Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Sofa disass Assembly taʻiala faʻalagolago i le ituaiga fausiaina

Pin
Send
Share
Send

E masani ona feagai tagata ma le manaʻoga e tiaʻi meaafale na o latou. Soʻo se tufuga tatau tatau ona iloa faʻafefea ona aveese se sofa, o lenei faʻamatalaga o le a oʻo mai i le taimi o se masiʻi poʻo se faʻafouga. Ina ia mafai ona faʻatafunaina aunoa ma le faʻaleagaina o soʻo se vaega, oe o le a manaʻomia ni tomai faapitoa ma malamalama masani o le oloa mamanu.

Mea faigaluega manaʻomia

Afai e i ai sau sofa paʻu i le fale, oe mafai ona aʻoaʻo pe faʻapefea ona aveese mai faʻapitoa tusi poʻo vitio faʻatonuga lafoina i le lautele nofoaga. O elemene faʻavae o le oloa e fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi faʻaaogaina eseese faʻamau. La latou numera ma ituaiga e fuafuaina e uiga o se faʻapitoa faʻatusa. E masani lava, o mea nei e faʻaaogaina i fale gaosimea:

  • faʻamau;
  • nati;
  • faovilivili;
  • faovilivili;
  • Euro faovilivili (faʻapipiʻi pei o sikulini tipiina o ia lava).

I Lusia, e masani ona faʻaaoga tulimanu ma solo. Ina ia faʻateʻaina le tele o faʻataʻitaʻiga o gaosiga i totonu o le fale, ua lava na ona iai o se faʻaavanoa faigofie... O le lautele e ono eseese e faʻalagolago i fua o le oloa (10, 12, 14). Oe tatau foi faʻaputu i luga o se tulimanu afifi muamua.

Ina ia avatua i le oloa se foliga matagofie, o le tele o meaafale meafale meafale faia ma le faʻamoemoe e nanaina faʻamau i lalo o le ie. A o galue ma ia sofas, o le a matua mautinoa lava manaʻomia ni pliers ma se mafolafola faovilivili e teu i luga o faʻavae ma toso mai fafo fao. E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le tuʻugamau masani.

Ae e te leʻi amata galue i le faʻamavaeina o le oloa, e tatau ona e saunia ni koneteina mo faʻamau muamua: o nati e gaugau i le tasi, faʻamau i le isi, ma faʻovilivili i le lona tolu. O lapisi lauti ti poʻo kalone kuki e aoga lelei mo lea.

Vaega o galuega amanaʻia le faʻataʻitaʻiga

Laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo le faʻamamaina o meaafale teuteuina faʻalagolago i le mamanu o le oloa. O sofas i totonu o le fale e lua ituaiga - saʻo ma faʻasolosolo. O le filifiliga muamua o se sikuea faʻataʻavale ma se nofoa faʻataʻamilo nofoa ma se faʻatulagaina i tua. Lauiloa suiga metotia o se tusi, eurobook, maliega. O le lona lua faʻataʻitaʻiga o loʻo iai le mataʻitusi o le mataitusi G poʻo le P, ma faʻamatalaina faʻapea: a e tosoina le vaega pito i lalo o le nofoa, e alu ese ma faʻateleina le nofoa. Tuuina atu nei foliga, nei lua ituaiga eseese manaʻomia se tagata lava auala pe a toʻesea.

Saʻo

Ae le i faʻamavaeina sofa mo femalagaaiga, o meaafale e gaugau ma asiasia ma le totoʻa mai tua. Afai e nana le faʻamau i lalo o le ie, aveese ma le faʻaeteete pito o le ie. Faʻaoga se sikulini sikulini e aveese ai meaʻai, fao ma isi vaega. Ona e manaʻomia lea:

  1. Tuʻu le nofoa i se tulaga faʻasaʻo, tuʻu i tua.
  2. Tatala moli o le itu pe a iai ni faʻamau i luga.
  3. Faʻateʻa masini faʻaaoga e faʻamautu ai le nofoa.
  4. Aveese le kilipa ata i tua.

O le auala sili ona faigofie o le tuʻu eseʻeseina o se oloa ma le eurobook suiga suiga. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le tua ma le nofoa o se tasi monolithic iunite. E naʻo lou manaʻomia e aveʻese autafa o autafa ma vavae ese le pito i lalo, lea e seʻe i luga o uili.

A o sauni e ave le sofa ua uma ona vavae ese le sofa, e tatau ona e aveese ma le faaeteete le ulu ulu ma taavale i fafo le ata tolu i luga o le atigipusa. Ina ia faia lenei mea, o le nofoa tulaʻi, o faʻamau e le faʻasalalauina, fesoʻotaʻi ma le toe vaega o le fausaga. I nisi faʻataʻitaʻiga, o le atigipusa e faʻamau i togafiti, i lenei tulaga ua aveʻesea i latou. O lona iʻuga, o le sofa e manaʻomia ona faʻamavaeina i ni vaega se tolu: itu faʻaluaina, o se gaugauina suiga auala ma se toso-mai lino pusa. O le vaega mulimuli o le galuega o le faʻamavaeina o vae faʻaavanoaina i rollers. Latou, pei o autafa o itu, e tatau ona sili atu ona gaugau i paga.

