Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Features o le filifiliga o le auli pusa o drawers, i ai filifiliga

Pin
Send
Share
Send

I le faʻagasologa o le filifilia o mea totino i totonu, e manaʻo tagata e fai ni a latou ata e manaia foliga, taugofie ma faʻatino galuega e tele. O ia meaafale e aofia ai se uʻamea auli o drawers, fuafuaina e teu eseese aitema ma fausia lelei tulaga mo auli mea.

Foliga ma faʻamoemoe

O se pusa fagu ma se laupapa uʻamea e manatu o se filifiliga lelei mo soʻo se faletua, aua e tele ona lelei. O le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo fai ma sui o fesuiaʻiga, o lea a gaugau, o sea pusa o drawers e le tele se avanoa ma e faʻaaogaina e teu ai mea eseese. Afai e te manaʻo e uʻamea mea, o le fausaga aliaʻe mai, lea e maua ai sili ona lelei tuutuuga mo auli.

O ia meaafale e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o soʻo se potu o fale mautotogi fale, o le mea lea, i le gaioiga o le filifiliaina, o le sitaili o le potu e amanaʻia.

E masani lava o ia pusa o drawers e faʻaauupegaina i isi faʻaopoopoga tusi, ato, ato poʻo isi elemene e maua ai le faʻafaigofieina o le teuina o aitema eseese ia latou, ma le gaioiga o le auli mea lava ia o le a faigofie. O le uʻamea pusa o drawers maua taua taua avanoa sefe aua e leai se manaʻoga e faʻatau ai se ironing laupapa ma pusa o drawers eseese.

Lelei ma le lelei

Tele tagata o loʻo mafaufau e faʻatatau i le faʻatauina o se uʻamea faʻapipiʻiina, ae latou te masalosalo i lona aulelei, o lea o mea lelei ma le lelei o sea oloa e tatau ona iloiloina. O le lelei tapulaʻa o lona mauaina aofia ai:

  • afai e te filifilia saʻo le mamanu, ona aulelei lea ma ofi faʻalelei i totonu o loʻo i totonu;
  • o le laupapa, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻataʻatia mai, ona potopoto ai lea, o lea o le a le faʻalavelave ai i le potu, o lona uiga o lona foliga o le a le leaga.
  • lavalava o loʻo faʻaauupegaina i le tele o drawers, compartments poʻo isi elemene e mautinoa ai le faigofie o le teuina o aitema eseese, o lea o le auli faiga o le a matua mafanafana;
  • o le laualuga mo le auli, pe a talafeagai ai, e mafai ona faʻateleina vave;
  • o ni faʻataʻitaʻiga e faʻatau atu atoa ma se faʻatautau faʻapitoa fuafuaina mo ofutino, peleue, ofuvae poʻo isi mea e maanuminumi vave, o lea e te le manaʻomia tautau nei aitema i le pusatu i le taimi auli;
  • o lenei uʻamea auli o drawers o loʻo faʻaalia i le tele o faʻataʻitaʻiga, eseʻese i lanu, lapoʻa poʻo isi tapulaʻa, e mafai ai e tagata taʻitoʻatasi ona filifili le filifiliga sili ona lelei mo le faʻaaogaina tumau.

O le le faʻamanuiaina o ia laei e aofia ai le taugata tele, ma e faʻaaoga faapitoa lava lenei i mea maualuga i totonu e fai i mea taugata ma anagata. Faʻapea foi, ae le i faʻatauina se faʻapitoa faʻapitoa, e tatau ona e siaki pe faʻafefea ona gaugau ma tatalaina le laupapa uʻamea, talu ai e masani ona le o se sili maualuga-lelei auala.Afai e i ai faigata i le sailia o le sili ona lelei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai tapulaʻa manaʻomia ma se tau lelei, ona mafai lea ona e faia e oe lava ia, ma mafaufau i au oe lava mea e te manaʻo ai, ma mea eseese e filifilia mo lenei.

