mafai ai e le tagata faʻaaoga i soʻo se taimi ona ave se vaega o le puipui na fausia i seisi vaega o le potu.

Gaosiga mea

Mo le gaosiga o meaafale, faatasi ai ma le fesoasoani e mafai ai ona e fausiaina sau oe lava fofo faʻapitoa ma avea le potumoe ma mea e masani ai, e masani ona faʻaaoga mea masani nei:

  • laupapa - laupapa mautu e manatu e sili ona taugata. E mafai ona maua ni oloa faigofie na faia i lenei mea, ae seasea lava. O le autu autu o le gaosiga o faiga o avanoa mo tagata faʻaoga ma le agavaʻa e seti ai le tele o elemeni. O laupapa fai laupapa o loʻo avea ma kamuta maualuga;
  • Chipboard ma MDF o mea sili ona lauiloa e mata mo le gaosiaina o faʻavae. O moega ma ofu faʻaaoga i le faʻaaogaina o ia mea faʻaoga mo se taimi umi, e aunoa ma le gagau pe gagau ma faʻamamafaina. Le laminated ata tifaga e ufiufi le oloa atoatoa puipuia ia mai afaina. O fale gaosi fai foliga mo drawers ma curbstones mai MDF. O le mea o loʻo valiina i lanu eseese ma o mea teuteu teuteuina e mimilo i luga. O meaafale potumoe masani e foliga lelei, leai ni au ma faia i le lanu masani. Ina ia mafai ona tatala se drawer poʻo se kapeneta, faʻapitoa taimi malolo mo lima i le modules e faʻaaogaina;
  • uamea - o lenei mea e faʻaaogaina o se mea masani mo faʻaopoopo meaafale elemeni: vae, auala ma isi laʻititi vaega. Uma elemeni ua coated ma le aneti-corrosion sooupu, lea e puipuia le faʻaleagaina o le uʻamea. Tele taimi i faiga faʻavae, e mafai ona e mauaina chrome blotches i luga ole ulu ma luma ole kapeneta. Tausiga mo ia vaega tatau ona faʻaeteete ma faʻatulagaina taimi;
  • tioata - aʻo faʻataʻitaʻi ma fuataga, e faʻaauupegaina e tisaini latou i tioata elemeni. Mo lenei, tioata agamalu pe faʻapipiʻi faʻaaogaina. E tuu i luga o faitotoa o puipui puipui, faʻapea foi ma luma o drawers i lalo o le laei laei.

O le potu malolo o loʻo faʻaauupegaina foʻi i le faiga o mea tutusa, e mafai ona avea ma faʻaauau faʻaauau le potumoe.

Filifiliga filifiliga

A filifilia se seti taʻitasi o modules mo le faʻavasegaina o se potumoe, faʻalogo i itu nei:

  • tele potu - o se laʻasaga taua i le fuafuaina o le faʻatulagaina o se modular faiga o le saʻo fua o le potu. Taumafai e amanaia uma nuances: le loloto ma le maualuga o oloa, faʻapea foi ma mafai tuʻufaʻatasiga ma tuʻufaʻatasia o modules;
  • lanu meafale - o lenei tulafono e tatau ona tuʻuina i ai se faʻapitoa nofoaga i fuafuaga. O lanu o oloa e tatau ona ogatasi ma teuteuga o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sinasina poʻo le beige headset e talafeagai mo mama pepa puipui. Afai e i ai susulu maeʻaeʻa, filifili foi mo faʻautauta oloa. Afai o le potumoe ua maeʻa i pogisa fofo, faʻatau meaafale i le faʻatusatusaga poʻo tutusa pupuni;
  • lelei meafaitino - o se filifiliga lelei o le a anagata MDF, faʻaauupegaina ma le pito faataamilo i pito. Vaʻavaʻai i tipi - i le tulaga o le ulu faʻafuaseʻi o le susu, o nei nofoaga e mafai ona malena ma o meaafale o le a leaga. Faʻapea foi siaki uma auala mo le faʻagaioiga: soʻoga, au ma matau tatau ona i ai i le faʻasologa atoatoa;
  • numera o elemene - o se potumoe faʻalua potu ofa ai se tele moega, ofu, ofu, fata ma se faʻata. O se tamaʻi 'ofu, o se laulau i tafatafa o le moega ma se pusa pusa toso mo ie lino o le a lava mo le tagata e toʻatasi;
  • moli - filifili pe e te manaʻomia ni malamalamaaga faʻaopopo mo le potu. Afai o le tali o le ioe, ona filifilia lea o modules ma totonu-i tua moli. O le a manaʻomia i totonu o le potu teu ofu, i luga o le ulu o le moega, faʻapea foi ma lalo o fata;
  • 'aua neʻi faʻapipiʻiina le avanoa i meaafale tetele. Afai e laʻititi le potumoe, ave le fiafia i compact system.

I le faʻamasaniina ia oe ma le autu uiga o potumoe meafale potu, oe mafai ona saogalemu alu i le latalata salon ma filifili oloa o le a faʻamalieina ai manaʻoga o le aiga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: افضل ثلاثة كتب بالعالم. كتب النجاح. دنياي وديني (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com