Angular

Ae le i faʻamavaeina le sofa, e manaʻomia le faʻasaʻolotoina o meaafale mai le ufiufi puipuia ma aveʻese aluga atili ina neʻi paʻu le efuefu ma le palapala ia latou i le taimi o faʻagaioiga. A maeʻa lena, o le oloa e faʻamamaina ma le faʻaeteete i le ogatotonu o le potu ina ia mafai ona faʻalatalata saoloto mai itu uma. Le isi, o le nofoa tulaʻi ina ia mafai ona vaʻaia le faʻavaʻa totonu. Ona e manaʻomia lea:

  1. Tatala ese itu itu.
  2. Tipi ese le vaega puʻupuʻu ma le umi.
  3. Aveese ni mea vaivai.
  4. Afai o le vaega puʻupuʻu i ai le tua, aveʻese.
  5. Aveese le drawer moega.

Afai o le sofa ua faʻasalalauina mo le minoi ae le mo le toe faʻaleleia, o vaega taʻitasi e afifi faʻatasi i le polyethylene. O itu uma e lua e ofi faʻatasi. O le oloa mafai ona faigofie felauaʻi. Afai o le sofa na faʻamavaeina ma le ufiufi ufiufiina, e mafai ona toe faʻafoʻi atu i lona tulaga faʻaaogaina ai se faʻavae faleoloa.

O nisi maualuga-iuga faʻataʻitaʻiga ua faʻailaina fafie fafie. I lenei tulaga, e tatau ona puipuia i latou mai le faʻaleagaina o masini faʻaaogaina o pepa malo, o loʻo faʻamau i le lipine fausiaina.

O le mea lea, o le faʻatulagaga o le tulimanu sofa mo femalagaaiga e faigofie lava. I le faʻagasologa o galuega, o le a manaʻomia e le matai se faovilivili faovilivili ma le tele o avanoa tatala. Ina ia aveʻese faʻailoga faʻamau, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o se tagata faʻapitoa. E fautuaina e ave le tulimanu na o le aveese, talu ai ona o le ata foliga o lenei ituaiga o sofa masani ona pipii i faitotoʻa, aemaise i vaapiapi sitepu.

Faʻatonuga faʻaeteete

O faʻataʻitaʻiga taugata e masani lava ona iai ni faʻamau faʻamau. E fautuaina e faʻapipiʻi naʻo mea faigaluega faʻapitoa, a le o lea e i ai le lamatiaga o le faʻaleagaina o le faʻavaʻa poʻo le ie ie. E le tatau ona e taumafai e tuʻuʻese oe lava laʻasaga faigata, a leai o le a le mafai ona toe faʻaputuputu mulimuli ane.

FaʻataʻitaʻigaFautuaina Lapataiga I le taimi o le Faʻamavaeina.
MaliegaAfai o le ata o le oloa manaʻomia togafiti, oe tatau ona matua faʻaeteete vavae ese le pusa moega.
Tusi, eurobookIna ia aua nei leiloa fatu nati i le taimi o le faʻamavaeina, e mafai ona toe faʻasolosolo i tua i latou i faʻamau o mea ua faʻaleaogaina.
AngularAua le taumafai e aveese le poloka poloka. E tatau ona tuua e pei ona i ai.

E matua faʻasa ona faʻaoga le malosi faʻaletino i le taimi e faʻaleaogaina ai i le fale. Faʻamau e tatau ona gaugau i se tasi nofoaga vave ina ia mulimuli ane e faigofie ona maua i latou. O le mataʻituina o nei tulafono faigofie, e mafai ai ona faʻavavevave le faʻagasologa o le faʻasologa mulimuli o le oloa ma tuʻuina atu i se fale mautotogi fou pe ave i seisi potu e aunoa ma ni faʻafitauli.

Afai e te manaʻomia le faʻateʻaina o meaafale ma se tulaga tuai, ona tatau lea ona manatuaina o le chipsboard e sili atu le faigata ona toe faʻaleleia nai lo meaafale ma se laupapa laupapa. Ae ui i lea, o le tulaga o le faʻavaʻaina faia foʻi se sao. O le matua o le oloa taua, o le matua o le, o le faʻamamafaina o faʻamau faʻamau i le tasi ma le isi. Tulimanu sofas e sili atu ona faigata ona toʻesea nai lo sasaʻo faʻatusa. I le taimi o femalagaaiga, e tatau ona faʻatuatuaina puipuia vaega mai le susū. Mo lenei, taʻitasi elemeni elemeni o loʻo afifiina i totonu o se ata susu polymer.

Faʻataʻitaʻiga ma se tosoina-fafo fausia-i totonu o tagamea lavalava avea ma sili lamatiaga i fagafao. Ae e te leʻi toe seʻeina le drawer i lona tulaga, e tatau ona e mautinoa, mo se faʻataʻitaʻiga, e leʻi aʻea i totonu se pusi, a leai e ono manuʻa tuga ai.

Pe a faʻamavaeina, e tatau i se tasi ona amanaʻia e le gata i le mamanu o le oloa (saʻo pe faʻasolosolo), ae faʻapea foi i le fua, foliga o le suiga suiga auala ma meatotino o mea na fausia ai meaafale. Ina ia aveʻese le sofa, e naʻo lou manaʻomia le faʻaaogaina o mea faigaluega e talafeagai mo le faʻatusa faapitoa. Faʻateʻaina e tatau ona faia i laʻasaga, i se faʻamalamalamaina faʻasologa. Afai e faia saʻo, o le oloa o le a faigofie e faʻaputuputu ma teu faʻalelei.

Aua le faʻaaogaina le malosi

Tuʻu faʻamau i se isi pusa, faʻailoga ma faʻamau faʻamau i le mea faapipii i se tasi o vaega o le sofa

Teu uma vaega i se ata susu palasitika

Afifi elemeni taʻitasi o le disassembled tulimanu sofa eseese (itu - i paga)

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Assemble the American Leather Comfort Sleeper (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com