Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fausiaina o meaafale i le auala maualuga, faʻafefea ona e faia oe lava

Pin
Send
Share
Send

I le 40s o le seneturi talu ai, na amata ai ona lauiloa i le Iunaite Setete le sitaili maualuga fale. E afua mai i itumalo faʻapisinisi o Niu Ioka, lea o le tele o fale gaosi oloa na tuʻua e latou e ana ona o le siʻitia o tau o fanua. O tagata Bohemia na muamua maitauina i latou ma, ina ua maeʻa le faʻatau, amata ona faʻaaoga fale tuʻufua falegaosimea e fausia ai fale ma nofoaga meaafale. Na foliga mai e taugofie ma manaia, lea na mafai ai ona tumau le lauiloa i lenei aso. O lenei faʻatulagaina o se fale mautotogi e sili ona lauiloa, ma faia-ia-oe loft-style meaafale e lelei tele mo tumaoti fale ma ofisa.

O a mea e taliaina

Pe a fausiaina meaafale i le fale maualuga, o mea e faʻaaoga e masani ona o i nofoaga faʻafofoa i taimi o le toe faaleleia tele. Lenei faʻamatalaina lona tau maualalo. O paipa uʻamea tuai ma laupapa maeʻa maeʻa i lima taumatau o le a liua e avea ma lalelei loft-style designer fasi. Pau lava le faʻatapulaʻaina pe a filifilia se mea o le sitaili lautele o le fale. Loft meafale tatau ona faʻamamafaina ai, o lea e tatau ai ona e mafaufau i luga o le lanu fuafuaga ma le aotelega totonu. O laupapa ma uʻamea o le a fesoasoani i mea sili ona faʻaaogaina i le falealuga. O mea e fai i sima poʻo maʻa lalaga maa avea o ni teuteuga elemeni. E leai se tau faʻatauina o mea taua e pei o maamora mo teuteuga. O le palasitika o se mea e le manaʻomia tele, aua e le fetaui ma le sitaili. O le falealuga e afua mai i fale gaosi oloa, o lona uiga o mea e tatau ona tutusa ma mea na faʻaaogaina i le fausiaina o fale gaosi oloa. Ae ui i lea, e le mafai i taimi uma ona maua ni laupapa laupapa poʻo ni paelo uamea. Ona mafai loa lea ona matua le mea, tuʻuina i ai le faʻatau masani.

O le auala pito sili ona faigofie e fai ai sofa maualuluga, moega, ottomans ma laulau mo faʻamoemoe eseese. Ina ia fausia le muamua lua, oe o le a manaʻomia paila varnished faʻaaogaina. E lava lea e tuʻu ai aluga ma se faʻamalu i luga. O le moega faʻavae mafai ona avea uamea fausaga maua, mo se faʻataʻitaʻiga, i se lotoifale falegaosimea. Afai e lava lou tomai i le galue ma uʻamea, ona mafai lea ona suia i lou tofo, ufiufi i ie. Deck planks o le a le masani ai ma muamua filifiliga o se faʻavae mo se loft faiga moega. O le sofa e mafai foi ona i ai se foliga tutusa, ae i ai foʻi ona lava uiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o paelo uamea e talafeagai mo le faʻavae. O le pito i luga e vavae ese ma le faʻaeteete, o le luga o le oneone, ona faʻatumuina lea o le sofa i se mea malosi ma faʻamaligi aluga i luga.

Ottomans e faia mai pallets, uʻamea poʻo paelo laupapa, alamanuia auala, e oʻo lava i atopaʻu tuai. Laulau e mafai foi ona faia mai soʻo se mea, o le mea autu o le lava o mafaufauga ma tomai. O mea uma o le a faʻaaogaina - mai laupapa tuai ma maopoopo laupapa o laupapa i le suʻiina o laupapa masini. E oʻo lava i atigipusa uaea laupapa e mafai ona liua e fai ma se laulau kofe manaia.

Mea e mafai ona faia

E leai ni meafale maualuga e le mafai ona faia e oe lava. E le gata i lea, o nei mea e mafai ona avea ma mamanu o ituaiga eseese ma faʻamoemoe.