Gaosiga mea

O le uʻamea aisa o drawers e faia faʻaaoga ai mea eseese, o lea e mafai ai ona e filifilia le sili ona lelei filifiliga. O mea e masani ona faʻaaogaina mo lona gaosiga o:

  • laupapa, maua ai se anagata, maualuga-lelei ma matagofie oloa, ae o lona tau e manatu maualuga, ma faʻapea foi i lalo o le aʻafiaga o le maualuga vevela, fafie mafai ona faʻaletonu;
  • O le Particleboard poʻo le MDF e mafai ai ona maua ni fale e le taugata ma faʻailoga talafeagai ma foliga manaia, ae e te leʻi faʻatauina ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e mautinoa e leʻo iai ni mea mataʻutia, talu ai e faʻasa ona faʻaaogaina i fale nofo ai;
  • palasitika mafai ona faʻaaogaina mo se pusa o drawers, ae o le uʻamea laupapa lava ia e tatau ona faia i isi mea e tetee i le maualuga o le vevela, ma i le taimi o le faʻaogaina o le fausaga, e le faʻatagaina o le vevela luga o le uʻamea maua luga o mea palasitika;
  • uʻamea maua ai se mautu pusa o drawers ma se taua tele, o lea o lenei filifiliga e filifilia pe a fai e le fuafuaina e faʻasolosolo faʻasolosolo le fausaga mai le tasi nofoaga i le isi.

Faʻataʻitaʻiga faia i rattan masani ua amata foi ona lauiloa, ae a faʻatau ia latou, e tatau ona e mautinoa o loʻo i ai se latou faʻatuatuaina faʻavae ina a faʻaaogaina se mamafa uʻamea, o se tulaga e le tulaʻi mai lea o meaafale o le a paʻuʻu i lalo.

Afai e te fuafua e faia se fausaga i ou lava lima, ona masani ai lea MDF, chipboard poʻo le laʻau laupapa e filifilia mo lenei. O ata o iʻuga ua maeʻa mafai ona vaʻaia i lalo, ma galuega tutoʻatasi, o le a mafai ai ona e filifilia le filifiliga pito sili ona lelei mo soʻo se nofoaga i totonu.

Wood

Laupapa

MDF

Faʻafefea ona filifili le mea saʻo

I le faʻagasologa o le filifilia o sea oloa, e taua ai le faʻatatauga taua.

  • le tau sili ona lelei e fetaui ma le lelei ma faʻavae o le mea i totonu;
  • aulelei foliga vaaia, fetaui lelei mo le potu faʻapitoa o loʻo fuafua e faʻapipiʻi ai le oloa;
  • o le uʻamea faʻamafanafana o drawers tatau ona umi ma faʻatuatuaina, faʻapea foi ma faigofie ona tatala ma gaugau;
  • o le lapoʻa o le laupapa e tatau ona sili ona lelei ina ia i le faʻagasologa o le uʻamea o mea eseese e leai ni faigata ma faʻafitauli, o lea la mea e le tatau ona laʻititi pe laititi foi;
  • o le fesuiaʻiga e manatu e sili ona lelei, talu ai o le laupapa e mafai ona gaugau faigofie, o lea o le a le faʻaleagaina ai foliga vaaia o le potu atoa ma le pusa o drawers;
  • faʻaauupegaina i elemeni faʻaopopo eseese, o loʻo fai ma ato, drawers, tulaga, compartments poʻo isi vaega o le pusa o drawers ua fuafuaina e teu uma ituaiga o mea poʻo mea faitino;
  • e fautuaina e taulaʻi atu i faʻataʻitaʻi faʻaauupegaina i se faʻapitoa faʻapipiʻi e faʻafaigofieina ai le uʻamea, ma a manaʻomia, e mafai ona aveʻese gofie, fufuluina, mago, ona toe tuʻu ai lea i luga o le laupapa.

O le mea lea, o uʻamea teu ofu e manatu o se sili sili ona lelei filifiliga mo soʻo se faletua. E iloga i latou i le lelei o le vateatea, anagata ma foliga aulelei. Afai e le mafai ona filifilia se faʻataʻitaʻiga talafeagai, e faigofie la ona fai e oe lava, e mafai ai ona e faʻaaogaina mea eseʻese. Fausaga mafai ona i ai o lanu eseese, ma e mafai foi ona faʻapipiʻi i totonu o le potu malolo, potumoe poʻo isi potu.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TAIMI O LAU FILIFILIGA - DECISION TIME PART -1 (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com