Moega Pallet

Lenei filifiliga ua faʻateleina avea lauiloa ona o lua itu - originality ma tau maualalo. Pallets mafai ona faʻatau mo 100-150 rubles, ma o le faamalu o le a sili ona taugata vaega o le fausaga. E sili le faʻatau pallets ma faʻailoga EUR / EPAL. Faʻafetai i lo latou tulaga maualuga, o le a latou tumau umi. E tele taimi e susu ai ni palola fou pe faʻaaoga. O le mea lea, e tatau ona muamua olo ia latou i sandpaper ma vali. E mafai ona e taofi le vaʻaia faʻalelei ile faʻaaogaina o fafie fafie, pe faʻataʻitaʻi ile lanu. Ole faʻavaeina ole mea maualuga e faʻalagolago ile agavaʻa e suʻe ai le apalai mo le le o ni mea fou. Afai e faʻatapulaʻa le paketi, o le paleti e faia e ou lava lima mai laupapa, ae o le a tele isi faʻalavelave. I se faʻaopopoga, o ia moega e i ai se tasi tele tele faʻafitauli - le faʻalavelave pe a faʻamama. Ae ui i lea, o le a le taua tele mo moni connoisseurs o le loft.

O le masani lava nofoa moega o le a manaʻomia:

  • tolu paleti 120x80 le tele;
  • primer ma vali mo fafie;
  • vali faasee ma pulumu;
  • sander ma fasi pepa.

Muamua, e tatau ona e savali i luga o le laupapa luga ma se sander, ma faʻapipiʻi nofoaga ia na le oʻo i ai le sanipepa. Ona solo ese lea o palallet i se ie susu. Ona sosoʻo ai lea ma le gaosiga o laʻau ma le pepa muamua ma le vali. E lua peleue e faʻaaoga pe a tatau ai. Ona gaugau faʻatasi ai lea o palallets e fausia ai le moega. I le iuga, e totoe pea e tuʻu se faamalu ma aluga i luga. E i ai le sili atu aoga filifiliga ma pule. Ina ia fausiaina sea moega, oe o le a manaʻomia valu palallets ma se faʻaopoopo viliina mo fafie. Muamua, e tatau ona e aveʻesea laupapa sili atu ina ia pe a soʻoga, pule mo pusa e fausia. Ona toe fai lea o le gaioiga: faʻamama i se sander poʻo se sanipepa, solo i se ie susu, primer ma vali togafitiga. E fautuaina e tuʻu fata e faʻamago i le po. Ata o nofoa malolo pallet mafai ona maua i lalo.

Pallets

Sauniuniga o vaega

Faʻavae potopoto

Le faʻavae ole moega ile lumanaʻi

Faʻapipiʻiina o pa i luga o le faʻavae

O le faʻavae e faʻafofuina i luga ma se ie vaivai poʻo se kapeta

Afi

Laulau i autafa

O le ata o se laulau masani i luga o le fale e faʻatau atu i le faleoloa e faigofie lava - o se laupapa laupapa i luga o se uʻamea faʻavae e foliga tutusa. Ae o le tulaga faʻavae e nana ai se tau tele, o lea e sili ai le faia o se mea faapena i ou lava lima. E manaʻomia e lenei:

  • lua laupapa fualaʻau fua 250 * 15 senitimita;
  • tolu pou paina 250 * 5 senitimita;
  • 30 x 7cm faovilivili;
  • sander poʻo le ie pepa;
  • vili;
  • pisia laʻau mo laʻau pogisa ma laupapa ebony;
  • polyurethane varnish.

Aʻo leʻi potopoto, e mafai ona e tusia ni ata i luga o lau komipiuta.

O le gaioiga e pei ona taʻua i lalo: muamua, o le faʻavae e faʻatasia ma le fesoasoani o sikulini. E fautuaina oe muamua-drill pu mo faʻamau i tulimanu taʻitasi. Ona sanded laupapa, ma le laulau pito i luga o le impregnated ma le "pouli uoleni". O le faʻavaʻa mo le laulau e faʻataʻitaʻia i ni faaputuga se lua ma le "ebony" e maua ai se foliga uʻamea. O le laulau e faʻapipiʻi i le faʻavaʻa ma le sefulu ma le faovalu. Ona liliu lea o le laulau ma faovilivili tolu faovilivili i totonu o laupapa mai le totonu i fafo.

Meafaigaluega

Faamau i tulimanu o vae

Faamau i tulimanu o vae

Faʻapipiʻi vae

Laulau i autafa

Masalo o le pito sili ona faigofie o loft-style meaafale o se laulau i tafatafa o le moega. E mafai ona faia i uʻamea pou poʻo au, ae o isi taimi e lava le vali uʻamea paelo. O isi taimi, mo le lelei o aʻa alamanuia o le loft faiga, lua poloka poloka tuʻufaʻatasia auauna atu o se laulau i tafatafa o le moega. O le mea taua o le mea mea e faia ai se tasi o sili sili faʻaali mai vaega o totonu mai le sili faigofie meaafale. I se faʻaopopoga i le tulaga faʻavae, o se laulau i tafatafa o le moega e mafai ona tele galuega. Ina ia faia, oe manaʻomia laupapa paina, lua fasi paipa ma le lautele o le afa inisi, fa uili mo meaafale:

  • muamua, o le itu itu o le kapeneta ua potopoto. Laʻau fasi ma muamua pupuina pu e faʻapipiʻi le tasi i le isi ma kelu;
  • lua pu e faia i luga o laupapa taʻitasi. Ae le i oʻo i lena, e tatau ona e siakiina i latou mo faʻafetaui le lapoʻa - e tatau ona tutusa;
  • lua laupapa e mimilo i le ogatotonu ma lalo fata. Ina ia tutusa latou, ona faʻapipiʻi fasipepa i le ogatotonu;
  • o le vaega pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina i lalo o itu faʻavae faʻavae faʻaaogaina kelu ma euro faovilivili;
  • o fasi pepa o loʻo totoe e faʻapipiʻi i autafa o autafa mai luga. O le fata i luga ua potopoto mai tolu laupapa;
  • pu na saunia muamua e faʻatumuina i se tuʻufaʻatasia faʻapitoa;
  • o faʻaletonu i luga o puipui e tatau ona aveʻese i le sanipepa;
  • ua pisia le laulau i autafa o le moega ma tuua ai e mago. A maeʻa ona faʻaogaina le tasi vaega o le varnish;
  • pe a mago, e faʻapipiʻi uili i faovilivili ma kelu i le pito i lalo o le paipa.

Pallet laupapa

Ata

Lautele lautele laulau

Faʻauma faʻavaʻa mo le faʻavaʻa

Oloina galuega

Faaputuputuina le fata

Faʻapipiʻi o pa

Faia o se atigipusa

Pusa sauni

Fata faia

Tipiina o se pu foliga-fatu

Kapoti

Le sili ona tele fasi meaafale i luga o lenei lisi. O laupapa ma uʻamea e sili ona talafeagai mo le faiaina. O se faʻaopopoga sili o le faʻaaogaina o lua laʻau. O teuteuga teuteu masani o le a sili atu ona tele, ae maise lava i foliga o fugalaʻau poʻo mea teuteu. Loft o se alamanuia ituaiga, ma "agamalu" i le teuteuga o le a le talafeagai. Afai o le kapeneta ei ai faʻata, ona tatau lea ona latou teuteuina i se masani auala poʻo le foliga o shards. O nisi teuteuga e taliaina, ae tatau ona faʻatulagaina i mea tau pisinisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, faitotoʻa faia i le tulaga o pupuni laupapa. Lavalava sitaili maualuga e mafai ona avea:

  • hull - ua i ai le latou faʻavaa atoa, e le o ni matua faigata ona minoi;
  • fausia-i totonu - latou faia sili ona aoga faʻaaoga le avanoa ma e le aofia ai puipui. Atoatoa mo tamaʻi potu mautotogi;
  • semi-fausia - vaega o le faʻavaʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, se pa, o loʻo misi;
  • diagonal - fetaui lelei mo fale ma se lautele nofoaga;
  • trapezoidal - o le a itu puipui o le a laʻititi nai lo le isi. O le kapeneta e afe ane i le faitotoʻa.

O isi taimi e te le tau toe faia uma ai. O se kapeneta tuai masani e teuteuina i uʻamea faʻamau poʻo ni rivets, lea e foliga mai ai o uʻamea faitotoʻa i le fale gaosi. Mo lenei mafuaʻaga, o fao ma pulou teuteu e fetaui lelei.

I se faʻaopopoga i mea uʻamea, o ata vali ma afifi mulimuli ane ma tapoleni e talafeagai. I le ata, o le afifi maualuga e mautinoa e pei o se auala i luga o se vaʻa tau. Ina ia faʻaopopo foliga sitaili, e te le tau faia se toefausiaina atoa, na o le faʻaopopoina o ni nai auiliiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai se fale tuai poʻo se fale tuʻufua fale, e mafai ona e tago i se sitepu laupapa, faʻamama ma faʻaaoga mo fale maualuga.

O ata o loʻo faʻaalia mai luga-na faʻamatalaina i luga-ituaiga fasi meaafale. O le a latou fesoasoani ia te oe ia malamalama pe o le a lenei taʻiala. Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogia i le faʻamatalaga o le paleta, lea e ono sau i le ono pe a fai o le loft meafale elemene na faia e latou lava.

Fausia i totonu

Lavalava

Mataupu

Faʻavae fausia

Le masani ai

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Elevator Platform. Ark:Crystal Isles #39 (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com